Ja hörni, vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva... Att jag ör upptagen med annat eller att jag bara är för lat för att blogga. Ni förstår, jag har inget speciellt tema på min blogg. Om jag skulle kategorisera min blogg hade det väll varit fotoblogg, då jag bara vill publicera bilder som inte går att publicera någon annanstans. Men jag vet inte riktigt vad jag vill med bloggen?

Vet inte om det är värt eller inte att fortsätta blogga, eller om jag kanske borde sluta och inte känna pressen av att den fortfarande ligger kvar här och bubblar efter nytt innehåll. Jag ska försöka bli bättre för jag gillar att skriva av mig (inte för att jag gör det) och jag gillar att se att fler och fler stannar på bloggen om jag gör ifrån mig.

Men jag ska försöka nu att bli bättre och uppdatera mer.
Här är bilder från veckan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dåså, då var det helg där min del!! Så otroligt skönt och nu är det många att göra saker som står på listan. Först och främst tänkte jag städa mitt rum, verkligen städa det, moppa, dammsugas, dra bort allt under sängen osv. Det kommer nog ta ett tag men men. Sedan efter det blir det nog en springrunda i solnedgången. (Tips, det är otroligt härligt att springa ute nu). Efter att jag svettats och kämpat i några timmar så ska jag nog avrunda dagen med att måla eller att kolla på en film. Får se helt enkelt.

Veckans utbud av bilder, inte det bäst men blev kvantitet före kvalité denna gången.

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen till skolan. Idag är det måndag vecka 38, vilket resulterar att jag har gått i skolan i 4 veckor. Eller jag tror vi började vecka 34.

Men i alla fall så har det blivit en lite kallare temperatur vilket gör mig ganska glad, för jag älskar hösten.

Denna veckan har inte så många måste förutom att jag ska få iordning lite i mitt rum, några läxor som behöves göra och sedan så planerar jag på att gå och lägga mig relativt tidigt varje kväll. Men mer än så blir det inte. Så jag kan fokusera på träningen denna veckan vilket är en skön tanke, då jag har tyckt att jag haft för lite tid att ta tag i träningen, men varför allt orken till att träna.

Solnedgången igår med bara några ynka minuter ifrån varandra. Visst var det vackert?

Likes

Comments

Så har en hel vecka gått (nästan, söndagen är kvar). Haft många blandade känslor kring denna veckan. Jag har skrattat väldigt mycket men samt varit ledsen. Men nu, lördag klockan 19:58 så ligger jag i min säng mätt och belåten, trött och ganska neutral i mitt mood. Jag jobbade till 18.30 idag och är där med trött för det var ett långt pass.
Imorgon gäller samma sak men slutar tidigare imon, sen blir det träning och lite plugg förmodligen!!

Kramar

Likes

Comments

Gissa vem som ser ut som Harry Potters syster?? Jooo Jaaaag!! Jag har precis fått mina glasögon, tvek om jag kommer använda dem till vardags, men jag vet att när jag är trött på morgonen så kommer jag antagligen använda dessa flitigt för linserna är jobbiga att kämpa med på morgonen. Men de är så sköna och jag ser så bra i dem (obviously, det är mina glasögon).

Likes

Comments

Att lyssna på denna när man ligger i sängen och har tid att försöka lyssna på texten så inser man hur fin denna är. Tänk bara tänk, att han har någon liten speciell flicka i huvudet när han skrev denna. Hon måste vara väldigt lycklig efter en låt som denna.

Likes

Comments

God eftermiddag!!
Nu sitter jag på bussen efter en heldag i solen med klassen vid Skatås. Vi paddlade, vandrade och herregud vad jag var skrattat idag. Det var längesen jag skrattade såhär mycket under en dag. Har äxå blivit lite lökig av denna värmen kan man säga så en kall dusch är en självklarhet när man kommer hem. Likaså är plugg tyvärr....

Likes

Comments

Hej hej!
Kan väll börja med att jag har varit sjuk nu sedan i onsdags, så har inte riktigt haft orken till att blogga. Men men nu är jag här igen fortfarande lite halvt krasslig, men snart back on track.

Dagens planer för idag är att plugga, sedan äta godmiddag och om jag har tur så kanske jag kan träffa Ammi en stund för lite söndags mys. Får se hur det blir med det.

Sedan släppte Tungevaag & Raaban en ny singel här om dagen. I like it, cause I like their music.

Likes

Comments


Är otroligt flummig nu så orkar inte läsa igenom texten, så om det finns några grammatiska fel, så ber jag om ursäkt i förhand.

God eftermiddag!!
Dagen börjades med att jag drack en riktigt god smoothie,(spenat, banan, chiafrön och mandlar) damn I'm healthy. Sedan så gjorde jag iordning mig, orkade ta bilder (vilket jag vanligtvis inte brukar göra) sen trallade jag mig iväg till skolan. Nu sitter jag på pappas jobb och ska snart åka vidare till optikern för att göra en synundersökning, det är till mina glasögon som jag snart ska få. Om jag skulle sätta ihop alla gånger jag gjort synundersökningar så hade jag antagligen hamnat på 50 stycken. Ni ska bara veta hur många gånger jag gjort synundersökningar sedan jag var 4 år gammal.

Kvällen lär bli lite plugg, vi har inte alls fått många läxor än så jag hinner gymma också. Dock känner jag mig väldigt krasslig... Ont i halsen, huvudvärk och väldigt varm. Hoppas och ber att jag inte blir sjuk, behöver verkligen kunna träna nu framöver.

Likes

Comments

Denna helgen var verkligen en av den bästa helgerna jag varit med om någonsin. Jag och Sarre hade det så extremt roligt och shit vad glad jag är att jag åkte dit med henne!! Vi dansande, skuttade och sjöng hela helgen. Detta skulle jag säga var höjdpunkten på hela sommaren för min del. Bara eftersom jag älskar musik och housemusik är ju en av mina favoriter, så det är ju inte så konstigt att det var höjdpunkten på min sommar då. Men stämningen var amazing!!! Vet inte hur många jag dansade med i publiken eller sjöng allt vad jag kunde med.

Men amazing var det och jag undrar verkligen om det någonsin kommer en dag där jag inte kommer kolla tillbaks till den helgen och få den där speciella känslan i magen. Den där känslan som kommer när man kollar tillbaks på något och inser hur jäkla lycklig man var då.

Likes

Comments