Header


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag så har jag inte gjort så mycket, det var inte så god mat idag så jag gick t willys och köpte croissant till lunch, till middag så åt jag hemma gjorda Chicken nuggets, har duschat ganska nyss o ska kolla på pll, så bloggar senare! ;)


Celina 💕


Likes

Comments

Åhh igår så gick jag och köpte nya hörlurar, dock då att mina gick sönder. Fina fina Urbanears plattan Tomato älskar dem verkligen, dem har bra bas så jag rekommenderar den verkligen, den finns såklart i flera färger!


Likes

Comments

Hej, har inte bloggat på ett tag nu, är sjuk så kommer typ kanske blogga mer idag, igår hände nog inte så mycket, Thanh fyllde 16 år igår :) jag fyller ju år i dec .. Så 10 mån kvar .. Idag så kommer jag bara slappa hemma, sova elr ngt. Bloggar senare!


Celina

Likes

Comments

Längesen man blogga, glömmer alltid bort eller så har jag inte tid, idag så har jag inte gjort så mycket, ganska nyss så åt jag en väldigt god hemmalagad lasagne som min underbara mamma gjorde, man blir så mätt med en sådant god mat.

Ska kolla på Walking dead nu så kanske bloggar senare .Celina 💕

Likes

Comments

Åhh äntligen lov, har inte gjort så mycket dem här dagarna och kommer inte göra något speciellt heller under lovet, vaknade förut vid 09 och har ätit frukost, och ska bädda sängen nu så lovar att blogga sen!


Celina

Likes

Comments

Färgade håret i söndags, skulle ha blivit mörk brunt men det ser tyvärr ut som svart, är ändå nöjd med det så får väl helt enkelt nöja mig med det, Har inte gjort så mycket idag då nästan ingen var i skolan så jag fick ganska mycket gjort. Just nu så kollar jag på Vampire diaries, har kommit ganska långt på nästan en vecka så får helt enkelt fortsätta titta nu, bloggar säkert senare.


Celina 💕

Likes

Comments

Har inte bloggat så mycket haha, har inte haft lust så har varit ganska trött efter skoldagarna, har haft så ont i magen i dag och jag vet inte hur länge det vara och jag hoppas verkligen att det inte varar länge .. Ska ut en sväng och promenera lite och bloggar kanske när jag kommer tillbaka!

Celina 💕

Likes

Comments