HEEY! Jeg har efterhånd, fået nogle efterspørgseler på, om jeg ikke ville lave weekend eller hverdagsopdatering, og det ville jeg, vildt gerne! Så lets go. Jeg kommer til, og lave en opdatering en gang, om ugen.

​Fredag, ​havde jeg fri fra skole. Jeg tog ned og træne, allerede for morgenstuden af. Derefter mødes jeg med min mor og spiste noget lækkert frokost. Hvorefter vi hentet min bror, og lavet en masse julekonfekt og hørte en masse julemusik. 

​Lørdag, ​stod egentlig bare på afslapning. Om aften hyggede hele filmen, med god lækker mad og julefilm. 

​Søndag, ​stod den på træning igen, sammen med min far. Derefter kørte vi den lange tur til Kalundborg, hvor min veninde bor. Her spiste vores familier, noget frokost sammen, hvorefter mig og min veninde gik en langtur igennem Kalundborg by. 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heey bloggen

Nu er det for alvor, ved og blive vinter i Danmark. Og jeg fryser hele tiden, uanset om det er ude eller inde. Så jeg, har endelig fået anskaffet mig, mit vinter outfit. Og det består bare, meget simpelt, af en utrolig dejlig vinterjakke fra Envil, og et bare stor varme vinterstøvler fra Billi bi.

xx

Celinaalmind


Likes

Comments

Heyy bloggen

Så er vi kommet ind i efteråret, og dette kan mærkes. Jeg synes, at jeg er blevet utrolig træt, og det er blevet svære, at håndtere afleveringerne i skolen. Man kan vel snart sige dagen ikke, har været til, da man ikke har set dagslyset.

Jeg tager her på fredag en lille smut tur til varmen. Hvor jeg skal slappe af, en masse. Og nyde varme, hvilket er alt, for tiltrængt.

Weekend, har jeg brugt i de bedste selvskaber. Fredag fik jeg tidligt fri fra skole, og spiste noget lækkert frokost med, en veninde. Lørdag eftermiddag, stod den på familie frokost. Om aften, fik jeg besøg er nogle dejlige veninde. Det blive spist en masse lækkert mad og drukket et glas eller to hvidvin.

Håber, I har nydt weekenden

xx

Celinaalmind


Likes

Comments

Heey, bloggen

Vis i følger, med på mine social medier, har jeg været meget offline fortiden. Jeg ville kort fortælle lidt omkring dette, I det her blogindlæg, hvorfor jeg har været så offline fra alle mine sociale medier. Jeg er startet på handelskolen, hvilket jeg har glædet mig helt utrolig meget til. Jeg er så glad, for af være startet på handelskolen, og fortyder abslout ikke mit valg. Og jeg har mødt de sødeste mennesker. Det var hårdt de første uger, da man gerne ville være så social, som muligt. Men jeg er tilbage igen, med en masse nye indlæg til jer.

Rigtigt god weekend.

XX

CelinaAlmind

Likes

Comments

Heey bloggen.

Hold nu op det lang tid siden, jeg har skrevet her på bloggen. Jeg har haft utroligt travlt med eksamerne, og arbejde på det seneste. Jeg er utrolig glad for, at se hvor mange der læsere med her inde, det er jeg utrolig taknemlig for!.

Jeg har endelige fået sommerferie. Hvilket jeg, har haft en stor længsel til efter eksamerne. Som overskriften nok siger vil jeg fortælle lidt om, hvad jeg skal bruge sommeren på.

Som sagt, har jeg lige fået ferie fra mit arbejde, og jeg skal bruge de to kommende uger I Danmark. Jeg skal tilbringe tiden sammen med venner, og familie. I midten af Juli, rejser jeg sammen med min familie til Spanien. Hvor vi skal spise en masse lækker mad, og nyde den spanske sommer. Jeg glæder mig til, at komme ned til lidt varme og ikke så meget regn og blæst som herhjemme I Danmark.

Håber i alle nyder sommeren

XX

Celinaalmind

Likes

Comments

Heey

Jeg håber, i alle har nydt stor bededagsferien. Jeg har nydt det utroligt meget! Fredag brugte jeg dagen med min utrolig, dejlig veninde Laura. Vi startet ud med, og spise noget super lækkert mad, derefter gik vi en utrolig lang gå tur, og fik snakkede om alt. Lørdag var jeg på arbejde hele dagen, derefter stod det på grillmad på terrasen. Søndag stod den på konfirmation.

De her week opslag, kommer nok til og være noget oftere her på bloggen. Jeg har i hver fald, fået nogle sød kommentar, omkring hvad folk kunne tænkte sig, og læse omkring. Men jeg glæder mig til, at dele mere med jer her, på bloggen.

xx

Celina Almind

Likes

Comments

Hey bloggen.

Jeg har været lidt på standby, her fortiden, da eksamerne begynder, og nærme sig.

Utrolig mange tak til jer der er begyndt, og følge med her på bloggen. Det er jeg utroligt glad for :-)

Jeg er ankommet, her få nogle få dage til Alicante. Jeg tilbringer næsten alle mine ferie her. Og holder selvfølge, også påsken her. Der er super godt vejr og mega lækker omgivelser.

xx

Celinaalmind

Likes

Comments

Heey bloogen

Dette blogindlæg er mit allerførste blogindlæg nogensinde. (hvilket er lidt mærkeligt) Men jeg starter en blog.

Jeg hedder Celina, jeg er 15 år (snart 16). Jeg bor i en lille by, der hedder Frederikssund, i Nordsjælland. Jeg går i en helt normal folkeskole i 9. klasse (hvilket jeg glæder mig helt sindsygt til, at blive færdig med). Jeg vil selv sige jeg er en meget glad, og åben pige. Elsker at tilbringe, min tid i København med de fedeste personligheder i mit liv, og en dejlig kop kaffe (dog fortrækker jeg en chai te istedet)

Hvorfor har jeg startet en blog?

Jeg har faktisk her på, det seneste været en lille smule afhængig af, og følge danske blogger. Jeg synes dansk, blogkeen er voksede meget på kort tid, hvilket jeg gerne selv ville være en del af. Blogs er nede på jorden som, man kan hygge sig med, og læse med en varm kop te i hånden.

Hvilket kort sagt; sprang bare spontant ud i, at oprette en blog, fordi jeg har lyst til ,at udforsker denne platform.

Hvad ville i kunne se på min blog?

Jeg vil give en masse inspiration. Jeg vil fx tager jer med ud på cafe tur, rejser, eller vise mine yndeliges items, og alt muligt cool. Bare følg med, så må vi se hvad der sker.

xx


Likes

Comments

Subscribe