Hei vakre mennesker! Det er vel flere av dere som har hørt om Pukka sin Castor oil? Well, i'm blessed by this product. Har hatt flaska lenge stående på badet, men jeg begynte ikke å bruke den ordentlig før for noen uker siden, og jeg er kjempe fornøyd! Jeg hadde utrolig ødelagte vipper etter jeg hadde vippeextensions og bestemte meg for å fjerne de selv - ikke såå lurt... Men heldigvis fant jeg dette produktet!

Jeg er veeeeldig skeptisk til produkter som skal få f.eks. Håret til å gro raskere osv, men jeg valgte å prøve dette likevel da det ikke virket som noe farlig. Jeg så ikke resultater før etter 3-4 uker, men da kunne jeg se at vippene hadde blitt både mer fyldigere og lengere ift. før. Det hadde også smått begynt å vokse ut hår på begynnelsen av brynet der jeg alltid har hatt et slags "tomrom", eller "hull". Haha.

På bildene ovenfor har jeg ikke gjort så mye annet med vippene og bryna enn å bare fylt inn bryna forsiktig på endene + Tatt mascara på vippene. De er jo så klart ikke helt VA VA VOOM, men jeg ser en tydelig forskjell. Jeg fikk ikke tatt noe før/etter bilder siden ikke jeg blogga når jeg først begynte med dette, men jeg tenkte kanskje jeg kunne gjøre det nå også lage et innlegg om 1-2 mnd og vise dere resultat igjen da om dere vil det?

Har dere prøvd ut Castor oil? Hvordan har deres helg vært så langt?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I går før jeg la meg prøvde jeg å bruke litt fargerik øyenskygge i stedet for alle de nude fargene jeg pleier å bruke, men I don't know, føler ikke det ble så bra. Jeg vet ikke om det er fordi øyeskyggen er blå (haha), eller bare at jeg føler at jeg ikke passer det at all, men føler noe ble litt rart. Resultatet ble uansett mye annerledes i virkeligheten enn det ser ut på bildene da, men som de sier; Øvelse gjør mester! Så jeg skal fortsette å prøve og feile, så blir jeg bedre og bedre etterhvert. 😋

Har dere hatt en fin idag? Hvordan pleier dere å sminke dere?

Likes

Comments

Heihei! I går fikk jeg endelig det jeg bestilte fra blivakker, sykt gøy! Er alltid like gøy når noe av det du har bestilt dumper ned i postkassa. Jeg var tom for mesteparten av sminka mi, så jeg bestemte meg for å prøve noe nytt - Har som regel alltid brukt MAC, men nå valgte jeg å gå for NYX i stedet. Det blir spennende å se om jeg liker de like godt! Jeg bestilte også en mascara fra wet n wild som jeg gleder meg til å prøve ut.

DET JEG KJØPTE:
NYX - Concealer jar (green)
NYX - HD finishing powder (banana)
NYX - Micro brow pencil (ash brown)
WET´ N WILD - Lash-O-Matic! Fiber Mascara

Bestilte også selfielys for en stund siden som jeg ikke har vist dere (men regner med de fleste har sett det siden det er over ALT, haha), fra HER. Hadde det før, men mista selvfølgelig det første jeg hadde på fest da jeg skulle gå til bussstoppet (hehe). Så da måtte jeg bare få bestilt meg et nytt et, for jeg er virkelig så fornøyd med det!

Hva synes dere om innkjøpene? Har dere prøvd noe av det selv? Har dere noe sminke dere vil anbefale meg?

  • Skrevet i: NEW IN

Likes

Comments

Hei hei! I dag mens jeg sminka meg drømte jeg meg litt bort og tenkte på å bytte håfarge ettersom jeg har vært blond så lenge nå og begynner å bli litt lei av det, men da kom jeg på at inne i klesskapet mitt et sted har jeg gjemt bort 3 parykker og det er en av de jeg har på meg på bildene under. Det er sykt gøy å kunne bytte hårfarge litt i blant, selv om jeg aldri bruker dem offentlig - kanskje de kan bli brukt til halloween?

Jeg gleder meg i alle fall til å bruke dem på bilder for å vise sminke looks, fordi det er jo spennende med litt variasjon, og jeg føler at parykkene ser legit ut på bilder. Når jeg fikk de i posten etter å ha bestilt de tenkte jeg aldri jeg kom til å bruke de, men kanskje jeg får gjort det likevel nå, haha!

Hva synes dere om parykken? Tror dere jeg hadde passet denne fargen i virkeligheten?

Likes

Comments

Hei skjønne mennesker! I dag har jeg hatt en utrolig lat dag. Jeg har egentlig bare lugget i senga og passet på katten min, som endelig kom hjem igjen etter å ha vært borte i en uke. Dere aner virkelig ikke hvor glad jeg var da han sto på døra på morgenen, for han virka ikke helt frisk når han ble borte for en uke siden ca. Så jeg begynte å grine av glede da han kom hjem igjen! Så dagen idag har egentlig bare gått til å passe på han og at han får nok mat og drikke og har det greit. ♡

FACE:
URBAN DECAY NAKED SKIN CONCEALER
MAC STUDIO FIX POWDER + FOUNDATION
NYX HIGHLIGHT AND CONTOUR PRO PALETTE
MAC FIX+ SPRAY

LIPS:

NYX LIP LINGERIE - EMBELLISHMENT

BROWS:
NYX TAME AND FRAME - BRUNETTE

EYES:
URBAN DECAY NAKED 3 PALETTE
NYX HIGHLIGHT AND CONTOUR PRO PALETTE
MAC FLUIDLINE

Hva synes dere om denne looken? Hvordan har deres dag vært?

Likes

Comments

God kveld! I går fikk jeg ikke blogget noen ting. Dagen startet med at jeg ble spurt om å begynne tidligere på jobb, så jeg gjorde så klart det, for det er alltid greit med en time ekstra når lønna kommer, haha! Når jeg var ferdig på jobb stressa jeg som bare det for å komme meg hjem så jeg skulle rekke å komme i tide til vinkvelden jeg skulle på - Det endte selvfølgelig med at jeg kom for sent likevel, men jeg hadde en KJEMPE fin kveld og det var super koselig ♡

Nå er endelig høsten her og da tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen av de tingene jeg ønsker å få kjøpt i denne tiden. Jeg har bare en jakke og et par sko jeg pleier å bruke - Så dette er i alle fall noe jeg må få investert i! Jeg er en person som så og si ALDRI bruker smykker og annet tilbehør til antrekkene mine, men det er så synd - For det gjør virkelig de fleste antrekk såå mye mer spennende, så dette er også noe jeg har veldig lyst til å investere i. Gleder meg til lønna kommer nå - så kanskje jeg får kjøpt noen fine skatter. ♡

Har dere noe spesielt dere har lyst å kjøpe for tiden? Hvordan har deres helg vært?

  • Skrevet i: WANTS

Likes

Comments

God kveld alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobben og skal endelig få slappet av litt før i morgen. Nå har jeg jobbet 3/4 dager i strekk og merker selvfølgelig på kroppen at det skal bli godt å ha høstferie nå. Er så tungt når man begynner dagen kl 6 og ikke er hjemme før kl 21, men jeg holder ut - bare EN dag igjen!!!

I dag startet dagen med migrene, av alle ting, wuhu! Selv om jeg måtte være hjemme fra skolen så sto jeg likevel opp tidlig, for når jeg først våkner klarer jeg ikke sove igjen - Iaf ikke når hodet bare verker og verker... Ble heldigvis bedre etterhvert!

Hadde så god tid før jeg startet på jobben så jeg bestemte meg for å sminke meg litt ekstra idag. Det er jo ikke så mye annerledes enn slik jeg sminker meg til vanlig, men i dag hadde jeg tid til å ta på f.eks. falske vipper og leppestift. Ender som regel oftest opp med at jeg bruker 10 min og bare slenger på en lipgloss for så å løpe ut døra for å rekke bussen, haha.

Hva synes dere om sminken? Hvordan har deres dag vært?

Likes

Comments

Hei skjønne mennesker! I dag har vært en utrooooolig lang dag for meg. Først startet det med 2 timer gym på skolen, og med INTERVALLER av alle ting - noe av det jeg liker minst å trene, for kondisen min er ikke den beste etter jeg tok en kraftig treningspause i russetiden, men jeg holdt ut likevel!

Etter skolen hadde jeg kjøretime, noe som var veldig greit! Det er alltid så gøy å se hvor mye jeg har forbedret meg siden forrige kjøretime, så gleder meg masse til å bli ferdig å få lappen nå! 😍

Etter kjøretimen så var det på tide å dra på jobb! Nå har jeg jobbet 2/4 dager i strekk + skole, så nå er det bare i morgen og lørdag igjen så har jeg endelig en dag fri, det skal bli deilig! Merker allerede at jeg er ganske sliten etter denne uka, for jeg har gjort noe hver ENESTE dag!

Ahhh.... Vi har den DIGGESTE maten på jobb!!! Prøver å holde meg sunn for tiden, og har klart det ganske bra, men maten på jobben er bare sååå god at jeg ikke klarer å holde meg unna så ender som oftest opp med at jeg kjøper noe hver eneste gang jeg jobber nesten! Mangel på viljestyrke sa du? 😂

Hvordan har deres dag vært?

  • Skrevet i: HVERDAG

Likes

Comments

Ååh, som jeg savner sommeren. Spesielt når jeg i hele dag har gått rundt og fryst og vært iskald! Det første jeg gjorde når jeg kom inn døra etter å ha vært på skole og jobb var nemlig å finne et teppe så jeg kunne pakke meg inn og få varmen tilbake, sinnsykt deilig!

Får så blandede følelser når jeg ser på bilder fra ferien. På den ene siden har jeg lyst å reise tilbake til varmen og late sommer dager, mens på den andre siden er det godt å ha litt rutiner i hverdagen igjen!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb og skal eeendelig få sove. Har drømt om senga i hele dag, for har bare vært så sinnsykt sliten, men sånn går det når man velger å se en ekstra episode på Netflix i stedet for å prioritere søvnen. 😅

Jeg merker dette kommer til å bli en tung uke, alle dagene utenom søndag skal jeg jobbe også har jeg i tillegg skole, men skal ikke klage for etter fredag har jeg nemlig høstferie i en uke. ❤️

Hvordan har deres dag vært? Savner dere sommeren?

  • Skrevet i: HVERDAG

Likes

Comments

Akkurat nå sitter jeg å ser på Orphan Black selv om jeg egentlig har tusen andre ting jeg heller burde gjøre. Rommet mitt er et kaos, og jeg burde egentlig fokusere på å få det ryddet, men akkurat nå trenger jeg å slappe av litt - så en rolig kveld skal jeg unne meg! For de neste tre dagene har jeg både skole og jobb å tenke på!

Men over til noe helt annet - I helgen fikset jeg håret til venninnen min. Jeg både bleika, stripa, farga og klippa det og jeg tenkte jeg kunne vise dere resultatet, for jeg ble egentlig utrolig fornøyd til å ikke være utdannet frisør eller noe, hehe.

Fikk ikke tatt noe ordentlig "før" bilde, for jeg glemte det helt bort, men bildet oppe til venstre er det som er mest likt til det hun hadde før hele prosessen. Bildet til høyre er hvordan resultatet ble!

Hun hadde ganske mørk ettervekst og hadde lyst til å få en jevn farge i håret. Derfor startet jeg med å bleike etterveksten, etterpå la jeg inn noen striper for å jevne fargen ut siden den midterste delen av håret ble ganske gult ift til toppen og endene. Deretter farget jeg over med en gylden askeblond farge, og til slutt klippet jeg det. Ble utrolig fornøyd med resultatet med tanke på at dette var min første gang jeg både bleiket og klippet noen andre enn meg selv!

Hva synes dere om resultatet?

  • Skrevet i: HÅR

Likes

Comments