Header
View tracker

Nu har det inte varit mycket av uppdateringar... Men! igår åkte jag hem till min syser för att lämna av Janna till hennes nya hem. Allt gick bra, och hon är äntligen hemma *0*
Efter det åkte vi hem till en gemensam vän och spelade lite tickets to ride medans vi åt snitzel med pommes. Sjukt gott var det! Tyvärr blev jag sjuk liten stund därefter och fick sova hos min syster. Nu efter nästan 24 timmar börjar jag äntligen känna mig lite bättre! Snatt tar jag och min syster bilen ut till Hubble. saknar henne redan <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Släppte Hubble i ridhuset för att löslongera henne lite. Hon mins inte mycket av hur det funkar, och vi har lite Connection so far, så det var kanske inte så jättefint sprunget, men fick allt henne att tänka lite!Blev så sjukt ledsen när jag fick upp henne i trav dock, till och med mitt otränade öga kunde se att hon var halt!Ush! Kan ni tänka er att hon fått gå såhär i två hela år? Så fort jag har pengarna så får jag banne med åka in med henne! Hoppas på att det blir nu i Januari, men absolut senast är ju februari.Känns inte rätt att hon skall gå runt och ha ont menar jag!

Likes

Comments

View tracker

Nu är man hemma efter sin 1 lektion i skolan. Skrev en text på svenskan som skall vara klar tills nästa lektion om två dagar. Är redan 900 ord in, så tror inte att jag kommer ha jättesvårt att färdigställa den.
Men, nu blir det stallet igen, för att sedan åka till min syster för att kunna vara med och lämna av Jana. Skall även ge henne alla mina mangaböcker som i dagsläget inte används något mera. Skönt att bli av med dem!
Efter det kommer jag nog hem och läser ut min bok jag läser i dagsläget, hoppas på att kunna skriva en bokrecension om den!
Likes

Comments

Godmorgon folket! Idag är en större dag! För ett tag sedan hittade min bror en katt vid namn Jana (Min bror gav henne namnet) Vi har inte kunnat hitta en ägare, men, så svårt som det faktiskt är, så har hon nu fått en ägare hon skall komma hem till, kan ni tro det!? :D
Vi åker faktiskt av och lämnar henne ikväll <3

Likes

Comments

Första passen bokade! Nu har jag mina första jobbpass bokade... Lite konstigt känns det ändå! Kommer jobba mellan 11:0 och 19:00 i Göteborg Torsdag och Fredag nästa vecka. Sjukt nervös, men ändå sjukt taggad!
Hur var eran första dag på jobbet?

Likes

Comments

Känns rätt skönt, nu är det bara fixa med dem andra djuren, gå iväg med skräp, och sedan dags att sova! Sjukt trött även om jag faktiskt sov bort dagen efter det att jag kom hem från stallet igår!
Min lillasyster Nadya följde med till stallet, och det var roligt! Hon är lite rädd för hästar, inte konstigt för en 10 åring som ser ett helt kolossalt djur, men hon gjorde sjukt bra ifrån sig. Hon hjälpte till att promenera hästen, borsta hästen, mocka, och att städa efter oss. Sedan cyklade vi hemåt igen.

Likes

Comments

Hej allihoppa!

Nu är det sista lektionen kvar i skolan, sedan åker jag hem, äter, och sedan iväg till stallet. Idag tänkte jag ta en promenad åt ett lite annorlunda håll än vad jag gjorts hittills. Finns ju ingen direkt skog eller liknande att gå i, utan endast åkermark, så finns lite att variera tyvärr! Hubble går just nu i en paddock tillsammans med en annan häst, längtar, för hennes skull, tills dess att hon kan gå med alla andra hästar.

Likes

Comments

Ännu en dag i stallet avklarad. Åkte dit tidigt idag tillsammans med Sonny som tog massor med bilder! (Oroa er inte, dem kommer snart) Vi var där i nästan 3 timmar, vilket var roligt! Vi flätade lite i hennes man, men hon var way to impatient för att orka med hela, så vi tog ut dem efter en stund, haha. Tycker det går jättefint där nere faktiskt <3

Jag och Hubble


En sötis ponny i stallet <3

Jag kelar med två sötiskatter!

Sötiskatter med deras bebis!

Ännu mer kel!

Likes

Comments

Varit så sjukt trött idag. Skall nu bädda sängen och gå och lägga mig. Känner inte alls att jag orkar mer just nu. Men, sådana dagar finns ju dem med :) Imorgon cyklar jag ut till stallet rätt tidigt tänker jag, hoppas att Hubble är med på de noterna. Då Stallägaren pratat om att hon springer konstigt i hagen skall jag sticka ut och hålla koll själv.

Har även städat kaninernas golv, bytt lådorna, nytt hö, nytt vatten, ja det vanliga, haha. Träningen gick jättebra idag faktikst! Körde target med båda, och verkar som det var allt för länge sedan Melody gjorde det, hon har visst glömt bort, haha! Aja lära om helt enkelt! Sedan klippte jag även Melodys klor, och kammade igenom henne, något hon verkligen behövde! Nu hoppas vi sluta hitta trådar av hennes bajs i framtiden! :D

Likes

Comments