Nu är det såhär att min fina vän har tagit sig tiden att skriva ner en jävligt viktig text. Jag vill nu att alla tar och går in på länken och läser vad som står. Ta in vad som står och inse vafan som händer med VÅRAT Sverige !


http://bonnevierfelicia.devote.se/blogs/30108587/troett-paa-att-behoeva-gaa-runt-och-vara-raedd-foer-vad-som-vaentar-runt-hoernet.htm

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

dagen har varit fullspäckad. lämnat en unge på ssc ( stadium sports camp ) och en annan har vi haft kalas för.

väldigt lyckad dag som avslutades med jobb... åt även min första sill o potatis tallrik idag, kunde inte smakat bättre.

​GRATTIS I EFTERSKOTT MIN LILLA DONNA !! 
inlägget kom upp lite sent. 

Likes

Comments

Idag mår jag både bra och dåligt, bra för att jag verkligen fått mitt liv på banan igen och jag vet exakt vad jag vill göra nu framöver. Jag har ett mål som jag kommer följa och just nu kan jag inte vara gladare. Sen mår jag lite sämre i både mitt fysiska men även mitt psykiska, det finns lite saker som gör att jag verkligen inte klarar av stressen som är nu så idag fick jag bli hemma och fixa det allra sista.

Bjuder på en gammal bild på det också. Men idag vid 12 så kommer jag att dra mig in till stan för att möta upp pappa & Nattis för att sedan hämta barnen och dra oss till Dalarna under helgen. Just nu så känns det både bra och jobbigt, det ska bli skönt att komma bort från allt ett tag och då är det bra att dom bor långt bort så jag bara kan få vara själv. Men jobbigt att lämna vissa som är här hemma, men som sagt kommer ju hem på söndag igen. 
Men nu ska jag fortsätta plugga lite och packa det sista, hörs då babes :D 

Likes

Comments

Före och Efter bild på hur Calles hår blev idag.

Före och Efter bild på Edwins hår.

​Före och Efter bild på Jacobs hår. 


Alla killarna har blivit jättenöjda och jag själv är nöjd. Alla bilderna är tagna i olika ljus också så man ser inte helt ordentligt men det ser iaf bra ut i verkligheten som tur är :) 
Utöver det så har jag haft en chill dag i skolan idag, först frisör sedan hade vi matte men jag fick skippa den idag för att hjälpa Thea med att göra slingor i hennes hår då hon ville bli blond igen. Efter jag var klar med det så åkte jag ner till Söderköping för jobbintervju vilket gick toppen (y' 
Hoppas alla haft en bra dag iaf :) 

Likes

Comments

​har dragit på mig en rejäl förkylning och huvudvärk. kan knappt andas har svårt med ljus pga huvudvärken och halsen bara värker på mig. legat hemma nu i 2 dagar och inte orkat med ett piss, imorn ska jag försöka dra mig till skolan igen. 
bara 1 vecka kvar nu sen slipper jag denna skit, wiiihooo !!!! 

Likes

Comments

okej, nu ska jag försöka berätta lite om hur jag har det runt om mig.. som många inte vet, anledningen till att jag skriver detta är för att många tar mig på fel sätt och jag är trött o less på att folk ska bli ledsna i onödan hela tiden. så skriver absolut inte detta inlägg för att få uppmärksamhet av andra, utan skriver detta för att förklara hur jag fungerar och varför jag fungerar just så.

som många då vet så har jag 2 skilda föräldrar och många tycker det är skönt men jag tycker det är ett rent helvete, fatta att sitta mellan 2 föräldrar och det blir bråk fram o tillbaka. jag har blivit osams med min mamma rätt mycket fram o tillbaka pga olika själ och det tar på en som dotter att man ska behöva bråka så.. jag älskar min mamma mest av allt men självklart blir det jobbigt när vi inte bor tillsammans, jag blir lätt irriterad o tjurig på henne för att hon bryr sig så mycket, men jag vet ju att hon bara vill mig väl hela tiden.
de flesta av mina kompisar vet även att jag haft det jobbigt i skolan och att jag inte trivs längre, jag har funderat länge på om jag ska byta eller inte. men har nog kommit fram till att det är bättre för mig att byta för att jag vill kunna ge allt i skolan utan att behöva må dåligt fram och tillbaka. dock vet jag inte exakt än hur det blir, om jag får byta eller inte men just nu hoppas jag bara på det bästa. jag har sett hur mina betyg påverkats av mitt mående och det är inte okej för mig längre, när jag vet att jag kan ge mer än vad jag gjort. under alla mina år har jag haft en jobbig skolgång men alltid kämpat in i det sista, men denna gångens har jag nått botten känns det som och jag är trött på att känna en jobbiga och obehaglig känsla bara för att gå till skolan. skolan är något du ska kunna känna dig trygg i och det påverkar väldigt mycket.
jag har det problemet med att många tycker om att prata väldigt mycket om mig bakom min rygg och det är inte direkt något som jag ska bry mig om med tanke på att jag vet min sanning bäst själv. har även fått höra att många pratar om saker som jag sagt till de närmsta som sedan kommit ut till folk som jag inte ens har någon kontakt med, vilket gör att det blir svårt för mig att lita på dessa personer igen. folk är duktiga på att starta rykten om mig som gör att det förstör väldigt mycket runt omkring mig, som tur är så frågar de flesta mig om detta är sant och då kan jag givetvis säga till de att de absolut inte är det, men det är tråkigt att det ska behöva bli såhär.
många ser mig som en person som snackar mycket skit, men jag kan bara säga det att jag är en person som är jävligt ärlig av mig pga jag vet att sanningen kommer fram sen i slutändan iaf. självklart har vi alla snackat skit om någon nån gång, men alla ser det på olika sätt. jag anser inte att man snackar skit om någon för man berättar om vad som hänt mellan den och dig själv, men det finns många som gör det. alla är vi olika och det är fullt acceptabelt. vissa säger till mig hela tiden att jag snackar skit om dom men när jag väl frågar vad jag sagt så får jag inte riktigt något svar och då börjar jag självklart undra om dom säger det bara för att ha något att säga utan anledning eller om jag kanske sagt något utan att tänka på det. men alla har vi som sagt olika uppfattningar och jag får helt enkelt ta den skiten. mina äkta står vid min sida iaf och jag behöver inte falska.
nu till en sak som jag vet att många missförstår mig på och det är hur jag låter ibland och hur jag kan prata.. pga allt som händer runt omkring mig så blir jag rätt trött och det gör att jag kan låta sur i telefon eller när man träffar mig fast det absolut inte är så. de som står mig närmast har lärt sig hur jag blir när jag verkligen blir när jag blir sur och de som inte alls står mig lika nära vet jag tar mig fel och det vill jag verkligen. jag har även ätstörningar och det tror man inte när man ser mig, men om man verkligen visste vad jag får gå igenom så erkänner jag att jag har det. mycket av att mitt psykiska mående inte är bra gör att jag inte har samma matlust som jag hade förut, jag har väldigt svårt att få i mig all den näring och energi jag behöver och det gör också att jag lätt blir trött. jag har också problem med min sömn och det har jag haft nu under en längre period och det är enormt jobbigt, att ligga vaken halva nätterna och bara tänka, det är något jag vill komma bort ifrån men det är väldigt svårt det med. jag försöker hela tiden att hålla mitt humör uppe, men ibland kan det bara bli för mycket och antingen blir jag sur eller så blir jag ledsen, de som står mig nära har fått sett båda av dessa sidor och tro mig, det är inte roligt.. jag vill inte behöva bli sur eller ledsen så lätt, men just nu går jag igenom en känslig period där av har jag lite lättare för det än andra. jag personligen är en person som vill att alla runt om mig ska må bra och ha roligt, vilket blir jobbigt sen när man ser att det inte är så. jag bryr mig kanske lite för mycket ibland och det är något jag kämpar med. jag är tjejen som gärna vill hjälpa alla andra när jag själv inte ens mår bra och därför har jag så mycket i mitt huvud som gör att jag har svårt att få ur det.
just nu vill jag bara att alla ska förstå att jag vill inget illa och jag är inte sur, utan jag är trött och då kan jag låta sur. ni kommer märka på mig när jag är sur och när jag inte är sur, jag lovar. så istället för att ta mig fel så fråga en extra gång ``hörre du celine är du sur på mig eller något´, då lovar jag att du kommer få ett ärligt svar tillbaka.

bjuder på en glad bild bara för att det blev så mycket deep där uppe.. men som sagt det är värt att läsa istället för att ta mig fel hela tiden som vissa gör.. 

Likes

Comments

igår så bestämde jag mig för att ändra lite o göra mitt hår lite fräschare till sommaren. var trött på att ha min ombré så ville bli blond igen, något jag verkligen saknat. 

här är det före bilder på hur mitt hår såg ut innan

här är det efter bilder. jag själv är väldigt nöjd med det men kommer nog göra det ljusare sen till sommaren :)

Likes

Comments

nu senare framåt kvällen så tog jag och Jonaz en pw runt kanalen.
var väldigt skönt att komma ut i den friska luften och bara prata lite, länge sen sist.

det är sjukt hur fint det är vid kanalen nu när våren kommit, längtar efter sommaren och långa promenader längst kanalen med vänner. trots lite halv taskig dag så blev det ändå riktigt fina bilder.

Likes

Comments

efter själva kyrkan o allt så begav jag mig hem till Elsa. där blev det mat och fika, efter att alla gäster åkt så passade vi på att ta lite bilder när vi ändå var lite fina ;) eller ??

Likes

Comments