Header

Godmorgon världen!

Gick upp klockan 7.30 imorse eftersom jag planerat att gymma med Oskar men så fort jag vaknade och såg att vi skulle ha boxning på träningen skippade jag gymmet. Istället såg jag till att äta en ordentlig fiberrik gröt och piggna till. Efter det har jag städat här hemma och haft mycket energi vilket jag gillar. Sov bra inatt, bra med energi och glad, känns som en helt ny Celine klivit upp ur sängen! Ikväll är det som sagt träning, boxning & 2h isträning! Ser faktiskt fram emot denna dagen! Hur mår ni?

Likes

Comments

Gick upp tidigt imorse och satte mig på tåget påväg till träning. Trots en slarvig uppsatt tofs, finnigt ansikte och slitna träningskläder kände jag mig fin, på ett annorlunda sätt. Så jag gick ut genom dörren med ryggen rak och hakan upp. Efter träningen städade jag och målade mina naglar. Alldeles rödglansiga och perfekta, precis så som röda vackra naglar ska se ut. Tvättade inte håret idag, trots att det behövs. Jag har ju ändå träning imorgon igen och att tvätta håret ska man inte göra för ofta, right? Trots att jag är lite små skabbig har jag ändå ingen att dela sängen med så det är okej att vara det. Jag har ju ändå mina röda naglar. Nu blir det en romantisk film (tror jag det är) som Kenza tipsade om i ett av sina inlägg.

Likes

Comments

Vill inte att det ska vara så grått och fult nedanför balkongen! Vart är de gröna träden och den fina gräsmattan? Jag vill kunna sätta dit uteduschen, ta bort poolduken och sätta på mig bikini! Det ända problemen jag vill ha är blött hår, bränd kropp och gräsfläckar!

Ser ut som världens bitch på denna bild!?

Likes

Comments

På denna månad jag skippade att blogga har jag tävlat två tävlingar✌ Ena tävlingen var i Salzburg, Österrike. Eftersom jag har så grymma föräldrar har de fixat en laddare till min kamera så nu kan jag börja ta kort och lägga upp bilder igen!!!📷 Här är lite bilder från ishallen i Salzburg som pappsen tog.

//Celine❤

Likes

Comments

Idag gick jag på lov, så sjukt skönt! Lov för mig är väl som alla andra elitidrottare, mindre plugg mer träning! Imorgon väntar en heldag träning och såväl söndag! Min första sovmorgon är inte förens på tisdag, haha! Något jag vill ha nu är SM, VM & sedan SOMMAR!!!

Likes

Comments

men taggarna gör ont att trampa på

Drömmen om att jag skulle vara klar med en NO-rapport om elmotorer och fakta text om ett konstverk idag får kvarstå. Satte mig ner och skulle göra klart detta men det fungerade inte. Blev lite rader på rapporten men där fick det avslutas, jag kom inte längre idag. Har imorgon på mig också så får försöka igen då.

”De enda människor som aldrig misslyckas är sådana som aldrig försöker”

Likes

Comments

Gårdagens befriande inlägg väckte tankar, åsikter och känslor från alla håll. Vilket jag väntade mig. Duktig som jag är hade jag redan förespått hur mina närmaste skulle ta det så jag var väl redo, haha.😄 Någon reaktion jag inte kunde förutspå var min psykologs...😳 Vi satt och pratade ungefär hela timmen om bloggen och detta inlägg och jag gillar hens reaktion! Har bestämt med hennes hjälp (ska dock kolla med mina päron också) att jag ska småblogga, försöka att få bort alla de krav jag har när jag bloggar. Att jag bloggar när jag vill och hur mycket jag känner för!

Tack vare mitt lilla morgonmöte började jag skolan 10.30 idag. Hade lite vanliga lektioner som: spanska, engelska & religon sedan var det raka vägen hem till soffan. Efter två avsnitt av GG och en ordentlig god middag sitter jag i sängen med mjukis och inväntar ett boxningspass med laget! En timme boxning & en timme skridskor, visst är min sport annorlunda😉

Likes

Comments

Nu sitter jag här framför dator och skriver igen. Jag har saknat det, som fan. Det var över en månad sen jag skrev sist och jag önskar det inte skulle vara så. Jag tänker inte sitta hör och låtsas som allting är okej och att jag lever ett helt vanligt liv utan blogg. Men sanningen är att jag ska sluta skämmas för det nu. Varför ska jag ljuga att jag går till tandläkarn varje vecka?

Ni kanske tror jag vill ha uppmärksamhet för detta inlägget och det är exakt det jag vill. Jag vill att alla uppmärksammar det jag skriver nu, i detta inlägget.

Jag har toppen betyg, jag tränar 6gr i veckan, har en fantastisk familj & släkt, underbara vänner, fin personlighet och drömkropp enligt många. Jag, Celine Rydén har ett liv som många andra. Allt stämmer, inget är fel. Jag ler varje dag, kännetecknas med ett konstigt men härligt skratt och är alltid påväg någonstans.

Men bakom allt detta är jag även hon som gråter sig till sömns, vill ta livet av sig, ångestfylld & trött på allt. Jag har haft självskadebeteende och kämpar med att inte falla tillbaka till dem vanorna. Tyck inte synd om mig, men blunda inte för det jag skriver.

Trots att jag har det perfekta livet enligt många och även har en helt underbar personlighet som jag vet många vill eftersträva så är jag inte perfekt. Ingen är det. Det här är anledningen till varför jag inte bloggat.

Jag vet inte exakt hur länge jag gått till psykologen men det är ett tag nu och jag har börjat ta tag i mina problem. Tro inte att jag går inte till tandläkarn en gång i veckan, jag går till psykologen. Jag pratar om mina problem, jag försöker och kämpar varje dag om att en dag må bra.

Av allt jag gör i mitt liv skapar jag krav på mig, höga krav jag inte kan nå upp till. Ett krav har varit bloggen, jag sätter krav på att jag ska publicera bästa inläggen, uppdatera ofta SAMTIDIGT som jag ska få A i alla ämnen, träna 6gr i veckan, vara en bra vän, träffa familj, vara en bra människa och kampen mot min ohälsa håller på samtidigt.

Mina föräldrar har ungefär på ett sätt sagt att jag inte får blogga, för då minskar jag kraven litegrann. Det stämmer men jag slutar även med någonting som kan vara min framtid, som gör mig glad och motiverad till allt annat jag gör i mitt liv.

Jag har inte bestämt mig hur jag ska göra med bloggen, alls. Men jag vill bara uppmärksamma att alla som verkar ha ett bra liv kan kämpa med otroligt jobbiga saker. Allt syns inte på utsidan. Så skämta inte om självskadebeteende/självmord för personen bredvid kanske sitter med en hemlighet.


//Celine❤

Likes

Comments