View tracker

Hello everyone!!
Bilderna ovanför är från igår då jag och mamma åkte in till centrala SF för att shoppa lite. Från alla andra år så har jag alltid stått i affären med en beslutsångest över vilka klädesplagg jag ska köpa. Iår, så har jag inte hittat något alls. Jag vet inte ens vad det är jag behöver, för jag känner att jag redan har allt. Det är väll ganska underbart att det är så egentligen, att jag redan har allt jag behöver. Sedan om jag är nöjd med allt jag har är väll kanske en och annan historia. Men i alla fall så är jag ute efter en och annan tjock tröja (även fast mamma beodrar mig till att inte köpa fler) men jag känner att jag lever i tjocktröjor året om så hon kan inte stoppa mig. Sedan så har dom faktiskt extremt fina skor här, så jag ska köpa några par här med.

Igår så åkte jag och mamma som sagt in till stan gick på Westfield och lite andra affärer runt omkring Market street. Sedan åkte vi ner till Pier39 för att kolla på ett gammal spel museum, vilket typ är det enda museet som vi inte besökt än. Det var alltså en lokal på cirka 50kvm med bara massa gamla automat spel. Efter det åkte vi till Johnny Rocket där vi åt middag. Ett väldigt idylliskt 50-tals restaurang där vi tog fries, hamburgers och varsin milkshake. Riktigt bra avslut på dagen och idag så hoppas jag att jag får en lika bra dag! Ska försöka få mer bilder på kameran idag så att jag har lite att göra på dagarna när vi är hemma i lägenheten, där jag är lite rastlös.

Måste gå nu, puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Asså jag mår verkligen så bra av att vara här, helt ärligt. Idag så vaknade jag klockan 04:55am, asså FEM på morgonen. Bästa jetlag!! Sedan låg jag i sängen och snappade lite med mina vänner från Sverige och därefter runt 7 tiden gick jag och mamma upp och åt frukost. Efter det har kag velat fram och tillbaks och gjort en massa saker. Jag och mamma åkte runt ett till ett köpcentrum och kollade där, jag hittade inget men det kommer jag nog göra snart.

Nu sitter jag i soffan efter att jag har sprungit och precis ätit sushi. Jag börjar känna hur tunga mina ögonlock håller på att bli nu, så får helt enkelt se hur länge jag håller mig vaken.

Likes

Comments

View tracker

Hej
Här kommer jag och skriver. Varför gör jag det eller varför slutade jag göra det? Olika anledningar förekommer i båda dessa två frågor, men tänkte först och främst bara ta tag i detta nu för nu har jag i alla fall något spännande pågång i mitt liv. Jag är inte hemma utan jag är faktiskt utomlands hos min morbror. Tänkte att det är både roligt för alla men främst mina nära och kära och se lite hur det är här, eftersom jag ligger 9 h bakom Sverige.

Men tänkte i alla fall börja blogga igen för ett tag och om det går bra kanske kag tom fortsätter jag kommer hem.

Kram

Likes

Comments

Ja hörni, vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva... Att jag ör upptagen med annat eller att jag bara är för lat för att blogga. Ni förstår, jag har inget speciellt tema på min blogg. Om jag skulle kategorisera min blogg hade det väll varit fotoblogg, då jag bara vill publicera bilder som inte går att publicera någon annanstans. Men jag vet inte riktigt vad jag vill med bloggen?

Vet inte om det är värt eller inte att fortsätta blogga, eller om jag kanske borde sluta och inte känna pressen av att den fortfarande ligger kvar här och bubblar efter nytt innehåll. Jag ska försöka bli bättre för jag gillar att skriva av mig (inte för att jag gör det) och jag gillar att se att fler och fler stannar på bloggen om jag gör ifrån mig.

Men jag ska försöka nu att bli bättre och uppdatera mer.
Här är bilder från veckan.

Likes

Comments

Dåså, då var det helg där min del!! Så otroligt skönt och nu är det många att göra saker som står på listan. Först och främst tänkte jag städa mitt rum, verkligen städa det, moppa, dammsugas, dra bort allt under sängen osv. Det kommer nog ta ett tag men men. Sedan efter det blir det nog en springrunda i solnedgången. (Tips, det är otroligt härligt att springa ute nu). Efter att jag svettats och kämpat i några timmar så ska jag nog avrunda dagen med att måla eller att kolla på en film. Får se helt enkelt.

Veckans utbud av bilder, inte det bäst men blev kvantitet före kvalité denna gången.

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen till skolan. Idag är det måndag vecka 38, vilket resulterar att jag har gått i skolan i 4 veckor. Eller jag tror vi började vecka 34.

Men i alla fall så har det blivit en lite kallare temperatur vilket gör mig ganska glad, för jag älskar hösten.

Denna veckan har inte så många måste förutom att jag ska få iordning lite i mitt rum, några läxor som behöves göra och sedan så planerar jag på att gå och lägga mig relativt tidigt varje kväll. Men mer än så blir det inte. Så jag kan fokusera på träningen denna veckan vilket är en skön tanke, då jag har tyckt att jag haft för lite tid att ta tag i träningen, men varför allt orken till att träna.

Solnedgången igår med bara några ynka minuter ifrån varandra. Visst var det vackert?

Likes

Comments

Så har en hel vecka gått (nästan, söndagen är kvar). Haft många blandade känslor kring denna veckan. Jag har skrattat väldigt mycket men samt varit ledsen. Men nu, lördag klockan 19:58 så ligger jag i min säng mätt och belåten, trött och ganska neutral i mitt mood. Jag jobbade till 18.30 idag och är där med trött för det var ett långt pass.
Imorgon gäller samma sak men slutar tidigare imon, sen blir det träning och lite plugg förmodligen!!

Kramar

Likes

Comments

Gissa vem som ser ut som Harry Potters syster?? Jooo Jaaaag!! Jag har precis fått mina glasögon, tvek om jag kommer använda dem till vardags, men jag vet att när jag är trött på morgonen så kommer jag antagligen använda dessa flitigt för linserna är jobbiga att kämpa med på morgonen. Men de är så sköna och jag ser så bra i dem (obviously, det är mina glasögon).

Likes

Comments

Att lyssna på denna när man ligger i sängen och har tid att försöka lyssna på texten så inser man hur fin denna är. Tänk bara tänk, att han har någon liten speciell flicka i huvudet när han skrev denna. Hon måste vara väldigt lycklig efter en låt som denna.

Likes

Comments

God eftermiddag!!
Nu sitter jag på bussen efter en heldag i solen med klassen vid Skatås. Vi paddlade, vandrade och herregud vad jag var skrattat idag. Det var längesen jag skrattade såhär mycket under en dag. Har äxå blivit lite lökig av denna värmen kan man säga så en kall dusch är en självklarhet när man kommer hem. Likaså är plugg tyvärr....

Likes

Comments