Header

Tog mig faktiskt igenom en hel skoldag. Är ärligt stolt över mig själv. Har inte kunnat det på ett tag. Men idag gjorde jag fan de. Från 08:10 till 16:00. Det har varit ett av mina mål. Och det kommer fortsätta vara de under veckan, att ta mig igenom dag för dag. Så nu är måndag avbockad 🎵

De lektioner jag haft idag är:
  • Ridning
  • Teori Hästhållning
  • Stalltjänst

På ridningen så klättrade vi lite med hästarna, valde att ha med Bugatti på denna lektionen, cause why not? Då har man ju den ridningen klar för dagen. Vi gjorde inte mycket mer än de, rätt trist men de e ju bra träning. Så lär nog göra detta iaf 1 gång i veckan med Bugatti, och sen rida ut en runda och avsluta med klättring igen.

Under teorin så började vi med att prata om allemansrätten, fast mer inriktat på de som gäller med hästarna. Viktigt att veta med dessvärre trist att sitta och lyssna på. Efter de blev de en liten film ang hoven, vilket var väldigt intressant men ändå lite gross när vi fick se när han på filmen tog bort allt skinn osv.

Men stalltjänsten var nog de tråkigaste under dagen. Packade hö påsar, mockade utanför stallet och sedan fick min lärare ett samtal att jag skulle gå till sjuksköterskan. Trodde först jag gjort nåt fel. Men nope, var bara ett sånt där samtal som hon ska ha med alla. När vi var klara så slog klockan 16:00.

Efter de så har jag försökt att få lite plugg gjort. Har ju ev prov vecka 40, så det är ju lika bra att börja plugga nu. Har varit borta från dom lektionerna rätt mycket så har ju missat en del. Men ska försöka ta igen de imorgon när jag ändå inte har några lektioner!

De var nog allt~ bye bye

Bild från 2016 när jag hoppade en av ridskolehästarna i Nybro

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments