Hej allesammans & glad tredje advent!! Hoppas ni har haft en bra dag och har en fortsatt bra kväll. Min dag har bestått av klappinslagning och julfirande med Oskars släkt. Eftersom alla inte är med på julafton får de som inte är med klappar och så firar vi "lilljul" som vi kallar det. På tal om jul??? Julafton är om 1 vecka och 1 vecka efter det är det nyår, helt sjukt vad fort tiden går!!

Men men, jag vaknade upp imorse och det var faktiskt förvånansvärt bra väder, sol och kallt. (bild från Oskars altan)

Sedan som jag skrev har vi nästan varit på lilljul hela dagen, mysigt!! Och vi kommer vara här ett tag till, sedan ska jag och Oskar hem till mig så härifrån har vi runt 2h bilresa, rätt segt.

Men med tanke på hur min vecka varit har jag några få ord, tråkig och kort. Jag har knappt gått i skolan, sammanfattning av mån, tis och ons så hade jag 1 lektion om dagen som varade ca 2h per lektion, så himla ovärt att ha så få lektioner när man egentligen kan slå ihop det. Speciellt när det är samma ämne. Men vad ska man göra, bara att le och stå ut vi har ju trots allt lov om 4 dagar.

Min torsdag och fredag var längre, då gick vi till 13.30 och 14.45, också typiskt när man går längts av alla dagar på fredagen. Men det är ju endå tidigt med 14.45.

Vi åkte hem till Oskar på eftermiddagen i fredags och åt mat och sedan badade tunna. Det är så himla mysigt nu på vintern!! Klockan vart så mycket så direkt efter gick vi och la oss.

Igår åkte vi in till Marieberg och julhandlade lite med ett par kompisar till oss. Samt att vi åt på chili wook buffé, så himla gott! Vi fick nästan alla julklappar köpta så snart är jag helt klar till julafton. Resten av dagen tog vi det bara lugnt och sedan åt vi mat hos Oskars farbror och hans fru.

kram tills vidare

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!! Äntligen fredag och helg, just nu sitter jag i skolan och slutar om ungefär 2h, skönt!! Eftersom att skolveckan/arbetsveckan slutar nu tänkte jag dra en ''veckanslista'' för er.

Veckans...:

Bästa: Att Oskar fortfarande bor hos mig, han jobbar just nu i Örebro och bor hos mig för det blir enklare resa till jobbet.

Värsta: Jag fick reda på att vi får jullov torsdag istället för onsdag, jag blev väldigt besviken.

Vill ha: En Daniel Wellington klocka, en classic petite bondi, 32mm, silver. Tycker den med vit urtavla och vitt läderband är så snygg och stilig.

En annan sak är ett armband från Lily and Rose, Miranda silk. Så himla fint armband och så lyxigt!!


Mysigaste: Att vi ska bada tunna hemma hos Oskar ikväll.

Godaste: Gifflar i saffranssmak, vi hade det som fika i onsdags på Lucia, de var så himla goda.

Väder: Regnigt, snöigt, kallt, blåsigt och mycket slask.

Mest likade: En bild på min instagram som jag la upp i tisdags.

https://www.instagram.com/cekarlsson_/

Min instagram finner ni på länken ovanför.

​Bästa köp: ​Min nyårsklänning jag köpt från bubbleroom, den är jättefin och ni kommer definitivt få se den i en hel del bilder inom snar framtid. 


Kram tills vidare

Likes

Comments