Åh fy søren nå er jeg greit sliten, hele morgenen har jeg grua meg så mye at jeg trodde jeg skulle kaste opp.. Sjeldent jeg opplever så mye nerver før noe viktig, meeen selvfølgelig kom det da jeg skulle ha min første eksamen i radiografi. Shit prommes frites.. Muntlig eksamen i hpg var det. Men jeg bestod! Jeg klarte det, nå skal jeg slappe av resten av dagen før jeg skal på jobb i kveldinga. Helt sinnsykt hvor utslitt man bli av slike ting.. det rare var å ikke få karakter, for akkurat denne eksamenen hadde bestått ikke bestått, så følte en større press nå for å si det slikt. Men JOHOO 1/3 eksamener fullført

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Ganske så kjølig ute, og dagen i dag har vært overraskende varm til å være høst i Norge. Vet ikke helt hvordan man skal kle seg da været er så variert hele tiden, en risikerer å koke over den ene dagen og fryse ihjel den andre.. haha jaja vi bor i Norge så hva kan jeg forvente

Dagen i dag har gått til øving til eksamen, er så sinnsykt sliten etter all lesingen så skal bli godt å få den overstått. Helt sinnsykt hvor fort høsten har gått sålangt, det er ting å gjøre konstant, og det nærmer seg jul !! Godt å ha noe og se fram til nå som eksamensperioden er i gang! Noen andre som har startet med eksamen enda?

Slenger med noen bilder fra gøteborgturen jeg hadde i sommer, savner varmen en god del nå!

Likes

Comments

Hei! Dette var nesten litt uvant, det er utrolig lenge siden jeg har postet noe her. Og det har sine grunner, som jeg nå skal fortelle!
I august så startet jeg å studere på HiOA i Oslo, der møtte jeg bare nye mennesker som jeg skulle blir kjent med. En ting vi mennesker er utrolig flinke til å gjøre er å komme med teite fordommer om hvordan vi antar at personer er.. og det allerede ved første blikk. Jeg valgte derfor å legge bloggen litt på hylla, for at de menneskene jeg nå skal dele 3 år med, kunne bli kjent med meg gjennom min personlighet og væremåte. Ikke ved at de leser bloggen min og kanskje får en feil oppfatning av hvem jeg er som person. Jeg kunne ønske det ikke var slik, men vi har lett for å tro vi kjenner en person, om vi får tilgang på informasjon gjennom nettet.

Det var vel egt forklaringen min på hvorfor jeg ikke har vært å se her på nouw de to siste månedene. Men jeg har kommet godt i gang med studiet og storkoser meg. Blitt kjent med så utrolig mange gode mennesker, som gjør hverdagen ekstra motiverende! Jeg har veldig lyst å komme tilbake, så jeg tenkte å prøve og begynne med blogging igjen, så håper jeg dere vil følge med

Hva studerer dere?
Xoxo

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det er snart skolestart for mange, og er jeg den eneste som må ha nye ting, både klær og skolesaker, og rutiner for å være motivert? hver høst så gir det meg ett ekstra spark bak ved at jeg kjøper noe nytt til penalet, gjerne en ny ukeplalegger, kanskje ny jakke eller nye sko, og sier til meg selv at denne høsten skal jeg være flink.

Og det funker! desto mer orden, og gjennomføring i rutiner desto mer mestring og ro føler jeg. Er jeg den eneste?

Det kan jeg umulig være. Denne høsten er det en ekstra motiverende ting med i bildet. Jeg starter nemlig på en heeelt ny skole, med helt andre mennesker, og skal studere noe heeelt annet enn jeg noen gang har vært borte i. Fy søren som jeg gleder meg ! Jeg er så klar for at høsten skal bli innholdsrik og spennende.

I anledning nytt skoleår har jeg også alltid ting jeg ønsker meg, must haves og annet som frister ved en ny start. Er det noe som faller i smak på bildene under så bare klikk på tingen og du vil bli ført til ett sted du får kjøpt det !

Likes

Comments

Det er så sinnsykt rart å komme tilbake til huset etter hele fire uker hjemmefra, må jo si at ferien har vært helt super nede på Gran Canaria, der både kjæresten og besteforeldre tok turen ned!

Flyturen hjem i går var vel helt grei, annet enn at jeg får like vondt i øra som en baby, haha men heldigvis er vi hjemme nå!

Ja det er rart å være hjemme, drikke av glass (vi bruker plastservis når vi er i Spania siden det er lettere) sove i egen seng, ha en bedre dusj, og ha et myyyye kjøligere vær. Nå høres jeg utakknemlig ut, men det er jeg så absolutt ikke!! Jeg sier bare at etter fire uker så er det godt å komme hjem igjen!

Jeg har kjøpt/ fått en god del i Spania, av både klær, sminke og annet dilldall, så en Spania-haul vil komme på YouTube etterhvert!

Det er også en god del bilder jeg vil dele som jeg har tatt. Og de kommer vel ut med jevne mellomrom.

Dagen i dag har gått til å sove til jeg våknet, sett på serier!! Mange serier som ikke fins på spansk Netflix så jeg fikk en veldig lang pause fra de faste jeg ser på. Litt senere dro jeg og mamma på postkontoret for å hente ut noen pakker.

Det er godt å kunne slappe helt av i senga og ikke gjøre noe som helst. Disse to ukene før studiestart er det mye som skal skje, så jeg får nyte ferien mens jeg kan!

Vi snakkes 💋

PS: for de av dere som ikke har sett reieloggen så legger jeg til link https://www.youtube.com/watch?v=KkU6TcQt8Tw

Likes

Comments

Goood morgen! Veldig lenge siden sist, det har nå
Gått fire uker og jeg skal hjemover til Norge i dag! Åh blir godt å komme hjem til en god seng, dusj, kjæresten og alt annet ! Jeg har fått filmet en del reisevlogger som jeg nå etterhvert skal dele med dere på min YouTube-kanal. Gjerne abonner om du ikke gjør det. Den første reisebloggen ligger allerede ute, så det er bare å klikke seg inn.

Det skal bli godt å komme i gang med bloggingen igjen. Jeg har en god del å vise og fortelle dere om den lange ferien som nå er over ! Følg med💋

Link til YouTube reisevlogg nummer 1:

Likes

Comments

Det er vel bare i ferier man kan si at søndag er en "fun" dag for i ferier slipper man å stresse ulike forberedelser for den nye uka!

Dagen i dag har gått til å stripe/bleke skillen i håret mitt så det blir mest mulig bleket i sola i Spania ! Gotta love the tan and the blond hair.

Snart kommer det ei lita vlog på YouTube-kanalen min, enten imorgen eller tirsdag, så gjerne abonner for å få med dere de fremtidige videoene mine. Likte godt mottakelsen på den forrige videoen !

Håper dere får en super neste uke så snakkes vi snart

Likes

Comments

Shit nå har jeg prøvd å spille inn en video som jeg kan legge ut på YouTube, haha jeg er nok ikke noe god men give me a break! Haha

Håper den slår an og dere vil følge meg videre på YouTube. Tror videoen kommer opp imorgen, håper det i hvertfall!

Resten av dagen går egt til å slappe av, og middag hos farmor. Så det blir koooooos. Vi snakkes❤️

Likes

Comments

Ferien er endelig i godt i gang, men alt annet skal skje når ferien er her. Tannkjøttbetennelse og masse utslett i ansiktet er ikke akkurat superdigg nå som det er sommer og sol. Og oppfølging til ulike studier skal også foregå. Så det er ikke akkurat late dager helt enda. Jeg som hater tannlegen var jo livredd for at det skulle være visdomstenner som var på vei ut, og fy søren, det er noe jeg absolutt ikke ville finne meg i, men heldigvis så var det bare litt betennelse. Reiser snart så det var jo ganske så greit at det ikke ble mer styr enn som så.

I går kjøpte jeg endelig et kamera jeg kan vlogge med! så det blir nok noen reisevlogger i sommer, håper dere vil følge med! kommer til å oppdatere dere her også så dere kan klikke videre via bloggen min.

Kanskje jeg skal lage en "Pakk med meg" video?

Gleder meg så mye til varmere strøk! Vi snakkes


Likes

Comments

Mye skal med og det er på tide å begynne og planlegge. Hva skal med av klær, sko, badetøy, håndbagarsje etc. Det første jeg gjør er å skrive ned alt jeg kommer på, som skal med. Deretter tenker jeg over om jeg har det eller ikke, for hvis ikke, må det kjøpes inn. Jeg er en person som hater å stresse, jeg elsker å organisere og planlegge, så jeg starter alltid noen uker i forveien slik at jeg kan ha tid til eventuelle innkjøp, eller skap-leting.I kofferten: Klær 
 • Bikinier + noe å ta over på strandakosetøy
 • undertøy
 • shortser
 • bukser
 • t-shorter
 • topper
 • gensere
 • noe varmt
 • sokker
 • pentøy
Toalettmappe
 • evt. medisiner
 • ansiktskrem
 • first aid saker
 • hårstrikker + klyper
 • øyedroper + nesepray
 • sminke
 • SOLKREM
 • hårprodukter + såpe
 • hårbørste
Accessories
Håndbagasje
 • solbriller
 • caps
 • slippers
 • espadrillos
 • kosesokker
 • smykker?
 • liten veske
 • underholdning
 • ipod + airpods
 • antikbak
 • pass
 • nesepray + parasett
 • ansiktsmaske?

Likes

Comments