Header

Bloggen min faller mig ur händerna. Har inget grepp om den, känns som om det ända jag gör här är att skriva massa ursäkter till varför jag inte har bloggat. Typ som detta. Men de har varit en massa dippar för mig under den senaste tiden och då har inte bloggen varit nån prioritet. Men jag känner verkligen ett tomrum när jag inte bloggar nåt. Får lite ångest med, vill ju men vet aldrig vad jag ska skriva om. Vill ju inte alltid skriva om min trista vardag. För hur kul kan de vara?

Ibland vill jag bara slänga upp bilder jag tagit. Men har blivit så dålig på att redigera dom när jag bör och att faktiskt fota så mycket som jag gjorde innan. Har jag tur så fotar jag iaf 1 gång i veckan. Det är något jag vill ändra på. Men vet bara inte vad jag ska fota.

Det är mycket som jag inte har koll på just nu. Håller på med ett arbete om fodermedel, kanske skulle de vara av intresse att lägga upp här? Skriver om hö, Melass, Lucerne pellets och grönfoder. Kommer nog lägga upp de hur eller hur. Kanske finns nån där ute som är intresserad. Har sån satans huvudverk som inte vill släppa. Härligt..

Vi hörs ~

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments