blogg

Aldri vær misfornøyd med en du er, du er den du er av en god grunn. Fler og fler prøver å forbedre seg selv med operasjoner, sprøyter, slankedietter, sult osv. Det er et helt vanlig tema i dagens samfunn å prøve å frobedre seg selv, og hvem har ikke prøvd det en eller annen gang? Etterligne noen fordi de er "perfekte"

Du som leser dette skal vite at du er perfekt akkurat som du er! Du er lagd med en mening og du er slik du er for en grunn. Ikke la andre rakke ned på den du er. Hvem kan egentlig bestemme hva som er pent og ikke? alt er pent på sin måte. Det handler mye om den psykiske tilværelsen din, om du er fornøyd med deg selv eller ikke

Godta deg for den du er! vær din egen helt ved å tenke positivt! Du vet like godt som meg, at da det kommer til utseende, så går det ikke an å gjøre noe med det. Du er født sånn, litt fra mamma og litt fra pappa. Vær fornøyd med slik du er, ingen andre er som du! Tenk så heldig du er, psyk deg opp, og fortell deg selv at så fin du er er ingen andre. Du er din egen definisjon av fin! Ingen er som du.

Kroppspresset vi utsettes for i 2016. Glem ikonene Marilyn Monroe, som hadde flotte former. Nei former er galt for status, utseende, og syltynn kropp er det nye. Jeg mener, hvordan kan dette være det nye, da det antagelig er like mange tynne og formløse som litt mer fyldigere med former i verden i dag. Det er så trist at verden har blitt slik, verden har glemt det viktigste med livet. Nettopp det å være lykkelig. Kroppspresset ødelegger dette, like mye for gutter som jenter.

Du har kun ett liv, og det er alt for kort til å være misfornøyd og trist! Gjør det beste ut av det. Og lev livet til det fulleste <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

blogg

Hei og god ettermiddag alle sammen!

I dag sitter jeg å øver til en stor prøve jeg har imorgen, og det er ganske kjipt for å si det sånn. Men man må jobbe om man ønsker resultater.

De fleste vet hvor fort en kan bli sliten og umotivert. Tenke unødvendige og slitsomme tanker som er negative. Mange ganger tenker jeg på negative ting, som i det store bildet, ikke betyr en ting. F.eks. etter en prøve er det lett å tenke "Jeg burde øvd mer". Men da prøven er tatt, er dette for sent, så hvorfor tenker vi slik da? Se heller framover og tenk på neste prøve. Dette gjelder alt annet og. Setter du livet i perspektiv er tanker om en liten oppgave så altfor unødvendig.

Å tenke på 3 positive ting før du legger deg, er en egenskap jeg selv har fått. Denne egenskapen har gjort at jeg enklere klarer å sovne om kvelden og få en god natt søvn. Uansett store eller små ting som har skjedd den dagen er det ganske mye positivt man kan tenke på. Alt fra hvor god matpakke du hadde i dag, til at familie din og du er friske.

SMIL <3

Likes

Comments

Nå er det bare 27 dager til jul! Åh som jeg gleder meg så utrolig mye!

Julen i år, blir hjemme for min del. Noe som jeg syntes er ekstra koselig med tanke på at jeg har en kjæreste som jeg gjerne vil tilbringe litt tid med i den koseligste høytiden av alle!

Når jeg mener hjemme så er det ikke Spania. De siste årene har jeg nemlig tilbrakt julen nede i syden med familien på mammas side. Når sant skal sies, så har det vært utrolig deilig å ha sol og varme i julen. Men den norske julen er den beste! jeg får sett venner og familie. Og forhåpentligvis dukker det opp snø.

I kveld skal det første adventslyset tennes! Dette er noe jeg alltid gledet meg til som liten, nettopp fordi adventslysene gav en ganske liten nedtelling til jul! Noe som fikk julaften til å virke veldig nær. Og 27 dager er jo ikke lenge at all!!! Jeg har endel kjipe skoleoppgaver før den tid, men deilig med ferie i sikte.


"

"Tenn lys, ett lys skal brenne for denne lille jord..."

Likes

Comments

Hei dere! og god søndag.

I dag vil jeg vise dere mine favoritter blant ulike produkter, de jeg anbefaler, og de jeg ikke anbefaler!

Når det kommer til sminke så er jeg ingen ekspert, så jeg gir kun erfaringstips.

Favorittkoster er fra Real Tecniques, kostene deres er så utrolig gode, de tar opp passe mengde produkt, og legger produktet pent på ansiktet med de fine hårstråene. Utrolig gode mot huden.

På bildet er mine absolutte favoritter! Til venstre er Real Tekniques powder brush, og ja den bruker jeg selvfølgelig da til pudder. Det hender jeg bruker den litt til bronzing om jeg ønsker veldig svak brunfarge i ansiktet for at helhetsintrykket skal være mer blendet.

Til høyre er Real Tecniques face expert brush. Denne ser jeg at mange bruker som foundationkost, og det tror jeg den er god på fordi den er så kost i hårene og fordi den er s kompakt. Det er så mange små hår. Men jeg bruker gjerne en beautyblender til foundation, nettopp fordi da får jeg ikke kost-streker i ansiktet, og en svamp blender mye mer generelt. Så denne expert brushen bruker jeg til contouring og bronzing. Syntes den er flink til å sette farge, men be careful, for siden kosten er så kompakt skal det ikke mye til før du har tatt for mye.

Så over til min "go to" sminkekost. Denne er med overalt, nettopp fordi den er liten og har så smart lokk. Dette er en av Real Tecniques sine Blush Brush, denne er like god som powder brushen, men den er litt mer samlet og kompakt så gir ikke like godt dekke. Men super å ha i veska, om du trenger å dekke til litt utover dagen.

Jeg anbefaler å bruke litt penger da det kommer til sminkekoster, i hvertfall ikke kjøp over nett med mindre du vet at produktet er godt. Er så mange sminkekoster som ikke er no gode, kjennes kun som strå fra en åker i ansiktet. Kjenn på kostene i butikken før du kjøper!

Her er de foundationene jeg har brukt de siste årene, og jeg må jo si at Clinique anti-blemish er min favoritt! Sensai gir god dekk, men jeg som har så oljete hud kan ikke bruke den, det så rett og slett ut som jeg hadde svettet utrolig mye på slutte av dagen, Sensai sin gir rett og slett for mye fukt og glans. Men god dekkevne for de som har litt tørrere hud! Jeg brukte farge ff202 warm beige. MEEEEN Clinique sin er jeg sååå fornøyd med. Er for de med litt trøblete hud eller de som har oljete hud. Rett og slett antishine. Den holder seg utrolig godt hele dagen og er både lett og luftig på huden! Jeg har i fargen 01 "fresh alabaster"

Så over til min nail-polish mania! Jeg har så utrolig mange neglelakker, og de å bildet er en brøkdel av samlingen. Men viser dere mine favoritter. Det er tydelig at jeg oftest går med bruntoner/ nude-farger! Syntes absolutt det er superfint! Liker også lyse duse rosafarger. De merkene jeg bruker da det kommer til neglelakk er egt bare IsaDora og Essie. Av den ene og alene grunnen at de har så stort utvalg av fine farger, og fordi de har en amazing holdbarhet i forhold til mye annet! China glaze er også et godt merket!

anbefaler at når dere lakker neglene, så bruk samme merke! Dette pga. bedre holdbarhet, slipper bobler i lakker og et finere resultat. Hvis dere ikke har neglelakk i samme farge, så vent en god stund før du påfører lakk nr 2.


Snakkes <3

Likes

Comments

blogg

Heihei! håper alle er like glad for helg som jeg er!

Uka som gikk hadde sine opp og nedturer, men er ellers utrolig glad kjenner jeg! Når dere leser dette er jeg på jobb, yes making money haha. Senere i dag skal jeg i bursdag til ei solstråle i klassen min! skikkelig jentekveld blir så koselig. Håper på å ta noen bilder så jeg kanskje kan legge ut her om det er greit for de.

Akkurat denne helga skal også store deler gå til skolearbeid, for dere som har levert! heldige, men klassen min leverer særemne i norsk førstkommende uke, så skriver på spreng for å få det så bra som mulig!


Genser: Bikbok (superdeilig) // bukse: Carlings //

Håper dere fåren fin helg videre og koser dere masse! Nyt livet mens man kan <3

Likes

Comments

Hei! god kveld alle sammen!

Butikkene har allerede startet fullt med julestuff, og jeg som hater å styre med julegaver i julestria, starter gjerne tidlig med gaver til kjente og kjære! Jeg vet hvor vanskelig det er å komme på hva jeg kan kjøpe til kjæresten blandt annet, så i dette innlegget tenkte jeg å tipse om noen søte/fine gaver til kjæresten. Både til han og hun. Og hvis du ikke har kjæreste så kan noen av gavene gå til en du er glad i <3 hope u enjoy! (Ps: legger til både dyre og billigere alternativer)

Til Han

Klokke! Hva er ikke mer stilfullt enn ei rålekker klokke?

kjøp den stilige klokka fra Triwa Her

Slik skinnreim er så populært, denne klokka fra Triwa er litt av det dyrere slaget

Eller denne klokka fra Gant som og er veldig attraktiv, denne er også med skinnreim som er veldig kult, denne er også litt i dyreste slaget

fåes kjøp her

Det er ikke alle som liker de mer classy'e modellen på klokker, så her er en veldig tøff klokke for de mer mandige. Denne er heller ikke så veldig dyr. Kjøp her

Om ikke klokke faller i smak, kan en kjøpe noe annet, kanskje klær?

sort belte 1: HER // Ralph Lauren skjorte HER // Mansjettknapper HER // Hettegenser HER // Caps HER Stripete genser HER


Så over til Henne!

Det første som dukker opp i hodet da jeg tenker på gave til jenter er smykker!

Enten et pent smykke, en klokke, en ring

Ring 1: HER // Ring 2: HER // smykke 3: HER // Smykke 4: HER (billigere) // Armbånd 5: HER (billigere) // Ring 6: HER (billigere)


Men det er annet å gi en jente og, en fin opplevelse sier mer enn tusen ord, så en date av et slag er perfekt etter min interesse, denne gaven gjelder like mye jenter som gutter. Men her er andre gavetips

Michael Kors klokke: HEr // Klokke: Anna Field: HER // Ullgenser fra GAP: HER // Fila genser: HER // Cropped Hettegenser: HER // Caps: HER


Håper der fikk noen tips, og kanskje noe faller i smak! Lykketil sier jeg bare, dette syns jeg personlig er nesten umulig

See ya <3

Likes

Comments

blogg

Åh så alt for lenge siden, håper folk enda gidder å følge med på bloggen min, vel har skjedd noen store ting for en stund siden som har gjort at jeg ikke har hatt energi eller motivasjon til å blogge men nå! skal jeg komme ordentlig igang, har samla mange idéer så følg med!

I dagens innlegg tenkte jeg å la dere bli litt kjent med meg gjennom enkle spørsmål <3

Salt, surt, eller søtt?

Jeg elsker jo godteri, så må si søtt, men har den siste tiden heller ønsket salt, so i don't know...

Matt eller shiny leppeprodukter?

Jeg har egentlig aldri hatt sansen for leppestifter, men i'm in love with Mac sine! de er så utrolig fine de matte leppestiftene i nude farger! så matt helt klart.

Negler eller vipper?

Altså jeg elsker begge, men må nok si negler til tross for min passion for å lakke negler! men vipper kommer helt klart rett etter.

Beste og kjipeste med skolen?

Beste med skolen er at jeg får synge ganske mye! det er virkelig noe jeg elsker å gjøre. Det kjipeste er at jeg føler ukene går på repeat, g det gjør de jo, samme uke samme fag oppsett hver dag... føler lite motivasjon på søndagskveldene for å si're sånn. Men da uka er i gang går det fint.

Hjemme eller borte best?

Jeg elsker å være hos kjæresten min nettopp fordi der kan jeg gjøre mitt og han gjøre sitt også kan vi gjøre ting sammen da vi vil det, hos meg får han ikke gjort så mye eget så blir fort kjedelig. Men jeg elsker å være hjemme, med tanke på studier, reise osv. Er ingenting som å komme hjem til egen seng etter en ferie <3

Beskriv stilen din med 3 ord

Hmm denne syns jeg er litt vanskelig, men hvis tre ord skal sies er det classy, litt sporty (av og til) og for det meste enkel, elsker å pynte meg

Tålmodig eller utålmodig?

Liker å si at jeg er tålmodig da jeg har tid, så noen ganger kan jeg vel si at jeg har tålmodighet, meeeen for de som kjenner meg godt ville de nok sagt jeg var utålmodig, hehe, teit å vente om man kan gjøre ting med en gang.

Likes

Comments

tips

God ettermiddag alle sammen!

Det har blitt fort kaldt og grått ute den siste tiden, og det hjelper ikke akkurat på motivasjonen om dagen, så det var mildt sagt meget godt å komme hjem til varme og lys.

På bloggen min tidligere, har jeg postet innlegg om hvordan jeg legger neglelakk og hvordan jeg får det til som jeg gjør. Men enda får jeg spørsmål om det er noe spesielt en må spise eller om det er én spesiell neglelakk som må til for å få neglene så lange og fine. Så tenke å vise dere alt fra scratch


1. På bildet over ser dere "gammel" neglelakk, her ser dere også luftbobler som har sprekt som følge av for rask påføring av neglelakk-lag, eller ulike neglelakk-merker. Vanligvis lakker jeg neglene en gang i uka, ettersom jeg ikke ønsker at de skal se så ustelte ut som på bildet over. På bildet har jeg hatt på neglelakken i to uker. Ta av gammel neglelakk og vask hendene godt etterpå slik at neglelakkfjernerrester forsvinner.

2.

Etter jeg er ferdig med å fjerne all gammel neglelakk må jeg file ned neglene, men før det sjekker jeg om noen av neglene er blitt utsatt for sprekker, altså at de er på vei til å knekke, og hvis dette har skjedd og skaden enda ikke er så stor, påfører jeg et neglelim som gjør at neglen holder seg lenger. Da ser neglen fremdeles fin ut, helt til sprekken har vokst seg ut til tuppen av neglen og den forsvinner. Er vel en del av dere som kjenner på hvor irriterende det er da du har lange fine negler, også knekker en..... not fun.

3. Når neglene så har blitt "reparert for skader", filer jeg neglene slik at de har lik tupp, deretter bruker jeg en mildere fil til å "polere" neglene litt oppå, dette gjør også slik at restene fra neglelakkfjerneren går helt vekk (om vasken var for dårlig)

Det er ingenting jeg spiser eller tar for at neglene skal holde seg slik som på bildet, men anbefaler at du lar neglene få gro og at du har 3-4 lag ny neglelakk hver uke for å holde neglene sterke så de ikke så lett knekker

4. Deretter lakker jeg neglene med 3-4 lag neglelakk, vent til forrige lag er nesten tørt før du påfører neste. Og hvis du skal ha hvit under, eller top-coat over så bruk samme merke, da unngår du lettere luftbobler, og holdbarheten er lengre. Vent helst én time etter alle lag er fullført med å gjøre annet som kan lage bulker i lakken. Om du har det travelt kan du etter kort tid holde hendene under kaldt rennende vann til du ikke orker mer, dette får neglene til å tørke fortere.

Håper dette hjalp litt! Lykketil

Ha en fin dag videre <3

Likes

Comments

blogg

God ettermiddag kjære lesere!

De siste døgnene har vært turbulente, det har vært mye som har skjedd. Jeg ønsker å si til dere at det er viktig å sett pris på de man er glad i så lenge en lever, for en vet aldri hvor kort livet er. Er en irritert eller sint, så bør en tenke seg to ganger om, får en noe positivt ut av handlingen? hvis ikke, så la det være, lev livet og sett pris på de gledene livet bringer!

I dag har det ikke skjedd stort for min del, dagen gikk til skole, som alltid etter det bar det rett hjem. Én ting er sikkert, at første time på skolen i dag ikke var som vanlig, nei for vi skulle ta vaksine, og de som kjenner meg godt vet hvor mye jeg liker misliker å ta alt som heter sprøyter eller prøver... Jeg gruet meg så mye, men for ingen grunn! For første gang slappet jeg av og kjente nesten ingenting. Jeg endte opp med å gå ut fra vaksinasjonsrommet med en meget god opplevelse på noe som er det værste jeg vet om.

Hvis en ofte gruer seg til ting så er det sant det som sies "Det er i hodet det sitter" og ja det er helt sant, for det er psyken som forteller deg at noe er fælt, neste gang kan du prøve å "lure" hjernen ved å tenke gode tanker. Lover at det hjelper noen ganger om du prøver godt nok, men må være ærlig og si at det er meget vanskelig.. Det funket ikke i dag da for å si det sånn..

Håper alle får en fin dag videre <3

Likes

Comments

blogg

Hei alle fininger!!

Grunnet fravær de siste tre dagene, har vært at jeg har valgt å prøve en ny bloggplatform framover!

Er så fornøyd sålangt med Nouw, nettopp fordi det er superenkelt å styre både design og alt annet! Om jeg skulle bli misfornøyd går jeg tilbake til blogg.no.

Håper dere vil følge med videre på bloggen minher på Nouw, og at jeg får enda bedre kvalitet på innlegg og utseende.

I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å fikse den nye bloggen. Store deler av morgenen gikk til skolearbeid, har endel å lese den neste uka, så satt en god stund med boka "Mors gaver". Noen andre som har lest den boka? så trist i grunn, men den er med i fordypningsoppgaven min.


Likes

Comments