i går var det et år siden patrick (broren min) døde. Det er rart og tenke på at det går så fort. på samme dag ble Andrea 10 mnd. men det fikk aldri patrick sett.

Vi var en tur på grava alle sammen og tente lys og tenkte på at han kanskje er på et like bra sted som han var på💛

Etter det reiste vi videre til Gunn marie ( min brors kjæreste). der spiste vi is og kaker. og koset oss sammen selv om det var en trist dag.
Takk til alle som støtter meg🌷. Det betyr mye

bilde av grava til patrick og bessa( bestefar)
vi har pyntet med roser og lys 🌷🌷💐

Likes

Comments

          Fra ferie til tragedie

vi startet og pakket allerede en uke før vi reiste. Vi gledet oss og reise fra kalde Norge 11 oktober I fjor. og vi sto opp tidlig om morgenen og reiste til rygge lufthavn. Vi fløy noen timer før vi ankom alicante airport. så kjørte vi taxi til legliheten vi hadde leid. Vi hadde det helt fantastisk. Det var første gang jeg hadde vært I utlandet. Det var meg,mamma,bestemor, lillebror, og storesøster. Vi var I spania I 8 dager. Vi solte oss nesten Vær dag. Vi var ganske heldig med været. det var bare en dag det reinet. Vi teste hjem.

Vi ankom rygge nå en gang igjen. Før den ble lagt ned. Vi reiste hjem. alt var normalt
de første 11 dagene etter vi kom hjem. Før alt snudde.

                           Ulykken

vi hadde vært 11 dager hjemme etter ulykken. Da alt ble tragisk. klokken nærmet seg 18.00 / 19.00. Mamma ble ringt at kjæresten til storebroren min. Han hadde ikke kommet hjem. Han skulle og prøve en bil med en kompis. men alt gikk ikke etter planen. Vi ble bekymret for at ulykken og at han ikke kom hjem kunne ha noe med hverandre og gjøre. litt senere ble kjæresten ringt opp av politiet og de kunne bekrefte at han hadde vært med I ulykken.han var død da de bekreftet han var med I ulykken. De ringte lutt senere igjen og da bekreftet de at han var død . jeg husker det øyeblikket da mamma fikk vite det. Jeg trodde det ikke var sant. Jeg ble helt stiv og uvel . jeg satt I stua og skjønte ingenting. Før jeg viste ordet av de var alle I familien på vei til hverandre og sørge.

        💙 hjerteplaster❤
I desember ble jeg tante igjen til andrea. og hun fikk aldri møt pappaen sin. Men alma fikk noen år med pappaen sin. Men våres hjerteplaster er andrea og alma. De er så gode ❤ og vi er så glad I dem

Likes

Comments

Velkommen til min blogg
jeg tenkte jeg kunne si noen ting om meg selv. Jeg er 14 år. jeg har bursdag 17 februar. jeg bor I Aurskog-høland. og jeg liker og Være kreativ. jeg liker også og Være med dyr.
instagram: celine.marie35
Facebook: celine marie undbekken
snapchat: celinemarie275

Likes

Comments