Wow vilket händelserikt år jag har haft. Lärt känna helt fantastiska människor och upplevt så mycket kul. Och dessutom bettat av ytterligare ett år av min bachelor. Tänkte att mitt första riktiga inlägg skulle få bli en resumé av 2017's höjdpunkter - ett sätt för er att "lära känna" mig lite bättre!

Starting from last New Year's Eve...

Två vänner till mig, Amanda och Theodor, styrde upp en fantastisk nyårsmiddag och allt som hör nyår till; champagne, lekar, drinkar, dansgolv... Vi hade så kul!

Srax efter nyår tog jag och familjen en tur till Romme för lite skidåkning och mys. Vi brukar göra så någon gång varje år på jullovet, åka iväg bara över dagen eller ta ett dygn på en mindre skidort. Vi bodde på hotell över natten och bara umgicks.

Sedan bar det av till Gran Canaria där vi njöt av solen, god mat och en veckas ledighet.

Det blev Kristi himmelsfärd och jag skrev klart en tenta vilket självklart firades med té och vin på L'angelo med Amanda... Och senare några drinkar med Sally!

Jag lärde känna en alldeles fantastisk människa som kom att bli min bästa vän, Agnes <3 Hon och jag har verkligen rockat det här året på alla sätt och vis. Vi har både kört dödliga träningspass och festat i flera dygn på raken tillsammans. Hon är en riktig partner in crime. Agnes är årets (livets) gåva helt klart!

Det blev midsommar och vi åkte ut till landet. Jag har landställe i norra skärgården på en alldeles underbar ö vid namn Husarö. Absolut bästa platsen man kan vara på! Årets första dopp blev nog då om jag inte minns fel?

Vi dansade runt midsommarstången, åt den klassiska svenska sill-buffén och på kvällen var det fest såklart!

Jag spenderade två veckor i Falun på intensivkurs för att ta körkort. Pluggade och hade körlektioner hela dagarna. Tur hade jag dock som fick bo hos mammas kusin och hans familj, alltså mina sysslingar. Världens goaste familj som tog hand om mig på allra bästa sätt, var som att bo på lyxhotell Det rackarns körkortet togs till slut iallafall! Lyckan jag kände då ser ni på bild ett ;)

När jag kom hem ville jag fira och tog med mig Louise på dagsfest på F12, som slutade sent på Rose.

Under sommaren jobbade jag i Husaröbaren på eftermiddagarna och njöt av sol, härligt sällskap och sena sommarkvällar. Det var grillmiddagar varje kväll - inte mig emot!

Jag åkte till Göteborg under "Way-out-West"- helgen. Hade en galen helg med tre killkompisar som verkligen drog med mig på alla möjliga festligheter. Om Avenyn är bättre än Stureplan? Svar: not far away!

Sensommaren erbjöd massa tjejkvällar och sprall.

Mingel i Alicias fina lägenhet på Odenplan // Alicia och Fannie på Rose // Shining Sally och Stockholms absolut bästa tonfiskplateau.

Min lillebror Felix fyllde 18 år och det vankades party! Vi förvandlade källaren till en festlokal och bjöd över hans polare i hemlighet. Om han blev överraskad? Nja nog hade han anat att något var på gång ;) Pappa grillade hamburgare och vi spelade beerpong hela natten. Bira bira bärs får sammanfatta den kvällen...

Ännu en födelsedag! Min älskade Agnes fyllde 23... Se så vacker hon är, min bästis! Och kolla in faten med alla smarriga snittar hon bjöd på. Mums mums mums!

Och än är det inte slut på födelsedagar... jag fyllde 20! Styrde upp en härlig middag och förfest med alla tjejer. Vi lekte lekar, blandade drinkar och åkte sedan in till stan för att slå klackarna i taket. Vilken kväll vi hade.

Föreläsningar och stenhårt plugg varvades med girlsnight out's. Jag hann med ett gäng restaurangbesök; fantastiska Hillenberg's, italienaren Nostrano och goda köttbullar på Vau de Ville.

Hösten gick fort och det blev jul. Detta år tyvärr utan snö men en hel del mys ändå. Julen för mig ska bara vara avkopplande, lugn, och spenderas med familj och släkt <3

Frida styrde dessutom upp en glöggafton med alla tjejerna som var så trevlig och mysig.

I mellandagarna blev det plugg, massa film- och soffmys, god mat och godis i mängder. Sedan kom nyårshelgen. Förutom självaste nyårsafton på söndagen så klämde vi in ännu en fest på fredagen och firade Daniels 26-årsdag! Jag och Lisa startade kvällen med Tures magiska råbiff.

Nyår spenderades med härliga människor, en grym middag och partaj som allt styrdes upp av Lisa och Bella, the hot brunettes below ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina,

Jag heter Celine Borgstav och är 20 år. Bor i Stockholm och läser kandidatprogrammet i företagsekonomi. Denna termin ska jag plugga i Sunshine Coast i Australien, vilket är det stora syftet med den här bloggen. Både min familj och mina vänner har varit på mig om att starta en blogg för att skriva om min vardag där borta och mina äventyr, and so I did.

Enjoy!

Likes

Comments