Min addiction til negler er vel ikke noe å legge skjul på. Det er virkelig en av mine store hobbyer! Tenkte å legge til noen tidligere bilder av lakka negler opp gjennom årene, enjoy!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Verdens fineste basis t-shorte, kanskje ikke de beste bildene til å vise den fram men heller ett våroutfit

T-shorta er fra berskha og siden jeg kjøpte den på salg i London kostet den bare 10kr, angrer på at jeg ikke kjøpte 2...
jakka er fra only og bukse fra mango

Dagen i dag har vært ganske så bra !
Skole, kjæreste og trening er ikke så værst på en dag, avslutter dagen med litt matteøving og proteinpannekaker
Vi snakkes <3

Likes

Comments

God kveld! Dagen i dag har gått til skole og jobb, må si det var digg med en kort vakt på jobben. Fikk tjent litt penger i dag med andre ord, noe som var positivt. Overskrifta i dag, jaha litt av hvert og si om det..

For hver dag som går føler jeg at jeg er senere og senere ute når det kommer til innleveringer, tentamensøving osv. Er det mulig å stresse så mye? gleder med så utrolig mye til påskeferie, da dagene brukes på sofaen!.

Ville bare stikke innom å si hei i min travle hverdag. Skal få opp ett litt mer interessant innlegg i morra <3


Likes

Comments

Nok en helg har gått, og jeg tittet tilbake på de få men deilige fridagene! (Burde kanskje ha jobbet mer med skole??)
Men helga var fylt opp med kjærestekos.
Fredagen dro jeg ut å spanderte kino og middag på kjæresten, lørdagen gikk til trening og chill, og søndagen gikk til nok en spontan sverigetur. Etter snart 3 år i et forhold må jeg virkelig si at hver dag blir desto bedre, jeg har en fantastisk kjæreste som det virkelig ikke går an å mislike! Går det an å bli lykkeligere nå? Jeg har det rett og slett helt fantastisk, snart 3 år er ganske så lenge for ei på 19. Lenge leve kjærligheten og dens klissklass.
Snart ny uke i vente, med forberedelser til en hau av tentamener! Wish me luck, vi snakkes

Likes

Comments

Skulle blitt publisert 15.03.17

Dagen i går var veldig stressende for min del, og når ting ikke går som de skal, går mye i grus

Du vet da du kjøper en ting til en person, også har personen allerede fått den tingen rett før du har planlagt å kjøpe den? ja det skjer jo... spesielt hvis dette er noe personen har ønsket seg av flere.. Men tro det eller ei så greide jeg å diske opp en mye bedre gave, så det var visst hell i uhell. Når slike ting skjer må jeg innrømme at jeg har ganske så flaks. Du frykter det verste men opplever det beste. Og slik kan det være lurt å tenke om en gruer/gleder. Forventninger har i mitt liv ihvertfall en tendens til å være større en selve hendelsen jeg har forventinger til. Altså jeg har høyere forventning enn opplevelser er verdt, så jeg har en tendens til å bli skuffet. Men de siste årene har jeg ikke forventet noe som helst når det nærmer seg store arrangementer eller merkedager etc. Dette har gjort at jeg blir ti tusen ganger me fornøyd over situasjonen enn jeg før ble! So yes, expectations higher than reality er nok ikke så lurt.


Likes

Comments

God kveld !
I dag har det vært fullt kjør siden morgengry, skole til halv fire deretter trene med kjæresten (sommerkroppen her kommer jeg) så fikk jeg vel slappet av i en times tid etter dusjen. Så var det på med pentøyet og sminka for og så reise ut å feire kjæresten

Akkurat nå sitter vi i bilen, og kino klokka 23 står for tur! Siden det er kjæresten vi feirer fikk han velge kino, Logan!

Må si det egt er ganske gøy å skjemme han bort litt uten at han vil blande seg i betalinga. Av en eller annen grunn vil han alltid betale men denne gang føltes det godt å dra kortet mitt for hele summen!

God helg da folkens! Nyt fridagene
Klem <3

Likes

Comments

Øve til prøve kan være slitsomt og umotiverende. Hvem har vel ikke minst én gang prøvd å lese noen sier av pensum for å så glemme alt?

1. Lese er det tyngste, her går omtrent kun 5% inn. Så lesing har jeg gitt opp. Det eneste jeg gjør av lesing er å lese sammendrag i slutten av kapittelet. Et sammendrag tar kanskje 5 min å lese, derfor leser jeg det gjentatte ganger med jevnlige mellomrom. Dette gjør at jeg får en god oversikt over pensum.

2. Etter at oversikter er i boks, kan jeg bevege meg mer i dybden, men å lese funker ikke så bra (for meg), derfor velger jeg å gjøre nøkkelspørsmål eller repetisjonsspøramål der jeg finner svar og pugger de. Et forslag er å lage puggekort, der spm står på den ene siden og svarer står på den andre siden.

3. Er det mye pensum pleier jeg å begynne og øve god tid i forveien så lenge det lar seg gjøre. Da pleier jeg å ta overskrift for overskrift, nemlig å lese ett og ett avsnitt (slik at det ikke blir for mye) og deretter skrive ned noen få viktige setninger om avsnittet. Etter det printer jeg ut arket og leser notatene flere ganger!

4. Om pensumboka har en nettside med oppgaver, så løser jeg gjerne slike om igjen og om igjen til dette sitter!

Hvordan vite om du har øvd for mye

Øve for mye? Tenkte jeg ofte da jeg var yngre, for det gikk vel ikke an? Men jo, dette er når du sitter å pugger og pugger så lenge at du etterhvert begynner å ta feil, eller blande ulike ting. Da har det egt gått for langt, lær deg å kjenne og stopp med øvingen mens leken enda er god!

Håper dere likte dette litt annerledes innlegget

Likes

Comments

Contains affiliate links

Det nærmer seg vår og en kan snart gå i tynne jakker, dunvester etc.

Våren er min favorittårstid (til tross for sterk pollenallergi), Det blir både varmere og finere ute! Våren betyr jo også at det nærmer seg sommer, noe som er utrolig deilig. En lysere tid i vente gjør alt mye triveligere.

Outfitpost i dag, med min lille faux fur jakke, som er fra Cubus. Jeg har lenge hatt en litt mer lookalike faux fur jakke på ønskelista, så mulig jeg tar meg råd til én utover våren.

Jakke: Cubus (finere variant her)// Bukse: mango// Sko: Edge// Caps: New York Yankees

Likes

Comments

Instagram: cellafre

følg meg gjerne!

Likes

Comments

Ukens blogg denne uken er Celine Fredriksen!

Hei Celine, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Jeg har det utrolig fint! Det føles veldig bra å være ukens blogger. Det er så gøy å bli lagt merke til når det kommer til noe jeg virkelig liker å gjøre.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min får dere lese om min hverdag samt sminke og motetips/ anbefalinger. Vel dere finner nok ikke så mange tips (egne erfaringer er det mye av) men absolutt anbefalinger og ting jeg liker godt.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å plukke ut noe som skal stå i fokus! Om det er noen røde sko som skal vises fram, så velg et nøytralt antrekk samt en nøytral bakgrunn slik at det er skoene som er i fokus. Fokus er viktig! Og for all del ta en hau med bilder! Desto flere å velge imellom. Jeg vil absolutt si at bildene kan bli mye bedre om man knipser mange nok til at noen stikker seg ut.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
På en lørdagskveld sitter jeg helst i sofaen med noe godt å spise på. Gjerne med en film eller et godt selskap!
Enten det er film eller ikke så gjør jeg dette sammen med noen ettersom jeg trives best i selskap med andre.
Hender jeg reiser ut og finner på noe sprell sammen med gode venner.Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg leser en god del andre blogger, og får masse inspirasjon fra blogger.
Liker så utrolig godt å lese om andres hverdag og tips.
Angelica Blick, Eirin Kristiansen, @THELONDONGIRL @KAROLINESMADAL og mange fler.

Hva er ditt skjulte talent?
Hmm, kan vel ikke si jeg har mange skjulte talenter, men noe som kanskje ikke leserne på bloggen min vet er at jeg synger. Kanskje jeg kan nevne min pashion for negler, elsker å lakke og style de!

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år er jeg altså 29 år, befinner meg vel i Oslo-området. Jeg har forhåpentligvis en drømmejobb. Håper også at jeg på den tiden har begynt å stifte familie. Håper selvsagt på at jeg fremdeles blogger og at bloggen har vokst en god del til den tid!

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg starter alltid med en idée, og skriver den ned. Senere tenker jeg på hva som er viktig i innlegget og hva jeg ønsker å legge vekt på. Det er viktig at innlegget inneholder noe interessant slik at leserne gripes. Deretter prøver jeg å finne/ta bilder som passer til innlegget. Jeg bruker alltid god tid på bildetakning for å få så god kvalitet som mulig

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
Av materielle ting så ønsker jeg meg et nytt og bedre speilreflekskamera, så bildene kan bli enda bedre!
Jeg ønsker meg også hell og lykke ut videregående (kun 3mnd igjen) slik at karakterer kan gå rett vei.
Men mest av alt ønsker jeg meg sommerferie! 4 uker i Spania i sommer skal virkelig blig deilig.


Likes

Comments