Inspiration

Nu er foråret så småt kommet til Danmark og det gode vejr er snart fremme hver dag ! Solen skinner over en skyfri himmel, men hvad kan man lave? En af mine favorit ting at lave i det gode vejr er, at tag ind til københavn og sidde og nyde vejret med en ven, veninde eller noget familie på en café.

Jeg har i noget tid, som jeg lige er stødt på diverse caféer på Instagram, fundet frem til 6 caféer som jeg simpelthen bliver nødt til at prøve og måske give noget inspiration til din næste københavner-tur.

Knus C

​Btw... så kommer billederne fra Instagram, hvis man søger på caféen:)

Fra venstre til højre: 1. Dag H 2. Fredco's Deli 3. Cafe Hoppes

Fra venstre til højre: 4.. Cafe No. 11 5. Cafe Norden 6. Wulff & Konstali

Likes

Comments

Livstil

Hey Bloggen <3

Ville lige fortælle hvad jeg har brugt min weekend på. Fredag valgte min mor og jeg, helt spontant, at tage til Lyngby og se Skønheden og Udyret. En film jeg meget gerne ville se da den minder lidt om ens barndom, men så bare i en nyere udgave.

Selve filmen var virkelig god. Den er lavet som en musical, ligesom tegnefilmen, så hvis man er til film hvor de synger og en sød kærligheds historie, så det helt klart et must lige at tage en tur i biografen;)

Lørdag stod den på Galla på mit gymnasium, så hele lørdag formidag brugte jeg på at gøre mig klar. Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv så hver en mulighed jeg får for at "dress up", så gør jeg det også.

Så jeg brugte hele dagen til jeg skulle afsted til noget opvarmning med min klasse, vi lavede nogle lækre drinks, så tog vi videre til selve galla på gym, da klokken ramte 00.00, tog vi videre til et Afterparty også var jeg hjemme i min seng ved 4.30.

Det var en aften i verdensklasse og det var noget jeg glæder mig til at kigge tilbage på.

Søndag stod det så på tømmermænd. Jeg vil godt indrømme, jeg ikke havde det ligeså fedt som lørdagen, men jeg klarede mig igennem dagen stille og roligt.

Så alt i alt en skøn weekend !

Knus C

(undskyld hvis billederne er i lidt dårlig kvalitet)

Likes

Comments

Hey;)

Jeg hedder Celina, jeg er 16 år og går i 1g på Frederiksberg Gymnasium.

Jeg har for et stykke tid siden lavet denne blog, men er ikke rigtig kommet i gang, men nu er det nu jeg gør det!

Jeg har tænkt rigtig længe over det og jeg vil så sindssygt gerne starte på det her, for jeg synes selv, det er fedt at følge med på andre blogs og læse om, hvad de fortager sig, og at man bare kan skrive spontant, og man kan få lov at dele sine tanker.

Jeg ved intet om denne ”bloggerverden”, men jeg glæder mig til at blive en del af den, og håber i vil følge med<3

Knus C

I er meget velkommen til at følge med på min insta--> ​Celinafredebo

https://www.instagram.com/celinafredebo/ 

Likes

Comments