Hey bloggen
Jeg er lige en smut på Rhodos. Her er super fantastisk varmt og jeg har fået nogle røde skuldre, en ryg og numse, øv øv, men det må man jo tage med når man ikke er så god til solcreme.
Her til aften havde jeg en sød nederdel og skjorte på fra Vila samt min yndlings smykker.
Det er dejligt med lidt kulør på resten af kroppen!! Håber i nyder ferien lige så vel

-Mys Celine

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Gå eller løb en tur om natten
Af og til mødes jeg med min veninde om natten. Det er en helt speciel oplevelse at sidde/gå/løbe i noget "dødt". Vi sidder egentlig bare og kigger på stjerner og snakker om livets strabadser. Der falder en dejlig ro over kroppen og man får luftet hovedet. Det er jo ikke hver dag man suser rundt om natten, så der ligger sig også en form for spænding når man går rundt en helt almindelig torsdag nat og oplever den døde by. Du kan tænke ved dig selv om det er noget for dig, men jeg synes personligt selv det er en fod måde at få renset filteret til tankerne og få set den ufattelige smukke natte himmel. Ikke nok med at det er en anderledes måde at bruge sin nat på, er det også en ting at have med sin ven, veninde, kæreste, mor, far eller hvad ved jeg!

Tag på en tog tur
Tag på en længere tog tur til Danmarks storbyer, en gang imellem tager mig og min veninde til Silkeborg eller Århus. Vi tager toget da det er det der er nemmest og billigst for os, men toget er fyldt med forskellige mennesker som man sagtens kan falde i snak med. Jeg synes personligt selv at vi i Danmark er lidt fraværende og bliver hurtigt skræmt af andre mennesker, istedet for at kigge ned i vores mobil hele tiden skulle vi måske kigge op og give en form for oplevelse til de to ældre der sidder over på den anden side. Det kan være grænse overskridende, men dagen vil måske gemme sig i minderne hvis man lavede noget der var en smule ud over ens grænser, husk vi kun lever en gang og kun har det sjov vi selv laver. Jeg vil foreslå at smutte på shopping og café tur bagefter for at få noget hygge indbos, men det er slf en smags sag.

Overnat udenfor
Det er da hammer hyggeligt at se film og spise popcorn, men det er vi vidst alle sammen ved at have prøvet af, ikke sandt ? Jeg kan rigtig godt lide at lave noget lidt anderledes for at dagene ikke er så ens og man på et plan for overskredet nogle grænser og får en på opleveren. Tænd et bål, syng en sang, nyd den friske luft, den utrolig flotte danske natur, lev primitivt og der efter kan du glæde dig til at komme i bad og få børster dine bisser:))))

-Celine

Likes

Comments

Hey bloggen

Idag har vi været på kultur besøg i Viborg. Det var vældig hyggeligt at komme ud af huset og bruge hjernen på en anden kreativ måde, end alt den eksamens hajs vi har gang i lige pt!

Jeg synes personligt selv at kunst er meget spændene og tankevækkende, både fordi man danner sig et indtryk og ønsker at vide hvad kunstnerens tanke har været. Der var blandt andet en udstilling med en hylde hvor der lagde en foldet strømpe og nede på gulvet lagde der yderligt 4. Dette synes jeg er spændene, for man ved hver enkelte menneske går forbi og tænker at det kunne de også sagtens lave, men et eller andet sted skal det jo være provokerende, før det som sådan sætter tanker i gang.

Mysser, ses

Likes

Comments

Zara/H&M

Hey, kiggede lidt på sko og faldt over et par jeg synes minder lidt om kooreloo tasken som er meget oppe lige pt. Jeg fandt derfor lidt inspiration til at lave et indlæg om det og dele det. Skoene er BTW super billige og helt vild fine, så der er ingen skam i at købe dem heller.

-Celine

Likes

Comments

Det er simpelthen utroligt hvor meget vejret kan gøre ved ens humør! Lykken er virkelig tydelig på en varm og sol rig dag. Sindet bliver åbnet og alt den stress der har sat sig fast i hovedet flyver stille og rolig væk.
Jeg ser frem til en lækker og varm sommer, fyldt med fregner, glæde, druk, kulør, musik, veninder samt venner.
Dagene bliver 1000 gange nemmere når solen titter frem, husk at nyd det, husk at nyd det, husk at nyd det!

-Celine

Likes

Comments

Jeg følger en salgs Instagram @bysophielangdalen som laver disse super fine smykker! Jeg ved ikke helt, men har bare lyst til at dele med jer at jeg synes de er utroligt søde og jeg vil bare gerne have dem alle:) synes helt klart at i skal tjekke ud hvad hun sælger!!
Lige nogle udkast fra profilen^
Mysser

-Celine

Likes

Comments

Hey bloggen;)
Jeg har ligesom de fleste andre, også forelsket mig i et par spidse loafers. Jeg synes det giver et vildt eksklusivt og fint look! Mine er i fake ruskind og fra H&M til 99 kr. Jeg tænkte at jeg lige ville "prøve købe" et par og det passer mig helt fint at jeg bare har valgt en billig løsning, da jeg ikke kommer til at bruge dem til hverdag lige forløbig:)
Jeg går på efterskole og kan godt lige bare at stå op og tage mit mest afslappet tøj på.
Mit røde slange armbånd er jeg også helt forgabt i. Det giver sådan en sød detalje og hvis i spørger mig, så er det noget af det fineste!

Håber i nyder påsken💋
-Celine

Likes

Comments

Sæt

Hey bloggen

Jeg er helt vild med sæt. Det er mega fedt at man kan smække nogle ensfarvet stoffer på, og se mega stilren ud og uden bekymring for hvorvidt de passer sammen. Udstrålingen betyder dog utrolig meget når man skal "rocke" et outfit! (dette vil jeg mene også gælder hos alle andre outfit`s) Lige præcis til dette med sæt, skal jeg personligt selv finde en del selvtillid frem, da det ikke er noget jeg som sådan går med til hverdag :)

-Celine


Likes

Comments

Hey bloggen!!

Idag har vi holdt fødselsdag for min lillebror! Og jeg synes at dette outfit er super fint, til en lille familie kom sammen. For det første elsker jeg disse farve kombinationer! outfittet er meget enkelt, så jeg har valgt at style det med nogle smykker (jeg tog smykkerne på efter jeg havde taget billedet) Jeg valgte en super fin sølvring, et Daniel Willington ur med sort rem og mit look a like Balentiaga armbånd.

Snittet på denne trøje er så lækkert og feminint, den er så fin og sød. Derfor har jeg valgt at smækker nogle læder bukser på, så looket blev en smule mere rådt ;) Jeg har et eller andet for hvide strømper, det er som om at outfittet er mere gennemført når jeg træder i et par. De holder dog ikke mere end, en gang fordi jeg altid formoder at gøre dem møg beskidte og derved er monster svære at gøre rene igen:( Trøjen er BTW på tilbud på Pariz.dk til 179 kr. lige pt. Hvilket jeg vil mene er super billigt!

Håber i har haft en super lækker dag!

-Celine<3

Likes

Comments

Hey tøser! Jeg har været så heldig at lave et samarbejde med www.elsaandrose.com
Så står du og mangler en lækker bikini eller badedragt, eller måske godt bare kan lide at bruge penge, så synes jeg helt klart at du skal smutte ind og tjekke dem ud. Hvis nu du finder noget, kan du bruge koden "CELINEDUEDAL" og få 15% rabat
Hav en dejlig dag
-Celine

Likes

Comments