Kære læsere

Først og fremmest glædelig jul til jer alle. Jeg håber i havde en dejlig aften med en masse lækker mad, gode gaver og et dejligt selskab.

Jeg havde en super hyggelig aften sammen med min lillebror, far, farmor og farfar. Vi var ikke så mange i år som vi plejer, men det var super hyggeligt og dejligt afslappende. Jeg elsker simpelhen bare alt ved julen. Da jeg var lille var jeg altid spændt hele december måned indtil det blev d. 24 for så måtte man pakke gaver op. En anden grund til at Juleaften er en af mine yndlings tider på året er fordi at, min faster kommer hjem fra USA hvert 4 år til jul. Jeg holder ekstremt meget af min faster og jeg ser utroligt meget op til hende. Hun kom desværre ikke hjem til jul i år, fordi hun næsten lige har været på besøg i danmark en uges tid.

Min farmor havde lavet det helt stor jule måltid med både, sovs, kartofler, and og flæske steg og hvad der nu ellers ikke er af lækker mad på det helt store julebord. Efter maden skulle vi selvfølgelig havde risalaman, vi gik alle efter at få mandel gaven, men det endte med at være min far som løb med den. Efter maden var det selvfølgelig blevet tid til at danse om juletræet og synge en masse gode julesange. Det var super hyggeligt men til sidst blev de gamle lidt rundtossede, så vi måtte hellere stoppe mens legen var god.

Efter en masse lækker mad ved julebordet og sang om træet, var det GAVE TID!!! Da jeg var lille var jeg altid spændt på hvad der mon gemte sig i de pakker der var til mig og jo støre pakken var jo bedre. Efter jeg er blevet ældre er det mere det at give gaver og se dem man holder af pakke det op som man har købt til dem. Jeg elsker at se hvor glade andre bliver når man giver dem en gave. Det giver en god følelse inden i, at vide at man har været med til at gør en man holder af glad.

Nåhhh men i vil sikkert gerne høre hvad der så gemte sig i mine pakker. Nogen af jer vil måske tænke “hold nu op nogle dødsyge julegaver”, men jeg elsker dem. “Here is it” jeg har simpelthen fået så mange flytte hjemmefra ting. Jeg skal nemlig flytte ind i min lejlighed om 2 1/2 år og jeg glæder mig helt vildt. Nogen vil mene det er lidt tidligt at starte med at samle på ting, når der er 2 1/2 år til, men jeg syntes simpelthen ikke at jeg står og mangler noget andet og der er så mange ting man skal have når man skal flytte hjemmefra første gang.

Jeg håber i havde en dejlig jul og nyder at have ferie lidt endnu.

Knuuus ❤️

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Kære læsere

I kender det sikkert godt, når det bare er ekstremt svært at beslutte sig for hvad man skal have på. Det er det samme problem man har hver gang man skal noget. Der er nu 4 dage til juleaften og jeg har endnu ikke besluttet mig for "what to wear". Jeg tænkte derfor, at jeg muligvis ikke var den eneste som stod med dette dilemma. Her er mine 4 forslag til nogle super flotte og mega lækre "Holiday Outfits".

//Byic: Grøn kjole// Køb her

Jeg elsker Byic`s tøj, da det er super flot og meget stilrent. Denne kjole er perfekt som "Holiday Outfit" men også til hverdagsbrug. Jeg elsker alt ved denne wrap-kjole da den hverken er for meget eller for lidt og man kan bære den i en hver anledning.

//Boohoo: Rød kjole// Køb her

Hvis man ikke har råd til det helt dyre outfit er Boohoo altid en god hjemmeside til at finde flotte outfits til rimlige priser. Jeg er helt forelsket i denne kjole. Den er så enkel og af lige vælg ekstrem flot at begive sig ud i på denne tid af året. Jeg syntes enkle kjoler kan være så fantastiske fordi man selv har mulighed for at style sit outfit enten op eller ned.

//Envii: Sort kjole// Køb her

Hvis man godt kan lide at investere i et lidt dyre "Holiday Outfit" vil jeg klart anbefale Envii. Det som jeg elsker specifikt ved denne kjole, er at den er meget fin og elegant. Jeg elsker at kjolen er så ned tonet men af lige vælg har så mange små fine detaljer. Dette er en super god kjole til dig som måske ikke er så meget til det farverige, men mere til det ned tonede look.

//Nelly: sølv Kjole// Køb her

Nelly kjolen er god til dit "Holiday Outfit" grundet de mange fine detaljer og glitter. Jeg syntes det er et super fedt, mega lækkert og så yndefuldt design. Dette er et helt igennem perfekt "Holiday Outfit" i følge mig.

Likes

Comments

Hej allesammen.

Mit navn er Cecilie Vogt, jeg er 17 År gammel og er i gang med at studere. Jeg har nu startet bloggen her op og glæder mig helt vildt meget til at komme igang. Jeg har før haft en anden blog omkring makeup for 2 år siden, men lukkede den ned fordi jeg ikke følte jeg havde nok tid! Nu vil jeg prøve igen og denne gang skal den handle om fashion og lifestyle. Jeg elsker mode og bruger meget af min tid på at følge med i de nyeste trends. Jeg elsker også at rejse en del og oplev en masse. Jeg glæde mig til at dele min hverdag med jer, mine mode tips samt tage jer med på en masse fantastiske rejser og oplevelser.

Knuuus 💗

Likes

Comments