Siden dag 1 her nede har jeg vært i så dårlig form, og egentlig ikke vært i stand til å ta vare på meg selv. Så jeg har endret flybilletten min og drar hjem til Norge nå på fredag. Det er så utrolig kjipt, men jeg har ikke noe annet valg akkurat nå. Så idag skal jeg prøve å få begynt litt smått å pakke, og forberede meg på reisen hjem. 💗

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 202 lesere

Likes

Comments

Hei fra senga!

På lørdag var jeg ute med noen kompiser og det var veldig gøy! Men siden jeg kom hjem har jeg kun ligget i senga/på sofaen.. Omtrent alle blir vel dårlig etter en ganske saftig kveld på byen, men når man har ME i tillegg, da føles det egentlig ut som jeg er døende. Jeg har ikke spist siden lørdag fordi jeg har vært så dårlig at jeg har ikke klart. I går rundt 23-24 tiden klarte jeg å koke meg spagetti da, men da hadde jeg liksom brukt de siste kreftene jeg hadde på å lage maten, så jeg klarte ikke spise.. Haha. Føler meg litt bedre nå da, etter 14 timers søvn, så jeg skal prøve meg på en tur til mc Donalds, det er det eneste jeg har lyst på å spise hehe. Men nok klaging fra meg. Ha en fin dag!

  • 244 lesere

Likes

Comments

• Jeg har sykdommen ME, og har hatt det siden jeg var 14/15 år. Moren og søsteren min har også sykdommen.

• Jeg har ikke fullført et skoleår siden 9 klasse.

• Jeg har også astma.

• Jeg jobber ikke.

• Når jeg er hjemme er jeg mest med familien, da ingen av vennene mine bor i nærheten. Nærmeste bor i Oslo.

• Jeg har ikke mange jeg regner som venner, men de få jeg har setter jeg utrolig stor pris på.

• Jeg elsker å pynte meg.

• Jeg elsker å shoppe.

• Å være i land med varmt klima hjelper helsen min utrolig mye.

• Jeg har en liten skuespillerdrøm, og vurderer folkehøgskole med filmskuespiller linje neste år.

• Jeg er stor Bieberfan, har alltid vært det og kommer alltid til å være det.

• Jeg har en tatovering med et quote fra sangen ¨Fall¨ til Justin B.

• Jeg angrer på at jeg tok rosetatoveringen min.

• Favoritt middagen min er fiskeboller (haha) og Tapas. ​Edit: og indisk selvfølgelig!!

• Jeg har gått på dans siden jeg var 2 år, men måtte slutte da jeg ble syk.

• Jeg elsker barn og har lyst på 4 stykker, hehe.

• Jeg har to søsken, èn storesøster og èn storebror.

• Når jeg blir rik (hehe) skal jeg blant annet kjøpe tilbake barndomshjemmet mitt på Nøtterøy.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Ha en fin fredag! 


  • 345 lesere

Likes

Comments

Jeg dro en tur på anfi del mar på ettermiddagen idag. Jeg ble bare i et par timer, men fikk knipset noen bilder når jeg skulle hjem!

Jeg er så utrolig sliten om dagen, jeg trenger mye søvn, og er trøtt, men får ikke sove. Jeg må tvinge meg selv opp av sengen klokka 13 for å få så mye som mulig ut av dagene. Jeg bare kjenner at det skjer for mye rundt meg, samtidig som det ikke skjer noe. Jeg har for mye å tenke på av ting som skjer med andre personer i livet mitt, som jeg ikke får gjort noe med, og det takler jeg tydeligvis ikke veldig bra. Jeg føler at uansett hvor fint jeg prøver å late som jeg har det: hey jeg er 4 uker i syden og kan gjøre som jeg vil liksom, så har jeg det ikke det? Men jeg vet egentlig ikke helt hvorfor heller? Når jeg bestilte denne turen ned så gledet jeg meg ikke. Jeg hadde planlagt lenge å reise ned, men tidspunktet og lengden ble bare ikke sånn jeg hadde sett det for meg, og da er ting liksom bare ikke helt på topp.

Jeg kjeder meg, samtidig som jeg ikke orker å gjøre noe. Å dra på stranden idag var bare et ork, men jeg gjorde det og jeg koste meg, men sliten, det er jeg, som alltid.
Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette egentlig, måtte bare få det ut av systemet. Jeg tror på at det er en mening med alt, at alt skjer for en grunn. Så jeg må bare fortsette å tro på det, I guess?

Peace out - ​

  • 363 lesere

Likes

Comments

Se hvor fint dette hotellet er!!! Det er her han jeg har vært med de siste dagene har leilighet. Så idag har vi bare tilbragt dagen ved bassenget og chillet. Jeg har det virkelig greit om dagen!
Følg meg gjerne på snapchat - celinechristen, jeg oppdaterer ofte :-)

Nå i kveld tenker jeg bare å lage litt middag og chille med en film eller to. Imorgen eller fredag har jeg litt lyst til å kjøre rundt og se enda mer av øya, så hvis noen har vært her nede har noen ikke turist steder å anbefale så skrik ut!


  • 419 lesere

Likes

Comments


God kveld!

Idag sov jeg såå lenge at å dra på stranden var bare unødvendig, så jeg fikk med meg min gode venn Christian på en shoppingrunde istedenfor! Vi var innom hele 3 forskjellige sentre, men han var veldig tålmodig så det gikk bra, hehe. Jeg kjøpte en del faktisk, og er allerede ferdig med to julegaver. Jeg kjøpte meg blant annet en knall rød skinnjakke som jeg bare syns var helt rå, som jeg gleder meg til å vise dere. Hvis det hadde vært interresant med et innlegg med hva jeg kjøpte idag så gi meg beskjed i kommentarfeltet så ordner jeg det :-) Siden vi nettopp kom hjem rekker jeg ikke mer idag annet enn å lage litt mat, og se på KUWTK. 


Ha en fin kveld videre.


  • 429 lesere

Likes

Comments

Titter bare innom for å si god morgen! Nå skal jeg pakke strandbagen og dra videre til Amadores hvor jeg skal tilbringe dagen i solen med en kompis som også er her nede alene!

​Solbriller - Dior
Bikinitopp - Nelly
Skjørt - Cubus

  • 506 lesere

Likes

Comments

Beklager sent innlegg, men jeg har bare ikke hatt tid til å sette meg ned å skrive noe tidligere idag. Gårsdagen (lørdag) endte opp med at jeg bestemte meg for å ta en tur ut, så jeg hev i meg noen breezers, ettersom det var alt som fantes i kjøleskapet da jeg ikke rakk butikken, og så dro jeg til Puerto Rico. Kvelden endte ganske kjapt, jeg var vel ute 15-20 min, før en jeg kjenner skadet seg og ble til slutt hentet av ambulanse. Etter det var jeg ikke akkurat i noe særlig partymood og valgte å dra hjem igjen.
Når jeg våknet idag så var det knallfint vær. Og siden formen var så fin som den kan bli, så måtte jeg ta meg en tur på stranden. Jeg dro som nesten alltid på Anfi Del Mar.
Og etter noen herlige timer i solen dro jeg tilbake til leiligheten, lagde og spiste middag, dusjet og ordnet meg før jeg fikk besøk. Vi satt ute på terrassen, pratet, hørte på musikk og drakk litt vin. Så helgen var alt i alt veldig fin! Utrolig deilig å være litt sosial etter et par dager inne.

Nå skal jeg sove litt, regner med morgendagen blir tilbragt på stranden den også! 

  • 509 lesere

Likes

Comments

Gran Canaria

Etter mye om og men bestemte jeg meg for å prøve ut å blogge disse 4 ukene jeg skal være på Gran Canaria. Jeg har allerede vært her siden torsdag, men jeg har vært i så dårlig form at det eneste jeg har gjort til nå er å sove, og spise.
Idag er formen litt bedre så jeg har endelig fått pakket ut sakene mine, og fått tatt noen bilder av det som skal være hjemmet mitt de kommende 4 ukene. Jeg trives veldig godt i leiligheten, men det føles litt ensomt skal jeg ærlig innrømme. Jeg har nemlig reist ned helt alene.
Planen videre i kveld er jeg litt usikker på, jeg har litt lyst til å ta en tur ut på Puerto Rico senteret, men siden jeg ikke har blitt kjent med noen eller kjenner noen som er her nede nå særlig godt, så vet jeg ikke helt. 

Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments