Ukens tanke: kom når jeg så denne jakken her. Alle har en fortid, og alle har en fremtid. Syns den virkelig ga et budskap alle burde huske på hele tiden. Ikke døm noen etter fortiden. Se frem og mer mot fremtiden!

Ukens latter: må ha vært lørdagens spasertur ned for å kjøpe middag på grunerløkka. Happy Time pizza stod på menyen siden ingen av oss egentlig orket å lage noe mat. Nattmaten tok vi til middag, og vi begge så ut som vi hadde vært på en tredagers fyllekule. Noe ingen av oss hadde vært på!

Ukens cravings: wæææ. Craver generelt svært lite. Men søndag Cravet jeg bigtime etter popcorn og baconsnaks. Godt kinoen tilbyr duo pakke på de!

Ukens opptur: må være å endelig dra på fotballkamp igjen! Og at det kun er to uker til sesongstart! Må innrømme at det ikke finnes mye jeg heller ville brukt søndagene mine på enn å være på fotballkamp!

Ukens nedtur: må ha vært at det ble hvitt på bakken igjen søndag kveld. Jeg håpet virkelig at våren var kommet for å bli. Men så feil går det Ann å ta! Får legge vårklærne på vent enda litt til!

Ukens sang:

Ukens serie: ELVEN på TV3! Endelig ny norsk spenningsserie! Gleder meg virkelig til fortsettelsen. Allerede satt serien på opptak i tilfelle jeg misser den.

Hvordan har din uke vært? :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Ønsker dere en suuuper helg!

Likes

Comments