Hvem savner vell ikke sol og varme i disse ekstreme snømengdene? Det gjør hvertfall jeg. Over gjennomsnittet klar for en ny tur, men det må nok vente en stund til.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Ukens craving: SAFT! Zeroh! Villbringebær er definitivt favoritten. Forlater ikke huset uten en flaske eller klarer mer enn 1 time på jobb uten. Så denne uken har det alltid ligget en flaske Zeroh! i vesken. Kommende uken nå må jeg virkelig prøve å bytte store deler av saften med vann!

Ukens tanke: Det å sjonglere mellom tre jobber. Hvor lite fritid jeg egentlig har, og kan fort risikere jobbe hver dag 3 uker i strekk uten en eneste fri dag. Jeg må nok i år bruke litt tid på meg selv, og ikke jobbe så mye som jeg har gjort det siste halve året. Men den tid kommer nok, forhåpentligvis blir det student av meg igjen til høsten.

Ukens opptur: Apple Watch! Jeg kjøpte meg Apple Watch rett over nyttår og jeg kan ikke si meg mer fornøyd. Jeg deler aktiviteten min med hele 4 venninner og motivasjonen om å være best - den er der! Pusher meg selv mer enn jeg noen gang har gjort, det å dra på trening er 100x lettere og ikke minst det å faktisk se hvor mye man er i bevegelse generelt sett.

Ukens nedtur: Å reise hjem fra hytten på Trysil. Jeg var nok ikke helt ferdig med juleferien og skikjøringen. Så når man innser at man kanskje ikke får tatt en tur opp før ut i mars ble det en litt for stor nedtur å dra hjem.

Ukens musikk: Country! Jeg har lagt mitt elsk på Country, spesielt på jobb.

Ukens matopplevelse: Vell, nå burde jeg ta meg sammen på kjøkkenet! Jeg lager nesten aldri mat lenger og kjøleskapet står som regel tomt. Så fra og med nå skal det prøves minimum en ny oppskrift i uken!


Ukens I WANT: Denne fuksepelsen fra H&M! Jeg leter meg i hjel etter en i riktig str. HJEEELP!

Ukens quote: "Life doesn`t require that we be the best, only that we try our best!"

Ukens serie: Jeg har begynt på nytt på Gossip Girl for sikker 15 gang. Elsker det!

Likes

Comments

- Prøve en ny oppskrift hver uke.

- Få en sunnere hverdag, med et godt kosthold og god trening.

- Ta bedre vare på meg selv. ( Kanskje være litt mer egoist i 2018?)

- Reise mer.

-Lese mer.
- Fokusere mer på søvn.
- Smile mer!!!!
Hva er dine nyttårsforsett?

Likes

Comments

Likes

Comments