Header

Hey alle sammen! I dag har jeg eksamen og jeg snapchatter også dagen min som en vlog! Følg @celinastamper på Snapchat ☺️ Wish me luck på eksamen i exfac!

  • 166 lesere

Likes

Comments

Sjokoladekamera i kjøleskapet

Den følelsen når du får en e-mail om at du har vunnet en konkurranse du ikke engang husket du deltok på! Jeg var tidligere i sommer med i en konkurranse holdt av Smash! Norge, hvor du skulle ta bilde av en gjenstand som du ville ha laget i smash ved siden av en pose med sjokoladen. Gjett hvem som tok bilde av kameraet sitt og smashposen sammen? Jeg! Og jeg vant, hvor kult er ikke det?

Tia og meg har vanvittig nok snart spist opp hele kameraet, som er så sinnssykt godt! Jeg var altså veldig fornøyd da leveransen fra Sverre Sætres Konditori kom på døra med premien min i forrige uke. Sjokoladen har altså gradvis forsvunnet under eksamens øvingen min og gir meg iallfall nok med energi, ved siden av et par-tjue kaffekopper daglig.

Det er endelig første Desember og de fleste av oss har kanskje gått til anskaffelse av en kalender? Enten sjokoladekalender eller store pakkekalendere. Tia har en plastelinakalender, mens jeg har en Essie neglelakk kalender. Det er faktisk en god motivasjon til å stå opp om morgenen, haha!

I dag har jeg min siste forelesning dette semesteret og allerede på tirsdag har jeg min første eksamen. Jeg er veldig treg på å øve, ganske sliten om dagen og har ikke prioritert å blogge overhodet. Dette beklager jeg veldig på vegne av dere som vil ha studietips mot eksamen, som flere har spurt om. Jeg må rett og slett rette fokuset på min egen akkurat nå, så kan jeg samle opp med tips etter eksamenene, slik at dere heller kan lære av mine erfaringer. Ok? Ok! Vi snakkes! 😚

  • 377 lesere

Likes

Comments

HAULS&WANTS

/adlinks

Gant 899.50,-

Macadamia 173.40,-

Ellos 529,-

Ray-Ban 1299,-

Adidas 749,-

Dr Martens 1189.50,-

Espirit 1119.50,-

DAY 299,-

Dere visste kanskje veldig godt at det var Black Friday i dag etter å ha mottatt en uendelig mengde med mails, sms og push-up varsler i alle apper og på alle nettsider? En av mine favorittsider er ELLOS, nettopp fordi de har et bredt sortiment fra møbler til skjønnhet og klær. Akkurat nå får du 30% rabatt på alt fra Ellos eget merke i tillegg til at du får 30% rabatt på ditt dyreste produkt i handlekurven, ved å bruke "345403" når du betaler i kassen. Jeg har bestemt meg for å kjøpe badekåpen, i og med at jeg har hatt lyst på en badekåpe sinnsykt lenge. Det er også fri frakt på alle salgsvarer!

Happy shopping! 😊

Likes

Comments

SKOLE, KONKURRANSE, SAMARBEID

/sponset produkt og premie

Fyttikatta for en natt jeg har hatt. Kvelden startet så fint etter Tia hadde lagt seg, da jeg rundt ni tiden ryddet og flyttet skriveborden mitt bort til sengesiden av rommet, slik at ikke jeg ble forstyrret av alle tingene rundt vinduet. Jeg hadde bestemt meg for å lese og notere et helt kapittel før jeg la meg, noe jeg også gjorde. Jeg drakk svart kaffe (noe jeg aldri gjør) som en ny strategi for å ikke sovne så tidlig. Jeg holdt meg faktisk gående til klokken halv 4 på natten, da jeg etter flere timer med å lese, notere, hjelpe Tia på toalettet, lage mat til Tia og kose med henne - endelig kunne sove. Jeg la meg og ante fred og ingen fare...

Plutselig fikk jeg en melding om at eksamen var flyttet ti i dag, i et fag jeg ikke hadde lest til. Jeg fikk panikk og måtte møte i eksamenslokalet med en gang. Mobil, bøker og alt annet ble tatt i fra meg og før jeg visste ordet av det hadde jeg sittet i to timer og kun svart på 1-2 spørsmål av kanskje 10. Tiden var ute og jeg visste med meg selv at jeg hadde strøket.

Heldigvis våknet jeg opp til at det hele var en drøm. Jeg fikk derimot ikke noe mindre eksamensangst og kjenner jeg stresser litt ekstra for å lese ferdig alt pensum og øve godt til eksamenene mine som er rett rundt hjørnet. Jeg kan ikke tro hvor ekkel og livaktig den drømmen faktisk kjentes ut. Godt for meg, er at jeg har god oversikt over tiden frem mot eksamen og alt jeg har i planene. Jeg bruker Personlig Almanakk for å holde orden på sakene mine. Akkurat denne almanakken laget jeg i sommer og er den første jeg faktisk har brukt flittig gjennom hele perioden jeg har hatt den. Almanakken min bruker jeg hovedsakelig til å fordele arbeidsoppgaver på skole og i huset for meg selv, i tillegg til avtaler som både Tia og jeg har.

Siden jeg har vært så utrolig fornøyd med min almanakk, tenkte jeg å gi bort en til en av dere også! Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i konkurransen, er å følge meg på Instagram HER og kommentere en emoji i tillegg til å tagge én venn under bildet mitt :-) Jeg gleder meg skikkelig mye til å kåre en vinner. Vinneren blir trukket allerede på søndag, den første dagen i advent. Dere må bestille innen 11. Desember for å motta almanakken innen jul, bare så dere er klar over det! 😊

Likes

Comments

TANKER

Jeg trodde aldri det skulle skje egentlig. Jeg var jo drit godt forberedt og ville være en god motivator og et godt forbilde for dere. Jeg skuffet og det er ikke greit. Men jeg satte også for høye krav til meg selv. Krav om at jeg måtte være best, raskest og mest hjelpsom.

Lite visste jeg at jeg ikke kom til å endre meg. Jeg har alltid vært sånn. Jeg har alltid utsatt, jeg har alltid skiftet meninger og jeg har alltid dabbet av før målstreken. Det er likevel nå jeg må gi alt. Og her sitter jeg for andre uken på rad med unnskyldinger på unnskyldinger (til ingen ringere enn meg selv så klart) om hvorfor jeg ikke får lest i dag og må ta det "i morgen".

De seneste dagene har jeg vlogget, noe som har vært kjempe kjekt - men veldig lite meg. Videoer er kanskje ikke helt min plattform, jeg ender jo med å slette alle uansett. Tilbake til poenget. I vloggene lovet jeg dere at jeg skulle lese til eksamen da og da, etter det og det. Skjedde det? Nei!

Jeg lever i en boble av en illusjon hvor dagene mine egentlig går til å poste Instagram bilder, ta selfier, dra på shoppingturer og selvfølgelig møte opp på forelesninger. Jeg visste likevel ikke at prokrastineringen min også gjaldt bloggen. Jeg blogger lite og skjemmer meg over det.

Jeg har en konkurranse her på bloggen i morgen, som jeg gleder meg til å poste - men jeg finner liksom ikke motivasjonen til det heller (men slapp av, jeg poste den i morgen).

Jeg har rett og slett ikke funnet meg selv - ennå - etter 21 år med leting.

Likes

Comments

SKJØNNHET, VLOGS

samarbeid / Lava Art Cosmetics

Shit så kjekt det var å redigere denne videoen. Jeg er langt i fra i mål, men det er så sinnsykt kjekt å leke seg med iMovie! Håper også dere vil abonnere på kanalen min og kanskje komme med forslag til noen videoer dere ønsker? I dag er jeg faktisk hjemme fra skolen med Tia, da hun er syk og jeg psykologisk ble smittet av tanken på at hun var syk. Haha, så da ble jeg visst hjemme jeg å! 😷

I dag fikk jeg endelig laget en ny video med Lava Art, som er et merke jeg elsker. Jeg ble jo sponset med produktene deres først i fjor og har nå brukt dem regelmessig i et års tid. Flere kjenner vel ansiktet mitt igjen fra Facebook promoteringene på siden deres HER.

Jeg ble tipset av min beste venninne Celin om at jeg skulle ha noen gode før og etter-bilder, siden jeg ikke hadde det i videoen. Derfor tenkte jeg å vise dere huden min uten noe produkt og huden min kun med Lava Art Compact Cushion i fargen 21. Som dere ser blir resultatet utrolig jevnt og den gir meg en fin glød. Derfor er dette produktet også min go-to når jeg må kjappe meg ut av døren og trenger noe på huden. Denne bb/cc-kremen er perfekt siden den har solfaktor 50 og beskytter mot støv og forurensing i storbyene.

FØR & ETTER (uredigert)

Siden jeg er hjemme med Tia i dag, skal jeg rydde, studere og synge av full hals! Ingenting er bedre enn fridager hvor jeg kan gjøre hva jeg vil. Hvem vet, kanskje det allerede i morgen kommer en vlog med unboxing av iPhone 7 Plus og Glossybox, ja altså - hvem vet? 😉

Vi snakkes ❤

Likes

Comments

HAULS&WANTS, SKJØNNHET

Dette kan jo dere umulig vite, men i dag bleket jeg faktisk håret. Herregud så latterlig jeg er som utsetter håret mitt for skade så ofte! Men ingen grunn til panikk! Jeg utnyttet meg av Singeldagen-salget på Blivakker.no og fikk kjøpt meg to veldig gode hårkurer, en Kylie negleakk, Wunderbrow Wunder2 i fargen Brunette og "Do the Hoola" settet til Benefit. Jeg er skikkelig fornøyd iallfall. Gleder meg også veldig mye til å vise dere bilder av det nye rommet mitt, så fort det er ferdig ryddet. Det kommer også en giveaway hvilken som helst dag nå, så følg med!

Jeg er også nominert med flere innlegg til Sunn Fornuft-prisen 2016. I den anledning skal jeg på prisutdelingen 28. november i Oslo. Er det noen andre som også har blitt invitert, så kan dere jo sende meg en mail om dere vil møtes :-)

Likes

Comments