Glassmuseum og glassblåsing

Glass og kunst er stort i Seattle. Bildene over er fra glass og hage museum, kor me drog for å hente litt inspirasjon før me skulle lage våre egne glasskuler! Var utrolig kult og prøve. Spent på å få de i posten om få dager...

  • 70 lesere

Likes

Comments

Reise
Pike Place Market

Seattle er nydelig!!! Så deilig å sjå folk i gatene og bare kunne gå og gå heile dagen.
Utrolig mye kunst og ting å sjå! Helga gjekk til fiskemarkedet, glassblåsing, parker, museum, musikkfestival og å dra opp i høye bygninger!
Meir bilder kommer!

Likes

Comments

Reise
Big Talbot Statepark

Haaaalloo!
Har fått meg ny mobil, der kameraet ikkje er knust lengre. Så nå er det så gøy å dra rundt å ta bilder.
Her om dagen såg eg ein tursti som gjekk gjennom skogen i en av state parkene ikkje langt fra oss, og bestemte meg for å dra på joggetur.
Som den nordmannen eg er hadde eg ikkje med meg kontanter til å komme inn. Å betale skatt her nede er heilt annerledes enn i Norge. Så i stede for at skattepenger går til fellesgoder som gratis tilgang til naturområder og parker, koster det rundt 50kr hver gang.

Eg endte opp med å parkere ett lite stykke unna, og gå til parken. Ka eg ikkje hadde lagt inn i beregninga var at fartsgrensa var 110km/t. Så ett lite stykke blei fort ett kvarter å gå.

Fleire biler såg ganske merkelig på meg som GJEKK(!!) langs vegen. Ein bil stoppet også, spurte om eg var ok, og gud måtte være med meg!

Ennda ein bekreftelse på at det ikkje er vanlig å gå tur i Florida, var at turstien kun var for sykkel og dyr...
Eg sneik meg inn og sprang avgårde. Angra ikkje ett sekund, da vegen plutselig stoppet og eg endte opp her:

Magisk!

Likes

Comments