Header

Nu är vi komplett i en hel vecka ❤

Kommer bli dåligt med uppdatering nu på bloggen när Zeke är här. Vill lägga all fokus på honom! Om de blir nå inlägg lär det nog vara foton på han haha :)

ha de bra så länge! kram

Likes

Comments

Imorgon kommer Zeke hit ❤ Är både nervös, rädd, förväntansfull och lycklig. Hundra tankar snurrar i mitt huvud just nu. Kommer han känna igen mig? Kommer han vara samma Zeke eller kommer han ha ändrats? Hur kommer han reagera när han ser mig? Kommer han känna igen Cooper, Bamse och alla sina andra djurvänner här? Ja ni hör ju, dessa är bara några av mina tankar. Det verkligen far runt i huvudet på mig just nu. Jag saknar han så sjukt mycket och jag kommer garanterat bryta ihop imorgon så fort jag ser honom. Allt kommer bara släppa och tårarna lär forsa ner från mina kinder.

Åker och hämtar honom imorgon eftermiddag i stan. Pappa är snäll och gör mig sällskap. Lär nog bli väldigt mycket känslor, så bäst att skippa åh köra bil känner jag. Onödigt och köra när man inte kan vara 100% koncentrerad!

Likes

Comments

Var nyss ner till sjön med Khloe så hon fick bada lite :) Så himla lugnt och mysigt där nere. Känns väldigt lyx att ha det ca 100 meter från huset! Glömde kameran, men det blev några mobil bilder iallafall :) Så ni får nöja er med dem.

Likes

Comments

Sista chansen nu ikväll att fynda hos Madlady och få 20% rabatt! Funderar själv på att klicka hem något. Dock var storleken i dom svarta jeansen jag suktat efter sååå länge slut :( så typiskt!

Likes

Comments

Hej på er! Nu är vi hemma 😊 Det blev en oväntad bloggpaus i helgen! Tänkte ju försöka skriva åtminstone ett inlägg per dag.. Men så gick det med de, hehe 😁 Får uppdatera er idag istället om vad vi gjort i helgen. Vi har åkt lastbil, båt och sexhjuling, ätit grillat, ätit på restaurang, varit ut på promenad och badat badtunna! 😃 så himla mys! Har både fotat bilder med kameran och mobilen. Dock är hälften av bilderna på Johans kamera.. och jag fick inte över dom till min mobil nu innan jag åkte.. så får visa er dem nån annan gång!

Mobil bilder


Kamera bilder

Likes

Comments

Snart åker jag, Khloe och Luna iväg till Johan :) Mys! Ska bli så skönt och komma bort över helgen. Det lär nog inte bli så mycket bloggande när jag är där. Men ska försöka skriva åtminstone ett inlägg per dag :) Tar med mig kameran också, så får se om de blir några bilder! Kommer hem på måndag igen så tror att ni överlever ändå ;)

Ha en bra helg, kram

Likes

Comments

För några dagar sedan började jag kolla på en ny serie som jag hade sett gick på tv:en. Barnmorskan i East End heter den. Tycker den är riktigt bra faktiskt och spännande att se hur det var på ett ungefär förr i tiden. Serien är även baserad på en verklig människas liv, vilket gör den extra bra enligt mig!

Barnmorskan i East End/Call The Midwife

"Serie som följer en grupp barnmorskor som jobbar i det fattiga området East End i London under 1950- och 60-talet. Baserad på Jennifer Worths självbiografi."

Likes

Comments

Något jag verkligen aldrig, ALDRIG skulle ta på mig är ett par utsvängda jeans/byxor! Tycker det är sååå gräsligt fult. Alltså hur kan man tycka detta är snyggt? förstår verkligen inte.. Har ogillat utsvängda byxor sedan jag var liten!! Kan verkligen inte förstå hur dom kan vara inne igen..

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på 30 days challenges! Och nu är det dags för mig att presentera alla mina djur för er :) Hade tänkt fota helt nya bilder till er idag, men jag har tyvärr gått och fått feber.. Så typiskt! Ni får nöja er med mina gamla bilder. Hoppas det är okej ❤

Khloe - Japansk spets, 1 år och 10 månader


Cooper - Blandras, 2 år


Luna - Blandras, 4 månader?


Puh - Dvärgvädur, 10år


Popcorn - Dvärgvädur, 4 år


Helix - Dvärgvädur, 1 år (har tyvärr ingen nyare bild)


Sotis - Dvärgvädur, 3år


My - Dvärgvädur, 4år

Likes

Comments