Nu är det dags för en nystart här på bloggen.

Jag heter Celina Nilsson och är 17 år, 18 nästa år vilket jag längtar massor till. Jag har en d-ponny som det kommer ett enskilt inlägg om. Här kommer ni få läsa om tävlingar, träningar, hur en vanlig vardag ser ut i stallet osv.

Hoppas ni stannar kvar.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Va ett tag sen jag skrev något och varför vet jag inte. Igår reds Darcy ut och idag ett pass på banan. Inte annorlunda än ett vardagspass med lite lydnad, lösgörande osv.

Imorgon har vi morgonen och ska till stallet vid halv 8 och fodra och släppa ut alla hästar och direkt efter stallet ska vi till Norrköping och ta tåget till Stockholm. Där ska jag och mamma spendera två dagar. Vi ska shoppa, bo på hotell och äta gott. Kommer bli super mysigt. Så kommer åka till stallet helt fixad för Stockholm, hoppas inte hästarna skitar ner mig ;) Så Darcy får en vilodag imorgon och på tisdag kväll kommer jag rida henne, då jag förmodligen ska på en pay & jump på onsdag så kan hon inte vila två dar. Då kommer hon va en bomb haha.

Nu ska jag kolla på nån film och bara ta det lugnt, så hörs vi!


Min förra ponny Silver Ghost och hans nya ägare Wilma hoppade två LC och två LB den här helgen med felfria rundor i båda LCerna, dubbelnolla i en LB och nolla i första fasen i den andra LBen. Så jäkla stolt.

Likes

Comments

Varmaste dagen på sommaren nästan ;) Darcy är så snäll och försöker verkligen alltid göra hennes bästa. Är så stolt över henne. Vi hoppade som sagt en LD 80cm. Hon hoppade så jäkla bra och var nolla fram till sista hindret då JAG la mig i lite för mycket och då kom ett nedslag. Blev arg på mig själv då jag inte störde någonting förns sista hindret. Men det är skönt att veta att det är jag som gör felen och inte Darcy.

På onsdag åker vi på pay and jump igen och hoppar LD, LC och på lördagen den 19de ska vi till Nykyrka och hoppa LD, LC.

Är så stolt över Darcy, hon har inte alls gjort mycket i sitt liv men kämpar på super bra endå. Här är filmen från rundan.

Likes

Comments

Varit i stallet mest hela dagen i "vårat" stall 2 gånger och följt med en kompis till hennes stall. Darcy reds ett lösgörande pass, tror hon hade lite träningsvärk från igår då vi hopptränade. Hon var väldigt lydig och var fin, mina små brorsor fick även rida lite i både skritt och trav. Dom var super duktiga och kunde till och med rida helt själva. Stolt syster ;)

Mamma fixade allt i stallet och jag putsade sadel, träns, martingal, fixade benskydden, tvättade bett och borstade Darcy. Hon fick även lite massage av mamma och det tyckte hon var super skönt.

Efter mitt stall följde jag med en kompis till hennes stall, hon har fått en ny häst så var tvungen att få se den och den var verkligen super fin. Är så sugen på storhäst, men känner mig inte riktigt klar med Darcy ännu. Så det får vänta lite. Vi hade kvällsfodringen idag och var i stallet runt 8 och släppte in alla hästar. Dom var super glada och ville verkligen in, så söta. Darcy och Molly fick beta lite innan dom gick in och fick deras kvällshö. Mys.

Imorgon ska vi till stallet runt halv 11 och vi ska försöka åka halv 12 mot Söderköping. Imorgon hoppar vi bara en LD. Uppdatering kommer efter tävlingen.


Likes

Comments

Hela hoppträningen bestod av en evighetsbana. Ganska svår men så lärorik. Mycket träning på att få med bogarna i svängarna då Darcy gärna flyter ut mot staketet. I början av passet red jag utan stigbyglar när vi gjorde banan i trav över travbommar. Hon är lite klumpig eller hon bryr sig inte när bommarna bara ligger på marken så hon slog till några gånger men blev mer lyhörd när jag la in mer halvhalter. Sen dags för banan i galopp och då med hinder. Så som på bilden var banan.

Det flöt på men med lite fel då och då. Endast för att jag lägger mig i. Jag vill gärna va där och fixa och trixa precis innan hindret och det är då nerslagen kommer. Så det behöver jag verkligen träna mer på. Men i slutet av passet gick det super bra! Darcy hoppade jätte fint när jag inte la mig i. Super nöjd och det känner super bra inför fredagens start.

Älsklings ponny <3

Likes

Comments

Hej på er. Nu sitter jag i vår husvagn vi har ungefär en halv timme ifrån där vi bor. Och jag väntar på att mamma ska börja göra nån lunch.

Stallet blir inte förns ikväll då jag ska hoppträna klockan 7 och sen har vi kvällsfodringen. Känns bra att hoppträna för någon innan tävlingen på fredagen. Då hoppar vi bara en LD och helgen efter ska vi till Nykyrka och hoppa LD och LC. 

Uppdaterar er efter hoppträningen. Pusshej

Likes

Comments

Inte så mycket uppdatering här men det är pågrund av att jag haft fullt upp. Igår longerades Darcy och hon var super duper fin, släppte även in alla hästar och fodrade kvällen. Sen hämtade vi upp Sara på vägen hem och vi umgicks med några kompisar hemma hos mig.

Vaknade ganska tidigt idag även fast jag var extremt trött. Runt 11 var mamma och jag inne i stan för min foundation var slut så var tvungen att köpa en ny. Skulle även kolla på en jacka från Vero Moda men den fanns inte kvar i min storlek varken i butik eller på deras hemsida. Sånt är så irriterande. Vi köpte även spån och lite små saker till Darcy, hittade även ett super snyggt schabrak på granngården från equiline jag ska köpa snart. Kommer va jätte fint på Darcy. Efter stallet åkte vi nästan direkt till stallet och jag red ett trimm pass med lydnad. Super fin och otroligt avslappnad. Fick bli en liten dusch för Darcy då hon var väldigt svettig, det tyckte hon var super skönt. Sen ut i hagen och rulla sig, som vanligt ;)

Imorgon ska jag hoppträna för Stina, kommer bli super kul då det var ett tag sen vi var iväg och hoppade för någon.


Likes

Comments

Hej på er, vaknade runt 11 och sen dess har jag inte gjort alls mycket. Bara tagit en dusch och ätit frukost såklart. Stallet blir inte förns ikväll då vi har kvällen. Darcy ska även longeras efter gårdagens markarbet/hoppningspass. Hennes box ska fixas som vanligt och allt annat.

Jag har börjat räkna ner dagarna tills skolan börjar och det är inte bra att göra så, får bara ångest och känns som jag inte hunnit göra allt jag velat göra den här sommaren. Men men, snart är det ju höstlov ;)

Kollade igenom min gamla spellista på spotify igår och hittade den här låten, Don´t judge me av Chris Brown. Lyssnade på den hur mycket som helst förut och gillar den fortfarande.

Likes

Comments

Nu massor bilder på min förra ponny Silver Ghost. C ponny welsh efter Paddock Camarque. Honom tävlade jag upp till LB+ i hoppning innan jag blev för lång.


Likes

Comments