Hej hörni! Hoppas allt är bra! Med mig är det helt okej, lite småförkyld men det är väl alla såhär års?

Idag fick jag hem mitt paket från gymshark som jag beställde för några dagar sedan. Väntar på lite mer grejer då jag och mamma ska införskaffa gymkort i Ljungby nu i januari! 💪🏼 Anledningen till att det blir där och inte i Älmhult, är att vi båda kommer jobba där så det blir mest praktiskt.

Idag har jag bara varit hemma, skulle egentligen jobba dom två senaste dagarna, men har stannat hemma pga sjukdom. Men imorgon börjar min jobbhelg (som faktiskt utöver vanligheterna inte är så jobbig denna helgen). Den består av två nattpass på Cheers i Värnamo, och ett söndagspass på Kicks i Ljungby! Efter det är jag ledig i fyra dagar, vilket ska bli väldigt skönt!

Kram på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hörni, det var ett tag sen. Brukar bli såhär för mig, att jag slutar blogga lika snabbt som jag börjar, men nu har jag kommit in i en period där jag har blivit lite sugen igen!

(Jag har gjort mina läppar hos Krenare Sahini på Lips and Shape i Malmö)

Jag tänkte att jag skulle börja med den största förändringen sen sist, vilket är mina läppar! Jag har pratat läääänge om att jag har velat göra fillers eftersom jag alltid haft väldigt tunna läppar.

Jag har hittills fyllt dom två gånger sedan mitten på september, och ska fylla ca 1-2 gånger till inom dom närmsta tre månaderna, mest för att dom ska hålla sig. Eftersom fillers är naturligt så bryter nämligen kroppen ned det efter ett tag, vilket gör att man måste bygga upp det under en period för att det ska hålla så länge som möjligt.

Jag har fått lite frågor från folk angående smärta, resultat, kostnader, vad jag behandlat med, om det var värt det osv.

Smärta: Jag tyckte inte alls det gjorde ont första gången. Jag fick sitta ca 10-20min med bedövningssalva, och sedan själva nålprocessen tog ca 4-5min. Jag kände knappt av sticken och inget speciellt när hon masserade läpparna heller. Andra gången däremot gjorde mycket ondare, både gällande sticken och masserandet. Jag tror att det har och göra med att jag hade ägglossning under den tiden, och hon som fyllde sa också att mens och ägglossning kan påverka smärtan!

Resultat: Jag ser stora skillnader ifrån hur mina läppar såg ut innan, redan första gången var det tydligt. Däremot ska man inte förvänta sig att få resultatet man vill efter första gången. Båda gångerna har jag blivit ganska blå och öm.

Behandling: Jag har behandlat med Revanesse 1ml båda gångerna, och ska avsluta med Stylage. Revanesse kostade 2500:-/ml.

Värt? Absolut! Trots smärta, svullnad och blåmärken! Kommer definitivt fortsätta.


Kram på er!

Utan fillers

Efter en behandling

Efter senaste behandlingen

Före/efter

Likes

Comments

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er, allt är bra med mig iallafall. Förutom att jag är extremt trött idag. Är just nu påväg till jobbet i Lund efter tre väldigt roliga och lärorika dagar i butiken i Ljungby. Är så otroligt tacksam att jag har Tessa, hon är så fin!

Är just nu mitt uppe i en totalt jobbfylld helg efter en helfylld jobbvecka. Igår åkte jag hem efter kicks, bytte om och åkte tillbaka för ett blackjack pass på Harrys. Efter det åkte jag hem och sov ca 3h, och sen upp till Lund. När jag kommer hem ska jag försöka hinna att duscha, sen blir det nattjobb på Harrys ikväll igen! Jag jobbar väldigt mycket, och jag måste nog börja tänka lite på att försöka balansera det lite, för såhär kan jag inte hålla på mot mig själv. Många frågar om jag inte tycker det är tråkigt att jobba så mycket helger, och svaret på den frågan är inte alls! Fullkomligt ÄLSKAR mitt jobb som dealer.

Ha en fin lördag hörni, så hoppas jag vi ses vid bordet ikväll ;)

Ta hand om er!

Likes

Comments

Hej hörni! Det blev inget inlägg igår, jag hade en helt fullspäckad dag. Jag berättade ju att jag var på kicks i Ljungby, och när jag hade slutat var det att åka hem, byta om och göra sig redo för ett blackjack pass på Harrys i Ljungby. Var hemma vid ca 02:30 i natt!

Hursomhelst, vet ni vad mitt liv kretsar runt just nu? Jo att flytta. Och det är snart också. Som det ser ut just nu kommer jag att flytta inom det kommande halvåret, och jag är så taggad! Har aldrig bott själv innan, och jag är så himla nyfiken på det! Jag har så många idéer och längtar så mycket tills jag ska åka och köpa allt nytt jag ska ha!

Snart ska jag åka till jobbet, det blir Ljungby idag igen! Kände verkligen direkt att jag trivdes när jag kom in i den butiken igår, kul när det är så.

Ikväll kommer jag bara att ta det lugnt lite och ladda upp inför den tuffa jobbhelgen som ligger framför mig. Här blir det ingen vila inte ;)

Ta hand om er

Lite inspiration till mitt drömhus från we❤️it

Likes

Comments

Som texten lyder; vi gjorde slut. Vet att många har missat detta så jag tänkte bara berätta att jag och min föredetta pojkvän Oliver gjorde slut för snart en månad sen. Tråkigt när det slutar så eftersom vi träffades när vi var 14 år, men vi avslutade det bra, och jag är superglad över de år vi fick tillsammans!

Idag har jag jobbat, och det ska jag göra resten av veckan också! Dock åker jag ut på lite äventyr och kommer jobba på KICKS i Ljungby istället för i Lund nu mellan onsdag och fredag. Ska bli supermysigt då min vän Tessa jobbar där också! Skönt också då jag har nära dit och slipper pendla i två timmar som jag annars gör.

Annars händer inget mer idag, jag är påväg hem, och väl hemma blir det väl bara att ta det lugnt!

Kram på er

Likes

Comments