Header

2017 är ett år att minnas. Det är 53 dagar tills det blir 2018 och jag har åstadkommit så mycket under hittills 312 dagar av år 2017.

Året börjar med att jag blir 18 år, myndig. Det första jag gör som artonåring är att ringa blodcentralen och ansöka om att få bli blodgivare! Bara någon vecka efter det tar jag körkort. Under denna tid är min syster gravid och föder senare i maj, den nittonde maj, fyra månader efter min födelsedag. Nittonde maj är även datumet jag för första gången ger blod. I slutet av mars börjar jag på mitt nya jobb, Max, något jag blir superglad över! Runt denna tid får jag ett formulär jag ska fylla i om värnplikt. Och jag fyller i att jag vill göra värnplikt, men tänker inte mer på det. När det senare blir sommarlov i juni så jobbar jag hela sommarlovet och har nästan ingen tid till något annat, jag visar fram fötterna och i slutet av sommaren så frågar cheferna mig om jag vill utbilda mig till trainee (den som underlättar för andra chefer). Jag vill såklart men jag har även skola till hösten så det blir krångligt. Efter sommaren börjar jag trean av gymnasiet och blir kallad till mönstring och den 25 oktober är det dags. Jag åker ner dit och är där i tre dagar och bor på hostel i innerstan. Jag gör mönstringen och jag blir godkänd i allt, sjuksköterskan jag gör isokai med blir imponerad och berömmer mig, psykologen belönar och ger mig positiv feedback och inskrivaren säger att jag är unik. När jag går därifrån håller jag papperna i handen där det står att jag ska bli radiolänkgruppchef och börjar min utbildning och värnplikt den 23 juli 2018. När jag kommer hem och kommer på jobbet så vill chefen prata med mig och säger att jag kommer få bli trainee, fastän jag går i skolan och att det inte är ofta han gör dem valen. Den 4-6 december ska jag ner till Stockholm igen och utbilda mig till trainee.

Jag har planer att när jag kommer hem från det militära så ska jag studera några ämnen som jag inte fick tillgång till genom min linje som jag går nu. När dem ämnena är färdiga så vill jag flytta upp till Umeå för att studera till tandläkare, men det känns som jag kommer bromsas av allt. Detta år har varit fantastiskt på så många olika sätt och jag är glad över detta år, men samtidigt har det blivit en tyngd inom mig som inte går att ta bort. Men klyschigt nog får man leva i stunden och inte tänka så mycket på vad som kommer att hända utan man får tänka på vad som faktiskt händer just nu. Detta år har inte bara handlat om mig, min mormor som fick en tumör i lungan har blivit frisk, mamma som inte haft jobb under en längre tid har fått börja studera, min pappa skaffade ett nytt jobb, min syster bildade egen familj och mycket mer.

Jag är kluven, jag är glad, jag är ovetandes, jag är hoppfull. Jag är så mycket.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nytt koncept på min blogg. Jag ska skriva ut mina åsikter, mina tankar och inte skriva ''idag var jag med blablabla och vi gjorde si och så''. Jag kommer lägga ut bilder på min vardag, men endast bilder till det. Inga texter. Anledningen till denna idé är för jag vill testa något nytt, för mig personligen. Jag har så otroligt många tankar och åsikter om så mycket som jag inte kan prata med någon om.

Fast sen kom jag på att: Jag älskar kreativitet, jag älskar att hålla på att pyssla och sådant, så jag kommer antagligen lägga upp DIY-bilder som inspiration till andra. Så på något sätt kommer dessa bilder vara inkluderat i vardagsbilderna.

Jag läste mitt förra inlägg då det stod att jag skulle typ byta koncept, men den idén skrotade jag. Det skulle ha tagit för lång tid att få allting att funka och så vidare med den idén. Alltså har den idén ingenting med denna att göra.

Folk som gillar att läsa och diskutera, läs min blogg. Godnatt.

Likes

Comments

Jag har haft fullt upp med att leva mitt liv på det bästa möjliga sätt. Sedan jag bloggade sist har jag blivit kär och skaffat pojkvän, sommarjobbat i tre veckor, börjat första året på gymnasiet och tagit vara på solen av detta tråkiga sommarlovs väder. Imorgon (27/8-15) får jag förhoppningsvis min lön från sommarjobbet och kan äntligen få köpa nya kläder och nytt smink. Jag har fått en idé om att starta en ny blogg, på samma bloggportal men det ska handla om något helt annat än det jag bloggat om på denna blogg. Troligtvis kommer jag att stänga ner denna blogg och bara använda den andra. Innan jag startar den andra kommer jag blogga en stund till på denna blogg. (Insåg just hur krångliga meningar det där blev).

Som jag känner just nu så vill jag bara att hösten kommer och man kan krypa in i sina stickade kläder och använda gymmet mer än vanligt, med tanke på att det har varit sommar och man har kunnat jogga/springa utomhus. Jag tänkte skriva lite om mina empties, det vill säga, saker/ produkter jag har gjort slut på denna månad. Det är lite varierat, från sminkprodukter till hårprodukter och så vidare.


EMPTIES:

En av mina empties är Schwarzkopf got2b Guardian Angel Heat Protection och jag älskar den. Jag har haft den förr men jag tycker verkligen den skyddar mitt hår och det blir inte slitet när jag plattar eller lockar håret. Den andra emptien jag har är Feet Up Overnight moisturising foot cream som jag smörjer in fötterna med under natten som gör att fötterna blir mjukare tills dagen därpå. Eftersom den är slut så gillade jag den verkligen, jag brukar använda den efter jag använt Scholls Velvet Smooth. Fotkrämen hjälper faktiskt till en stor del. Rekommenderar den! Den tredje är Dam - Makeup - Lumene - CC Colour Correcting Cream - Medium 30ml  som har hjälpt mig under ca 4 månader. Det är 30 ml i en tub och den känns väldigt lätt på huden, vilket jag alltid gillar att cc/bb creams gör. Lumenes CC cream kostar runt 99:- - 159:- beroende på butik. Innan den tog slut så köpte jag en ny för en billig peng

Schwarzkopf got2b Guardian Angel Heat Protection

Feet Up Overnight moisturising foot cream

.Dam - Makeup - Lumene - CC Colour Correcting Cream - Medium 30ml

Likes

Comments

Hallå på er, hoppas att ni alla har haft det bra den senaste tiden för det har jag! Man kan säga att jag inte har bloggat sedan förra året, vilket har varit kämpigt. Samtidigt hade jag inte tänkt skriva en roman nu när jag hittat tillbaka utan jag ville bara skriva att jag kommer väl mest skriva om gympass eftersom jag har tagit mig till mods och skaffat ett sådant gymkort. Ni kommer antagligen följa lite hur jag gymmar och vad jag äter under denna tid. Tyvärr bet jag att det kommer ske ett avbrott under den här tiden för jag ska nämligen opereras, som gör att jag inte kommer gymma fullt ut. Jag kommer inte kunna använda min ena fot under en viss läketid och sedan ska jag operera andra foten så det blir lika lång läketid på den foten. Förlåt om det blir trassligt men nu vet ni!

Jag packade nyligen väskan iordning för ett gympass imorgon + att jag nyss startade ett the walking dead avsnitt. Och nu hade jag tänkt krypa ner i sängen och kolla på det, så vi hörs imorgon, kramkram

Likes

Comments

Så igår var min familj till Sundsvall som ligger ca 2 timmar härifrån. Vi var på Birsta City och inne på Ikea. Där köpte mamma en bokhylla, lådor till bokhyllan och en tavelhylla + ljus lyktor till mig:) Sen köpte vi lite annat också, typ till badrummet och sånt:)
Imorgon far jag till Härjedalen för att gå upp på fjällen (Helags) Sedan på onsdag kommer jag hem och på torsdag är det vanlig skola & på fredag är jag ledig😊 ganska skön vecka må jag säga.

Kram


Likes

Comments

Jaag ursäktar att jag inte hr skrivit på några dagar, men jag har inte varit vaken på eftermiddagarna så that's why. Men nu har skolan dragit igång och jag har nyss varit på gymnasie info där vi fick lyssna på våran SYV som pratade:) Nu ska jag börja min engelska
Kram

Likes

Comments

Så då var det dags att börja skolan imorgon.. Jag känner mig så glad på något sätt, jag har längtat lite efter skolan, fast jag tror jag kommer ångra att jag skrev det här på bloggen om några månader ;) Men det kommer bli kul att träffa mina klasskompisar och se vad sommaren har gjort med dom.

Som jag skrev för några inlägg sen så beställde jag ett par borstar från ebay som kom igår. Dom kostade tillsammans 66:- eller 64:- Och jag köpte dom bara för att ha, jag behövde borstar och jag tog min chans :) Klicka HÄR för att komma till dom borstarna.

PLUSS, jag bjuder på en bild från Turkiet i början av sommaren. :)
Likes

Comments

Ungefär för en timme sedan så var jag ute och powerwalkade. Ett tag sen jag gjorde det och jag ska försöka göra det varje dag nu framöver, men jag gick 4.5 km och tyckte att det var så trivsamt på nått sätt. När jag kom hem möttes jag av en söt liten katt springades mot mig. Söta lilla Ludvig ☺ Men nu ska jag äta en vegetarisk middag :)


Likes

Comments

Så, igår blev det inget bloggade, dels för att vi tog och handlade idag och tog den där fika pausen. Idag köpte jag iallafall en skjorta, en klocka, och några ringar + en spegel, en sån där som är rund och man kan snurra på. Men också så köpte jag ju lite saker i tisdags som jag hade tänkt visa och det är ju en cardigan.. (?), en klockad kjol och ett par svarta jeans. Men ni kan nog föreställa er hur dom ser ut för jag kommer inte visa dem, men jag kan länka till dom HÄR. + att jag fick hem i posten ett paket från Sportamore.se och i detta paket så var min fina springtröja från Craft.  
Likes

Comments

Och som sagt var jag idag på stan med Jenniefer och mamma, det blev inte som vi hade tänkt oss så vi gör allt imorgon, för egentligen skulle vi gått och tagit en fika ihop men eftersom lite krångel så blev det istället en snabbis på stan. Men jag hann köpa tre klädesplagg, men ska köpa lite mer imorgon. Då tänkte jag också visa upp det jag har köpt men jag sneak peek:ar jag en tröja som jag av blurrar imorgon :) 

KRAM


Likes

Comments