Hey bloggen! 

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, er der et voltigeringstævne i Billund her d.7-9, hvor jeg skulle have startet i det der hedder showklassen, men fordi det ikke var en klasse alligevel, skulle jeg ikke stille op, fordi jeg ikke havde det der hed licens, hvilket gør at jeg kan stille op til selve konkurrencen, MEN JEG HAR FÅET MIT LICENS!! Jeg var til kursus i søndags, hvor jeg heldigvis bestod! Så nu kan jeg endelig se frem, til at kunne stille op i det der kommer til at hedde stjerne 1, og jeg glæder mig SÅ meget! 

Nu skal der bare trænes igennem, og finpudses på min kür _ det samme som en koreografi -, og så er jeg ellers bare klar! 

Jeg håber i alle har haft en dejlig onsdag, mange mange mange knus! 😘 


xoxo Celine Elvira 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey bloggen

Jeg håber i alle har haft en dejlig "lille fredag", i får lige et casual outfit med på vejen ❤

bukser: Message

jakke: monki

sko: adidas

taske: pariz

bluse: saint tropez

halstørlæde: h&m


xoxo Celine Elvira

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg synes lige jeg kort ville fortælle jer om mine fødselsdagsgaver, som jeg jo fik i går og i søndags, da jeg også holdte fødselsdag der.

Jeg har ikke fået de vildeste gaver i år, da jeg skal en masse i den her måned og næste, som min mor vil betale for, pog på den måde også er en slags gave. 

Søndag

Kusine og onkel: 200kr

Mormor og morfar: 300kr

Moster og onkel: 200kr

Min rigtige fødselsdag

Mor: Denim jakke fra monki, nye sko fra new balance og gavekort til huller i ørene

Mormor og morfar: 200kr

Min søster: calvinsLikes

Comments

Heyy bloggen!

I går blev jeg gode 17 år, og det vil jeg selvfølgelig fortælle jer lidt om!

Min dag startede med, at jeg selv stod op, grundet min mor arbejder om natten, og ikke havde mulighed for at kunne tage fri. Så jeg stod selv op, gjorde mig klar og så kom min mor hjem med boller fra bageren, og jeg skulle selvfølglig have teboller med rosiner, som er mine all time favourites, jeg er ikke så stor fan af dem med chokolade faktisk. Vi hyggede os, og jeg fik åbnet et par gaver og breve - jeg vil fortælle om mine gaver i et andet indlæg -. I skolen skulle vi med vores samfundslærer i retten, omkring en voldssag, så det var en meget dejlig kort dag, da vi allerede havde fri omkring kl.12. Og som det barn jeg nok stadig er, havde jeg selvfølgelig dumle med til at dele ud haha.

Da jeg kom hjem, var jeg overraskende træt, og jeg endte faktisk med at falde i søvn, indtil min mor vækkede mig en halv time, inden vi skulle afsted. Så typisk mig, men jeg fik alligevel lagt en hurtig og okay makeup, og så tog jeg bare noget casual tøj på.

I min familie, er det en fødselsdagstradition, at tage ud og bowle og spise, så et gjorde vi selvfølglig også i går. Jeg startede faktisk godt ud, jeg lavede et par strikes, og førte i en periode ret stort, hvilket er usædvanligt, for jeg er faktisk mega dårlig til bowling haha. Jeg endte så også med at tabe med omkring 100 point, så ja.

Efter vi bowlede, tog vi ud og spiste på en mega lækker restaurant, som hedder Avanti, og den ligger på Valby langgade, og kan klart anbefales! Jeg bestilte en spagetti carbonates, og det smagte så godt, og det var virkelig lang tid siden, at jeg sidst havde fået det.

Da jeg kom hjem, ville jeg faktisk have skrevet et indlæg, men jeg var simpelthen så træt, og så havde jeg også nogle fødselsdagshilsner jeg skulle have svaret på, inde på facebook, så det fik jeg desværre ikke gjort.

Alt i alt var det bare en mega lækker dag, og jeg hånber også i havde en lækker tirsdag! ❤


xoxo Celine Elvira

Likes

Comments

​Hey bloggen! ​ 

Jeg har lige fået en mega nederen nyhed af min træner - jeg skal ikke til stævne i Billund til april. Det der er sket er, at Billund ikke udbyder showklasse til deres stævne. Showklasse er kort sagt, en klasse hvor kun hesten bliver bedømt, og du derfor sagtens kan være med, selvom du ikke har det som hedder et voltigeringslicens, hvilket jeg ikke har, så jeg kan ikke stille op til selve konkurrencen, så derfor rammer den her nyhed kun mig, og en anden på mit hold, som står i samme situation som mig. 

Så nu er jeg kommet i et mega øv humør, for jeg havde virkelig glædet mig til det her stævne. Heldigvis er der snart showstævne på vores rideskole, så nu har jeg det at glæde mig til istedet. 


xoxo Celine Elvira 


Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg føler for at fortælle jer lidt omkring mit korte efterskoleophold.

Jeg gik i en periode på ca 5 måneder på Sorø gymnastikefterskole. Jeg var i starten glad for det, bøvlede dog med lidt mavepine, grundet en naturlig nervøsitet over det hele. Jeg lærte hurtigt en masse super søde mennesker at kende dernede, jeg fik hurtigt 2 rigtig gode veninder, som jeg stadig snakker med i dag - dog heller ikke så svært når vi bor 5-10 min fra hinanden -. Vi hyggede os, tog til Sorø by om aftenen, tog ned og badede i søen (dengang det var varmt) og ja, det hele var bare super fedt, at være på efterskole.

Da vi når september måned, begynder jeg at se mig selv være knap så glad for at være der, og glæder mig egentlig bare til at komme hjem i weekenderne. En weekend hvor der ogå er "efterskolernes dag", er der inden det "forældre temadag", hvor mine forældre kommer, og jeg jeg havde besluttet mig for at fortælle min mor, om hvordan jeg havde haft det på det seneste, da jeg syntes hun skulle vide det, da hun ligesom er min mor, og betaler for opholdet. Jeg springer fra i sidste i sidste øjeblik, da min mor siger til mig, efter vi har opvist, at hun var stolt af mig, og ikke havde set mig så glad i så lang tid - jeg døjede med en masse inden sommerferien, som skyldtes det -, og i det øjeblik kunne jeg simpelthen ikke sige det til hende.

Om mandagen efter weekenden og efterskolernesdag, vågner jeg med en ubehagelig følelse i kroppen , og bryder med det samme ud i gråd og løber ned til min kontaktlærer, og forklarer hende at jeg bare skal hjem, og det var nu. Jeg ender så med at tage hjem til kusine og onkel som bor i næstved, da min mor er på arbejde. Jeg får snakket godt med dem, og får slappet af og hygget mig, og snakker selvfølgelig også med min mor.

Da jeg kommer tilbage fra efterskolen, har jeg været væk en uge, og vi skal dagen efter, vi er kommet fra weekend, til Berlin på studietur. Jeg aftalte med min mor at jeg tog afsted, da det ville være en god afslutning på det hele, og fordi vi allerede havde betalt. Og det var en hyggelig tur!

Ugen efter er det efterårsferie, og jeg er nødt til at tage tilbage den uge efter, da min mor arbejder hele ugen, og hun ville ikke have jeg skulle være derhjemme alene. Jeg ender så også med at lægge "syg" hele ugen og tage hjem om torsdagen, da jeg ikke havde det godt dernede, overhovedet, og det kunne min mor godt mærke.

Hvorfor droppede jeg ud?

Den egentlige grund til at jeg droppede ud skyldtes, at jeg blev for stresset af det, og efterskole var bare ikke mig, sådan er det desværre nogen gange, hvor man finder ud af det for sent. Jeg havde brug for at have min egne rutiner, og det at være på efterskole, var bare alt for.. kedeligt - jeg kunne ikke holde ud, at min dag var sat inden jeg overhovedet vågnede, så ja. Derudover, havnede jeg også i en kontakt-gruppe, som jeg virkelig ikke kunne med, de var sikkert meget søde, og der var også få jeg kunne snakke med, men der var også et par stykker jeg virkelig ikke brød mig om, og de fik mig til at føle mig utrolig utilpas. Generelt brød jeg mig ikke om hele årgangen, jeg synes den var helt utrolig opdelt, og jeg synes ikke rigtig der var noget fællesskab, som jeg havde håbet på, der var klikker hele tiden, og det var bare ikke noget jeg havde lyst til at være en del af.

Disse ting kan selvfølgelig også skyldes, at jeg havde det dårligt dernede, og måske så tingene anderledes, end hvad de var.

Jeg håber ikke jeg har stødt nogen, det har absolut ikke været min hensigt, blot omkring hvordan jeg havde det dernede!

Nu går jeg på Billums privatskole i lyngby, og det er jeg super glad for, og det er rart at være hjemme igen!


xoxo Celine Elvira

Likes

Comments

Hey bloggen!

Lige pt ligger jeg syg herhjemme på min 5 dag, med en god blandning af lidt af det hele. Jeg har både som sagt feber og influenza, så har jeg derudover også mega ondt i halsen, i hovedet, maven og er ramt af en masse kvalme, hvilket desværre er resulteret i, at jeg ikke har haft den store appetit, og jeg plejer ellers at spise 10 måltider om dagen?? Så i de her dage, har jeg levet af lidt is, piller og en pokkers masse chai-latte!

Grundet sygdom er også derfor jeg ikke har opdateret, da jeg har ligget under min dyne helt krøbet ind, og bare sovet!

Jeg er begyndt at få det bedre, men har dog stadig en smule feber jeg lige skal af med, og så håber jeg at være klar til skole på torsdag, og gerne i weekenden hvor jeg skal holde min 17 års fødselsdag for familien, hvilket der også vil komme indlæg op af! Så nu skal der bare slappes af og soves så jeg kan blive frisk 😌

Jeg håber i ellers har det lækkert, og ikke ligger møgsyge ligesom mig!

btw! Min gode veninde fra min gamle efterskole har også startet en blog, som jeg helt klart synes i skulle tjekke ud! http://nouw.com/helenavestergaardxoxo Celine Elvira

Likes

Comments

Hey bloggen!

Først og fremmest, UNDSKYLD FOR MANGLENDE OPDATERINGER! Jeg har simpelthen ikke haft tiden til det for tiden, men det skal der selvfølgelig gøres om på!

I dag mødte jeg kl.10, og havde fri 14.30, så det var jo lækkert - lige bortset fra, min danskærer valgte at give os en stil for, fra et eksamenshæfte, hvilket jeg selvfølgelig ikke blev færdig med, så den står på hjemmelektier. Udover en stil jeg skal have lavet, har jeg også 9 kapitler der skal læses til i morgen, så i dag bliver det bare til en stille og rolig onsdag herhjemme, hvor min mor og jeg senere skal hygge med en forsinket international pandekage dag, så det skal nok blive lækkert!

Jeg håber i har haft en lækker onsdag! 😘


xoxo Celine Elvira 

Likes

Comments

Hey bloggen!

Nu da vi desværre er nået til søndag, tænkte jeg at jeg ville fortælle lidt om min weekend.

Fredag

Min fredag startede med at jeg vågnede omkring da klokken var 10, hvor jeg egentlig bare startede min dag ved at se lidt Glee, som jeg btw er blevet mega fan af. Derefter tog jeg så op og trænede i en lille time i fitness, for jeg kan stort set ikke gå en dag uden at træne. Efter jeg havde trænet i fitness, tog jeg så hjem og så lidt mere Glee, og slappede bare af, inden jeg skulle afsted til træning endnu en gang. Jeg tog til træning kl.17,og da jeg altid er den første på grund af, at jeg tager bussen, er det mig der står for at sadle op, og gøre mad klar, indtil de andre kommer. Træningen i fredags var super god, og lige pt træner vi op til både show og stævne i april, så det er der vores fokus lægger på her de næste par uger. Trods det var en super træning, faldt jeg selvfølgelig også af en gang eller 3, men ikke noget slemt, kun noget man kan grine af. Efter træning tog jeg hjem til min veninde som fyldte 17, så hun holdte noget hygge for hendes venner og veninder. Det var super hyggeligt, men da jeg som altid er vildt træt efter træning, tog jeg hjem omkring kl.23.30.

Lørdag

Lørdag stod jeg op kl.07, for jeg skulle til træning i Ballerup, som jeg er tirsdag og lørdag. Derefter tog jeg hjem til min veninde fra folkeskolen, som jeg ikke havde set i rigtig lang tid, da hun går på efterskole lige nu, så det var rigtigt dejligt. Vi tog i fields og kiggede på lidt tøj, og fik os noget lækkert mad - Sunset, ja tak -, Jeg fik købt et par rigtig fede bukser, som jeg i lang tid har kigget efter, og så fik jeg købt lidt Calvin, så det er jo altid lækkert. Da vi kom hjem, tog vi hjem til mig og spiste, da Mira ville dø for kylling i karry, så ja.

Søndag

I dag var jeg oppe allerede klokken 06, da jeg skulle møde på arbejde klokken 07, så det var jo super. Heldigvis var der rigtig travlt, så tiden gik dejlig hurtig,- Jeg arbejder i en bager, tæt hvor jeg bor - og jeg fik fri allerede klokken 11, så det var ikke så selmt. Lige nu ligger jeg egentlig bare i min seng, og slapper af, og så håber jeg, at jeg kan komme op og træne senere.

Jeg håber i har haft en dejlig weekend, og en dejlig ferie.

xoxo Celine Elvira  

Likes

Comments

Hey bloggen.

Yes, jeg har startet en blog, hvilket jeg i lang tid har villet, og nu har jeg endelig fået det gjort!  

Jeg hedder Celine, jeg er 17 år, eller ja det bliver jeg i næste måned, og bor i Brøndby sammen med min mor.     Som sagt går jeg i skole i Lyngby, i 1o klasse, såå yas det er snart gym omg. Jeg vil selv sige jeg er en glad åben pige, og det vil i helt sikkert også kunne mærke her på bloggen - wow det er mærkligt at skrive, haha -. I min fritid elsker jeg at være sammen med mine veninder, tit i kbh ja tak, derudover bruger jeg også meget tid på min sport, som jeg også vil komme ind på i et senere indlæg.

Hvorfor har jeg startet en blog?

Tja, som sagt har jeg i lang tid tænkt på det, og det er mest fordi, at jeg gerne vil dele det jeg oplever med andre, og fordi jeg selv elsker at følge med i andres liv, og på den måde blive inspireret, og det har jeg besluttet mig for, også at ville, at inspirere andre.

Hvad vil I kunne se på min blog?

uha, på bloggen vil der komme en masse forskelligt, lige fra oplevelser, outfits og ja, vi må se hvad der sker! SÅ FØLG MED!

btw, kunne i have lyst til at følge mere med i, hvad jeg går og laver så er i velkomne til at følge mig på insta @celineelvirajohansen


xoxo Celine Elvira 

Likes

Comments