Header

2. December står på julebag med familien, hentning af en pakke og tid til at lave en ønskeliste! Jeg ELSKER julebag! Og især havregrynskugler! Det er bare noget af det bedste man kan få om julen. Så mon ikke man kan finde mig, fuld beskæftiget, i køkkenet i færd med at rulle havregrynskugler! Med hensyn til min ønskeliste, så er jeg startet. Den er rimelig fed, og jeg kan da håbe på at få det hele? Ej, dog ikke... Min mega fede ønskeliste er selvfølgelig dagens højdepunkt. Jeg elsker at se andres ønskelister for at få inspiration, men også at kigge på apps som pinterest! Så i dag bliver en fuld guide til ønskelister! I får inspirerende collager og en god ønskeliste at se! Held og lykke med det!

Min inspiration

Min ønskeliste (so far)

KNUS

-

Følg mig på Instagram: Celinenordal

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey venner, long time no see. Jeg har på det seneste haft hammer travlt med skole, fjollede Celine ting og ting som egentlig ikke er vigtige (fitness). Men don't worry, I'm back. Jeg laver en skide julekalender! Og ja. Det betyder pisse fede posts hver dag kl 15 nul dut. Og som om der ikke allerede er en del forandring, så har jeg faktisk lagt den nærige Celine lidt bag mig... Godt eller skidt? Pas. I så fald, så har jeg givet den lidt gas med dyre sko, fede klistermærker til mac og en mega fed kjole der er på vej hjem til mig! En af dagene kommer der naturligvis et outfit billede, men nu skal kjolen lige hjem... Er så utålmodig.....

Nu hvor det er jul, så skal man selvfølgelig ikke snydes for gaver. Og min gave til jer, haha, er at jeg er tilbage! HAHA. Genialt. Og som fast læser, er man selvfølgelig skide glad og oppe at køre. Yay. 1. December er altid pisse fed, men også lidt lam. Altså, ja tak, vi må åbne den første låge i den faktastiske Rasmus Klump chokoladekalender... Og der kommer julekalender i fjerneren. Sådan skulle det altså bare ikke være for mig, så jeg tog sagen i egen hånd! Jeg har lavet en skide hyggelig aftale og håber på at mine pakker snart kommer hjem! Kan det blive bedre? Nej thihi.

Jeg synes ikke at man skal snydes for at se alle de lækre sager jeg har bestilt hjem, så here you go:

KNUS

-

Følg mig på Instagram: Celinenordal

Likes

Comments

ENDELIG får vi taget et pisse fedt emne op! Selvfølgelig Ganni! Deres nye kollektion "School of London", er muligvis det fedeste jeg nogensinde har set! Ærligt, fuck hvor er det bare hammer sejt. Personligt går jeg lidt og leger med ideen om at købe en kjole eller en nederdel hjem? I så fald, har jeg lavet en fed collage med de fedeste styles fra Ganni's nye kollektion!

OG - Overvej hvor fedt det kunne se ud hvis man tog en af de alt for fede Ganni kjoler og satte et par slidte hvidvaskede jeans indenunder! Det er 100 procent en af mine ønskeoutfits, som nok skal blive realiseret!


KNUS

-

Følg mig på Instagram: Celinenordal

Likes

Comments

Det her emne er vigtigt at tage op. Men ingen gør det. Man sidder tilbage med følelsen af, hvad har jeg gjort forkert? I mit tilfælde, var det "kun" et kys. Men det gør sgu stadig ondt. Når han ringer søndag morgen og slår op, med begrundelsen "Vi skændes meget". Efter en god tudetur, en hel del rysten og hyperventilering, er jeg okay igen. Men hvad fanden bilder han sig ind? Og hvad bilder jeg mig ind, at skrive et blogindlæg om det? Ja, det ved jeg ikke. Jeg kan ikke forsvare ham, eller jo. Men det har jeg ikke lyst til. Følelsen af at ligge derhjemme lørdag nat klokken halv tre, i frygt om at han kysser med en anden, var alt for stor i går. Og det værste sker da man så hører fra en anden at han så har gjort det. Skuffet var jeg. Godt og grundigt skuffet. Men det er jo hans valg. Ikke? Måske er jeg bare en forfærdelig kæreste, grim, ulækker og bare uudholdelig. Men så sig det dog til mig.

Så til jer tabere derhjemme, hvis i har problemer med jeres kærester, så snak for guds skyld om det! For mig var det krop umuligt at snakke om det. For da han endelig havde lagt på, var han ikke til at kontakte igen. Jo, en time senere - hvor jeg var kommet til fornuften, og havde hørt det hele fra alle mine venner. Jeg elsker ham stadig, og vil da inderst inde have ham tilbage. Men vil jeg alligevel det? Spørgsmålet fylder hele mit hoved. Men det behøver det ikke - for han vil nok ikke have mig alligevel.


KNUS

-

Følg mig på Instagram: Celinenordal

Likes

Comments

Serier! Jeg ser ikke mange af den slags. Men når jeg gør, så er det fuldhjertet. I frygten af at falde for langt ind i serieverdenen, tænkte jeg at jeg hellere måtte dele mine absolut yndlingsserier (for at blive bekræftet i, at det er okay at glemme alt for at se dem). Som sagt er jeg ikke den største seriehaj, og derfor er listen fordelt over en masse gode år. Den seneste blev jeg dog færdig med i dag, hvad gør man? Jeg er fortabt. Jeg må på jagt efter en ny! Her er tre af mine favoritter indtil videre:

Gossip girl

En klassiker. Det er lige før at man bliver skuffet, hvis den ikke er på listen? Ikke? Jeg slugte denne serie som var det ren steak. Ingen rigtige pauser (måtte dog pause da jeg enten skulle tisse, have et liv eller trække vejret mellem alt dramaet). Der sker SÅ meget! Der er drama, spænding og humor. Og ja, til aller aller aller sidst får man det største chok/overraskelse nogensinde!

-

Glee

1. Ikke døm mig. 2. Okay du må godt dømme mig. Trods navnet er det altså muligvis min yndlingsserie. Den er SÅ sjov. Og der er lidt af hvert! Homoseksuelle er der mange af, teenagere der prøver grænser er der også en god portion af og så er serien ikke mindst fyldt med kærlighed. Enhver pigedrøm! Udover alt det mega fede, så er der bare plads til alle typer i den her serie, og respekt for det. Vi følger den her pige, som starter på high school og ender med at flytte til New York for at forfølge sine drømme. Smukt. Jeg rater den 10/10. Det er altså en must see!

-

Gina jaquline

En serie om sugardating. Super spændende! For mig, er det bare skide spændende at lære ting jeg ikke vidste. Og jeg ved bestemt ingenting om sugardating (ikke at jeg skal indblandes). Men hold da fast hvor bliver man super fanget og føler med hende her altså! Og når man har set de fire afsnit på dr tv, så er man lidt fortabt. Man ser både den flotte siden, men også bagsiden af medaljen, hvilket giver et ret så realistisk syn på det hele. Jeg kan klart anbefale den her serie til unge og videnslystne personer.
KNUS

-

Følg mig på Instagram: Celinenordal

Likes

Comments