Sex bilder från gårdagen.

Jag mötte upp Pauline på Avion för att köpa de sista julklapparna, men det slutade med att jag köpte en handkräm och ett diadem till mig själv. Diademet har renhorn med små bjällror och det följde även med en rudolfnäsa som blinkar. Jag kunde inte gå förbi det kitet och speciellt inte när det bara kostade ynka 30 kr.
Jag var även ute efter en jul/nyårsklänning, men hittade ingen. (köpte alltså inte klänningen på bilden)
Det bästa på hela dagen var när jag och Emma hade julmys eftersom det är sista kvällen vi ses i år och jag fick en kattmugg av henne. Sååå fin!! Jag älskar den och ska dricka mitt kaffe ut den varje dag.

Likes

Comments

Bjuder på en bild från när jag och denna hunk var i Berlin.
Bjuder även på informationen att på måndag kommer han äntligen hem!!

Likes

Comments

God förmiddag!
Jag ska snart vidare mot dagens föreläsning i psykologi, men tänkte först ta tag i att skriva några rader.
I år är första året jag får gå "all in" med julpynt eftersom jag tidigare år bott hemma eller i en för liten lägenhet. Och förra året flyttade jag hit mitt i december, vilket gjorde att det mest bara kändes omständligt. Julen och att julpynta är verkligen det näst bästa jag vet.  (katter har ju en självklar första plats) Julgranen är pyntad, julekrubban med jesusbarnet har sin givna plats och julstrumpan hänger över den öppna spisen. Jag har även spritt ut massa jultomtar i lägenheten som stirrar och övervakar allt på ett mysigt och lagom läskigt sätt.

Likes

Comments

Bilden har inget med inlägget att göra, men jag tycker det ser trevligare ut med en bild.

Hej på er!
Jag åker hem till Skellefteå på fredag och jag längtar jättemycket. Först och främst för att fadern min fyller 49 år och det ska självklart firas. Sedan är det även firande i form av inflyttningsfest eftersom min extra lillasyster har köpt hus i guldbyn Medle. Är verkligen glad för hennes skull!!
Som ett plus i kanten är bilen äntligen lagad och besiktad, vilket betyder att jag kan få köra hem den till Umeå igen.

Likes

Comments

Dagen innan tenta ser jag ut såhär, sittandes i morgonrock med gårdagens toffs på huvudet och ett trött ansiktsuttryck. 

Likes

Comments

När två studenter tentapluggar ser bordet ut såhär. En anings kaos.

Likes

Comments

När jag skulle cykla till skolan i fredags, så lyssnade jag som vanligt på musik och var inne i min egna lilla värld. Jag skulle som vanligt cykla under kyrkbron för att sedan svänga upp mot cykelvägen, men icket. Hipps känner jag någonting kring halsen och inser att jag cyklat rakt in i ett polisavspärrningsband. I panik slänger jag upp båda händerna för att undvika att bli huvudlös och då blir det självklart svårt att hålla mig kvar på cykeln. Sekunder senare ligger jag där på asfalten, skrattar åt mig själv och önskade att något filmat detta. Som pricken över iet var det självklart en handfull av människor som såg detta och en man var vänlig nog och önskade mig en trevlig dag. Tack du!

Likes

Comments

Min syster är bäst, speciellt när hon överraskar med att bjuda mig på middag!!

Likes

Comments

Liv är bara för söt!

Jajamen, även detta år är en katt längst upp på önskelistan.

Likes

Comments

Jag har nu pinsamt länge letat efter den perfekta ryggsäcken eftersom jag har insett att det inte går att leva utan en när man är student. Och väskälskaren som jag är, övertänker tyvärr beslutet av modell som att det vore på liv och död. En praktiskt väska, exempelvis haglöfs, känns helt klart som det klokaste alternativet, men Michael Kors levererar också.

Likes

Comments