Header

Denna veckan är det tema vecka på skolan. Vilket betyder att alla linjerna här testar varandras uppgifter som de gör under deras praktiska lektioner! Igår hade jag möten utspridda över dagen så kunde inte vara med. Men träffade ett par "gamla" klasskompisar, vilket verkligen behövdes! Saknat dom. Men iaf.

Idag var vi på häst linjen på djurvårds linjen. Jag och några andra i min klass fick börja inne hos reptilerna och fiskarna, mina favoriter 🐍 Vi satt mest och tittade på medans 2:orna gjorde de som behövdes göras hos dom, sen blev vi frågade om vi ville hålla i ödlorna samt ormarna. Tvekade lite i början men sen höll jag i både denna ormen på bilden samt en geckoödla! De var så lugnande att sitta och gosa med ormen. De trodde jag ärligt inte de skulle vara, men gick ner i varv och ah blev neutral och fokuserad på nåt sätt. Kanske för att jag aldrig hållit i en orm innan? Satt med den i minst 20 minuter innan jag lämnade tillbaka den till sin kompis 😜 Efter de så var det dags för en rast.

När rasten var slut så var vi hos gnagarna, vilket inte var lika kul. Så är sjukt taggad på att skaffa både orm och geckoödla nu 😂 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments