Skola, Fotografering

God kväll,

Klockan börjar nu närma sig 23 och jag känner hur ögonen börjar bli svåra att hålla öppna. Idag har det varit en lång dag som började vi klockan 05. Det var ett fullspeckat schema i skolan mellan 8-16.20 med bland annat Fotografisk Bild, Filosofi, Historia och Litteratur. Efter det så var det styrelsemöte med Elevkåren på skolan, där jag agerar PR-/ Grafiskt ansvarig, till lite innan 6. Jag tror inte att jag var hemma förän vid 19 ungefär, och då passade jag på att äta och städa iordning lite.


Fick helt plötsligt ett start urge att ha en photoshoot med mig själv, men insåg att det var för mörkt så fick bli att leka lite med blixten på kameran! Jag blev faktiskt oerhört nöjd med bilderna, brukar inte gilla blixtbilder så mycket men tycker om dessa! Var ju även tvungen att visa upp tröjan jag köpte igår som jag bara ÄLSKAR!!!

Nästa fredag ska jag med min Litteraturkurs intervjua en författare i Aulan som heter Moa-Lina Olbers Croall. Hen har skrivit en bok som heter I mitt namn - en bok om att vara trans, och den boken fick jag idag som ska vara utläst tills på Tisdag, så tänkte koka lite te och krypa ner i sängen med tjocka sockar och boken i handen! Det blir en lång dag imorgon, med Överkropp på schemat och fokus på mat!

Ha'de så länge! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skola, Vardagligt

God Kväll,

att kunna kalla detta för en rätt lyckad helg känns riktigt skönt! Jag jobbade kväll i fredags och drog mig mot Växjö i lördags och hade födelsedagsfest för en kompis som fyllde 18 år - Det var riktigt roligt, och jag umgicks med härligt folk!

Idag vaknade jag upp hos Isabella vid halv 12 ungefär, åt lite frukost och hade det bara mysigt. Sen tog jag stadsbussen in mot stan för att ta tåget tillbaka mot Älmhult, men tog två stopp på GinaTricot och Åhlens först. Fick med mig en tröja och ett par handskar från Gina och hämtade ett paket på Åhlens jag hade beställt!


Åhlens hade 50% på utvalda varor för någon vecka sedan, så det blev ett Get Started - Complexion Kit från Bareminerals!

Jag har inte provat det ännu, men har extremt höga förväntningar då kompisar har sagt att det är riktigt bra! Jag har också provat deras concealer som jag köpte nu i veckan, och den är helt fantastisk! Fick även med mig ett prov på deras Liquid foundation och älskade den, så hoppas på att jag har hittat en ny favorit här också!


När jag äntligen kom hem, så tog jag bilnycklen i handen och övningskörde i lite mer än 2 timmar. Helt sjukt att jag måste börja fokusera på det nu och kanske ta körkortet om 4 månader... Känner mig verkligen inte så gammal än! Det gick iallafall jättebra att köra och jag har bestämt mig för att gå ner till körskolan nu på onsdag för att boka min första körlektion.

Skolböckerna och téet dök upp direkt när jag kom hem. Har lite småsaker som måste göras nu till veckan som jag fick gjort ikväll, och planerade även upp den kommande veckan, som ni ser här på bilden.

Jag ska gå upp tidigt imorgon, börjar klockan 8 så får åka från Älmhult klockan 7, så tänkte att jag skulle krypa ner i säng nu.

Ha det gött!

Likes

Comments

Hej där,

Mitt namn är Celina Hesselman, jag är 17 år gammal och bor i Älmhult i södra Småland. Med egna ord, skulle jag beskriva mig som en glad, sprallig och ambitiös tjej, som gärna vill lite för mycket ibland. Jag har nästan precis börjat mitt andra år på Humanistiska programmet, på Katedralskolan i Växjö. Kulutrinriktingen blev det för min del, så läser blandannat litteratur, Kultur, filosofi och nästa år blir det även psykologi! Som mitt induviduella val detta år, har jag valt Fotografisk bild 1, då fotografering är ett av mina brinnande intressen. Och en av de punkter ni kommer att få ta del av här på denna hemsidan. 

En annan punkt är min resa till ett hälsosammare liv, och ett mer planerat liv. Jag försöker att gå ner i vikt för tillfället och tänkte att jag ville dela med mig av detta till er.

Likes

Comments