Contains affiliate links

Hej venner! Vi er som sagt på sporet igen. Og der er intet mere passende end at starte det hele ud med en lækker efterårscollage. De sidste par år har efteråret været markeret med mørke farver. Men ikke mere! Vi er hammer inspireret af genbrug og 70'erne = farver. Genialt. Farverne giver os så mange muligheder, og derfor er der bare ingen begrænsninger.

Det kan tydeligt ses på min efterårsgarderobe, puha. Lyserøde bukser, spidse sko og en rød jakke? Jeg elsker farver, men jeg havde dog ikke regnet med at min jakke skulle være rød.. På det punkt, kan man godt se at jeg kommer fra Falster, hvor man bestemt ikke skiller sig for meget ud. Men helt ærligt, lad os bryde den tanke!

Mærker som Ganni giver den gas med at eksperimentere, og det bliver ih så fedt! Og lad os ikke glemme Baum und Pferdgarten! De har lavet den fedeste sweatshirt, som kan ses oppe i collagen! Hvis jeg ikke snart skulle have kørekort, så havde jeg muligvis købt hele min collage.. Øv altså!

(ekstra info: Man kan trykke på det item man kan lide, og blive sendt direkte hen til siden hvor det sælges :-)

KNUS

-

Følg mig på Instagram: Celinenordal

Likes

Comments

I en evighed eller to, har der været ultra tomt på bloggen. Tvivlen har indhentet mig, den bliver ved med at spørge mig om, hvad der i grunden skal ske med den her blog. Og da jeg startede havde jeg en fantastisk (måske lidt for fantastik) ide om hvad der skulle ske. Tiden ændrer sig, og det gør jeg også.

Min inspiration forsvandt som dug for solen, og der stod jeg uden noget som helst på hjertet. Hvad gør man, eller rettere sagt: hvad gør man ikke? Man skriver ihvertfald ikke indlæg. Og efter en dag eller tre blev det for meget. Lysten til at skrive blev for stor. Og indholdets værdi forsvandt. Derfor kom jeg til konklusionen at jeg bare skulle holde en lille pause. Og det var klogt nok, for nu har jeg reflekteret.

Og frygt ej! De gode ideer har endelig ramt mig igen! Eller er det de 80 timer jeg har ledt efter inspiration der har ramt mig? Ærligt, så ved jeg det ikke. Men, who cares? I'm back.

Planen frigives ikke helt, men et hint kan i få! Der vil HELT SIKKERT blive indført en masse spændende ugentlige indlæg, som kan findes på bloggen hver uge (måske lidt serie agtigt?). Mere originalitet og mine inspirationskilder vil blive luftet en del. Udover al det tænke-tank, er jeg kommet til konklusionen at bloggen skal være et mere personligt sted. Både med glæde og nedture. Hvorfor ikke? Ellers er bloggen bare ligesom alle andre blogge? Og hvem gider i grunden læse al det lort jeg bare lukker ud, hvis der ikke sker noget originalt? Ingen, er min konklusion.

Så lad os sige pænt farvel til den kedelige (og ootd-manglende) blog. Og velkommen til den nye inspirerende blog.

(ja, dette indlæg blev inspirerende nok skrevet i et regionaltog, hvor jeg sad uden makeup og lyste som et lyskryds)

KNUS

-

Følg mig på Instagram: Celinenordal

Likes

Comments

Jeg har influenza. Og når man har influenza eller er syg generelt, ender man altid på youtube (om man vil det eller ej). Jeg endte på en video der gjorde mig vildt arrig. Den handler om en pige der styler forskellige farver, og laver looks ud fra farverne (fed ide). Men da hun kommer til orange, siger hun "orange er ikke en særlig stor farve", og det er der den går helt gal. Orange har været den sygeste farve for tiden! Jeg har set så mange orange (fede) ting!

Og i denne anledning vil jeg hylde orange ved at sætte et billede ind hvor orange helt sikkert kommer til sin ret:

KNUS

-

Følg mig på Instagram: Celinenordal

Likes

Comments

Jeg har før nævnt disse sko i både dette og dette indlæg. Jeg er helt væk i de sko altså! Men 1600 kr er mange penge, og jeg søgte derefter efter en genial erstatning. Og jeg tror jeg fandt dem! Skoene er fra Asos og kan fås i hele tre farver! Puha hvor er jeg tæt på at købe dem


KNUS

-

Følg mig på Instagram: Celinenordal

  • SKO

Likes

Comments

Efteråret byder på skide mange fede trends. Og i det her blog post, fortæller jeg om alle mine yndlingstrends. Mange af de nuværende og blivende trends er taget fra sommeren, men det er jo ikke nødvendigvis en dårlig ting! Vinteren har de sidste par år manglet en del farve, og det byder sommeren jo på! Win-win.

Den første trend jeg vil snakke om er fur klipklapper! Relevante til udendørsbrug er de nok ikke helt. Men et hurtigt smut ud i bilen, en skoledag eller måske en familiefest kan de sagtens klare! Jeg har nedenfor indsat et billede af mine ultimative ønske klipklapper. De er lavet af @FrejaWewer, h2o og OH! by copenhagen Fur. De er pisse fede og er fyldt med en masse farve. De er muligvis min all time fave sko!

Pelsklipklapper er nemme at style, og ser seje ud 9/10 gange. I sommeren er de blevet stylet med alt fra wrap kjoler til cowboybukser. I efteråret er det helt oplagt enten at tage en tracksuit og en fed taske på til! Men også cowboybukser med en kæmpe hjemmelavet strik fra mormor passer perfekt til.


Den næste trend vi skal hoppe over er den MEGA populære ternede jakke/blazer! Den er stylet på så mange fede måder. Både med hættetrøjer, strik og andre spændende ting indenunder. Og med et par fede bukser og et par stiletter kan man ikke gå helt galt i byen. Nedenfor har jeg indsat en mini collage af Zara's bud på den perfekte blazer i tern. Moderne men også ret så retro. Jeg er ikke sikker på hvilken jeg skal have, men jeg er 100p på at jeg skal have mindst 1! Jeg lavede en lille forsmag på jakkesæt den anden dag til x-factor, sættet kan ses HER!


Den sidste trend er ikke taget med fra sommeren, men fra vinteren 16! Dunjakker! Sidste år var jeg generelt ikke særlig modig med hensyn til tøj. Så jeg måtte pænt gå og drømme om de fede dunjakker. Der er sket en del siden vinteren 16 og jeg har helt klare planer om at skulle have en dunjakke. Den stille Celine siger at den skal være navy, men den friske Celine siger at jeg skal vælge den i skrigorange... Hvad gør man så? Jo, når man hedder Celine ender det med at man tænker så meget over det at man aldrig får købt jakken. Lad os se.

Herunder er der i hvert fald de to jakker som jeg snakker om! Pisse fede og lækre. De er fra Ganni, og det er grunden til at jeg ikke bare køber begge to...

KNUS

-

Følg mig på Instagram: Celinenordal

Likes

Comments