Hello! Nu har jag kommit hem från skolan och ska alldeles stax äta. Efter det ska jag städa mitt rum och plugga. Har funderat lite smått över att träna ikväll men får se då. Sista lektionen i skola fick jag så mycket gjort, asså! Så skönt!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Vi kommer sakna dig, bästa tränare❤️

Hejsan allihopa!
Nu är det exakt en vecka kvar tills jag fyller år! Jag är såå taggad över att få bli tonåring och att fylla år! Har planerat så mycket härliga saker! Men är dock rätt rädd för alla fula bilder folk har på mig... Hehe, men det tillhör väl födelsedagar! Idag så hade jag träning nästan direkt efter skolan och vaknade med världens halsont så ja, fick ta det lite lugnt på träningen. Det var iallafall roligt på träningen och allt känns så himla bra just nu! Asså jag menar allt, allt flyter på utan några större problem!
Imorgon blir det städ och plugg dag!
GODNATT!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej
Dagen idag har varit super verkligen! Det kunde inte varit bättre nästan. Vi kom på femte plats men dagen idag har varit rolig och det tror jag alla i laget tycker! Nu var det sista träningen på säsongen och även Therese (vår tränare) kommer sluta vara tränare, så det är surt. Kommer sakna henne så! Älskar henne!
Imorgon är det skoldag och sedan träningen!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Just nu ligger jag i Hannas underbara säng och ska sova!
Imorgon så är det sista tävlingen och det är blandade känslor! Klart, det är tråkigt mm men det känns väldigt skönt över att faktiskt det är klart och denna säsongen är över. Känns verkligen att detta programmet är done! Nu är det bara vårshowen man längtar efter och de nya lagen! Vi får se vad som händer! Iallafall så ville jag säga god natt!
Vi hörs imorgon förhoppningsvis!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej
Idag så vänta jag ju på Hanna ett tag och sedan när hon kom gjorde vi hemlagad pizza och hade allmänt mysigt men pappa och Krigge! (Garv) Nu så ligger vi i sängen här i husvagnen och ska sova! Imorgon så vet jag inte vad som händer så mycket men förmodligen sover jag hos Hanna! Har haft en toppen dag!
God natt!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hej kompisar!

Idag så gick jag upp klockan sex för att jag var ju tvungen att kolla upp min tand som jag slagit i men som tur var sa tandläkaren att hon inte såg något fel mm så jag ska bara inte äta knäckebröd eller något hårt på ungefär två veckor! Är faktiskt väldigt pigg även om jag gick upp tidigt! Kanske ska börja med det?

Något som är sjukt tråkigt är att en i min klass sluta idag, det var hans sista dag. Jag har börjat snacka mer med han nu på det senaste och jag kommer sakna han och det är jag säker att fler kommer göra med! Har iallafall lovat mig själv att hålla kontakt med honom!

Men nu är jag hemma nu och jag gör inte så mycket.. Läser bloggar, kollar youtube och tar det allmänt lugnt! Runt klockan fem kommer Hanna hit och jag säger bara, jag älskar henne på riktigt. Blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på henne! Hon ska iallafall sova här och vi ska ha det allmänt trevligt!

HADÉ

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments