Jag vet blicken, kvaliten vad hände där?

Men kolla så fin min flicka är!
Sjukt nöjd över gårdagens dressyr pass! Efter en liten stund så var hon riktigt avslappnad och mjuk. Böjbar och lätt att ställa om, ahh så glad jag va.
Vi jobbade en stund i skritt innan vi travade, vi red på en 8 ett tag och sen tog vi några galoppvolter och ökningar. Tror verkligen att jag rider längre än vad jag faktiskt gör, får rida med armbands ur, vilket resulterade till ett kort men nyttigt ridpass!

Denna vecka är inte så planerad när de kommer till ridning. Kanske åker och hoppar lite studs linjer idag, eller inte. Får se.Vill bara förvarna att jag jobbag på mina blickar i dressyren, går dock sådär. Så varnar för hemsk blick!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag
Första praodagen
Tandläkaren

Tisdag
Inget speciellt

Onsdag
Inget speciellt

Torsdag
Utvecklingssamtal
Funktionär på P&J?

Fredag
Inget speciellt

Lördag
inget speciellt

Söndag
Klubbmästerskap (LC & LB)

Likes

Comments

Har varit dålig uppdatering för jag har varit sjukt trött hela veckan.

I Onsdags så red vi bara runt lite. Ingen direkt träning liksom.

Igår hopptränade vi.
Soho var tipptopp! Jag därimot var lite halvdant.
Vi började på lite åttor över bommar sen hinder. Det gick bra men jag "slutade rida" precis innan hindret, förvånad över att Soho hoppade. Men efter en liten stund på åttan kom jag igång. Så när vi sedan skulle hoppa en bana i lugn, stadig galopp (Soho har en tendens att bli lite snabb och stark i svängarna). Så gick det bättre!

En missnöjd Soho som måste stå med silverschampoo i.


Likes

Comments

Dressyrträningen igår gick galant. Mycket bättre än första gången! Hon drog lite i galoppen men resten gick bra. Mycket avslappnad och tillbaka dragen, vilket är precis som hon ska vara. Framåt i hoppningen och lite trögare i dressyren. Hon har väldigt lugna pass, tränaren, inget negativt med det dock. Nu blir det ingen träning för henne förrens om 4 veckor.


Idag blir det en skritt promenad i grimma. Bara en kortis. Vet inte om jag ska se om någon mer ska ridas eller vila mig själv idag också. Varit riktigt trött en så länge denna ny startade vecka. På måndag börjar prao-veckan. Faktiskt RIKTIGT taggad! Ska bli kul! Ska GÖRA det kul!

Likes

Comments

Måndag
Dressyr

Tisdag
Vila

Onsdag
Rida igenom

Torsdag
Hoppning

Fredag
Rida ut

Lördag
Vila

Söndag
Dressyr

Likes

Comments

Det har varit en LÅNG dag för stackars lilla Soho. Sadel och träns på sig i allt för många timmar, gummsan!

Men duktig var hon! Extra bra dag! Om man bortser från att klassen innan vår avslutades En Timme tidigare än vad som hade sagts. Aja, vi hann.


Vi börjar med lagtävlingen. Vi behövde en till nolla för att ta oss till omhoppningen och Soho, sist ut av alla i klassen, levererar! En överlycklig ryttare och ett glatt lag hördes. Allt gick så braaa. Dock har vi ett problem att avstånden blir fel och därav så kommer vi ofta ett steg för lite, men hon räddar oss varje gång. Omhoppningen gick mycket bra den med. Hon drog lite mot utgången i slutet men inget som påverkades. Hon var dock trött så gick inte speciellt fort men det var inte heller det jag satsade på. Vi var felfria och laget hamna på en härlig fjärdeplats! Nöjd!

Individuell LC+. Den högsta klass vi tävlar i, för tillfället.

Så NÖJD, så BRA, så DUKTIG! Trotts en trött häst och en trött ryttare så tog vi oss igenom med en dubbel nolla och en 6 placering. Hon hade bra fart dock.


Mamma som pratar i slutet, haha!

Likes

Comments

Nu är allt packat och klart.
Soho är tvättad och lastad.

Vi ska först inom Hööks och köpa ny nummerlapp i första hand. Kanske även ansiktsborste. Kanske köper vi mat också. Vi får se.

Hoppas att det går bra nu bara!

Likes

Comments

Kom hem för cirka en timme sedan. Bara ätit sedan dess.


Allting är packat, känns skönt. Och sysslorna i "jobb-stallet" var mycket enkla. Hon har en så himla fin gård, Hélen, min "chef"! Mysigt hus med en pool, härlig entré till gårdsplanen, stora hagar, mysigt inackorderings stall, härlig ridbana, frigående höns, stort nybyggt ridhus med fibersand och fräscht nybyggt stall. GIVE ME!

Red både Soho och Lady. mycket fina och snälla små ponnyer. Red samma runda med Lady som jag gjorde förra helgen. Dem har fyllt i alla hål i vägen så den var bra och hon var framåt men avslappnad. Bytte aldrig galoppen och var lätt hanterad! Guldstjärna!! Duktig liten Lady.

Soho fick springa i grimma runt stora hagen idag. Mycket uppskattat då det blev svårt att stoppa henne. Dock inte förvånad, red i grimma liksom. Guldstjärna där med! Vi behöver inte åka förrens närmre 12 imorgon så ska bada henne imorgon istället.


Svängde inom på Ridersport då vi behövde nytt hönät. Köpte även schampoo och silver-schampoo när jag ändå var där. Ska köpa ny nrlapp och ansiktsborste på Hööks imorgon.

Vet inte varför bilden ligger mer, den borde inte det.

Likes

Comments

Blir en halv dag i stallet idag.

Drar dit kl 12, packar, rider Soho lite lätt, kanske rider någon annan, tvättar Soho, fixar hö, gör vanliga stallsysslor och när jag känner att det passar drar jag vidare till nästa stall för att utföra mitt jobb. Att tvätta Soho blir det sista jag gör så hon håller sig hyfsat ren.


Imorgon blir det sovmorgon då vi inte ska dra förrens 11. Tävlingen ligger i Falkenberg, jag hoppar en LC lagtävling och en LC+.


Mer uppdatering senare.

Likes

Comments

Det gick bra, men ändå inte.

För det första skulle hon bestämmt tramsa vid en vattenmatta huur länge som helst. Spela ingen roll om de var andra hästar framför, hon total vägrade gå fram och hälsa. Så när de var dags att hoppa den var jag tvungen att följa efter en liten B-ponny.. suck!
Sen så skulle hon inte ta en sväng på kortsidan för de var också läskigt tydligen så vi kom för långsamt in på en linje men en kombination så hon vägra andra hindret i kombinationen, jag kom ur sadeln, hon drog sig undan o jag trilla i marken. Hade nog kunnat ställa mig i stället för att hamna på marken men var ett hinderstöd precis där sen fick jag inte fäste, haha!

Men när de var dags för bana var hon duktig! Knäppa lilla häst.
Vet inte riktigt vad jag ska göra när det gäller vattenmattor. Har haft problem med dem sen vi köpte henne. Ska träna när vi står vid Björbäck. Blir lättare då.


Mamma som skulle filma tryckte tydligen fel så fick ingen film på banan.

Likes

Comments