Jag tar nu en paus från packningen till en heldags vandring som sker imorgon, för jag behöver skriva av mig. I mitt huvud vid denna stund är allting kaos. Vanligtvis brukar jag ha alla mina tankar sorterade i mappar och fack noggrant och rent, precis som allt annat i mitt liv. Men nu är alla mappar upprivna och allt jag tänker är en klump av röra, inget jag uppskattar direkt. Egentligen har jag en massa att göra, som att packa klart, plugga till ett matteprov och kanske bara sova. Men jag kan inte göra någonting av det, för först måste jag skriva av mig. När jag skriver av mig ser jag mina tankar och det blir lite mer iordning och lättare att sätta in i fack.

Punkter att ta upp:

 1. Skola/Gymnasiet
 2. Träning/Konståkning
 3. Vänner/Ickevänner
 4. Saknad/Längtan
 5. Mitt mående
 1. Skola/Gymnasiet: Just nu har jag panik över skolan. Jag borde inte ha det, men så är det. Jag ska inte ljuga för er, förra terminen sänkte jag mig 7p. Jag vet inte om det är mycket eller lite i era öron men för mig förstörde det mina planer. Jag sänkte mig pga min hälsa och att jag därför inte var i skolan lika mycket som jag velat och borde. Men min hälsa går före allt och i detta fallet drabbades skolan OCH min sport. Nu får jag tänka om och börja bygga upp en nyframtid för lilla Celine. Den kanske blir bättre, vem vet? För det är ju det jag gillar, att planera & ha kontroll. En linje på just ett specifikt gymnasium ville jag gå men nu måste jag kämpa r*ven av mig för att få komma in, vilket jag nog inte vill eller orkar. Så den planen jag har haft i halva mellanstadiet & hela högstadiet om vilket gymnasium jag ska gå är helt förstörd, iallafall i mina ögon. Det gör att jag får panik över vad jag vill, vad jag borde vilja och vad jag faktiskt kommer vilja. Det är hemskt att inte veta det enligt mig, för utan någon plan eller vilja kommer jag inte få någon motivation att gå i skolan. Försöker jobba på detta och inte låta det ta hela min tid att tänka på.
 2. Träning/Konståkning: Just i detta nu har jag ingen motivation till att träna för det ända jag intalar mig själv är "det är så långt kvar till nästa säsong av konståkningen" och för att ta bort det tankesättet blandar jag in skolan. Vi ska ha orienteringsdag och tänkte att jag skulle träna upp min kondition till den dagen, så jag får en bra tid. Men det sprack när man fick veta att orienteringsdagen är om en vecka... Vet inte vart jag ska hitta motivationen och vet inte vilken ände jag ska börja?
 3. Vänner/Ickevänner: När jag nu har en paus från konståkningen har jag all tid i världen, men det känns inte som det. Det känns som jag på något sätt inte njuter längre. Förr när man träna så extremt mycket njöt man varje sekund över att hinna träffa en vän men nu när man gör det varje dag blir det inte samma känsla. Det känns som det inte länge spelar någon roll om man kan träffas eller inte för jag har ändå den tiden att skjuta upp det... Om jag inte orkar en dag kan jag bara planera in en annan dag och det gör att man inte riktigt bryr sig fast man egentligen vill. Något som jag verkligen får ups and downs på är vänner. Det kan vara så att en visstid kan marionetten av mina vänner vara skräp i mina ögon, att jag inte tycker om dem. Jag har ingen anledning och allt bara känns så jobbigt att känna så. Jag känner så med alla mina vänner, men egentligen ÄLSKAR jag dem över hela mitt hjärta. Så jobbigt...
 4. Saknad/Längtan: Okej, ni slipper inte undan en text om konståkningen. Denna är inte jätte deppig och kommer inte bli lång. MEN jag ska ta upp det ändå. Jag saknar konståkningen, men jag längtar också till den. Vilket är bäst? Så fort jag tänker på den får jag bokstavligen kramp i magen och det ända jag vill är att gråta.
 5. Mitt mående: Just nu mår jag bra, eller det är det jag säger till folk iallafall. För grejen är att egentligen har jag ingenting att må dåligt över. Jag är fysiskt frisk och har ingenting som direkt tynger ner mig. Men det känns verkligen som jag går helt tom i kroppen. Känns som jag svävar på moln, inte av att jag mår bra utan att jag är så lätt och det inte finns någon som är förvarnat inom mig. Inga känslor, tankar, händelser eller åsikter. Jag är bara neutral, vilket suger. Fick en fråga idag om vad som händer i mitt liv, jag kunde inte riktigt kunde svara på. För grejen är att det händer mycket men inget som är värt att berätta som förr i tiden. Jag bara är helt tom och neutral, känns oftast som jag inte har några tankar och inget att tillföra i konversationer.
XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Blogkeen

Likes

Comments

Detta åt jag, Viktor och pappsen igårkväll, gott! Efter det var jag så trött så vi gick och lade oss. Imorse gick jag & Viktor ut och sprang vilket gick väldigt segt. Man märkte att denna helgen inte vart den nyttigaste direkt... Efter det gjorde vi iordning oss och åkte in till stan och luncha på Pizza Hut, haha det nyttiga fortsätter... Efter det lämnade jag honom vid hans tåget och tog ett tåg hem själv. Nu ska jag sätta igång att göra ingefära-shots eftersom jag inte orkar att bli mer sjuk. Sen blir det att planera nästa vecka och jobba liiite innan jag måste sova!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Blogkeen

Likes

Comments

Hej kompisar! Idag gick jag och alla andra i sverige på helg! Så himla skönt! Det jag gjorde när jag kom hem var bara att vila sen sätta igång att plocka iordning i huset. Vid 18tiden kom Viktor hit så vi har haft fullt upp med att äta, duscha (eller ja, Viktor gjorde det), prata och kolla på film med pappa & min bror. Har saknat Viktor super mycket och ska blir roligt att ha honom här under helgen! Nu sitter han och pluggar och då passade även jag på att uppdatera er litegrann! När han är klar ska vi nog gå och lägga oss för jag är iallafall super trött... Imorgon har vi inga mer planer än att kanske träna. Men vi hörs imorgon!
Natti❤

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Blogkeen

Likes

Comments

Besöket hos ungdomsmottagningen: En timme innan mitt möte skulle jag ta 2 alvedon och 1 Ipren som enligt mig är mycket och något jag aldrig göra. Mina föräldrar (mest min mamma) har alltid sagt att de tror på att kroppen själv ska jobba bort smärtan och att man inte ska stoppa i sig massa onaturliga grejer för att lura kroppen, vilket har påverkat mig. Jag håller med dem, man ska låta kroppen jobba själv! Men jag lyssnar såklart på dem som vet mest och nu är det inte feber vi tar tablett för utan för en smärta jag kommer få. När jag iallafall var på umo satte vi igång direkt och efter max 10min var vi klara! Spiralen var inne och vi skulle bara gå igenom lite saker innan jag fick gå hem. Allt gick super bra och dem var chockade över hur lugn jag var.

Hur det var att sätta in en hormonspiral: Jag tyckte det var helt lugnt. Jag föreställde mig innan att det skulle göra jätte ont men att det skulle gå över snabbt. Hade ställt in mig på att jag skulle ha spiralen för längesedan så för mig var det bara att göra det, inte tänka så mycket. Jag ljuger om jag säger att det inte kändes, för det gjorde det. Men det var en smärta som jag inte alls känt innan och jag tänkte mer på vad det var för smärta än hur ont det gjorde. Men smärta var uthärdlig och inte alls så hemsk som vissa säger att den är! Men antar att det beror på från person till person. Allt gick väldigt snabbt och den ända smärtan som var kvar efter det var klart var den där mensvärken min barnmorska hade varnat mig om. Den fick jag nästa direkt när jag låg där men det var inte en jätte fara eftersom jag hade drogat i mig massa tabletter en timme innan. Nu 12h senare har jag rätt mycket mensvärk och jag kommer stoppa i mig en tablett innan jag somnar. Jag skulle även få min mens omgående av någon anledning som jag inte kommer ihåg och om 4 veckor ska jag på återbesök bara för att dubbelkolla att allt har gått bra.

Vad har jag för regler nu:

 • Inget sex på en vecka eftersom spiralen kommer fungera och verka som den ska om cirka 1 vecka och innan dess riskar man inget
 • Inte bada badhus på en vecka
 • Inga tamponger de första dagarna, bara binda & trosskydd
 • Ring akut om jag får jätte mycket mensvärk och feber
 • Ha tålamod
XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Blogkeen

Likes

Comments

Hej på er. Idag gick jag upp tidigt men inte för att gå till skolan utan för att åka till ungdomsmottagningen! Idag satte jag in min spiral som jag berättade förra veckan att jag skulle göra. Det kommer ett helt inlägg om hur det gick mm senare idag. Men efter det besöket åkte jag hem och vila innan jag gick till skolan och hade de tre sista lektionerna. Jag ställde även in mina planer med att träffa min saknade Wilma inne i stan för riktigt så pigg känner jag att jag inte är. Men nu är jag hemma och ska sätta igång direkt med att städa mitt rum och göra fint i huset, det hoppas jag att jag orkar. För imorgon kommer Viktor hem!

XOXO Celine

Follow me on: Instagram | Nouw | Blogkeen

Likes

Comments

Mest lästa

Två bra

"Åååhh dessa tjejer. De får mig alltid att skratta, älskar dem! (14:40) Tisdagens magsmärtor gick nä…"

Jag gav bort mitt hjärta

"Det är nog ingen som förstår, varken du som läser detta eller hon som bär armbandet hur mycket dett…"

Neckless - cocoo.se

"1 // 2 // 3 4 // 5 // 6"