Header

Hei alle sammen! På fredag gikk turen til Oslo for å være med en venninne. Det er så trist når alle flytter for å studere, mens jeg sitter her haha! Må utnytte meg av de mulighetene jeg har da. Heldigvis er det ikke så langt til Oslo. Vi dro ut for å spise på den økologisk restaurant Rent Mel. Navnet kan virkelig misforstås, og jeg skjønte ingenting når hun sa det!! Men, det var utrolig god pizza! Jeg spiste en pizza som har vunnet 2.plassen i Norges mesterskap i pizza. Den var godkjent hos meg å!

Vi dro etterpå for å titte litt i butikkene. Endelig hadde jeg lykke med meg og fant noen klær jeg likte! Det er lenge siden sist nå. Jeg fant en utrolig fint genser og bukse som jeg tok på meg allerede på lørdag. Det er lykke med nye klær! Jeg ble også utrolig fornøyd med at plaggene var fra to forskjellige butikker og passet utrolig godt sammen. My lucky day!Bukse: Vila

Topp: Soaked

Belte: Cala jade

Skjerf: Holzweiler

Veske: Michael Kors

Håper dere likte antrekket! Det kommer nok andre varianter med både buksen og toppen. Jeg har mange ideer allerede med begge plaggene.

#nouwoutfit

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I går ble det en oppdagelsesferd for meg og Antero i området. Jeg kan ikke tro at jeg har bod her i et og et halvt år uten å vite hvor strender og stier er. Internett var ikke noe til hjelp. Står ingenting om hvor stiene går fra. Derfor ble det ren gjetting. Jeg fant faktisk frem til to strender og nydelige tur omgivelser! Fordelen med å ha hund er at man kommer seg ut i finværet mye mer. Åhh det har virkelig vært knall vær hele dagen.

Jeg ble utrolig overrasket over hvor fint det var på den ene stien. Det var som å komme til et lite paradis. Først en lang vei med bratt nedstigning, så dukket det opp mange flotte hus med en fantastisk sjøutsikt forover! Misunner de som bor der!

Antero syntes det var så spennende med strand og løp rundt tangen som lå strødd. Han er ikke akkurat badehund enda. De små bølgene som kom inn var veldig skumle syntes han haha.

Håper dere hadde en fin dag i går og at dere hadde like fint vær som her! I dag er det like fint vær så nå gleder jeg meg til å komme meg ut igjen. Noen ganger gjør det ingenting å jobbe kveld, slik at man får dagen til å kunne gjøre ting på.

Likes

Comments

Åhh det er så deilig å kunne bruke lang tid om morgningen. Ta en lang dusj. Ordne seg ordentlig. Lage en god frokost. Jeg sto opp tidlig i dag selvom jeg kunne sove lenge. Jeg føler jeg mister og kaster bort dagen når jeg sover lenge. Dagen startet med en liten rydde runde hjemme, for deretter å ta en lang dusj. Deretter var det ned i butikken å handle mat og batterier. Selvfølgelig hadde de ikke de batteriene jeg skulle ha, så jeg måtte kjøre til neste butikk. Der hadde de! Men til min uflaks så finner jeg ut at det er feil når jeg kommer hjem. Er det mulig? Hvorfor skal det finnes så utrolig mange forskjellige typer batterier!

Nå skal jeg ut å gi Antero noe ny opplevelse. Jeg syntes det er viktig at han opplever det meste som valp slik at dette ikke blir noe problem når han blir eldre. I morgen tenkte jeg vi skulle testen bussen! Selvom jeg aldri tar buss, så vet man aldri. En dag står vi der å må ta buss og da er det ikke gøy med en bjeffer hele turen. Nå kan jeg skylde på at han er valp og 3 år i hode haha.

Smoothie oppskrift

- En banan

- En håndfull fryste jordbær

- En håndfull fryste blåbær

- En halv yoghurt pakke

- Basilikum blad på toppen


Smoothie kunne jeg lagd meg hele tiden. Det var en periode jeg lagde meg hver dag. Ikke at jeg er så veldig kreativ her. Jeg lager som oftes den samme hele tiden. Men, det er fordi den er så sinnsykt god!

Håper dere får en fantastisk dag videre!

Likes

Comments


Dress: Second Female

Belt: Calajade

Jewelery: Gulldia

Shoes: Puma

Dette antrekket har jeg forelsket meg i. Det passer like godt til hverdags med flate sko, som til fest med høy helte sko og en veske. Må si jeg var ekstremt heldig med denne kjolen. Den var satt ned til to hundre kroner, så dette var et kupp!

Foto: Petter Grindahl

Trenden som kom med å blande rosa og rødt elsket jeg fra første stund. Derfor måtte jeg slenge på meg noen rosa sko til dette antrekket! Selvom jeg digger mer kombinasjonen med sterkt rødt og knall rosa, så syntes jeg dette ble litt roligere form for trenden.

Likte dere antrekket?

Likes

Comments

Jeg virkelig elsker gult! En mer kulere farge finner man ikke. I dag tenkte jeg at jeg ville kombinere de gule buksene mine og min gule regnjakke. Why not? Det trenger ikke regne for at man skal bruke regnjakke! Nå som høsten er her er det på tide med litt farger på antrekkene.

Nå skal jeg finne frem et litt mer penere antrekk! Det blir nemlig bursdag feiring i kveld til en kamerat av Mathias. Nå må jeg være litt kreativt å finne noe å ha på. Føler jeg har brukt opp alle klærne mine nå. Det er lenge siden jeg har kjøpt noe nytt nå. Men! Jeg fant et nytt antrekk i dag av gamle klær så da klarer jeg å finne et bursdags antrekk!

Bukse VeroModa // Sko DinSko // Belte Calajade // Topp H&M // Regnjakke HellyHansen

Hva syntes dere?

Likes

Comments

Hei dere! Denne helgen har vært fullpakket. Jeg jobbet kveld på fredag og hele lørdag, etterfulgt av familiebursdag. Søndag var det tidlig opp og ta toget til Oslo med de andre jentene. Vi skulle stå modell for et klesmerke. Utrolig koselig dag med herlige jenter! Vi ble sminket, stylet og tok mange bra bilder. Jeg gleder meg til å se resultatet og skal vise dere det når de kommer!

Utrolig deilig å sitte i stol å bli ordnet med! Åhh de er så flinke til å sminke. Jeg prøvde å stjele med meg noen tips også. All kunnskap hjelper!

I dag har jeg vært på tekstilcamp for jobben! Det var en utrolig lærerik og spennende. Nå er jeg skikkelig gira for å holde kurs for de andre på jobben!

Har det vært hektiske dager for dere?

Likes

Comments

Åhh elsker å hente pakke på posten! Det er sikkert fordi jeg aldri bestiller noe over nett. Jeg føler jeg aldri blir helt fornøyd med det jeg kjøper. Jeg trenger å kjenne og føle på varen før jeg kjøper den. Da vet man at man blir fornøyd!

Nå måtte jeg bestille karde, børste og kammer til Antero. Han er jo en liten ulldott! Jeg brukte først en karde fra dyrebutikken, men det tar hundre år før man blir ferdig. Derfor tok jeg kontakt med oppdretter og hørte på hennes anbefalinger. Jeg beskjed om at Chris Christensen serien var den beste. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle bruke 1600kr på børste og kam! Svinn dyrt! Vi får se om det er så bra som alle skal ha det til. Lest mange anbefalinger på nett.

Flere som har hund som trenger pelsstell?

Likes

Comments


Det er rart å tenke på hvor stort savn man får av å blogge. Det handler ikke om hvor mange som leser eller hvor mye du får publisert. Det å kunne gå igjennom dagen din og kunne se tilbake på minner er det beste med å blogge. Det er da du ser hva du faktisk får gjort i løpet av en dag! Du må faktisk sette av tid til det du ønsker. Når jeg sluttet å blogge for nesten et år siden, så forsvant også klesstilen, foto kunnskapene og kreativiteten i hverdagen. De tingene jeg faktisk elsker! De har jeg bestemt skal komme tilbake. Derfor skal jeg igjen begynne å blogge. Nå på den nye blogg plattformen Nouw etter anbefalinger av en venninne.

Vi får se hvordan dette går med en liten valp i huset! Han har allerede i dag tisset og bæsjet inne. Nå er det heldigvis bare 8 måneder igjen til han er voksen.

Hvorfor vil du blogge?

- Celine

Likes

Comments

Instagram@celinelordahl