Det är rätt kul att en vecka per år tycker man att gult typ är den vackraste färgen som finns på jorden och sedan resten av året är den nästan bedrövlig. Nä okej, nu överdrev jag kanske lite, men ni fattar poängen!
  Hursomhelt, igår bjöd Mamma och pappa på grillad entrecote, kyckling, en superstark chorizo, sötpotatispommes, västerbottenspaj och en browniekaka med vitchokladpannacotta. Drömmigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God förmiddag!
Familjen Söderström/Nyström (minus min syster och katterna) har precis dammtorkat, dammsugit och vädrat bort de mesta spår av katterna för att gurra ska överleva natten här! Det är ju faktiskt en fördel och roligast för oss alla om han gör det. Det är ju dock lättare sagt än gjort med sanering av katthår, men det viktigaste är att extrarummet är rensat och att dörren hålls stängd.
  Nu ska jag plugga ett tag innan Gurra och min syster med respektive anländer till guldbyn för lite påskmiddag. Mumma!

Likes

Comments

Hejdär!
Igår kom Sandra till Medle för en sleepover och idag åkte vi på en miniroadtrip till Piteå.  Vi har shoppat både nödvändiga och onödiga saker, ätit lunch på O'Learys och bara njutit av varandras sällskap. Jag har ännu inte tagit bilder på vad jag köpte, men det var allt från vanish till en ny supermegafräsch väska.
Vid halv sex körde vi hemåt igen och till middag lagade vi en halloumisallad som var skrämmande god! Och efter middagen anslöt även Sanna till soffhänget, vilket självklart var extra trevligt.

Likes

Comments

Jag och Gurra fick i julklapp av hans föräldrar biljetter till en hyllningskonsert tillägnad Freddie Mercury som vi var och såg i lördags. Freddie skulle ha fyllt 70 år förra året och det var då även 25 år sedan han dog. Konserten var verkligen jättebra och jag blir så emotionell när det handlar om Freddie, så ett stoort tack till mina svärföräldrar!!

Likes

Comments

Detta var precis vad jag behövde idag, en promenad i skogen med en bullpåse, kaffetermos och ett trevligt sällskap!

Likes

Comments

Jag har hittills aldrig varit riktigt nöjd med hur jag inrett över öppna spisen, men ÄNTLIGEN!! Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg denna tavla hos Moa och eftersom hon inte tyckte den passade hemma hos henne, så fick jag köpa den. Älskart.

Likes

Comments

Igår bjöd Samsung mig och mina kollegor på middag samtidigt som vi fick en utbildning utav S8an som släpps snart. Alltså ojojoj, vilken trevlig mobil!! Skärmen täcker i princip hela framsidan och den är skön att hålla i handen, så designen är ett riktigt plus. Och att man kan öppna mobilen med iris är ju också häftigt! Det enda negativa är att den kommer i tre snarlika färger (grå, silver, svart) och att oberoende vilken färg man valt är framsidans små kanter alltid svarta. Enligt mig känns det lite tråkigt, rose guld och vit borde faktiskt alltid finnas med! Sen är det självklart massa annat nytt som man blir imponerad över, kameran, batteriet, att du kan betala med mobilen, den nya Bluetooth som gör det möjligt att en kan exempelvis lyssna på Spotify trådlöst från din mobil medan du samtidigt ser på netflix på den, osvosv.

(Svar ja pappa, jag är liiiite avis att denna mobil snart är din!)


Likes

Comments

Fyfan för allt hat som växer i vår värld.

Likes

Comments

Igår hade vi sista föreläsningen på ett tag, vilket känns overkligt skönt på ett sätt! Samtidigt som det känns lite skrämmande eftersom jag är fruktansvärt dålig på att inte göra något eller att inte ha något planerat på en hel dag. Aja! Jag ska försöka ta på mig lite jobb och om allt går som jag vill åker jag mest troligt ner till Varberg i några dagar för att hälsa på en klasskompis. (Ullared, Ullared, Ullared) Och sen måste ju självklart även plugga!
  Vad har hänt sen senast då?
Ja, en massa saker, men viktigast av allt är att jag har fyllt 23 år! Jag tänkte faktiskt visa vad jag fått av alla nära och kära, men jag har skjutit på det eftersom det har känts lite jobbigt att plocka ihop allt för att ta massa bilder. 
Bye!

Likes

Comments

Varm smörgås med fetaost, honung och massa annat gott. 

Idag lunchade jag med Moa på Rost och efter det gick vi en kort shoppingrunda. I övrigt har dagen bestått av tentaplugg och snart får jag pluggsällskap av två klasskompisar. "Ju fler man är, desto roligare blir det" som mina föräldrar alltid sa när jag var liten. 

Likes

Comments