Celine Alfredsson

Har ni hört Zaras och Eds nya album? Älskade båda direkt! Har alltid tyckt om Ed Sheerans musik men det här albumet var över förväntan. Har så svårt att väja ut mina favoriter men New Man är ju bara för bra! Förutom Ain't My Fault som är min absoluta favorit tycker jag Make Thart Money Girl är en jäkligt bra låt av Zara. Kan detta bli ett grymt musikår kanske tror ni?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Önskar jag kunde säga "äntligen helg" men jag har alldeles för mycket att göra för att kunna säga det på ett glatt sätt. Började i alla fall dagen med en varm dusch och att dra på mig ett par bekväma kläder. Nu väntas plugg inför måndagens tenta. Om en stund ska jag hoppa in i bilen för att åka på ett årsmöte. Längtar tills nästa vecka som kommer bli betydligt lugnare. Önskar er en härlig helg!

Likes

Comments

Äntligen är det snart helg igen! Imorgon blir det en tur till min pojkväns landställe över helgen. Veckorna är ständigt fullspäckade med jobb och skola så det ska bli skönt att få åka ut och koppla av lite framför den varma brasan. Här kommer lite bilder som jag och Emelie tog på stan för några dagar sedan. Vi gick förbi den här fantastiska stenväggen som fick bli bakgrund för den här gången. Vad önskar ni mer för bilder och inlägg? 

Likes

Comments

I'm back! Nu har det gått alldeles för lång tid sedan jag bloggade sist... När jag tittar tillbaka på när jag sist gjorde ett inlägg inser jag hur mycket som har hänt i mitt liv sedan dess. Tänker att jag gör ett inlägg med mina bästa minnen från 2016 så ni får en liten inblick i vad som har hänt under förra året. På bilderna ovan ser ni mitt senaste inköp. En väska från Tory Burch. En lite större väska med mycket utrymme. Mer än välbehövligt för mig som ofta är ute på språng.

Likes

Comments

Jag har haft en helt perfekt helg med en magisk lördag. Dagen började på bästa sätt med ett gäng härliga tjejer och brunch på Strandvägen 1 där vi åt en fantastisk brunch. @Hilmah och @juliaamalmgren  hittar ni här på Nouw! Efter mycket prat och skatt blev det en liten shoppingrunda. Ni kan ju föreställa er känslan med ett gäng tjejer på stan som alla har lika starkt intresse för mode. Kvällen spenderades med fest och övernattning hos pojkvännen. Bättre än såhär kunde det knappast bli. Hur har er helg varit? 


Min dator har totalt gett upp, så för tillfället har jag inte tillgång till Photoshop. Hoppas bilderna duger ändå!

Likes

Comments

Torsdagen började minst sagt på ett bra sätt. Det har varit full fart på letandet efter den perfekta resan till sommaren och i torsdagsmorse bokades allt. Så i sommar blir det en resa till Mallorca med mina bästa vänner! Det är så mycket lycka inom mig och jag vill helst bara åka nu nu nu!

Likes

Comments

Hela mitt liv har jag alltid gått min egen väg, utan att låta mitt kön påverka mig. Framgång har inget att göra med vilket kön du har, det handlar om drivkraft. Power är inget man får, det är något man måste ta fram själv. Så länge du själv inte gör dig till ett offer kommer du inte att vara det. Låt dina drömmar och mål styra dig. Ta fram gnistan i dig och kör ditt race.

Det handlar inte om att ställa sig män mot kvinnor, men att vi kvinnor stöttar varandra och inspirerar varandra är väldigt viktigt!

I'm a woman. What's your superpower?

Likes

Comments

Lyxade till fredagen med att svänga förbi Jackie och unna mig dessa skönheter från Lily and Rose som jag har spanat in ett bra tag nu. Helt kär i dom och alla deras andra smycken! Sådär fint stilrena men som ändå är lite över det vanliga. Funkar perfekt till fest och en liten finare vardagsoutfit. 

Likes

Comments

Vilken fantastisk dag det har varit! Eftermiddagen spenderade jag i Presskontakternas lokal i stan för Modettes event för It girls. Så fantastiskt roligt att träffa folk med samma intresse och mingla runt i en lokal med drömmiga plagg dessutom. Det blev en liten bloggskola som Josefin Dahlberg höll i samt gott snacks och fina goodiebags.

Likes

Comments

​Hon har gjort det igen! Beyoncés nya låt och video bara skriker girlpower och man kan inte låta bli att höja volymen, känna basen i kroppen och dansa med. Videon är ett konstverk och Beyoncé själv är lika flawless som vanligt. Den här låten kommer gå på repeat i mina lurar utan tvekan. 

Likes

Comments