Header

Jag här!

Livet ser skönt ut framöver, igår gick jag igenom risk ettan (Där de bjöd på pizza!) och den 1:a December hämtar jag hem Hubble, min häst <3 Nu har jag aldrig ridit denna tjejen tidigare, men känt henne hela hennes 10:åriga liv. Mina föräldrar födde upp henne och hon föddes när jag var 8 år gammal. Då red min syster in henne och vi leashade ut henne efter två år. Nu, 8 år senare ska vi få tillbaka henne, och jag kommer få ansvaret över henne. Även om min ekonomin blir stressad känns det jättebra. Jag har dock liten erfarenhet med ridning det senaste. För 3 år sedan red jag ca 1 månad, och för 5 år sedan red jag "full time" så att säga. Då tog jag hand om hennes mamma innan hon var tvungen att avlivas.
Detta innebär att jag inte har några ridmuskler alls i kroppen i dag, och det är något vi behöver förändras! Jag hoppas att jag och Hubble kommer komma bra överens framöver, för det skall bli hon och mig <3

​Lite saker man kanske behöver köpa in nu då! :D : Rycktvarorsöta rosetter En repgrimma  och kanske även ett och annat grimskaft!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

det är.inte så svårt att äta veganskt. blir sjukt trött på alla skitkommentarer om att vi inte.äter något. här har ni vad jag ätit de två senaste middagarna. så svårt var de la inte. Jag äter allt du äter, men veganskt!

Likes

Comments

Detta är ens idee! Då har man äntligen fått fram en grundidee till tatuering man vill skaffa nu till sommaren! Vad tycker ni? Skrot? Otrolig? Vart skulle ni se den passa?

​Gjorde även ett teoriprov online idag. 35/65 rätt fick jag, vilket jag anser helt okej för ett första försök!

Likes

Comments

Idag gör man "10 fun facts" om sina djur! Här har ni några av resultaten!

Likes

Comments

​Idag är en dag fylld med städning! Hela rummet skall möbleras om och städas, Phew!

Vad spenderar ni eran lördag med? 

Likes

Comments

Igår kom vi på den otroligt spontana ideen att åka och tälta. Vi åkte upp i landet tills vi ville stanna och kom hela vägen upp till Torsby innan vi stannade av hittade en bra plats. Det var verkligen en drömskog vi hamnade i!

​På vägen hem körde vi lika spontant ned till Baljåsen och klättrade till toppen. Där, spelade vi Uno innan vi gick ned och åkte hela vägen ned till Trollhättan!  

Det var verkligen en rolig resa och i Sunne hittade vi en vattenpark vi senare under året tänkt testa på!

Likes

Comments

Då är man tillbaka på bloggen efter ett kortare uppbehåll. Med jobbet och sjukdom har jag helt enkelt inte orkat med att blogga, har inte ens orkat ta hand om mina djur, och det ansvaret har tyvärr lagts på mina syskon för nuvarande. Inatt kände jag mig dock mycket bättre och har gjort massor med grejer och tänkte Imorgon är det sista dagen på jobbet för veckan och jag kan få den där välförtjänade 4 dagars helgen som jag behöver.

Idag träffade jag även mina djur fö första gången denna veckan då jag varit för sdjuk för att orka ens gå in till dem, superglada var dem att se mig, och det glädjer! Melody råkade ha hoppat in i en av fågelburarna, så hon fick ju komma ut i alla fall <3

​Hoppas resterande utav er mår bättre änn jag gör! På torsdag blir det vårdcentralen för mig i hopp om att de kan lösa mina lungor i tod för min resa i agusti! 

Likes

Comments

första dagen på jobbet är halvt avklarad! lunchdags!

  • 6 readers

Likes

Comments

Nu har man hämtat hem massa skog till alla djuren, de uppskattas!

Likes

Comments

Så himmla sjukt, Christina Grimmie, en av de som jag älskade som yngre, har gått bort? Vid endast 22 års ålder, i början av sin långa kariärr? Så tidigt skall ingen gå. Vi kan inte ens skylla på en sjukdom, att det var "hennes tid" det enda vi kan skylla på, är hur fucked up vi mäniskor är. Det är bara sjukt!

Vila i frid Christina, här är den absolut bästa låten som verkligen visar hur otrrolig du var. Hoppas du kan sjunga fritt bland änglarna.

Likes

Comments