Bakade glutenfria lussebullar idag. Frös in en o en redo att ta med till skola, vänner o jobb när det bjuds på lussefika. Jag vill inte att min son står utan och själv älskar jag dessa katter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hittade glutenfri limpa. 4 euro, lite dyrare än hemma. Köpte , den var god! Det bästa vore om jag tagit med mera bröd (tog bara med två paket)från Sverige , det gör jag nästa gång👍😜

Likes

Comments

Dolmades och mosaka är inget för mig sa servitören tydligt. Synd. Han sa även att han haft fler glutenintoleranta gäster denna vecka, toppen för oss. Igen händer en då detta ;Fick ingen tatziki , den innehåller mjölkprodukt som vi inte tål.... sa han, inte riktigt koll endå😳😵 vi blev mätta och inget bröd på tallriken=bra betyg.

Likes

Comments

Hittar Corona i de flesta supermarket. Alltid gott med en öl på semestern.

Likes

Comments

Det e toppen när det står glutenfritt på framsidan, o jag slipper läsa miniliten text👍👍👍 köpte några påsar. Behöver dock en då ta det lugnt med tanken på fodmap.

Likes

Comments

Tredje gången gillt? Bad servitrisen läsa på min telefon, hon lånade med den till köket. Stod info om glutenintolerans på grekiska o engelska. Alla utan jag o sonen fick tatziki , orkade inte fråga varför, var det gluten i den? Tog majonnäs o ketchup i stället. Huset bjöd på pannacotta till efterrätt alla fick utan jag o sonen, orkade inte fråga, men brukar det vara gluten i ? Blandade de en då ihop gluten och Laktos? Allt kring mat känns jobbigt just nu. Vill helst laga min egen mat, ja så är det verkligen.!

Likes

Comments

Lunch på stranden . Vi gick upp till en liten grill. Förklarade om gluten ,,De förstod , erbjöd sig göra pommes i ugnen eftersom de samfritetade i fritösen. När maten kom låg det bröd uppe på. Tog bort torkade av grillspetten med servetten åt , drack en Corona/öl. Svårt att bli förstådd?

Likes

Comments

Servitören förstår precis . Det känns tryggt. Han skriver ner, lyssnar, svarar på mina frågor. Lammkebabkött och dolmades gick ej, han pratade med köket. Vi beställer annat. Vi får in maten jag och sonen tittar på våra tallrikar , under all mat ligger ett stort bröd. Servitören ser att något e fel, han ber mycket om ursäkt, de lagar ny mat till oss, då känns det tryggt o bra att vänta en då, de andra hinner nästan äta klart sin mat. Huvudsaken att maten blev fri. Känner mig nöjd med besöket.

Likes

Comments

Postad i: Semester

Flygmat, nej tack. Jag har med egna smörgåsar . Ost o skinka. Ägg o gurka. Känns tryggt

Likes

Comments