Header

Nouw30daychalleng Dette her gleder jeg meg utrolig mye til! Jeg har valgt å ta imot utfordringen som Nouw har med å blogge hver dag i 30 dager #nouw30daychallenge . En perfekt dytt i bakken. Jeg elsker å konkurrere mot meg selv, så dette her skal jeg klare! Jeg syntes det er veldig fint at Nouw har en slik challenge. Det må finnes så utrolig mange flinke bloggere nå som får vist hva de kan! Om du ikke har hørt om Nouw Challengen så sjekk ut nouw.com/nouw30daychallenge .

Det kommer til å bli tøft. Dagene er fullbooket allerede og det skjer utrolig mye om dagen. Men jeg skal få det til å funke. Uten sofa eller sittegruppe hjemme så er det ikke noe mulighet for å slappe av på sofaen når tiden er ledig! Her blir det full fart!

Om dere har noen forslag til innlegg dere ønsker, så kommenter det gjerne! Wish Me Luck✨

K - Celine

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

mountains. Det er virkelig ikke noe annet som gir mer ro i sjelen. Jeg blir så rolig og avslappet av å komme meg på fjellet. Det er så stille og fredelig. Dette trengte jeg virkelig nå. En liten pause fra en hektisk hverdag.

Selvfølgelig skal jeg ikke bare ligge rett ut og ikke gjøre noe. Her skal det ut å ake og oppleve den mengde snø som er her! Åhh skulle ønske det var like mye snø hjemme. Det er ganske nærme, men ikke i nærheten!

Ønsker dere en fantastisk helg.K - Celine

Likes

Comments

Mhmmm... Jeg nyter virkelig de dagene jeg begynner sent på jobben. Det er så deilig å kunne ta dagen helt rolig. Selvom jeg liker mest å begynne tidlig da jeg er morgen menneske. I dag gikk jeg ut av sengen 10 faktisk! Før det var videre på trening. Åhh deilig med en treningsøkt på dagen!

Jeg prøvde meg på havremuffins i dag. De var helt utrolig gode! Jeg skal dele oppskriften med dere. Jeg pleier ikke være så glad i så mye store korn, men dette var utrolig godt. Også holder man seg mett lenge. Perfekt når man jobbe uten pause!

Hvordan har deres dag vært?

K -Celine

Likes

Comments

Er det en ting jeg virkelig hater, så er det å ha forskjellige sokker. Det blir bare kaos! Plutselig er en sokk borte, også har du ingen å bruke den med. Kaos. Kaos. Kaos. Derfor bestemte jeg meg for å bare bytte ut alle sokkene. Jeg måtte uansett kjøpe nye da de gamle begynte å bli ødelagte.

Jeg har kjøpt et par Kari Traa bomullsokker tidligere og vært så utrolig fornøyd! De sitter så godt på beina og holder fasongen etter vask. Derfor ble det innkjøp av svarte, hvite og blå sokker. De blå sokkene er helt nye så jeg kastet meg over dem når de kom! For en utrolig nydelig blå farge. Passer helt perfekt til Ola bukser!
FØR
ETTER

Mhmmm deilig med orden i sokke skuffen!

K - Celine

Likes

Comments

God mandag alle sammen! Det er så deilig å starte ny uke. Dagen i dag startet med en treningsøkt før det var videre til jobb. Det er så deilig å trene tidlig på morningen før jobb. Jeg føler jeg får mye mer energi på den måten. Målet mitt for i år er å trene hver morning. Forhåpentligvis klarer jeg det rett før året er over!


Uansett! Jeg og Mathias har sett litt på noen møbler vi har helt falt for. Men, vi har allerede møbler og de må bort før vi eventuelt kjøper noe nytt. Syntes det er veldig flott å kunne kjøpe og selge slik! Få litt forandringer i huset og finne ut hva man virkelig liker. Vi er jo egentlig veldig fornøyd med alt, men det er gøy å teste ut litt andre stiler og ideer når man har mulighet!

Om dere ønsker noe av det så ta kontakt med meg på Tise @celinelordahl.

K - Celine

Likes

Comments

Heei alle sammen! Da er helgen snart over og en ny uke i vente. Helgen går så utrolig fort! Lørdagen gikk til å dra til byn å handle litt og gå litt rundt. Senere dro jeg i bursdagsfest til min kjære Jenny. Derfor endte søndagen med å slappe av foran tv! Haha kroppen tåler så lite når man aldri er ute.

Uansett, tenkte å vise dere antrekket mitt for i går! Dagens er ikke så mye å skryte av. Joggebukse og hettegenser ~Søndagsmodus ~.

Pants // Just Female

Topp // H&M

Belt // CalaJade

Jacket // Ganni

Hat // Bakerboy

Nå er det ut for å gå en kveldstur med Antero! Skal bli deilig å komme seg litt ut i frisk luft og få kroppen i bevegelse. Håper dere får en super uke!

K - Celine

Likes

Comments

Jeg har lett og lett. Søkt på alle sider. Utsolgt. Utsolgt. Utsolgt. Dere skal tro jeg hoppet i takket da jeg fant den etterlengtede Baker Boy hatten i byn! Gleder meg til å bruke den til forskjellige antrekk.

K - Celine

Likes

Comments

Det å komme tomhendt ut fra Bolia går ikke! Jeg og Mathias var innom der for litt siden. Egentlig for å få litt inspirasjon bare! Vi gikk rundt å tittet først og plutselig fikk vi øye på den tøffe bord pynten. Dette skulle helt klart hjem til oss! Vi har begge stor sans for den minimalistiske stilen. Jeg blir nesten litt redd for at alt hjemme skal ha den stilen snart haha. Men heldigvis føler jeg at den passer til alle stiler.

Nå sitter jeg egentlig å venter i spenning over et konsollbord! Vi fant det perfekte. Virkelig. Vi har lett i et år etter et konsollbord. Men ingenting var liksom det "riktige". Kresent par er vi! Dessverre var ikke konsollbordet på tilbud, men skulle komme. Så da får jeg bare vente i spenning!

Vi har mange planer for huset fremover. Gleder meg til å vise alt vi skal gjøre!

K - Celine

Likes

Comments

Som sikkert mange andre har jeg satt meg litt nye mål for 2018. Jeg har bestemt meg for at jeg vil begynne å blogge mye mer. Jeg savner virkelig å ta bilder, redigere bilder og lage spennende innlegg. Det er en hobby som jeg elsker å gjøre!

Nyttårsaften ble feiret hjemme hos meg og samboeren min med gode venner! Vi ønsket å feire hjemme i år, slik at Antero kunne få en trygg opplevelse til fyrverkeri. Han brydde seg ikke om fyrverkeri hele kvelden før det først gikk av noen litt nærmere. Men etterhvert var ikke dette så skummelt lenger. Det er beroligende at han ikke vil bli redd vær nyttårsaften da!

Det å lage mat til 12 personer var ikke aktuelt fra meg, så derfor ble det tapas! Helt perfekt når det kommer mye folk. Da får alle noe de liker og det blir nok mat til alle. Alle tok med seg en rett vær og det var mer nok. Vi hadde nesten mat for en hel uke!

Jeg gleder meg til å starte med 2018! Jeg har mye mer energi og klar for et nytt år!


Hvordan var deres nyttårsfeiring?

Likes

Comments

Hei alle sammen! På fredag gikk turen til Oslo for å være med en venninne. Det er så trist når alle flytter for å studere, mens jeg sitter her haha! Må utnytte meg av de mulighetene jeg har da. Heldigvis er det ikke så langt til Oslo. Vi dro ut for å spise på den økologisk restaurant Rent Mel. Navnet kan virkelig misforstås, og jeg skjønte ingenting når hun sa det!! Men, det var utrolig god pizza! Jeg spiste en pizza som har vunnet 2.plassen i Norges mesterskap i pizza. Den var godkjent hos meg å!

Vi dro etterpå for å titte litt i butikkene. Endelig hadde jeg lykke med meg og fant noen klær jeg likte! Det er lenge siden sist nå. Jeg fant en utrolig fint genser og bukse som jeg tok på meg allerede på lørdag. Det er lykke med nye klær! Jeg ble også utrolig fornøyd med at plaggene var fra to forskjellige butikker og passet utrolig godt sammen. My lucky day!Bukse: Vila

Topp: Soaked

Belte: Cala jade

Skjerf: Holzweiler

Veske: Michael Kors

Håper dere likte antrekket! Det kommer nok andre varianter med både buksen og toppen. Jeg har mange ideer allerede med begge plaggene.

#nouwoutfit

Likes

Comments

Instagram@celinelordahl