Hey! En stund siden men fy så mye som skjer.. Jeg drukner

Dagen i dag besto av gjennomkjøring til forestillingsuka... NON stop prestasjon i dag, ikke engang 10 min til spisepause... Helt utlitt skulle jeg også ha Historieprøve i siste økt, jaja og det stopper ikke der, nå er det fullt kjør og da mener jeg nesten ikke pauser, fram til vinterferien.. Halleluja for kun noen måneder igjen

Likes

Comments

Hei og god mandag!

Uken som har gått

Ukens opptur: det har ikke skjedd særlig mye spennede for min del i uka som gikk, men en positiv ting som skjedde var vel at jeg ble sikrere på hva jeg søke til videre studier. også utrolig gøy å lage den neglevideoen !! tenkte å prøve å få til en slik video hver søndag <3

Ukens nedtur: stress og enda mer stress, det er sykt mye skolearbeid som skal til, vi har nemlig forestillingsuke i uke 7, og det er så sykt mye som skal ordens, og når øvingstider arrangeres, hender det at en blir dobbeltbooket, og selvfølgelig sier læreren som er ansvalig på de to ulike tingene du er oppsatt på at deres ting er viktigst....

Ukens sang:

Ukens selvskryt: vært ganske så flink med skolearbeid i uka som gikk, håper selvsagt på å holde det denne kommende uka også

Ukens cravings: Altså.... spist utrolig mye egg og bacon denne uka, men jeg legger alltid en eller to baconbiter til side, nemlig for å ha et rundstykke med nugatti og baconbiten på!!!! heaven!! usunt af but i don't give a f**

Ukas outfit haha til tross for mine få antrekkposter på bloggen må jeg si at kosebuksa står høyt hahaha

Kommende uke

Gleder meg til: Blir 19 imorra, alltid gøy med bursdag

Gleder meg ikke til: framføring og øving til prøver....

Likes

Comments

Hei alle sammen og god søndag!

Jeg har lenge vært superinteressert i negler og negldesign. Jeg elsker å ha rene, pene og velstelte hender. Jeg har tidligere lagt ut en del bilder da jeg har lakket neglene mine, men nå har jeg prøvd meg på noe helt nytt, som jeg håper at slår an hos dere lesere. Jeg har nemlig startet litt med youtube!

Ikke noe annet enn negler enn så lenge i hvertfall, men her er den første videoen min, der jeg har timelapset neglelakkeringen. Enjoy!

​abonner gjerne på kanalen min <3 

Likes

Comments

God ettermiddag alle fine!

Dagen i dag har vært så sinnsykt deilig! Ettersom det er noen fag jeg har ulikt fra flertallet i klassen, førte det til at jeg kun hadde siste økt i dag, noe som var utrolig digg. Ikke nok med det, men jeg fikk våkne til kjæresten min i dag, ingenting er bedre enn det. Har jobbet en del med skolearbeid selvom jeg ikke har hatt en lang skoledag, fordi det er så sykt mye som skjer disse ukene framover.

litt sein men forrige søndags outfit slenger jeg med her! unnet meg en så utrolig god grønn pusejakke.

Likes

Comments

Hei! Ville bare stikke innom en tur, slang med noen bilder fra den fineste hettejakka fra Superdry! Må bare si at den butikken/ merket har verdens fineste hettegensere og jakker!

Ha en ellers fin dag! <3
Snart fredag! Hehe

Likes

Comments

Hallo fininger! <3

Dagen i dag har bestått av skole, nok en lang tirsdag for min del. Jeg er utslitt og har lite energi. Som nyttårsforsett sa jeg til meg selv at i år skal jeg begynne å trene igjen. Hele høstsemesteret var utren trening, rett og slett fordi jeg ikke hadde motivasjon, eller lyst. Jeg gadd rett og slett ikke, og ikke tro jeg føler meg noe stor eller lignende, men jeg merket jo etterhvert at uten treningen begynte jeg lettere å legge på meg, og miste muskler, og ikke minst energi! Jeg har følt meg sliten og daff i en alt for god stund nå, men de siste to ukene, har trening stått i fokus og jeg har endelig kommet i gang igjen.

For dere som kanskje lurer på hva jeg trener så trener jeg Taekwondo, en utrolig kul sport! Jeg har drevet med denne idretten i snart 8 år, der jeg har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt. Men med årene sluttet mange kjente og kjære, og det var vanskelig å holde fast. Men nå er jeg klar for å komme tilbake. Jeg har alltid drevet med en idrett så lenge jeg kan huske. Så første halvdel av skoleåret 16/17, kjente jeg virkelig på hva trening har gjort for meg de tidligere årene og hvor mye kroppen trenger det!

Overskudd liker vel alle? 2017 skal bli et treningsår!

​Instagram: cellafre

Likes

Comments

For en mandag det har vært, ikke et eneste friminutt en gang, fullt kjør! Jaja nå er uka igang, skal bli deilig å trene etterpå så jeg kan tenke på noe annet enn skole. Var så heldig og ble henta etter skolen, utrolig deilig nå som det er så kaldt og glatt ute.

Lakket neglene i går så hadde lyst å vise dere! Ellers som dere ser kom kosebuksa på med en gang jeg kom hjem!

Likes

Comments

Til tross for at helga snart er over så har søndagen vært utrolig fin! Våknet opp til en fantastisk person med sola skinnende inn vinduet, ingen alarm som skulle vekke meg i dag, jeg våknet helt av meg selv, og slike dager er så deilige! En søndag uten store gjøremål.
Sminkefri, kosetøy og Netflix er akkurat det dagen gikk til.

Og selvfølgelig hadde moren til kjæresten min gjort i stand vafler! En ganske Ok dag!

Snakkes 💋

Likes

Comments

Hei alle sammen!
Håper alle har hatt en fin helg sålangt og nyter søndagen, for imorra er det på'n igjen

På fredag var jeg og kjæresten en tur i Sverige, det var så utrolig koselig. Å kjøre lange bilturer er noe jeg virkelig liker, høre på musikk og snakke i timesvis! Vi spiste også på Asian Town restauranten som har så utrolig god thai og kinesisk mat!

Likes

Comments

Jeg går nå i tredje klasse på videregående, og det er kun en termin igjen... Det er fire måneder til søknadsfristen på videre studier.. What to do??


Jeg har lenge ønsket å bli noe stort, et yrke som hjelper andre og jeg selv kan tjene godt på. Et yrke som er sikkert, et yrke som er etterspurt, og et yrke jeg kan studere med de karakterene jeg har.

Og kravstor kan jeg vel si jeg er. Jeg ønsker ikke å flytte, fordi jeg rett og slett har det bra hjemme, og slipper da unødvendig ekstra studielån, jeg slipper å tenke på alt som kreves ved å bo alene (uten familien), men dette gjør at det ikke er ubegrenset med skoler i området. Jeg vet ikke 100% hva jeg vil bli, og syntes ikke at det er så mye som er interessant, men noe så klart.

Ett stort kritt skal tas når jeg nå skal velge framtiden min, det er det første skrittet inn i den voksne verdenen. Jeg er helt på egenhånd når det gjelder valg, studier, etc.

Jeg vet mange tar friår eller et år på folkehøyskole, om de ikke vet hva de vil. Men jeg har ingen interesse for dette. Mine tanker for studier er at jeg søker på det som har fanget interessen min, også begynner jeg på det jeg kommer inn på, forhåpentligvis vil jeg like det, men om jeg ikke gjør det kan jeg avslutte å starte å nytt.

Jeg vet det ikke bare er meg som sier jeg ikke vet hva jeg vil. Tiden går fort, og dette halvåret som nå har gått, har gått forbi med storm. Overgangen fra videregående og over til studietid blir nok stor, når jeg hører fra de litt eldre at du er din egne lærer i studietiden.. Ting blir plutselig så alvorlig føler jeg, og det med at jeg har hatt hastverk med å bli vokser, angrer jeg grovt på. Om jeg bare kunne spolt ti år tilbake og nytet livet som ung enda mer! Ting var så mye lettere.

I dag har jeg vært på en utdanningsmesse, og det hjalp en del. Spent på hva som skjer dette året. Ett år fyllt med forandring og store avgjørelser.

Noen andre som sliter? <3

Likes

Comments