​Hei og goooood søndag! Det er så deilig med sommerferie, og gårsdagen gikk til biltur. Jeg og kjæresten er i Sverige veldig ofte for tiden, bare for å ta en biltur. Men i går gikk turen til hans nye hytte som ligger ett helt annet sted i Sverige enn vi pleier å dra. Det var strålende sol og veldig varmt. Utrolig koselig med slike dager. Komme seg litt vekk fra hverdagen som enda foregår hjemme. Nå som sant skal sies så irdner jeg mye hjemme for tiden ettersom jeg skal på utenlandsferie snart 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Mye skal med og det er på tide å begynne og planlegge. Hva skal med av klær, sko, badetøy, håndbagarsje etc. Det første jeg gjør er å skrive ned alt jeg kommer på, som skal med. Deretter tenker jeg over om jeg har det eller ikke, for hvis ikke, må det kjøpes inn. Jeg er en person som hater å stresse, jeg elsker å organisere og planlegge, så jeg starter alltid noen uker i forveien slik at jeg kan ha tid til eventuelle innkjøp, eller skap-leting.I kofferten: Klær 
 • Bikinier + noe å ta over på strandakosetøy
 • undertøy
 • shortser
 • bukser
 • t-shorter
 • topper
 • gensere
 • noe varmt
 • sokker
 • pentøy
Toalettmappe
 • evt. medisiner
 • ansiktskrem
 • first aid saker
 • hårstrikker + klyper
 • øyedroper + nesepray
 • sminke
 • SOLKREM
 • hårprodukter + såpe
 • hårbørste
Accessories
Håndbagasje
 • solbriller
 • caps
 • slippers
 • espadrillos
 • kosesokker
 • smykker?
 • liten veske
 • underholdning
 • ipod + airpods
 • antikbak
 • pass
 • nesepray + parasett
 • ansiktsmaske?

Likes

Comments

Hei på dere, en uke siden sist skrevne innlegg, men im back. Har skjedd så mye fint den siste uken, med opp til flere avslutninger på den 13 års lange skolegangen. Endelig kan vgs-kapittelet lukkes. Men selvom jeg er glad det er sommerferie og at den tunge eksamensperioden er over så må jeg si at det ble ganske så vondt å si hadet til alle de flotte menneskene jeg har delt hverdagen med i 3 hele år. Noen av de nærmeste ser jeg nok allerede til høsten, og det gleder jeg meg til.

Nå er det endelig sommerferie, noe jeg har ventet på veldig lenge. Og den skal jeg ta med god samvittighet etter alt det harde arbeidet. men jeg er ikke helt i mål før 20 juli, da studieuttakene skjer. Shit som jeg er spendt.


Fra min side skal dere få gode blogginnlegg, alt fra tanker, outfits og sommerplaner. Denne sommeren skal bli så bra!

Likes

Comments

Dagen i dag bestod av 45 min på skolen også rett hjem, ett litt unødvendig oppmøte men men.. siden jeg er ferdig med alle eksamener og har vært det en uke allerede og jeg ikke har all verdens å gjøre så tar kjedsomheten over, jeg tenker sånn er det mulig å kjede seg så mye som jeg gjør nå, atm er det ikke noe å gjøre, skal heldigvis jobbe litt imorgen og på lørdag så da går de dagene til noe effektivt.

I går var jeg i Sverige med kjæresten min der jeg kjøpte ett par nye joggesko som jeg kan bruke i Spania, ett par hvit Nike, kan om ikke så lenge lage ett lite innkjøpsinnlegg siden jeg har kjøpt en del nye ting den siste tiden.

Så ja kanskje jeg skal gå ut å få litt sol på den bleike kroppen. Jeg gleder meg veldig til å reise og i blandt er det sunt å kjede seg men jaja, ihvertfall så har jeg en en anbefaling ! Om noen er super glad i energidrikk så for å unngå sukker og kalorier så drikk nocco så blir det noe begrenset inntak! I Sverige kjøpte jeg en ny sommersmak, nemlig ananas og den var suuupergod så anbefales virkelig.

Likes

Comments

Sommerferien er rett rundt hjørne og jeg kan nesten ikke vente med at den skal starte! Jeg har allerede begynt å pakke fordi jeg gleder meg. Jeg skal være i syden i hele 4 uker, med familie men også med kjæresten ! Det skal bli så deilig å slappe helt av og nyte varmen.

Tenkte jeg om litt kunne lage en pakkeliste eller lignende om hva jeg tar med til syden.

Jeg skal ta masse bilder og kanskje noen videovlogger, det hadde jo vært ganske gøy om jeg hadde fått til noe slikt så dere kan se. Selv elsker jeg å se reisevlogger på YouTube så må prøve å få til det!

Skal dere noe gøy i sommer?

Likes

Comments

Hei og Good ettermiddag!

Nå er alle eksamener i boks og jeg har endelig ferie!! Ja ikke offisielt før 21 juni men jeg har ingen vurderinger igjen !! Det er så deilig!

Jeg elsker å prøve nye antrekk og se hva som passer og ikke passer, nylig kjøpte jeg meg en ny levis t-shorte som jeg vanligvis setter sammen med en olabukse og joggesko, men for motorsykler prøvde jeg med en litt pen svart bukse. Jeg har ikke bestemt for om det ble kult eller ikke, men alltid gøy å prøve ut noe nytt! Så her er noen bilder

Likes

Comments

Fy søren, i dag er det ikke lenge til. Det er virkelig ikke lenge til. Lenge til hva spør du kanskje deg selv om...

Ikke lenge til jeg er ferdig med videregående !!
Jeg har én eksamen igjen, trolig den viktigste for min del, nemlig sangeksamen. Det er kun 8 korte dager igjen så er jeg ferdig med vurderinger ! Jippi! Åh for en deilig og fri sommer.

De siste ukene har rast av gårde og jeg begynner virkelig å kjenne at jeg snart er ferdig!

Likes

Comments

På bussen hjem sitter jeg å tenker på oppveksten min og familien min, eller familiene mine. Det å bli eldre har sine fordeler men også alt for mange ulemper, ting blir mer og mer alvorlige. Ting er ikke som før, da jeg hadde en familie nr2. Den familien vil alltid være der og kanskje jeg møter de igjen!

Jeg snakker om sporten min, eller idretten jeg drev på med i over sju år, en del av meg som betyr så utrolig mye. Flere år med nasjonal og internasjonale konkurranser og flere pallplasseringer er jeg nå ferdig. Klubben har alltid vært familie nr2 og dette fordi taekwondo er så mye mer enn en idrett, det er en livsstil, noe en kan holde på med til du ikke klarer å gå lengre! En familie med søsken, ja vi var mange i gjengen vi var 9 stykker pluss trener. Det ble et bånd som jeg savner så sterkt, en hverdag med rutiner jeg aldri vil glemme, både tårer og smil hadde vi sammen! Men de siste årene etter jeg Tok 1 dan, ble vi alle eldre og har dratt sakte men sikkert våre egne veien i starten på voksenlivet, kontakt har vi så vidt enda men savner de fantastiske årene! Denne sporten er virkelig å anbefale, både vinter og sommerleire med ttu har vært uforglemmelige og en får venner fra alle steder i Norge !

Håper vi ses igjen, kanskje om noen år er jeg tilbake igjen! Takk for fine år, dere vet hvem dere er!

Ja i dag ble det et personlig innlegg, ei lita historie om mine år som yngre, ja for denne familien betød så mye! Og betyr mye enda, men når fler og fler sluttet ble det ikke så artig lengre,

Anbefaler virkelig taekwondo, en livsstil og kampsport som passer alle !

Når alle var samlet <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

​Jeg har vært fraværende en god stund, men har ikke sluttet ett sekund å tenke på bloggen. jeg har derfor supergode ideer til ukene framover, og for ikke å nevne sommerferien! Jeg skal til spania i fire uker og vil derfor prøve på noe helt nytt om jeg får det til! Nemlig å vlogge der nede. Har lenge ønsket å prøve meg på youtube så da tenkte jeg at sommeren passer odt å starte med. 

Men over til dagens innlegg. Jeg ønsker  ukentlig komme med en anbefaling, enten det er noe å gjøre eller en destinasjon å anbefale eller til et godt/dårlig produkt jeg vil vise/fortelle dere om. 

Og denne uken blir det en produktanbefaling. 

Dette produktet er super for denne "førsommer" perioden, for de som ønsker en sommerlig farge. Jeg har testet en del selvbruningskremer og noen er for gule eller for oransje noen lukter vondt og andre reagerer huden dårlig på. Men  Clinique (trykk på ordet med understrek så får du opp ett nettsted med produktet) sin selfsun body tinted lotion er perfekt i fargen. lukten minner om jernlukt, men den er svak. og kremen legger seg pent på huden. den koster ikke allverdens heller, på kicks får du den for 265kr, du får den også kjøpt i linken jeg la til.


Jeg har også tidligere nevnt dette merket noen ganger, og det er rett og slett fordi det er et supert merke. Det er et merke som er 100% Parfymefritt og allergitestet.

på produktet står det at du skal få en øyeblikkelig farge i løpet av noen få timer, en smooth og naturlig look. Ved bruk anbefaler jeg at du går over med en basic fuktighetskrem først slik at kremen ikke blir skjoldete ved eventuelle tørre steder.


Likes

Comments

Det begynner å bli en god stund siden jeg innom her, dette fordi jeg er midt i en eksamensperiode som sluker alt mitt fokus, så dette beklager jeg. Nærmer meg siste innspurt nå, om 2 uker er jeg ferdig med vurderinger på viederegående skole noe som er veldig digg. Da blir det en bloggsommer uten like!!

I går var jeg i konfirmasjon til min kjærestes lillesøster, utrolig herlig jente, utrolig koselig dag! Men for å ikke snakke om suuuuper varm. Glad jeg lot bunaden henge i skapet ettersom det var rundt 30 grader i går. Jeg valgte derfor å gå for en lett kremhvit sommerkjole, noe jeg ble ganske så tilfreds med i varmen.

Likes

Comments