Header

Om jag fick välja en sak jag skulle få ändra mig själv på är detta. Jag skulle vilja kunna bli vegetarian. Jag vet att jag aldrig skulle klarat av att vara vegetarian för jag ÄLSKAR kött mest av allt och har väldigt svårt med bönor, grönsaker och sådant. Jag vet att jag skulle varit tvungen att ta kosttillskott och helt ärligt, vill jag inte ta massor med tabletter för djurens skull. Jag kan satsa på djuren på ett annat håll. Jag avgudar veganer, tycker det är så super coolt att vara en! Jag tycker att alla som vet om att de skulle klara av det ska vara en vegan eller vegetarian!

Jag vet hur man behandlar djuren innan de ska slaktas. Jag vet hur hemskt det är och jag är säker på att det är många fler köttätare vet om det men blundar för det. Jag blundar absolut inte för det och tycker det är en viktig fråga som inte man ska gömma. Jag vet att jag inte skulle kunna klara av att vara vegetarian och därför satsar jag mer på pälsindustrin men blundar absolut inte för kött industrin!


Varning för otäcka bilder! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​(17:37)

Ibland funderar jag på hur mitt liv skulle sätt ut idag IFALL jag var omotiverad, mobbad och deprimerad. Jag har aldrig riktigt kommit fram till något bra svar, jag kan inte föreställa mig det. Om jag var omotiverad skulle jag inte gå i konståkning, om jag var mobbad skulle jag inte tyckt om skolan och om jag var deprimerad skulle jag gått i konkurs i hjärnan, eller?

Hej finisar! Träningen igår gick bra och innan jag åkte hann jag med allting på min "att göra lista" vilket kändes otroligt skönt! Idag har jag tagit det lugnt efter skolan och nu tänkte jag sätta igång med att skriva klart en inlämning.. Har haft ont i huvudet hela dagen så längtar redan nu till att somna ikväll. Hur mår ni en sådan här onsdag?

Likes

Comments

(​Något jag skrev för ett tag sedan)

Jag har många gånger försökt att minska på socker eller sötsaker. Men jag har väl inte riktigt klarat av det. Jag har varit i ett stort sockerbehov men skulle inte säga att jag är det nu. Äter inte alls lika mycket sötsaker som jag gjorde förr. Det är många gånger nu att jag tackar nej till det om jag inte är sugen. Men jag äter det och kunde nog inte kunna ha sockerförbjud men önskar jag kunde det. Jag avgudar dem som inte äter så mycket onyttigt som lever på nyttiga grönsaker. Men jag är inte en sådan människa som skulle kunna vara sådan även om jag ville. Jag tycker man ska få äta vad man vill men jag skulle jätte jätte gärna vara en sådan som åt lite mindre onyttigt och mer nyttigt. Jag är väldigt kräsen och äter inte så mycket grönsaker och nyttiga saker, helt ärligt. Tror jag ska försöka öka med nyttiga saker och äter lika mycket onyttigt. Så ser jag om jag kanske kan lära mig att äta det där äckliga salladerna.

Likes

Comments

​(15:44)

Eftersom ni missade stora delar av min vecka som varit tänkte jag ge er en liten sammanfattning av den!

Måndag: Prov

Tisdag: Prov, Träning

Onsdag: Träffade Wilma, Noah, Stella & Erik, Träning

Torsdag: Prov, Träning

Fredag: Träffa vänner, fixa rummet, jobba, Wilma sover över

Lördag: Träning, Fira mamma

Söndag: Sminkkurs hos Make Up Store, Träningar

Likes

Comments

​(21:55)

Imorgon väntar en liten stressig dag då jag vill hinna göra en mängd olika saker innan det är dags för kvällens träning! Tror jag ska hinna med allting om jag inte göra samma misstag som jag gjorde idag! Hoppas ni somnar gått och får en fantastisk dag imorgon!

PussPuss!

//Jag och lillkusinen Isa!

Likes

Comments

Två bilder på mina underbara vänner från förre helgen när det var tjejkväll hemma hos Lisa! Det var super mysigt och verkligen lyckat.

Lisa, Julia, Jennie, Stella, Wilma och Elin

(20:27)

Jag har inte bloggat de två senaste dagarna (Tack, Louise för inlägget igår) eftersom jag helt enkelt inte haft tid och har inte hunnit att planera tidsinställda heller.. Förlåt för det!

I Lördags hade jag träning och när jag kom hem hade jag ungefär 2h att göra mig iordning innan alla gäster kom! Vi firade nämligen mammas 50-årsdag! Jätte härligt att träffa hela tjocka släkten! (Bilder därifrån kommer). Igår hade jag träning, sminkkurs (hos lagets sponsor, Make Up Store) vilket var super trevligt och nyttigt (ångrade att jag inte tod med kameran) och lite mer träning på kvällen. Var alltså borta hela dagen och hade ingen tid att blogga, tyvärr.

Idag har jag mest flummat runt hemma vilket jag får dåligt samvete för nu så jag får sätta igång att göra saker nu på kvällen istället, alldeles för sent men det måste göras! Ska försöka visa er så fort som möjligt det jag köpte med mig hos Make Up Store och även det som fanns i GoodieBagen vi fick med oss också!

Långt inlägg men så får det bli, byebye!

Likes

Comments

Hår kommer lite peppning inför den kalla hösten och vintern i form av bilder. Även fast denna tiden på året kan vara lite deppig och allmänt tråkig så är det bästa att man har en ursäkt att ligga i sången hela dagen och kolla på serier med en kopp te i handen.

Kram

.

Alla bilder är tagna från Google

Likes

Comments

​(18:26)

Nu har jag fixat lite här hemma och ska äntligen iväg till Ludde nu! Vet inte vilket folk som ska vara där så det blir en överraskning! Kommer vara där hela kvällen och sedan får vi se när Wilma kommer. Wilma ska nämligen sova här!

KRAAAAM!

Likes

Comments

​(14:11)

Nu har jag kommit hem från skolan. Hade två lektioner idag som inte ens var lektioner men väldigt skönt att få skippa de 3 andra lektionerna. Nu är jag trött i huvudet efter denna veckan och ska sätta mig och kolla på film. Jag tror jag sätt Forrest Gump innan men jag kommer inte ihåg den så bra så nu kör vi en vända till mig Forrest Gump!

Kramis!

Likes

Comments