Hey alle sammen, som der nu læser med..haha

Det er sådan at jeg er gået hen og har lavet en kanal på youtube! Den hedder Celie Roosa, og jeg synes lige i skal tjekke den ud;)

Ind til videre er det bare hvor jeg synger, men jeg ved ikke om det bliver det eneste der kommer op på den:)
Hop gerne ind lige og tjek videoen ud, smid et like og kommenter gerne på videoen om hvad i synes.

Ha' en fortsat dejlig eftermiddag

Celie;*

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Nu er det sådan at jeg har rigtig langt hår, og langt hår behøver jo ikke være sådan noget slasket noget, som ikke er pænt. Engang var jeg rigtig dårlig til at passe på mit ellers lange flotte hår, så jeg klippede det bare af.. Det var ikke en glad Celie bagefter. Men nu er mit håt langt og sundt, og det bliver studset hvert halve år, fordi deer ikke rigtig er nogle spalter at finde. så nu vil jeg give nogle tips til at holde håret sundt, og stærkt.

1. Brug hårolie. Find en hårolie du synes virker super godt i dit hår, den behøver ikke være dyr for at være god, jeg har tit fået nogle fra brugsen eller netto til fem kr. som har virket perfekt.

2. Stop med at rede dit hår! det slider meget på håret når det bliver redt meget, så nøjes med at rede det om morgenen. Om natten kan du sove med fletningen, eller hestehale, så det ikke er så uglet når du skal rede det.

3. Shampoo og Balsam. Find en god shampoo, som er til tørt hår, eller andet slags hår, for det plejer at hjælpe lidt mere, fordi det gør mere med håret. Balsam. Find en balsam som Du synes er god, det er meget forskelligt, hvad der virker, så prøv dig frem, indtil du finder den rette for dig!

4. Studsning. nogle siger at håret skal studses hver 3. måned. Meeen det behøver man nu ikke, man kan bare pleje sit hår godt, med shampoo og balsam, og olie, og ikke rede det når det er vådt, eller bare rede børsten igennem håret. Jeg går gerne i et halvt år uden at blive studset fordi der ikke er grund.

Jeg synes i skal prøve de her ting hvis i gerne vil prøve at gøre noget, for et sundere hår!:) jeg siger ikke at det virker 100% på alle, men det virker lidt, og gør lidt en forskel. :)

God aften, xoxo Celie;)


Likes

Comments

Nu tænker jeg at jeg lige vil skrive et opslag om noget jeg selv har gået og tænkt ret meget på.. Måske er det en hjælp for nogen, eller også er det bare noget ligegyldigt vås. Men i velkomne til at læse:

Nogle gange er der ting der gør at man måske har lyst til at stoppe med det som man har været glad for, man har bare fået for meget. Det kan være man så tænker at man vil stoppe med at have noget at gøre med det, måske fordi man tænker at det er bedst, og at man bare er helt vildt træt af det, og at det jo faktisk var lige meget for andre folk om man alligevel var der og man tænker nok ikke rigtig over hvor meget man faktisk holdt af det før man bakkede ud/væk fra det, og man ser nok også ting fra en anden vinkel, ligesom udefra, og måske bliver klar over at andre folk ikke var ligeglade, fordi de faktisk holdt af dig, måske var man fx. bare ikke selv god nok til at tage kontakt med dem, og se at det var en selv der nok også var med til at stoppe at man følte sig tilpas med dem, og kan det være at man er kommet til at afvise dem..


Det jeg vil sige med det her opslag er at man godt kan have brug for en pause, og at man ikke bliver nødt til at stoppe for evigt, men bare en pause så man kan se tingene fra en anden vinkel, og det kan jo godt være en god ting lige at se.

Godaften :)

xoxo celie :*

Likes

Comments

Ja, nu hvor jeg jo har lavet denne her blog, tænker jeg at det måske er meget rart at vide lidt mere om mig, andet end at jeg er 14 år og sådan.

Ja, jeg er jo 14 år og hedder Celie. Jeg bor på nordvestsjælland, i min fritid rider jeg som jeg har gjort i snart 6 år.
🐎💨 jeg elsker at tage billeder, så det bruger jeg også gerne tid på, og det stopper ikke med det kreative, jeg tegner nemlig også, hvilket jeg har gjort hele mit liv:) jeg har to søskende som jeg holder meget af, samt en dejlig familie.:)

Jeg tror det var hvad jeg lige havde for nu, men der kommer et indlæg op igen i morgen.;)


Xoxo Celie :*

Likes

Comments

Hey alle sammen!
Okay, så jeg sad lige og tænkte at, siden det nu er sådan overskyet, kan det jo hurtigt blive lidt trist. Men man kan jo bare gøre det hyggeligt?!

Så jeg har lige fundet nogle hyggelige ting som man kan lave! 🙅🏼☁️


🚶🏼‍♀️• Gå en tur. Det kan godt nogle gange være meget hyggeligt. Så kan man jo også lige tænke lidt.

👩🏼‍💻• Slå dig ned i sofaen eller sengen under en dejlig varm dyne, lav noget varmt at drikke og se en dejlig evt. en sjov film!

👩🏼‍🎨• Det kan være at du er en af dem der får inspiration af vejret? Så måske kunne det være hyggeligt at begynde på en tegning eller et maleri.!

👨‍👩‍👧‍👦• Hyg med familien! Det er da altid hyggeligt, sp spil nogle spil, bag en kage eller noget andet som er hyggeligt og sjovt!

Xoxo Celie:*

Likes

Comments

Jeg har så igen besluttet mig for at lave en blog!

jeg har lavet en blog 2 gange før, men der var det ikke noget jeg fik til noget, da jeg ikke tog mig tiden til det:/

som sagt hedder jeg celie, jeg har tænkt mig at skrive om alt mellem himmel og jord, så det skal nok blive spændene.:)

Velkommen:)

Likes

Comments