(Tagen, översatt och omskriven text från weheartit)

Det kan vara en kyss
det kan vara en klump,
men jag skulle vara den första
att frivilligt för det.

Jag var så kär
tills jag insåg,
att du inte älskade mig
så dumt av mig att tro det.

Vi förvirrar alla med vår kärlek
och det var mitt misstag,
att förvirra din okunnighet
med kärlek.

Mina vänner varnade mig
men jag utelämnade mina ord
som fortsatte följa med dig
över hela världen.

Det tog tid och massor av tårar
för att inse sanningen
för att ta reda på att du var ingen annan
än en vanlig skräpkille.

jag hoppas du är glad
jag önskar dig det bästa
och den tjejen du valt
att vara lycklig med.

Jag gjorde misstag på vägen
men jag hittade äntligen stigen,
som du gjorde för flera år sedan
men nu
nu är det min tur att le.

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min och min allra bästaväns relation är så otroligt annorlunda. Jag kan allt om Hanna men hon kan ingenting om mig. Men på något sätt stör det inte mig, för jag vet att hon lyssnar men på något sätt sätter det inte sig. Men när jag behöver hjälp, råd och stöd är Hanna den bästa att gå till. Hanna är verkligen livets människa och bäst i världen. Men en sak är hon dålig på och det är mig. Njut av detta!

Hanna svarar:

10. Vad är det ända Celine alltid önskat sig i födelsedagspresent?

-Födelsedagspresent: hund


11. Är Celine allergisk mot någonting?

-Hon är allergisk mot sånt hon inte gillar.

Mina Svar:

10. -Överraskningsfest
11. -Björkpollen & häst

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

(Tagen, översatt och omskriven text från weheartit)
Jag skrev en sång till dig. Jag tycker att det verkar omöjligt att jag skulle vilja ha dig för att vi är så goda vänner och för att vi alltid brukade hänga ihop och prata om dumma saker och hur vi brukade diskutera flickor du gillar och pojkar jag gillar. Men ja, jag gillar dig. Jag vet inte om du känner på samma sätt och jag tror inte att jag kan säga det här till dig men jag kommer ihåg hur du inte tyckte om att jag pratade med den killen jag träffade, hur du frågade mig varje dag vad jag skev och vad han skrev till mig. Hur vi alltid slutade slåss på grund av den killen. Jag är ledsen för att du är en idiot för att bry sig om något som inte är ditt problem. Jag uppskattar verkligen att du bryr dig om mig, att du inte ville att jag skulle bli skadad. Du vet när jag började känna mig konstig om mina egna känslor? Natten vi hade vårt bråk, jag kunde inte sova, jag kunde inte tänka på något annat. Och även om mina vänner fortsatte att berätta för mig att jag inte skulle vara så tråkig och att jag inte ville komma upp ur hotellrummet. Jag tänkte själv "om det var en annan pojke från vårt gäng skulle jag oroa mig så mycket?" Och den tanken skrämde mig för att jag inte ville erkänna eller ens tro att jag kanske gillar dig. Det gjorde mig upprörd och när nästa dag kom jag, ber jag om ursäkt och efter att ha pratat i några minuter stod du upp och ville gå och jag stod upp framför dig och nästa ögonblick var mina armar runt din hals. Men du reagerade inte, du klappade mig snabbt och jag släppte. Jag har inte sett dig på en månad och två dagar nu. Men vi möts imorgon.
Jag skrev en sång för dig kära. Kanske en dag får jag sjunga den sången till dig ....
XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Idag är en av hans dagar, jag känner mig ledsen för mig och mitt liv. Jag känner mig som om jag inte gör någonting rätt och jag är inte tillräckligt bra att göra någonting. Jag säger alltid att jag är bra i engelska & matematik men i hemlighet vet jag att det inte är bra nog, att jag inte är den perfekta personen. Jag har alltid gjort misstag på engelska. Jag har alltid gjort misstag i matematik och kemi eller fysik. Jag var aldrig ... du vet den tjejen/pojken som vet allt om matte eller han/hon talar så perfekt engelska. Jag var den som vet allt men inte så bra för jag har alltid gjort misstag kanske små men de är fortfarande misstag. Det gör mig inte bra nog, det här ordet "inte bra nog" är fast i mitt huvud << Om jag inte är tillräckligt bra för någonting så hur ska jag då uppfylla mina mål >> En av miljonerna svar som kom till mig var << Jag kommer att göra dem sanna >> Jag hittar också ett av de värsta svaren << Jag kommer inte göra de sanning >> Ja, jag vet att det suger. Men jag är ganska säker på att du trivs när jag skriver all den här skiten. Svaret är att mina vänner sa att jag kan göra någonting rätt och det skadade mig mycket, för okej jag vet att jag gjorde misstag men det här ger henne inte möjlighet att säga något sånt. Att inte vara bra nog ... ja, ja, det är bra att alla är bra på någonting men jag kommer inte vara tillräckligt bra på en miljon saker och det här är fantastiskt

(Tagen, översatt och omskriven text från weheartit)

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Klockan tickade och allt jag ville var att tiden skulle stanna. För då var det du, du och jag, och ingen annan. Känslan av att ha dina armar runt mig gjorde mig varm och trygg. Men de armarna har aldrig varit varma, inga känslor eller trygghet i famnen. De är bara armar, armar som hindrar mig för min frihet. Frihet. Det har man saknat. Jag har gått runt i mörker länge nu. Jag trodde du var ljuset men när jag kom fram var du ljuset, ljuset för någon annan. Min drömkille det var just det, drömkillen. Förlåt, jag var tvungen att gå, jag hörde inte hemma i dig, jag behöver en låga. Riktigt eld. Det är jobbigt att säga farväl, det kanske var därför det dröjde så länge. Jag älskade aldrig dig, jag vågade inte berätta det bara. Vi hade ju det så bra. Men allt var en lögn, stor fet lögn. Men det såg ju så bra ut, tycker inte du det? Du förtjänar ditt matchande ljus och jag förtjänar bättre än vad jag själv vill ha. Jag är trött på att leva i ett påhitt. Dörr.
Min dörr behövs öppnas.

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments

Hello goingar!
Idag är det måndag och ny vecka! Påminns varje dag om att det inte alls är långt kvar till jul nu och guuud vad jag längtar. Nu när jag har så mycket fritid jämfört med alla andra år där sporten har tagit som mest tid på julen har jag mycket tid nu för att pynta, baka och mysa med familjen framför massor av julfilmer! Vad tycker du om julen?
Imorse startade jag dagen med en morgonrunda med hunden som jag är hundvakt för och sedan var min första "lektion" muntligt svenska nationella! Gick faktiskt super bra och känner mig faktiskt nöjd! Hade sådan bra grupp också så allting flöt på som det skulle om inte bättre och känns jätteskönt att ett nationella är avbockat och nationella äntligen börjat sättas igång nu! Får en känsla av att tiden går fortare då!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Twitter

Likes

Comments