Varm smörgås med fetaost, honung och massa annat gott. 

Idag lunchade jag med Moa på Rost och efter det gick vi en kort shoppingrunda. I övrigt har dagen bestått av tentaplugg och snart får jag pluggsällskap av två klasskompisar. "Ju fler man är, desto roligare blir det" som mina föräldrar alltid sa när jag var liten. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I fredags körde jag hem till Skellefteå och svängde tvärt in hos Kakan för att snacka lite skit och äta upp halva hennes godispåse. Därefter rullade jag vidare och strax innan middagstid landade jag hemma i Medle där det visade sig att mamma köpt tulpaner åt mig! Jag gick sen över till farmor och farfar för att äta surströmming, lösa korsord, prata strunt och se Lets Dance tillsammans med dom.

Lördagen bestod av en heldag hos morfar i Renholmen där vi grillade korv ute, körde skoter och åt tacos. Vi testade även den omtalade chokladbollssemlan med naturella i från Fridas Café och den var huuuur god som helst!!

På söndagen blev jag hämtad av Hööken på skotern och vi hann inte längre än 5 meter tills vi körde fast. Lyckligtvis tog vi oss tillslut fram till medlenappet där min fiskelycka var lika med noll. Om sanningen ska fram försökte varken jag eller hööken att få fisk, vi satt mest och njöt av solen, kaffet och sällskapet.

En lugn helg hemma med familjen var sannerligen vad jag behövde för att må lite bättre och nu flyttar även gurra hem på måndag, vilken lycka! Jag längtar, längtar, längtar!

Likes

Comments

Idag på jobbet blev jag bjuden på en chai latte och en gobit av världens finaste Moa. Jag blev självklart tvungen att ställa upp allt fint och ta en bild!

Likes

Comments

Jag har varken en trevlig bild eller någon trevlig text att bjuda på idag! Det beror på att jag för tillfället inte tycker att vardagen är särskilt trevlig eftersom alldeles för mycket av min energi går åt till att sakna. Jag saknar mamma, pappa, elin, mina katter, mormor, morfar, farmor, farfar, kakan, sandra, osvosv, men främst gustav. Vi har aldrig tidigare varit ifrån varandra såhär länge och det är även oklart när vi ses igen, vilket är allt annat än kul. Aja, som tur är ska jag hem i helgen för att ladda upp batterierna och det är verkligen behövligt.

Likes

Comments

Två mål för gurra och vinst för laget 👏👏

Likes

Comments

Skola, jobb, skola, jobb, jobb, jobb, så kommer resten av min vecka se ut!
  Idag hade jag seminarium till klockan 12 och en halvtimma senare infann jag mig på jobbet fram tills 18.30. Nu har jag äntligen landat i soffan och jag har inga planer på att röra mig en centimeter innan läggdags.

Likes

Comments

Är i en period nu när jag konstant fryser, vilket gör att när jag stiger upp ur sängen väljer jag inte kläder med omsorg. Det handlar istället om överlevnad, att hitta kläder snabbt innan kylan tar död på mig helt enkelt. Dagens blandning blev faktiskt en riktig hit! Eller? njä.

Likes

Comments

Två bilder från min promenad i morse.
Det är verkligen fint med vinter, speciellt när snön lagt sig sådär vitt på träden och dess grenar. Jag kan dock hålla med att det är inte alltid kul med snö, exempelvis när man måsta skotta fram bilen eller gå i slask.

Likes

Comments

På bilden ser ni en ful, men ack så god nutellasemla.

Dagen till ära tinade jag upp minisemlorna jag och Hööken bakade förra fettisdagen. Det bästa med minisemlor är att man orkar äta mer än bara en och att man kan fylla dom med massa olika trevligheter. Dagens andra semla ska bli med vaniljsås i mitten, längtar redan!


Likes

Comments

Jag saknar han på bilden så mycket att jag snart spricker. Tur att jag har bilder på honom för det var så pass länge sedan vi sågs att jag knappt minns hur karln min ser ut.


Likes

Comments