Konst-igt kär i personen som skapar kalligrafin till vänster. Kan vara flera människor eller en person, ingen aning om vem som ligger bakom den. Ser stilen lite här och där. På söder, i Visby. Har sett otroligt mycket snyggare målningar än den på bilden fast något gör att jag blir kär i stilen. Drömmen vore att hitta personen som skapat den jag gillar bäst och få personen att skapa något personligt till mig på en enorm canvas eller betongmålad träskiva och hänga upp i lägenheten. Jag ska göra det. Det också. När jag blir förmögen. Om du som målar i denna stil läser detta, skicka en ledtråd på vart nästa destination är. Gotland är avklarat. Vore perfekt om du målar i Italien, inte varit där ännu. Och ring om du vill gifta dig (och om du är minst lika snygg som din konst).

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gotland på typ 24 h. Perfekt midsommar. Riktigt bra människor. Jag satt på färjan från Nynäshamn redan kl. 07.00 vilket naturligtvis resulterade i konstant trötthet under hela midsommarafton. Vilket i sin tur resulterade i att jag bara satt och skrattade hela midsommar. Farligt med störtsköna människor och trötthet. Jag hade så kul. God mat, kubbspel med både vinst och förlust, luftgevärsskytte (jag ska köpa luftgevär.), älglek, hönlek, "med andra ord"-spel och perfekt väder på det. Pluggpausen på 24 h kunde inte blivit bättre. Sist men inte minst privat visning av Visbys sevärdheter. Jag blev kär i Visby och det lilla jag hann se av Gotland. Blev kär på samma sätt som jag blev när jag var i Paris (av arkitekturen, inte i en människa såklart). Nu är toalettpausen över. Tillbaka till litteraturen i fastighetsmäklarutbildningen så jag kan skaffa ett jobb (har redan ett jobb), bli förmögen (är dock inte förmögen) och köpa en gård på Gotland. Ses.

Likes

Comments

Två månader kvar tills jag skriver min sista tenta. Innan dess ska jag skriva en omtenta i juridik, en tenta i beskattningsrätt, en tenta i ekonomi, en till tenta i juridik, en tenta i marknadsföring, skriva en uppsats i grupp (det är grupparbetet som är utmaningen, inte uppgiften. Grupparbeten är alltid onödigt utmanande) och förhoppningsvis inte skriva någon oplanerad omtenta. Jag är så nära mål. Jag har så stor press. Jag är känd hos mig själv för att ha svårighet att gå i mål med planer. Grym i uppstart och genomförande men svårt att slutföra. Att skylla på diagnostiserad ADD kan jag göra, fast det är inte till någon hjälp. Jag måste hitta metoder för att kunna ro båten i hamn denna gång. Detta är utmanande. Verkligen. Min förmån är att jag är medveten om att när jag har viljan att slutföra något, så är jag fullt kapabel till att slutföra det. Det är en ansträngning - inte i huvudsak själva studiearbetet utan snarare arbetet med mitt mentala. Jag ska prestera nu. Jag ska ro båten i hamn och jag ska få min fastighetsmäklarregistrering. Jag ska nå mitt yrkesmål bestående av att spendera mina dagar med att praktisera exakt precis det jag vill göra. Jag ska hjälpa andra människor med, vanligen deras livs största affärer, till min yttersta gräns och jag ska gå hem från min arbetsplats med ett leende på läpparna. Ett leende på läpparna due to makten att kunna hjälpa andra människor som yrkesmässig sysselsättning och vetskapen om att jag tagit mig dit genom vad som för mig varit en utmaning, press och tuff mental träning. Det ska gå.

Likes

Comments

Som min 13-åriga lillasyster säger: "goals". Premiär för smoothie bowl. Toppingen blev inte särskilt rakt placerad. Live and learn. Imorgon kör jag med linjaler. Det är väl så folk gör på Insta? Ja, det är väl så. När bilden var tagen fick jag ta mig en funderare - ska jag blanda eller äta oblandat sked för sked lite elegant? Jag visste inte! Paniken. Jag blandade. Inte längre så "goals". Fast det blir säkert trendigt att blanda längre fram i tiden. Då gäller det att komma ihåg vart du såg det först. HÄR! #futuregoals

Mer goalsbilder på @celinas.

Likes

Comments

Älska livet. Älskar när jag kmr på en dum idé. Hatar att vänta. Älskar att köra. Oftast går det bra. Såg den här bilden direkt efter jag gjorde min senaste tatuering. Klockren.

Likes

Comments

Vart är höj- & sänkfunktionen på hunden när man behöver den? Pappa kan höja och sänka sin bil när han ska köra in genom ex. garage eller köra off-road, så vart är Nellies funktion? Väldigt opraktisk att promenera med henne i blött väder. Hon suger upp allt blött och löven fastnar i hennes bak. Resulterar i att jag behöver duscha henne idag IGEN. Funtar på att beställa hem en barnvagn för hundar (hundvagn), alternativt införskaffa styltor till hennes korta ben. Som en manuell höj- & sänkfunktion! Coolhund.snart

Om jag blir känd bloggare. NÄR jag blir känd bloggare så finns en risk att mina fans kommer gå igenom hela bloggens arkiv och hitta gamla bilder, därför känner jag redan nu att jag kör som Blondinbella gör (med att inte exponera sina barn) och väljer att inte visa Nellies hundansikte i bloggen. Respektera. Tack och hej duschen.

Likes

Comments

Tyst. Säg inte till någon. Har käkat sallad och soppa hela veckan. Och glutenfritt. Och mjölkfritt. Och sockerfritt. Nu pausar jag i 30 min innan läggdags. Ut med pralinerna ur kylskåpet och på med Homeland. Drömmen ju. Praliner i sängen. Underbart ju. Synd att jag inte blir snyggare ju fler jag äter, det hade varit något.

Likes

Comments

...och så springer jag inte ens.

Likes

Comments

Urklipp av storys från min Miami resa:

Blev utskälld av flygvärdinnan när jag nuddade hennes arm för att hon inte stannade vid mig fast att jag plingat. Grym start. Halva planet hörde om, utifrån hennes perspektiv, "tafs-incidenten".

Uber Pool:ade massor. Samåkte med allt från en italiensk kvinna vars temperament var lika spännande att följa som Paradiset Hotel, till en kille som extraknäckte som solstolsuthyrare och tjänar 2500kr/dag. Bokade businessmeeting med colombiansk chaufför som äger 10 mäklarkontor i Florida och har en son som är tennisproffs.

Tatuerade mig på Miami Ink och stod en meter ifrån Ami. Gick in, bestämde typsnitt och text som kändes mest rätt, fick skissen placerad på kroppsdelen och blev tillfrågad om modifiering av storleken. "It's good!" sa jag mot min inre röst som ju faktiskt hade planerat (det enda jag planerat) att tatueringen skulle vara diskret. Spontaniteten från ADD:n. Vad ska pappa säga. Efter förra tatueringen ville han skära av min arm. Denna gång kanske det sker. Får säga vad den kostade, ökar chansen att han låter armen sitta kvar.

Låg och solade och hörde svenska i bakgrunden. Tänkte: ska jag? Innan jag hann vela vidare så bestämde jag mig fort som attan, "Är det svenska jag hör?" sa jag och log. Hade nämligen lyssnat på en resepodcast minuten innan med ämnet "ensamresa" och lärt mig att nyckeln till framgång är ett leende. Det fungerade. Träffade två svenska musiker som ska resa runt i landet med syfte att boka in spelningar.

Fick ännu ett ryt under resan. Gäller att liva upp resan lite. Det var en morgon på strandpromenaden då jag fick sug efter en bild på mig i min sportiga look med soluppgången i bakgrunden. Spanade efter den fotgängare som jag misstänkte kunde leverera bäst som fotograf och som såg trevlig ut. Radarn fann ett 50+ år par som promenerade i ett tempo som var långt under snittet. "Excuse me, do you mind taking a picture of me?" frågade jag herren. Han fortsätta promenera och kanske till och med i högre tempo. Jag förstod inte. "Excuse me, do you m..." frågade jag igen, han kanske inte hörde tänkte jag? Jag blir avbruten "We are walking!" kastade han ut sig stöddigt och undvek min blick. Kvinnan skämdes och tog bild på mig. Han var ju knappt "walking". Gå snabbare nästa gång.

Ovan presenteras resultatet av damen som ställde upp som fotograf när mannen påstod att de var för upptagna med att promenera.

Likes

Comments

Följande punkter skildrar mina fördelar med att semestra ensam. Notera att jag aldrig semestrat ensam tidigare. Första meningen fick det att låta som att min enda sysselsättning är att resa ensam. Varsågod, min lista på löjliga grejer situationer och stunder som jag uppskattar:

-jag kan äta på restaurang med hög musik och njuta, vilket med sällskap är något jag hatar då jag behöver anstränga mig både för att höra och prata

-jag slipper vänta på sällskap som ska på toalettbesök och välja maträtt på menyn

-jag slipper dividera med sällskapet om att spara eller slösa på taxiresor, restaurangbesök och upplevelser

-jag kan promenera med magen kurrandes i bokstavligen två timmar för att hitta den perfekta restaurangen som tilltalar mig, utan att ha ett klagande sällskap som tung svans

-jag kan stanna vid fotovänliga platser och fota tills jag fått de perfekta bilderna som förmedlar exakt det jag vill

-jag kan käka mitt glutenfria, mjölkfria, pescetariska och slippa bli suktad av sällskapets saftiga, rykande, äkta stenugnsbakta pizza som knappt går att skära på grund av den perfekt smälta mozzarellan

-jag kan vara snyggast i mitt sällskap, t.o.m när jag har en "ful-dag" så är jag ändå snyggast

-jag kan göra nr. 2 på rummet när jag vill

-jag kan vara inne hur länge och hur kort jag vill i en butik, ingen anpassning krävs

-jag växer dubbelt så mycket vid utmanande situationer som jag behöver klara av på egen hand än om jag hade haft sällskap - JAG ÄLSKAR att lära mig och att utvecklas! Älskar.

Likes

Comments