LIFESSTYLE

Siden jeg var litt lei av å ha brunt hår med blonde tupper, som du kan se på dette bildet her ^, ville jeg ha litt forandring. Sånn så det ut før jeg begynte å stripe håret mitt.

Jeg var først litt sketchy og redd for hvordan resultatet skulle bli, før frisøren startet. Så etter hun var ferdig å stripe håret mitt, så ba hun meg om å se meg i speilet. Frisøren spurte hva jeg syntes og når jeg så det så hadde jeg egt bare lyst til å gråte. Jeg klarte ikke å snakke for jeg var helt målløs og forskrekket. Det var helt ille, jeg klarte ikke å i si at det var fint en gang, for det var det ikke. Hun prøvde å rette det, men det ble jo bare verre. Og lillebroren min hadde overnatting, så jeg tok et håndkle rundt håret mitt, sånn at det skulle se ut som jeg hadde dusjet.

Neste dag så blir jeg vekket av mamma, og hun sa at jeg måtte forte meg med å sminke meg, for jeg hadde fått time hos en frisørsalong. Så jeg tok på meg en caps for å skjule det verste.

Når jeg kom dit, så spurte frisøren om jeg kunne ta av meg capsen, men jeg hadde ikke egt lyst til å ta den av meg. Da de så håret mitt, ble de veldig overrasket, ikke på en positiv måte. Hun måtte først farge håret mitt brunt, også måtte hun stripe håret mitt tilslutt. Så her kan du se forskjellen på før og etter:


Resultatet^

- http://nouw.com/celineelmer/profile

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Om meg

Jeg har fortalt litt generelt om meg selv i infoboksen, men jeg tenkte at det hadde vært koselig at dere kan bli litt mer kjent med meg. Jeg bor i Tønsberg, går VG1 det vil si første videregående, og starter snart på VG2. Jeg er 00-er og har bursdag 18. September. Jeg trener ikke akk nå, men jeg skal starte på treningssenter. Jeg har gått på fotball, yoga og cheerleading. Jeg har en liten hund som heter Daisy, men familie osv. kan jeg fortelle litt mer om seinere. Jeg drev litt med youtubing før, men tok en liten pause, men nå har jeg tenkt til å starte igjen med YT.

Min yndlingsfilm er Mean Girls. Det er veldig vanskelig å ha en favorittserie syns jeg hverfall, men hvis jeg skal velge, så blir det Vampire Diaries, Pretty Little Liars, Skam og Bloggerne. Jeg elsker generelt skrekk, thriller, komedie og drama, er ikke særlig glad i romantiske filmer. Men det er min mening, alle liker forskjellige ting.

Jeg er veldig opptatt av mote, sminke og klær osv. Og jeg elsker på reise og dra på ferie. Jeg liker å prøve noe nytt og utfordrer meg selv f.eks. så skal jeg på språkreise. Derfor tenkte jeg at jeg vil starte en blogg og så kan jeg vise dere hvordan min hverdag er, det spennende som skjer, og kanskje komme med tips til dere.

- http://nouw.com/celineelmer/profile


Likes

Comments