Celine Alfredsson

Jag kände att det var dags att skriva en liten text. Både för att skriva av mig men framför allt i hopp om att ni alla fina där ute får en liten tankeställare.

Jag har på senaste tiden fått höra olika vänner berätta för mig om killar som svikit eller om känslan av att man kanske känner att man inte riktigt räcker till som man är på olika sätt.

Jag är en känslomänniska och alla i min närhet betyder otroligt mycket för mig. Detta blev extra uppenbart för bara någon dag sedan när det sprack för mig och jag helt plötsligt satt i tårar framför min pojkvän och min bästa vän. Jag känner ett enormt behov av att alltid finnas för alla i min närhet och när jag inte längre visste hur jag skulle göra för att hjälpa till och stötta mina vänner brast det. Den här behovskänslan som jag har inombords går inte att förklara men jag känner den så otroligt starkt. När jag älskar, älskar jag väldigt starkt. Med detta menar jag inte så mycket negativt. Jag är väldigt glad över att jag har den egenskapen och ett såpass kärleksfullt hjärta.

Med den här texten vill jag försöka få framför allt er tjejer där ute att tänkta över ert eget värde lite extra. Under hela min uppväxt har mina föräldrar ständigt påmint mig om hur vacker man är precis som man är, att man ska ta hand om sig själv och att man endast förtjänar det bästa. Detta har bara stärkts ännu mer efter att jag träffade min pojkvän som ständigt säger hur vacker jag är och hur mycket han älskar mig. Jag menar inte att jag är perfekt på något sätt även om detta kan stärka ens självkänsla. Även jag har mina brister och kämpar med en så kallad ”problemhy” och har gjort enda sedan jag gick in i tonåren. Det har självklart varit otroligt jobbigt, vissa perioder har varit jobbigare än andra, men jag har alltid vetat om mitt höga värde. Jag önskar att alla kunde förstå att man är perfekt precis som man är. Det finns ingen annan som du. Du behöver inte nöja dig med en viss kille för att känna att du inte är ensam eller ändra på ditt utseende för att andra ska titta på dig och tycka du är vacker. Det är det unika och naturliga som är det vackraste, enligt mig. Folk ska älska dig för den du är och ingen annan. Du har fått den kroppen du har av en anledning. En partner eller ett förändrat utseende är inte nyckeln till lycka. Den måste man finna i sig själv. Hur ska någon annan kunna älska dig om du inte kan älska dig själv?

Med det här inlägget vill jag inte tala om för någon vad som är rätt eller fel. Vad man borde eller inte borde göra. Alla bestämmer själva över sina liv och sina kroppar. Jag vill bara att ni alla ska ta en liten fundering och förstå just ert värde.

Kram C

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur fantastiskt väder bjuder inte Stockholm på? Blir lycklig i hela kroppen. Införskaffade dessa solglasögon från Céline i höstas och sedan dess har dom legat och väntat på mig och att solen ska kika fram. Har länge suktat efter just den här modellen så när jag hittade dom för ett bra pris kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa. Tankarna vägde flera gånger mellan om det var konstigt eller lite ballt med ett par solglasögon med sitt eget namn på, men det är klart att man ska ha det.

Idag springer jag mellan tandläkaren, skolan och avslutar med jobb hemma. Älskar att vara på språng och ha saker att göra men ibland undrar jag själv hur jag orkar. Men har man ett mål finns det inte tid för att inte kämpa för att komma dit.

Hoppas ni får en fantastisk dag!

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att jag skriver det här men jag ska till New York! Jag har alltid älskat USA, trots att jag aldrig har varit där och nu helt plötsligt kommer en dröm gå i uppfyllelse. I förrgår började jag och min pojkvän prata om olika platser vi skulle vilja resa till och det slutade med en bokning igår kväll och vi åker redan i början av maj. Det känns så häftigt. Att jag om bara några veckor kommer gå på gatorna i den staden som jag så länge har velat åka till känns för bra för att vara sant. Det är sånt här jag jobbar för - upplevelser. Älskar känslan av att tjäna ihop mina egna pengar och kunna göra såna här saker som man kommer minnas hela livet. Ser så mycket fram emot den här resan! Alla tips gällande boende, sevärdheter, shopping och mat är varmt välkoma. Så hit me!

Likes

Comments

Har ni hört Zaras och Eds nya album? Älskade båda direkt! Har alltid tyckt om Ed Sheerans musik men det här albumet var över förväntan. Har så svårt att väja ut mina favoriter men New Man är ju bara för bra! Förutom Ain't My Fault som är min absoluta favorit tycker jag Make Thart Money Girl är en jäkligt bra låt av Zara. Kan detta bli ett grymt musikår kanske tror ni?

Likes

Comments

Önskar jag kunde säga "äntligen helg" men jag har alldeles för mycket att göra för att kunna säga det på ett glatt sätt. Började i alla fall dagen med en varm dusch och att dra på mig ett par bekväma kläder. Nu väntas plugg inför måndagens tenta. Om en stund ska jag hoppa in i bilen för att åka på ett årsmöte. Längtar tills nästa vecka som kommer bli betydligt lugnare. Önskar er en härlig helg!

Likes

Comments

Äntligen är det snart helg igen! Imorgon blir det en tur till min pojkväns landställe över helgen. Veckorna är ständigt fullspäckade med jobb och skola så det ska bli skönt att få åka ut och koppla av lite framför den varma brasan. Här kommer lite bilder som jag och Emelie tog på stan för några dagar sedan. Vi gick förbi den här fantastiska stenväggen som fick bli bakgrund för den här gången. Vad önskar ni mer för bilder och inlägg? 

Likes

Comments

I'm back! Nu har det gått alldeles för lång tid sedan jag bloggade sist... När jag tittar tillbaka på när jag sist gjorde ett inlägg inser jag hur mycket som har hänt i mitt liv sedan dess. Tänker att jag gör ett inlägg med mina bästa minnen från 2016 så ni får en liten inblick i vad som har hänt under förra året. På bilderna ovan ser ni mitt senaste inköp. En väska från Tory Burch. En lite större väska med mycket utrymme. Mer än välbehövligt för mig som ofta är ute på språng.

Likes

Comments

Jag har haft en helt perfekt helg med en magisk lördag. Dagen började på bästa sätt med ett gäng härliga tjejer och brunch på Strandvägen 1 där vi åt en fantastisk brunch. @Hilmah och @juliaamalmgren  hittar ni här på Nouw! Efter mycket prat och skatt blev det en liten shoppingrunda. Ni kan ju föreställa er känslan med ett gäng tjejer på stan som alla har lika starkt intresse för mode. Kvällen spenderades med fest och övernattning hos pojkvännen. Bättre än såhär kunde det knappast bli. Hur har er helg varit? 


Min dator har totalt gett upp, så för tillfället har jag inte tillgång till Photoshop. Hoppas bilderna duger ändå!

Likes

Comments

Torsdagen började minst sagt på ett bra sätt. Det har varit full fart på letandet efter den perfekta resan till sommaren och i torsdagsmorse bokades allt. Så i sommar blir det en resa till Mallorca med mina bästa vänner! Det är så mycket lycka inom mig och jag vill helst bara åka nu nu nu!

Likes

Comments

Hela mitt liv har jag alltid gått min egen väg, utan att låta mitt kön påverka mig. Framgång har inget att göra med vilket kön du har, det handlar om drivkraft. Power är inget man får, det är något man måste ta fram själv. Så länge du själv inte gör dig till ett offer kommer du inte att vara det. Låt dina drömmar och mål styra dig. Ta fram gnistan i dig och kör ditt race.

Det handlar inte om att ställa sig män mot kvinnor, men att vi kvinnor stöttar varandra och inspirerar varandra är väldigt viktigt!

I'm a woman. What's your superpower?

Likes

Comments