Lørdager har sin helt egen sjarm, og i dag stråler sola, noe som er utrolig deilig! Våkne opp sent, slappe helt av er virkelig godt for kropp og sjel. Ja når sant skal sies slapper jeg ikke helt av, for noe skole må gjøres.

Men new weekend New NAILS! Endelig tatt meg tiden til å lakke neglene mine igjen

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Inspirasjon hjelper virkelig på, men kan den noen gang dra deg ned? Jeg vet det er mange bloggere og andre store sosiale medie-personer som ser ut til å leve "det perfekte liv" og at det kan sees på som umulig å få til selv, men jeg mener det er viktig å se de positive tingene i slik inspirasjon. Nettopp å kanskje få ideer til nye ting eller å få ting ryddigere, sunnere bedre etc. Så her er noen av de instagrambrukerne jeg virkelig elsker!

@jannid legger alltid ut så utrolig fine bilder på instaen sin

Hvem elsker vel ikke @andreabadendyck sin IG? Den må følges!

Og selvfølgelig er det utrolig mye fint på @nouw_com sin egen Instagram!

@ericakvam en annen stor norsk blogger har utrolig fin kvalitet på instagramen sin!

Ikke en altfor lur bruker å følge da man er sulten men absolutt en inspirasjonsbruker @freshandfood

Følg gjerne meg også på Instagram @cellafre

<3

Likes

Comments

Dagen i dag har gått til skole, enda mer skole og skole etter det. Har fått tid til å ta meg en lita løpetur også. Må si at trening er virkelig noe som hjelper på overskuddet. Har nå begynt å løpe minst 3 ganger i uka for å få opp energien og overskuddet slik at jeg er bedre forberedt på tiden som nå er foran meg. Jeg går som sagt i tredje klasse på vgs og har derfor snart 4 eksamener som skal gjennomføres, og det fører med en god del hardt arbeid.

så egentlig lurte jeg bare på om det er noen innleggsønsker fra dere?? enten om sminke og helse eller alt annet.

Jeg kjenner jeg gleder meg en god del til å bli ferdig med vgs og starte på noe nytt og spennende. Men veien dit virker lang ettersom det er så mye som skal fullføres i tredje klasse først.

Vurderer ogå om jeg til høsten kanskje skal prøve på litt på youtube, men vi får se. Gleder meg ihvertfall til å ha litt ekstra tid på bloggen, når alt skole er ferdig.


Likes

Comments

Ukene går så fort nå fram mot sommeren og det er nesten ikke tid for meg å oppdatere bloggen for dere nå i eksamensperioden, hørte noen savnet å ha noe å lese på så tenkte egentlig bare å fortelle dere om ukene mine framover..

Eksamensperioden nærmer seg med stormskritt og ikke nok med det, så skal det inn ekstra øvelser til sangeksamen, det er ulike store vurderinger i fag med siste innspurt.. det er mildt sagt ekstremt mye. Jeg kan ikke si at det er enda tre uker til eksamenstrekk fordi før det trekket så skal jeg så mye at før jeg vet ordet av det så er dagen det! Spendt som alle andre, håper jeg og alle andre har litt flaks og kommer opp i noe de vil! Sykt spennende og utrolig nervepinende!

Håper jeg kommer tilbake snart! Vi snakkes <3

Btw for dere sminke elskende jenter der ute så har jeg fått lysten på leppeprodukter i det siste ettersom det er vår og nye friske farger er fint! (Tiltross for mer snø de siste dagene enn jeg har opplevd i vinter....) anbefaler virkelig YSL sine leppestifter!

Og neste gang du skal til Sverige så kjøp denne! Noe av det beste jeg har smakt😍

Likes

Comments

Contains affiliate links

å jada, går aldri tom for ønsker på ting, er så utrolig mye fint. En del interiør jeg ønsker meg som jeg ikke fant linker til. men her er noe av det!

bare å klikke på tingen på bildet så kommer du rett inn på nettsida til tingen. En del av tingene er også på salg, så klikk inn å se <3

Likes

Comments

Ferien er offisielt over, men er så heldig å ha fri i dag og siden det er planleggingsdag, utrolig deilig. Startet dagen med en wannabe inspo frokost som jeg aldri har prøvd før, må si jeg ble positivt overrasket over hvordan det smakte ettersom har ikke har trodd det har vært noe særlig. Men suuuper godt var det! Noen andre som har prøvd det?

Mange bilder for kun en frokost men jaja (hihi)

Etter frokosten sminket jeg meg og gjorde meg klar til en tur på strømmen med ei venninne.

Vi snakkes

Likes

Comments

Fortalte forleden at jeg hadde noen nye ting som jeg hadde kjøpt/ fått i det siste som jeg ønsket å vise dere, så nå har jeg endelig fått tatt noen bilder!

Jeg har nettopp fått to nye leppestifter som er så utrolig fine! Jeg fikk en Mac matt leppestift, har ett par fra før av og elsker de! Endelig har jeg nå fått fargen kinda sexy også. I tillegg til den har jeg fått meg en ylves saint laurent leppestift i nr 47, tror den heter beige blouse, en veldig fint mørk nudeish farge. Fikk også påfyll på ansiktspudderet mitt, har brukt dette pudderet i all evighet og det er så godt å bruke, sensai total finish i fargen 103

Nye vårsko var etterlengtet og var så heldig å få de av mamma, superfint Nike sko!

Vi snakkes <3

Instagram: @cellafre

Likes

Comments

Hei og god påskedag!
Må si at nå som det nærmer seg slutten på ferien så skulle jeg så gjerne hatt en uke til! Ferien har bestått av å slappe av, noe jeg mener ferier er til. Har en del nye innkjøp av ting jeg har fått/ kjøpt selv i løpet av de siste ukene som jeg så gjerne vil vise, må bare ta noen bilder først.

Nå som det begynner å bli noe varmere ute så er det klart for tynnere jakker og lettere outfits! Dagens outfit består av svart bukse fra mango, sko fra utlandet, skjerf fra cubus og jakke fra Bikbok! Den jakka er så utrolig myk og god. Tror jeg har nevnt den tidligere her på bloggen men den må da bare nevnes flere ganger. Har fått en del gode kommentarer på at den ser god å ha på seg, og det er virkelig sant!

Vi snakkes! Nyt de siste feriedagene <3

Likes

Comments

God kveld, og god påskeferie for de som har det

Jeg har vært fraværende en stund, rett og slett fordi skolen har hatt all tid.

Jeg valgte derfor å bli borte en stund slik at når jeg nå kommer tilbake så blir det innlegg med omtanke, i stedet for innlegg som bare blir lagd for å lages. Nå er det ihvertfall påskeferie på meg og det er sykt deilig, har de siste ukene hatt tentamener og andre vurderinger som virkelig har tatt på. For å ikke snakke om at russetiden har startet! Noe positivt i den tunge skoletiden.

Planer for ferien er å slappe av rett og slett. Men skal prøve å få noe ut av ferien selvom jeg kun skal være hjemme!

vi snakkes

Likes

Comments

Min addiction til negler er vel ikke noe å legge skjul på. Det er virkelig en av mine store hobbyer! Tenkte å legge til noen tidligere bilder av lakka negler opp gjennom årene, enjoy!

Likes

Comments