Hej hörni! Just nu sitter jag på tåget påväg mot skolan. Idag är sista dagen, vilket innebär julavslutning!! Vår allra sista dessutom. Det är helt sjukt hur fort tiden faktiskt går, det känns verkligen som att jag nyss började 3an, och snart har jag tagit studenten! Halva tiden kvar bara 👍🏼

Det vi kommer göra idag är att äta frukost tillsammans, och bara ha det allmänt mysigt. Vi brukar spela julklappsspelet, men i år har vi valt att ha hemlig tomte! Det innebär att man får dra en lapp, och den som står på lappen ska man köpa en julklapp till, men hon får inte veta 🎅🏼 Ska bli roligt och se vad jag får!

Efter skolan ska jag köpa dem allra sista julklapparna, och när jag kommer hem ska jag slå in allt! Nu är det nära hörni!

Massa julkramar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hörni! Idag är det måndag och det har varit en bra start på veckan. Dagen började med massagekurs, och idag var det ansiktsbehandling som stod på schemat! Det var mysigt som vanligt och att ha massage på en måndag morgon är som vanligt mycket uppskattat!

Efter lunchen hade vi nagelkurs. Vi har tränat på att bygga franska gelénaglar i ett par veckor nu och jag tröttnar aldrig på det! Idag hann jag med 5 naglar, vilket är stora framsteg!

Ikväll blir det att läsa ut svenskaboken och förbereda inför analys!

Kram på er

Jag har gjort den övre handen på första bilden. Min vän Tea gjorde den andra.

Likes

Comments

Att vara mobbad. Att vara utfryst, exkluderad. Att inte vilja gå till skolan, för man är ensam. Att inte äta dem dagarna man är i skolan för att man inte vill synas själv. Att höra skitsnack när man går förbi, att få glåpord kastade i ryggen. Att tillbringa mer tid på toaletten än på lektionen. Att alltid sitta tyst i grupparbeten. Att plötsligt duga när de andra bråkar med varandra. Att lyssna när de planerar fester, tjejkvällar, och middagar utan att vara bjuden. Att få sitta hemma själv på helgerna. Att bli slagen. Att få sina glasögon knäckta. Att få saker kastade på sig i klassrummet. Att få hemska kommentarer i omklädningsrummet. Att börja byta om inne på toaletten. Att bli retad för att man inte vågar byta om bland de andra. Att bli vald sist. Att anpassa sig för att duga. Att det inte hjälper hur mycket man än anpassar sig. Att inte ha mycket pengar. Att inte ha de nyaste kläderna. Att köpa saker man inte gillar för att få en liten liten chans att passa in. Att inte passa in ändå. Att gå upp 3 timmar innan bussen till skolan går för att man inte vill visa sig ofixad. Att vara rädd för att möta någon i korridoren. Att kämpa för sina betyg för att man aldrig är i skolan. Att få A på provet. Att ändå aldrig vara nöjd. Att inte veta vem man är. Att ständigt byta stilar för att lära känna sig själv. Att skicka nakenbilder för att bli accepterad. Att få bilderna spridna. Att ständigt få höra kommentarer om sin kropp. Att ständigt få höra orden "snygg bild". Att höra de elaka flinen bakom sig. Att aldrig bli given en chans.

Att aldrig få bli en del av gemenskapen.

Till att

Vara omtyckt. Att ha hittat sig själv. Att vara vän med alla i klassen. Att vara med alla och inte med en. Att inkludera alla. Att inte lämna någon utanför. Att ha skaffat jobb. Att tjäna egna pengar. Att hitta sin egen stil. Att köpa kläder för sin egen skull. Att känna sig bekväm. Att prata med alla. Att leda alla grupparbeten. Att prata inför klassen. Att vara självsäker. Att alltid få höga betyg. Att alltid prestera. Att ha mycket högre närvaro. Att äta i skolan varje dag. Att bara vara på toaletten när man ska. Att slappna av. Att vara sig själv. Att gå ofixad nästan varje dag. Att inte skämmas över något. Att vara ärlig. Att gå i en klass med 20 tjejer. Att få det att funka med allihop. Att stå upp för sig själv och sina åsikter. Att också stå upp för sin familj och sina vänner. Att snart vara utbildad makeupartist, hårstylist, nagelterapeut och fransstylist. Att gå framåt i livet. Att sätta mål. Att lyckas med sina mål. Att snart ta studenten. Att ha körkort. Att ha bil. Att vara pratglad. Att hålla huvudet högt i alla lägen. Att tänka positivt. Att alltid vara optimist. Att inte bry sig om vad andra tycker. Att bli säkrare i sig själv. Att tillåta sig själv att ha dåliga dagar. Att blicka framåt. Att uppskatta det man har. Att göra det man vill. Att inte må dåligt pga andra. Att ge sig själv tid. Att vara snäll mot sig själv. Att inte vara beroende av andra. Att inte ha människor som vill en illa i sitt liv. Att säga ifrån. Att ta steget och bryta kontakter. Att tänka på sig själv. Att tänka på andra. Att ha en sundare syn på livet.

Att bli accepterad
.

Likes

Comments

Är helt kär i mina nya röda skor! Dem blev ett spontanköp i Malmö efter skolan idag. Jag köpte dem på NewYorker för bara 199kr. Ett riktigt kap.


Likes

Comments

Jag har gått ihop med @Todieforswimwear och just nu erbjuder vi 15% rabatt på valfri bikini på Todiefor.com! Använd rabattkoden 'CEHLIE' i kassan för att få din rabatt. Enjoy! ♡

Likes

Comments