Hey bloggen!

Nu da det er så kedeligt et vejr udenfor, tænkte jeg at jeg ville smide en opskrift op, på de lækreste bananpandekager, SOM OGSÅ ER SUNDE !!

Ingredienser

3 modne bananer

5 æg

5 spsk. finvalsede havregryn

1 scoop protein pulver (jeg har valgt creamy chocolate for det er min all time favorite)

1 knivspids salt

En smule vaniljepulver, efter smag

Fremgangsmåde

Mos først banaerne i en skål, tilsæt derefter de øvrige ingredienser og bland herefter alle ingredienser med en stavblender. Varm imens, en pande op til medium varme, og kom efter lidt af dejen på panden, og vend herefter når den er fast nok.

Som i kan se, har jeg lavet en masse små på en blinispande, men vil man have store pandekager, kan man også gøre det. Du kan også, som jeg har gjort, gøre det lidt lækkert med noget honning og lidt frugt.

De er super nemme og vildt lækre, og jeg tror helt sikkert også, at jeg skal ud og lave nogle senere, og bare hygge herhjemme med nogle film, nu det er sådan et møgvejr uden for.

I må alle have en mega fortsat god påske! <3

xoxo Celine Elvira


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen

Her i går kom min gode veninde, fra efterskolen forbi, og har sovet her til i dag.

I går spiste vi herhjemme, så nogle film, og da klokken var omkring 21, besluttede vi os for at gå en spontan tur til sukkerland, og købe en af vores yndlings slikkepinde, som de så godt nok ikke havde, mega ærgerligt, haha. Da vi kom hjem, så vi endnu en film, vi nåede dog kun at se halvdelen, da vi begge var mega trætte, så vi valgte at gå i seng.

Her til morgen sov vi dejligt længe, da vi jo har ferie, og så tog vi ned i bageren, hvor jeg også har arbejdet, hvor vi købte de sædvanlige rosinboller, og så hyggede vi bare derhjemme, så igen nogle film, og hørte lidt musik, og bare hyggesnakkede. Nu er Sidse lige taget hjem, så nu tror jeg bare jeg skal have ryddet lidt op, og så vil jeg gerne ned og træne, men jeg tror faktisk de har lukket nu, så det må blive lørdag, for i morgen skal jeg som sædvanlig til volti træning. 


Jeg håber at i alle har en dejlig ferie <3 

xoxo Celine Elvira

Likes

Comments

Hey bloggen

Mange gange undskyld for manglende indlæg, men har simpelthen haft så meget at se til, her på det sidste, så har desværre ikke haft tid.

I dag kommer der et lidt mere personligt indlæg, jeg vil nemlig fortælle lidt, om dengang jeg havde en spiseforstyrrelse.

For at være helt ærlig, har jeg faktisk haft et par stykker, nogle slemmere end andre, uden at nogle af mine veninder eller familie ved eller vidste det. Jeg har valgt den her episode, da det var det værste jeg nogensinde har oplevet, og grunden til at jeg skriver om dette, er ikke for at få opmærksomhed, men blot for at fortælle min historie, da jeg er åben overfor det, og for at fortælle hvor hårdt det var, så andre forhåbentlig ikke vil komme ud i det.


Jeg tror jeg gik i 6 klasse, eller starten af 7 måske, jeg var i hvert fald omkring de 12-13 år. Det startede med, at jeg blev indlagt grundet en masse mavesmerter, jeg i lang tid havde døjet med, og allerede der spiste jeg meget lidt, grundet mine smerter. På hospitalet fik jeg taget en masse prøver, og skulle have en del medicin, hvilket fjernede min appetit fuldstændig, og derfor spiste jeg intet i de dage jeg var indlagt, hvilket kun var 2-3 dage, da de ikke kunne finde ud af, hvad det var. Da jeg så kom hjem, havde jeg mere eller mindre fået min appetit tilbage, men selve lysten til at spise, var slet ikke til at finde. Bare tanken om mad gav mig kvalme, og jeg fik det dårligt både fysisk og psykisk.

Min spiseforstyrrelse blev værre og værre, og det var ikke længere grundet ondt i maven, det var simpelthen psykisk. Jeg ville ikke spise, jeg var sulten, og min mave rumlede hele tiden, men jeg havde slet ikke lyst til at spise, og hvis min mor tvang bare det mindste ned (hvilket hun selvfølgelig tit prøvede på), fik jeg det endnu værre, og blev rigtig ked af det, og kunnne nogle gange også finde på, at prøve at kaste det op igen.

Jeg tror, eller jeg ved, at det til sidst handlede om at være tynd, og god nok. Jeg døjede på daværende tidspunkt, med utrolig lav selvtillid, og havde det rigtig dårligt med mig selv, så jeg tænkte at det at jeg var tynd, ville gøre mig god nok, og jeg ville få det bedre med mig selv, men det gjorde kun det modsatte, jeg følte mig stadig alt for tyk, selvom jeg var utrolig tynd, jeg var ikke sammen med mine veninder, eller dyrkede sport, fordi jeg var så udmattet, og hele min dag, gik bare ud på, at tage i skole, tage hjem og så sove, og sådan gik det i et lille halvt år.

Jeg kan ikke huske hvad der gjorde, at jeg fik det bedre, jeg tror bare, at det var det, at jeg kom til fornuft, og fik sagt til mig selv, at det jeg havde gang i, bare ikke var sundt, for noget som helst, og jeg fik det jo ikke, som jeg havde regnet med jeg ville, jeg havde jo troet, at jeg ville få det perfekt med mig selv, og jeg bare ville elske min krop, men sådan var det virkelig ikke.

Det her var en af mine historier, om da jeg havde spiseforstyrrelse, jeg håber at den måske kan hjælpe, til hvis der er nogen som har det, som jeg havde, for hvis i har, så snak med nogen om det, i må ikke tage den vej, som jeg gjorde, for jeg fik det kun værre, og da jeg begyndte, at snakke med nogen om det, hjalp det mig så meget, og istedet for at lade vær med at spise, valgte jeg bare at spise sundt, og træne, og det hjalp også rigtig meget.


xoxo Celine Elvira

Likes

Comments

Hey bloggen! 

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, er der et voltigeringstævne i Billund her d.7-9, hvor jeg skulle have startet i det der hedder showklassen, men fordi det ikke var en klasse alligevel, skulle jeg ikke stille op, fordi jeg ikke havde det der hed licens, hvilket gør at jeg kan stille op til selve konkurrencen, MEN JEG HAR FÅET MIT LICENS!! Jeg var til kursus i søndags, hvor jeg heldigvis bestod! Så nu kan jeg endelig se frem, til at kunne stille op i det der kommer til at hedde stjerne 1, og jeg glæder mig SÅ meget! 

Nu skal der bare trænes igennem, og finpudses på min kür - det samme som en koreografi -, og så er jeg ellers bare klar! 

Jeg håber i alle har haft en dejlig onsdag, mange mange mange knus! 😘 


xoxo Celine Elvira 

Likes

Comments

Hey bloggen

Jeg håber i alle har haft en dejlig "lille fredag", i får lige et casual outfit med på vejen ❤

bukser: Message

jakke: monki

sko: adidas

taske: pariz

bluse: saint tropez

halstørlæde: h&m


xoxo Celine Elvira

Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg synes lige jeg kort ville fortælle jer om mine fødselsdagsgaver, som jeg jo fik i går og i søndags, da jeg også holdte fødselsdag der.

Jeg har ikke fået de vildeste gaver i år, da jeg skal en masse i den her måned og næste, som min mor vil betale for, pog på den måde også er en slags gave. 

Søndag

Kusine og onkel: 200kr

Mormor og morfar: 300kr

Moster og onkel: 200kr

Min rigtige fødselsdag

Mor: Denim jakke fra monki, nye sko fra new balance og gavekort til huller i ørene

Mormor og morfar: 200kr

Min søster: calvinsLikes

Comments

Heyy bloggen!

I går blev jeg gode 17 år, og det vil jeg selvfølgelig fortælle jer lidt om!

Min dag startede med, at jeg selv stod op, grundet min mor arbejder om natten, og ikke havde mulighed for at kunne tage fri. Så jeg stod selv op, gjorde mig klar og så kom min mor hjem med boller fra bageren, og jeg skulle selvfølglig have teboller med rosiner, som er mine all time favourites, jeg er ikke så stor fan af dem med chokolade faktisk. Vi hyggede os, og jeg fik åbnet et par gaver og breve - jeg vil fortælle om mine gaver i et andet indlæg -. I skolen skulle vi med vores samfundslærer i retten, omkring en voldssag, så det var en meget dejlig kort dag, da vi allerede havde fri omkring kl.12. Og som det barn jeg nok stadig er, havde jeg selvfølgelig dumle med til at dele ud haha.

Da jeg kom hjem, var jeg overraskende træt, og jeg endte faktisk med at falde i søvn, indtil min mor vækkede mig en halv time, inden vi skulle afsted. Så typisk mig, men jeg fik alligevel lagt en hurtig og okay makeup, og så tog jeg bare noget casual tøj på.

I min familie, er det en fødselsdagstradition, at tage ud og bowle og spise, så et gjorde vi selvfølglig også i går. Jeg startede faktisk godt ud, jeg lavede et par strikes, og førte i en periode ret stort, hvilket er usædvanligt, for jeg er faktisk mega dårlig til bowling haha. Jeg endte så også med at tabe med omkring 100 point, så ja.

Efter vi bowlede, tog vi ud og spiste på en mega lækker restaurant, som hedder Avanti, og den ligger på Valby langgade, og kan klart anbefales! Jeg bestilte en spagetti carbonates, og det smagte så godt, og det var virkelig lang tid siden, at jeg sidst havde fået det.

Da jeg kom hjem, ville jeg faktisk have skrevet et indlæg, men jeg var simpelthen så træt, og så havde jeg også nogle fødselsdagshilsner jeg skulle have svaret på, inde på facebook, så det fik jeg desværre ikke gjort.

Alt i alt var det bare en mega lækker dag, og jeg hånber også i havde en lækker tirsdag! ❤


xoxo Celine Elvira

Likes

Comments

​Hey bloggen! ​ 

Jeg har lige fået en mega nederen nyhed af min træner - jeg skal ikke til stævne i Billund til april. Det der er sket er, at Billund ikke udbyder showklasse til deres stævne. Showklasse er kort sagt, en klasse hvor kun hesten bliver bedømt, og du derfor sagtens kan være med, selvom du ikke har det som hedder et voltigeringslicens, hvilket jeg ikke har, så jeg kan ikke stille op til selve konkurrencen, så derfor rammer den her nyhed kun mig, og en anden på mit hold, som står i samme situation som mig. 

Så nu er jeg kommet i et mega øv humør, for jeg havde virkelig glædet mig til det her stævne. Heldigvis er der snart showstævne på vores rideskole, så nu har jeg det at glæde mig til istedet. 


xoxo Celine Elvira 


Likes

Comments

Hey bloggen!

Jeg føler for at fortælle jer lidt omkring mit korte efterskoleophold.

Jeg gik i en periode på ca 5 måneder på Sorø gymnastikefterskole. Jeg var i starten glad for det, bøvlede dog med lidt mavepine, grundet en naturlig nervøsitet over det hele. Jeg lærte hurtigt en masse super søde mennesker at kende dernede, jeg fik hurtigt 2 rigtig gode veninder, som jeg stadig snakker med i dag - dog heller ikke så svært når vi bor 5-10 min fra hinanden -. Vi hyggede os, tog til Sorø by om aftenen, tog ned og badede i søen (dengang det var varmt) og ja, det hele var bare super fedt, at være på efterskole.

Da vi når september måned, begynder jeg at se mig selv være knap så glad for at være der, og glæder mig egentlig bare til at komme hjem i weekenderne. En weekend hvor der ogå er "efterskolernes dag", er der inden det "forældre temadag", hvor mine forældre kommer, og jeg jeg havde besluttet mig for at fortælle min mor, om hvordan jeg havde haft det på det seneste, da jeg syntes hun skulle vide det, da hun ligesom er min mor, og betaler for opholdet. Jeg springer fra i sidste i sidste øjeblik, da min mor siger til mig, efter vi har opvist, at hun var stolt af mig, og ikke havde set mig så glad i så lang tid - jeg døjede med en masse inden sommerferien, som skyldtes det -, og i det øjeblik kunne jeg simpelthen ikke sige det til hende.

Om mandagen efter weekenden og efterskolernesdag, vågner jeg med en ubehagelig følelse i kroppen , og bryder med det samme ud i gråd og løber ned til min kontaktlærer, og forklarer hende at jeg bare skal hjem, og det var nu. Jeg ender så med at tage hjem til kusine og onkel som bor i næstved, da min mor er på arbejde. Jeg får snakket godt med dem, og får slappet af og hygget mig, og snakker selvfølgelig også med min mor.

Da jeg kommer tilbage fra efterskolen, har jeg været væk en uge, og vi skal dagen efter, vi er kommet fra weekend, til Berlin på studietur. Jeg aftalte med min mor at jeg tog afsted, da det ville være en god afslutning på det hele, og fordi vi allerede havde betalt. Og det var en hyggelig tur!

Ugen efter er det efterårsferie, og jeg er nødt til at tage tilbage den uge efter, da min mor arbejder hele ugen, og hun ville ikke have jeg skulle være derhjemme alene. Jeg ender så også med at lægge "syg" hele ugen og tage hjem om torsdagen, da jeg ikke havde det godt dernede, overhovedet, og det kunne min mor godt mærke.

Hvorfor droppede jeg ud?

Den egentlige grund til at jeg droppede ud skyldtes, at jeg blev for stresset af det, og efterskole var bare ikke mig, sådan er det desværre nogen gange, hvor man finder ud af det for sent. Jeg havde brug for at have min egne rutiner, og det at være på efterskole, var bare alt for.. kedeligt - jeg kunne ikke holde ud, at min dag var sat inden jeg overhovedet vågnede, så ja. Derudover, havnede jeg også i en kontakt-gruppe, som jeg virkelig ikke kunne med, de var sikkert meget søde, og der var også få jeg kunne snakke med, men der var også et par stykker jeg virkelig ikke brød mig om, og de fik mig til at føle mig utrolig utilpas. Generelt brød jeg mig ikke om hele årgangen, jeg synes den var helt utrolig opdelt, og jeg synes ikke rigtig der var noget fællesskab, som jeg havde håbet på, der var klikker hele tiden, og det var bare ikke noget jeg havde lyst til at være en del af.

Disse ting kan selvfølgelig også skyldes, at jeg havde det dårligt dernede, og måske så tingene anderledes, end hvad de var.

Jeg håber ikke jeg har stødt nogen, det har absolut ikke været min hensigt, blot omkring hvordan jeg havde det dernede!

Nu går jeg på Billums privatskole i lyngby, og det er jeg super glad for, og det er rart at være hjemme igen!


xoxo Celine Elvira

Likes

Comments

Hey bloggen!

Lige pt ligger jeg syg herhjemme på min 5 dag, med en god blandning af lidt af det hele. Jeg har både som sagt feber og influenza, så har jeg derudover også mega ondt i halsen, i hovedet, maven og er ramt af en masse kvalme, hvilket desværre er resulteret i, at jeg ikke har haft den store appetit, og jeg plejer ellers at spise 10 måltider om dagen?? Så i de her dage, har jeg levet af lidt is, piller og en pokkers masse chai-latte!

Grundet sygdom er også derfor jeg ikke har opdateret, da jeg har ligget under min dyne helt krøbet ind, og bare sovet!

Jeg er begyndt at få det bedre, men har dog stadig en smule feber jeg lige skal af med, og så håber jeg at være klar til skole på torsdag, og gerne i weekenden hvor jeg skal holde min 17 års fødselsdag for familien, hvilket der også vil komme indlæg op af! Så nu skal der bare slappes af og soves så jeg kan blive frisk 😌

Jeg håber i ellers har det lækkert, og ikke ligger møgsyge ligesom mig!

btw! Min gode veninde fra min gamle efterskole har også startet en blog, som jeg helt klart synes i skulle tjekke ud! http://nouw.com/helenavestergaardxoxo Celine Elvira

Likes

Comments