Akkurat nå sitter jeg å ser på Orphan Black selv om jeg egentlig har tusen andre ting jeg heller burde gjøre. Rommet mitt er et kaos, og jeg burde egentlig fokusere på å få det ryddet, men akkurat nå trenger jeg å slappe av litt - så en rolig kveld skal jeg unne meg! For de neste tre dagene har jeg både skole og jobb å tenke på!

Men over til noe helt annet - I helgen fikset jeg håret til venninnen min. Jeg både bleika, stripa, farga og klippa det og jeg tenkte jeg kunne vise dere resultatet, for jeg ble egentlig utrolig fornøyd til å ikke være utdannet frisør eller noe, hehe.

Fikk ikke tatt noe ordentlig "før" bilde, for jeg glemte det helt bort, men bildet oppe til venstre er det som er mest likt til det hun hadde før hele prosessen. Bildet til høyre er hvordan resultatet ble!

Hun hadde ganske mørk ettervekst og hadde lyst til å få en jevn farge i håret. Derfor startet jeg med å bleike etterveksten, etterpå la jeg inn noen striper for å jevne fargen ut siden den midterste delen av håret ble ganske gult ift til toppen og endene. Deretter farget jeg over med en gylden askeblond farge, og til slutt klippet jeg det. Ble utrolig fornøyd med resultatet med tanke på at dette var min første gang jeg både bleiket og klippet noen andre enn meg selv!

Hva synes dere om resultatet?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments