Header

I min pure ungdom, camperet jeg med mine forældre, på midt sjælland med en Bellacamp for senere at blive opgraderet til Nordsjælland og campingvogn, det var den gang en utrolig stor luksus med sådan en vogn. Nu tror du helt afgjort, der er sket en taste/stavefejl når jeg nu skriver glamping men det er ikke helt korrekt, for glamping er det nye frø i karsen når det kommer til campinglivet.

Da jeg ramte trenageårende og de der fyre, fester og farver blev mere interessante, aftog interessen, blev mere og mere magelig, så meget at det er flere år siden jeg sidst tjekkede ind på en campingplads.

Glamping er luksus udgave for at ligge i telt, det er gerne med dobbelt seng, møbler, komoder og sådan ganske almindelige ting som vi har i vores ejet private hjem. Det er oftes placeret med en drøn god udsigt på fast underlag, det gør det med at ligge i telt til en mere magelig tilstand.

Har set bloggeren Emily Salomon , skrive vidunderlige indlæg om deres fine, fine telt (som så yndefyldt bliver beskrevet som deres sommerhus), er i øvrigt møg misundelig, de nyder virkelig ude livet i rigtig glamping stil. Netop Emily's opslag har gjort mig enorm hug at komme ud og opleve den form for campistliv, kan jo krydse andre former af på listen. Det må bestemt være det næste jeg skal udforske og lur mig ikke om jeg elsker det!

Så fedt et koncept!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Tænkte jeg ville dele et uddrag af min Instagram profil, så de af jer der ikke er en del af dette sociale medie, kan se hvad jeg deler, for jeg er mere aktiv derinde end på Facebook. Så jeg vil varmt anbefale dig at oprette en profil, der er så hyggeligt, mange gode billeder og rigtige søde mennesker.

Det sidste billede af den hvide væg i stuen, senere, samme dag blev den malet
Har nydt vandmelon, havde ren faktisk glemt hvor godt det smager
Vist sommer sandler frem
Stuen efter den fik en omgang maling, de har virkelig pyntet og givet en god sammenhængning mellem køkkenet og stuen
Læsket mig i Othello kage, jordbær og spandevis af kaffe
Smug kig i køkkenet med den nye blå vægfarve
Lavet koldskål-chia-grød med friske jordbær som topping
Taget dagens outfit billede

Billederne er nødvendigvis ikke lagt op i denne rækkefølge, men det er nogle af de nyeste. 
Denne søndag er vist mere til indendørs aktiviteter (med varsel om skybrud), så her står den på afslutningen af Tour de France, med kaffe og brændende stearinlys. God søndag!

Likes

Comments

I grunden har jeg ikke så meget på hjertet at fortælle i dag, startede dagen på en skidt måde, vågende ved jeg troligt havde slukket væggeuret, vendt mig om på den anden side, for så at vågne en halv time forsent.... og lad mig bare sige at toget venter ligesom ikke på jeg nosser mig færdig. Så det skulle gå stærkt, lige en god halv time til bad, udvælgelse af tøj, krigsmaling og kaffe, som så blev coffee to go.
Sådan fungere jeg ikke om morgen, det gør mig tvær og forventede det ville gå over i løbet af formiddagen men nej, har været en lidt af en gravpot dagen lang.... Undskyld til de af jer der har været i mit nærvær.

Til gengæld vil jeg vise jer disse beauties, som er indkøbt for under 300 kr på Asos og så var det ovenikøbet fragtfrit. Elsker gode priser som kan holde mit budget på et rimelig niveau, sparer hvor jeg kan, for at finde mønter til sådanne udgifter.

Aftens planer er at ligge på langs, sætte en om gang serie på (nu hvor jeg har tilladt mig at have HBO), så skal der dæleme ses serie for pengene, ellers skal jeg bare henholdvis tidligt i seng, få en god nattesøvn så jeg kan være frisk og frejdig til endnu en arbejdsdag imorgen.

Likes

Comments

Jeg er ovenlig glad for at vejret har været gråt, våt og trist (for en gangs skyld i denne sommer) Det har været super ideelt til male i.
Vågende ved 07.15 tiden (takket været nogle banditter, som mente at nu skulle der ikke soves længere)
I morges mens morgen kaffen stadig blev indtaget, tog jeg dette billede og lagde ud på Instagram, det SIDSTE billede af den hvide væg, var ivrig for at komme i omdrejninger og få dagens arbejde gjort. Sendte min kære farmand en masse tanker undervejs, han var min malermester gennem min ungdom og heldigvis sidder hans lærdom stadig i mig. Fik dækket ordentlig af, taget kanterne først og rullede resten af vægmalingen på som oplært.
Undskyld mit sprog, men HOLD KÆFT, det ligner en million, føler jeg bor i et magasin blad. Det var præcis sådan jeg havde forventet det i mit eget hovedet, Det var sådan jeg forstillede mig hjemmet skulle hænge sammen mellem køkkenet og stuen. JEG ER SÅ GLAD FOR RESULTATET!

Nu vil jeg læne mig tilbage i sofaen, nyde søndagen og hjemmet, inden hverdag kalder i morgen, for dælen hvor er det altså blevet godt.

Likes

Comments