Header

Ny kanin... 😅

Grannarna knackade på dörrn och frågade om vi kunde ta emot en kaninunge de köpt på sig för ca 2 veckor sedan. Ögoninflammation (hoppas vi, vi skall kolla tänderna) har lillen självfallet. Nej kan man inte säga, sååå säg hej till min nya ninnis Lillith (utalas lilly) döpt efter den första demonen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag gjorde jag något jag aldrig tidigare gjort. Jag hade en ridlektion! Tillsammans med min hovslagare Anna stavholm höll hon mig på häst med massor med roliga övningar i ca 40 minuter, samt lite saker vi tränar från marken. Vi fokuserade på styrning via bogen och rörligheten där, vilket var utmannande, men roligt. Hubble fokuserade hårt, och hade verkligen inte haft mycket till problem med detta om det inte var jag som satt på ryggen. Mamma var dom tur det på plats och hjälpte mig med fototagandet, så här får ni lite bilder från dagen!

Likes

Comments

Då jag var tvungen att sova ett par extra timmar innan jobbet och Paula var hemma sjuk fick mina föräldrar idag åka ned till stallet, för gissa vad... Hubble har kommit in från sommarbetet! Nu är det tillbaka till rutinerna och tid att packa höt igen!

Bild på sommarbetet, hubble är den bruna pricken längst ned och längst bak, 😂😂

Veckans dåliga nyheter är att clinicen vi tänkt åka på tyvärr blev fullsatt, vi kom inte med. Men men! Vi lovade att hålla utkick efter andra intressantheter att ta med henne på nästa månad , hittar vi ingen clinic får vi ta henne på en träning i alla fall! Det behöver ju även jag ;)

Likes

Comments

En clinic, det vore intressant! Ikväll anmäler sig Paula och Hubble sig till sin första clinic ihop, hoppas de kommer in och får lära sig massor av Anders gällande tömkörning. Själv kommer jag avis sitta vid sidan av som bänkmedlem för att själv lära mig , och ta in, så mycket som möjligt. Lördagen den 14 oktober drar det igång, redan taggad och hoppas lilla Hubble får vara med nu 😀

Någon som varit med på tidigare clinics med Anders , hur gick det?

Likes

Comments

Idag fick Paula lära mig lite massage tekniker vilket var roligt, Hubble njöt och var allt nöjd! 😀 satte upp manen och körde på! Efter det satte jag upp och fick sitta på henne ned till hagen vilket var mysigt. (paula ledde, jag satt upp)

Imorgon får hon gå ledig och njuta en stund ❤️

Likes

Comments

Då blir det uteritt!
Imorgon på eftermiddagen åker jag ut till stallet för att ta en härlig uteritt med en tjej i stallet. Skall bli himla roligt! Hästen hon rider heter Valpen, och är faktiskt den hästen som gav Hubble den där satans sparken! Inte något jag skyller på hästen då det till 100% var hennes egna fel, och de kommer annars, så jäkla bra överens. Men gud vad jag saknat uteritter!

Likes

Comments

Lite bilder på Hubble som föl! Samt en bild på mig dagen Hubble föddes och vi var och hälsade på henne ❤️❤️
(och lite bilder på hemskt gravida mamma med min lillasyster)

Likes

Comments

Igår fick jag testa på tömkörning. Det var intressant och nytt, och Hubble visade tydligt när jag gjorde rätt, och när det blev fel. Något både jag och Paula troligen kommer göra en del.

Likes

Comments

Sådär! Nu skall vi se här! Efter mycket om och men har jag orkat dra fram kameran och få fram bilderna! Men här ser ni mina Gekåsinköp! :D

Likes

Comments

Så fort vi kommer hem från Gekås ger jag och Paula oss ut mot stallet. Skall bli kul att rida och se Hubble i allt det ny hon får!

Får dock säga att Hubble verkligen börjar få årdning på sigsjälv i ridningen, och gud så fin hon blir med Paula på ryggen, kolla bara!

Likes

Comments