Header
View tracker

Hej på er. Hur kommer det sig att jag kommit ur fas med bloggandet och inte alls är i dem rutinerna? Den frågan ör rätt enkel, om jag inte bloggade på en vecka kommer man ur fas men det som är den riktiga frågan är varför har jag tyckt det varit skönt? Jag kan inte svara på det. Jag tycker ju mitt bloggade är och har alltid varit roligt. Det är detta jag tycker är roligt, det är detta jag vill jobba med. Men jag har väl börjat inse att jag måste börja prioritera mer bloggen om jag vill satsa, vilket jag vill. Men jag vet inte om jag är redo... Jag ska fortsätta blogga och kämpa för min dröm men jag är inte redo att börja offra saker, jag är ledsen. Så vi fortsätter med att blogga men jag kommer inte prioritera bloggen i första hand.

Likes

Comments

View tracker

(18.21)

Hej på er! Nu var det ett tag sedan sen sist. Förra veckan tog jag en paus som jag varna er för. Fick verkligen inte ihop allting och kände att bloggen fick komma lite längre ner på prioritets listan denna gången. Idag är det måndag och det har varit en kass början på veckan, helt ärligt. Även fast jag slutade 12.40 kunde jag inte hålla inne tårarna när jag kom hem Fick ställa in mötet med Elin inne i stan även om jag mer än gärna skulle velat träffa henne... Jag vet helt ärligt inte varför men känner mig väldigt trött på skolan och är väldigt slutkörd från helgens tävling. När jag kom hem kolla jag på två avsnitt av min favorit serie Orange Is The New Black, sedan somna jag i soffan. 2.5h senare vaknar jag upp och får ångest över att jag sovit bort hela dagen & jag har SÅÅÅ mycket att göra. Så nu fick jag sätta igång med att plugga och efter det får det bli städning på schemat.

Hur har er vecka börjat?

Vill mer än gärna vara här nu 

Likes

Comments

View tracker

​(20:48)

Hej på er! Efter skoldagen åkte jag & mamma och julshoppade! Det blev julklappar åt släkten som mamma betala så jag fick ingenting köpt men vet ungefär vad jag skulle köpa till mina nära och kära! När jag & mamma kom hem från stan satte sig hela familjen och kollade på en mysig julfilm! Nu är den precis slut och jag ska börja göra iordning mig för sängen! Ska försöka komma i säng rätt tidigt idag så jag sover de timmar jag bör göra!

Hur mår ni idag?

Likes

Comments

(16:37)

Hej på er! Min helg har varit fullspäckad med saker och ting.

I fredags efter en annorlunda skoldag åkte jag in till stan och träffa min saknade vän Elin som jag inte träffat på 5år ungefär. Var både nervös men grymt taggad men allting gick super bra och vi hade det jätte trevligt! Var verkligen roligt att träffa henne och bestämde att jag skulle komma till Stockholm i sommar och hälsa på!

Igår tränade jag exakt hela dagen och på kvällen gick jag hem till Wilma där några kompisar var. Super mysigt verkligen. Tränade 6h ungefär och det gick super bra! Är så taggad på första tävlingen nästa helg!

Så ni förstår att jag har haft fullt upp. Idag hade jag sovmorgon för första gången på super länge så jag utnyttja det till max och sov till 13.00. Sedan tog jag en mysig andra advents frukost och har bara slöat i soffan framför Orange Is The New Black sedan dess. Om 1h ska jag åka iväg till träning så måste byta om & äta innan det!

Uppdateringen den kommande veckan är väldigt ostadig och har inte haft så mycket tid att göra tidsinställda så vi får se hur mycket inlägg som kommer ut nästa vecka. Jätte ledsen för det men ska försöka så gott jag kan!

Likes

Comments

View tracker

Åååhh dessa tjejer. De får mig alltid att skratta, älskar dem!

(14:40)

Tisdagens magsmärtor gick nästan över igår så jag gick till skolan & även tränade. Det gick bra och allt kändes okej. Träningen igår var super jobbig men jätte produktiv! Idag stanna jag hemma från skolan pga privata skäl. Nu ska jag och mamma göra lussekatter innan det är dags för mig att åka till träning! Det är så min dag ser ut idag!

Likes

Comments

Del 1

snygg och olycklig - ful och lycklig

pengar - kärlek

mörkt - ljust

sommar - vinter

guld - silver

morgon - kväll

julafton - födelsedag

svart - vitt

högklackat - platta skor

jeans - leggins

nyår - midsommar

kyssar - kramar

bada - duscha

sola - bada

singel - förhållande

planering - spontanitet

stökigt - städat

banta - träna

fota - bli fotad

kurivg - slank

platt rumpa - platta bröst

brun hy - vit hy

Instagram - Facebook

Likes

Comments

Flygplan utan vingar

Kinder utan rodnad

Jag utan dig

Piff utan Puff

Pajas utan cirkus

Jag utan dig

Skeppsbruten utan land i sikte

Vad vore jag utan dig?

(15:12)

Här kommer några bilder från helgens uppvisning. Jag är verkligen mer än taggad på tävlingssäsongen!

I natt vaknade jag gråtandes av matsmärtor och var tvungen att spy. Nu på morgonen mår jag bra bortsett från smärtan i nedre magen. Jag har verkligen varit noggrann det senaste att ta hand om mig själv och vara extra noggrann med hygienen. Så jag hoppas verkligen det inte är någon magsjuka jag råkat ut för... Men eftersom jag mår bra annars känns det som jag bara har världens mensvärk, vilket jag hoppas på med. Men jag stannade hemma idag, både från skola & träning vilket var sjukt tråkigt men jag ville ta det säkra före det osäkra.

Likes

Comments