Header

Hei dere! Åh unnskyld. Jeg er dårlig på dette. Plutselig er det gått dager, og plutselig er det gått uker før jeg klarer å komme med noen oppdatering her. Jeg har til og med vært så flink til å ha med meg kamera hit og dit, og sitter nå med alt for mange bilder som jeg gjerne skulle ha publisert. Problemet mitt er bare at jeg aldri blir fornøud. Jeg har sittet med ett innlegg i en uke nå, og jeg er fortsatt ikke fornøyd. Det blir aldri slik jeg har sett for meg at det skal bli. Derfor blir det så utrolig vanskelig å skulle klare å oppdatere jevnlig når jeg alltid føler det jeg legger ut er halveis, og ikke slik jeg egentlig ønsker å prestere. Jeg er heller ikke helt fornøud med designet, så den siste tiden har jeg virkelig følt på at ting aldri blir slik jeg håper det skal bli, eller som jeg jobber mot at det skal bli.

Men jeg vil veldig gjerne fortsette med dette, hver gang jeg gir meg, så slipper jeg aldri helt tanken på å komme tilbake. Så jeg kan aldri gi meg helt, jeg er alt for glad i å ha noe kreativ å tusle med til å kunne legge alt dette helt fra meg. Jeg har bare mine perioder, og noen perioder er jeg er litt for kresen med hva jeg deler, og jeg er midt i en slik periode nå. Samtidig ser jeg jo at jeg får flere mailer, og mennesker utenfra som legger merke til det jeg gjør. Det er jo uten tvil noe som hjelper på motivasjonen, men i den siste tiden har til og med det vært slit. Og det er jo noe av det jeg har drømt om. Så det er selvfølgelig synd at ting som det heller ikke gir meg den gleden jeg trodde det skulle gi meg. Det er jo ikke det at jeg ikke elsker å få mailer, og nye mennesker om ønsker å samarbeide med meg, men det er bare det at jeg ikke føler jeg er god nok eller at jeg kan levere det resultatet de ønsker. Kanskje er det bare meg selv jeg må jobbe med når det kommer til dette. Kanskje er jeg litt for treng mot meg selv. Jeg må bli flinkere til å stole på at jeg faktisk kan få til dette.

Jeg har mange innlegg som ligger inne, og jeg skal prøve så godt jeg kan å få fikset og ordentlig slik at jeg føler det er klart for å legges ut her. Jeg har to oppdaterings innlegg jeg prøver å få i havn, så dere kan se hva jeg har holdt på med siden sist jeg oppdatert her. Jeg skal også fortsette å være flink til å ta med kamera hvor enn jeg er, så kanskje klarer jeg til slutt å få innleggene til å bli slik jeg ønsker. Akkurat nå er jeg på hytta, og koser meg med sol, familie og ferie. I morgen kommer Eirik ned hit, og da skal vi til Stavern festivalen. Det gleder jeg meg så mye til. I kveld lover jeg å bruke tid på å fikse innleggene slik at jeg kan oppdatere noe her fremover.

Klem, Cecilie

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Etter litt under 24 timer i Stockholm er jeg nå hjemme igjen. Vi kom hjem i går kveld, og jeg rakk kun å pakke litt av tingene vi kjøpte til leiligheten i noen i IKEA poser før jeg la meg. Vi koste oss super mye, og det er virkelig noe jeg kunne gjort igjen. Trenger ikke mange timene for å gjøre noe annet og føle at man er på ferie. Stockholm er jo en super fin by. Det var 3 gang jeg var der, men jeg har faktisk aldri vært der med enn 24 timer haha. Det får jeg heller ta neste gang hehe. Nå er jeg hjemme igjen og nyter det å ha fri noen dager. Føles super godt å kunne nyte at det er sommer og ferie.

- Onsdag 28 Juni -

Nå sitter jeg på flytoget på vei til Gardermoen. Eirik kommer hjem igjen i dag, og jeg gleder meg så utrolig mye til å se han igjen. Er jo faktisk litt over en måned siden jeg så han sist. Begynne tjo å bli vant med at det er lang tid mellom hver gang, men jeg skal ikke legg sjul på at jeg gleder meg veldig til å få han hjem fra militæret for godt. Det er jo faktisk bare en måned til (!!!) Tenk at det snart har gått ett år. Det føles fryktelig rart, men så godt at det er over. Synes i hvert fall jeg Hehe. Jeg har tilbrakt dagen i byen sammen med fine Matilda fra jobb, og deler flere bilder senere. Håper dere får en fortsatt fin dag!

Likes

Comments

- Stockholm -

Da var vi endelig fremme i Stockholm. Vi satte oss på toget 11.32 og var fremme her klokken 16.56. Det var faktisk super digg å ta toget. Kjempe behagelige seter hadde vi, og jeg fikk til og med sovet litt også. Sparer jo faktisk heller ikke så mange timer på å ta flyet når man tenker på veien til og fra flyplassen. I tillegg er jeg litt små stressa for å fly, så det er slippe det var i og for seg ganske greit. Da vi kom hit rakk vi ikke engang komme oss til hotellet før vi hadde tilbrakte en og en halv time på Zara home. Jeg har jo sittet å gjennomsøkte denne siden i flere uker, så jeg visste akkurat hva jeg var Pål utkikk etter. I tillegg at det salg noe som passet veldig greit.

26. Juni 2017

Nå skal vi straks ut å spise. Ikke mange timene vi fikk på dagen i dag, men vi har heldigvis noen timer her i morgen også. Krysser fingrene for at været er litt bedre, og at vi slipper regn. Det at jeg har fikser Wifi funksjonen på kamera gjør det jo også mye lettere å oppdatere litt undervise på turen. Håper på å få tatt noen flere bilder i kveld også. Håper alle får en fin kveld, også snakkes vi i morgen!

Likes

Comments

- NEXT: STOCKHOLM -

Hei, alle! Nå sitter jeg på toget på vei til Stockholm med mamma. Dette er noe vi egentlige hadde planlagte lenge, men og i med at prisene på fly og alt var så dyrt hadde vi egentlig bestemt oss for å bli hjemme. Da vi fant bedre priser på tog billettene bestemte vi oss for å ta turen like vell. Vi skal ikke være lenge borte og kommer hjem allerede i morgen. Det passer egentlig helt perfekt. Vi har ikke store planer utenom å dra innom Zara Home og interiør butikker. Jeg gleder meg sånn til å handle inn ting og tang til leiligheten. Passer perfekt å handle inn slike ting nå i og med at Eirik og jeg reiser over til Bergen i helgen.

// April 2017 //

Vi har tatt slike turer til Stockholm og København før. Men da har vi kun dratt opp og ned på dagen. Denne gangen reiser vi og blir over en natt. Noe som gjør at turen og alt virker lengere. Jeg er så heldig å ha en ukes ferie og det passer perfekt å bruke den til slike hyggelige ting som dette.

// Tilbakeblikk New York City //

Til tross for at det er Stockholm vi skal til deler jeg like gjerne noen storbys bilder fra New York. Dette var når familien var på besøk. Jeg har endelig fått til wifi funksjonen på kamera. Eller jeg har vell aldri prøvd det før nå. Så nå har jeg de timene vi har sittet på toget redigert til gamle utpostede bilder fra New York. Åh så gøy å sitte å tusle meg ting som det. Kamera er med på turen og håper på å få tatt til storbys bilder i Stockholm også.

Likes

Comments

  // MIN 20 ÅRSDAG //

Så var det på tide å dele noen bilder fra bursdagen min. Jeg har jo delt noen bilder fra sommerfesten til Nouw, men tenkte å dele noen bilder jeg tok under dagen også. Var ikke mange bildene jeg fikk tatt, men noen ble det i hvert fall. Igjen, jeg stor koste meg virkelig denne dagen. Fra morgen til kveld, og jeg er virkelig så takknemlig for alle som gjorde den så bra. 

Jeg som den bursdags elskeren jeg er har jo store forventinger til denne dagen. Dagen ble faktisk bedre enn forventet. Ofte sitter man igjen med en slik off det er over følelse etter slike dager man har gledet seg lenge til. Men etter denne dagen sitter jeg faktisk ikke igjen med denne følelsen, jeg kan leve lenge på denne dagen, og jeg sitter igjen med masse gode minner, og en 20 årsdag uten like.

Lunsj på Asia, Aker Brygge

Her har jeg samlet noen bilder fra den den fine frokosten min mamma hadde stelt istand (se ballongene!! wæ jeg som elsker slike ting). Og noen bilder fra den super hyggelige lunsjen jeg hadde på dagen. Har noen bilder fra kvelden også, som er såå hyggelig å se tilbake til om noen år. Veldig glad jeg var så flink til å dokumentere denne fine dagen. Jeg har så lyst til å få til en feiring også, men det får bli ved en senere anledning. Nå er det så mye annet som skjer, så ser ikke helt hvordan jeg skal få satt sammen noe slikt før jeg flytter.

Se så hyggelig frokost jeg våknet til

// 15 JUNI 2017 //
Klem, Cecilie

Likes

Comments

TILBAKEBLIKK TIL ...

Siste bildene fra New York jeg ikke har delt. Har helt sikkert noen jeg kommer til å dele senere, når jeg begynner å skulle mimre tilbake. Men for denne gangen er dette det siste. Så rart å ikke ha masse bilder liggende igjen som skal deles. Da er det bare på tide å begynne å ta nye bilder her hjemme. Dette er fra de siste dagene vi hadde i byen. Jeg tror faktisk dette er fra siste hele dagen vi hadde der.

Siste dagene i Soho

Så rart å tenke på at dette begynner å bli godt over en måned siden, og at det ikke er lenge til jeg har vært hjemme i 2 måneder allerede. Tenk at det er like lenge som halvparten av oppholdet jeg hadde der nede. De to månedene der virket jo såå mye lengere, og føler nesten som at jeg bodde der i ett år haha. Når jeg tenker tilbake på det, og byen i seg selv føles det fortsatt litt som hjemme. På en merkelig men god måte, håper det vil føles litt som hjemme når jeg en gang reiser tilbake hit.

" April 2017 "

// MIN SISTE DAG I NEW YORK //

- Topp, veske : Zara - Skjørt: BIKBOK

Klem, Cecilie

Likes

Comments

* TO DO LIST *

For snart ett år siden bestilte jeg meg noen små ting på nettet fra kikkik. De har masse søte bøker og ting og tang. Som planleggnings bøker, og masse tilbehør til. Da jeg reise til New York tok jeg den ikke med meg. Det var rett og slett ikke nok plass eller noe til å skulle drasse med meg masse slike ting. Derfor har den helt gått i glemmeboka, før jeg kom på det i går. Det er utrolig mye som skjer fremover, og ikke minst ekstremt mye planleggning. Alt fra overtakelse av leilighet, til planlegging av innkjøp til leiligheten.

Det er faktisk ikke lenge til vi tar over leiligheten. Det skjer nemlig om litt over en uke. Åh jeg er virkelig så spent. Jeg har ventet på denne dagen nesten hele mitt liv. Ikke fordi jeg gleder meg sånn til å flytte, men fordi jeg gleder meg sånn til å skape ett hjem som er mitt. Fikse, ordne, pynte og innrede. Jeg har derfor allerede begynt å tenke på hva som skal på plass, og hva vi er nødt til å ta med oss når vi tar turen neste uke. Heldigvis er vi så heldige å flytte inn i en leilighet som allerede er helt møblert, og det er kun småting og generelle ting som blir med i bilen neste uke.

Bok bra Kikki K, printede bilder fra Japan foto

- Overtagelse om 2 uker- 

Til tross for at vi tar over leiligheten neste uke er det ikke før litt ut i August vi flytter for godt. Selvfølgelig var det mulig å finne en annen leilighet så vi slapp å flytte inn allerede nå, men elsker virkelig den vi har funnet, og den føles så riktig. I tillegg er den helt ny oppusset, noe som er ett stor pluss. Alt er super rent og pent, og veldig nytt. Heldig har jeg vært å fått endel gavekort, og ting som jeg kan bruke i leiligheten. Åh gleder meg så utrolig mye til å begynne innrede den akkurat som jeg har drømt om.

Jeg gleder meg også utrolig mye til å se den i virkeligheten. Det kommer til å være så gøy, og håper virkelig den er som det ser ut til på bildene. Det blir også mitt aller første møte meg byen jeg skal bo i i hvert fall 3 år. Det kommer til å bli super rart, spennende og ekstremt morsomt. Jeg gleder meg sånn til å komme meg dit, og komme meg litt nærmere en ny fase av livet. Åh jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg så utrolig mye til alt som er i vente. Jeg tror de neste månedene kommer til å bli så spennende.

Cecilie

Likes

Comments

*ses om noen uker *

Som jeg gleder meg til California nå. Nå har endelig ting begynt å falle på plass. Hotell og fly og alt er på plass, og det eneste vi nå trenger å gjøre er å fikse bil og lage en to do list. Tror virkelig de dagene der skal bli av de bedre, og gleder meg til å se enda mer hva dette stedet har å by på.

Jeg elsker jo palmer, så det er ikke noe tvil om at jeg gleder meg litt ekstra til å ta frem kamera å ta bilder av de igjen haha. Det er jo ikke noe finere enn palmer? Det tror ikke det haha. Postet ett av disse bildene da jeg var der nede, men elsker fargene og lyset så tenkte jeg like greit kunne dele noen flere med dere. Har ikke så mange bilder på lager om dagen, så da passer det å ta frem de siste fra turen hit i April.

California 

Likes

Comments

- NOUW SOMMERFEST - 

Så var det på tide å snakke litt om sommerfesten til Nouw. Åh så utrolig hyggelig det var. Det var så hyggelig å møte alle menneskene man kun har sett, og lest bloggene til. Dette er for meg første møte med slike eventer, og jeg synes virkelig det sto til forventingene. For en bra gjeng. Så mye flotte, og søte jenter. Kvelden startet 17, og fant sted på lekter´n. Her hadde flinke @TESSB og @KAROLINESMADAL stelt i stand som bare det.

Det var flotte goodiebagger fra Mildh Press (lager ett eget innlegg med innholdet siden), drikke, snacks, og tidenes fotobar. Jeg elsker jo virkelig slike ting, og tok en hel hæv av bilder haha. Foto stasjonen var stelt i stand av Fotobaren AS, og jeg har virkelig såå lyst på noe slikt om jeg klarer å summe meg til en bursdags feiring før sommeren. Tenk så hyggelig å ha slike bilder i ettertid.

- Lekter´n -

Åh bare se på denne kule foto stasjonen. Er umulig å ikke ha det gøy med en slik på plass. Prøvd å fikse en slik ting på min bursdag for noen år siden, og det var jo bare så gøy. Bildene blir nok hakke morsommere og bedre om man har så flink folk som vi hadde tilstede da, hehe. Det var virkelig super gøy. Tenker å dele litt av disse bildene senere, så kan dere se hvor morsomme de blir.

- Mildh Press - 
- Fotobaren AS -

Søteste @annesofie

Storkoste meg skikkelig, og var gjorde virkelig at bursdags min ble litt ekstra spennende. Fikk dessverre ikke være der hele kvelden, men fikk noen gode, hyggelige og veldig morsomme timer der. Takk for en super kveld!!

Cecilie

Likes

Comments

15. Juni 2017

God ettermiddag. Åh for en fanstatisk dag jeg hadde i går. Har virkelig ikke ord. Jeg tror nesten ikke dagen kunne blitt bedre (skulle bare hatt Eirik hjemme). Det var ting som skjedde fra morgen til kveld, og jeg smilte vel nesten like stort som jeg smiler her hele dagen. Jeg våknet til frokost sammen med familien, og litt gaveåpning. Så dro jeg rett til byen for å møte noen venner til lunsj. Vi satt å hygget oss i noen timer, før jeg dro på sommerfesten til Nouw. Skal snakke såå mye mer om dette senere.

Etter sommerfesten dro jeg rett til Sawan der jeg møtte familien. Vi koste oss med 8 retters (!!). Virkelig en kveld som kommer til å bli husket. Mitt unner middag popper det opp en melding fra mobilen min fra ett amerikans nummer. Merkelig tenke jeg. Ingen jeg kjenner fra New York har lenger amerikans nummer, og jeg brukte jo det aldri. Så leser jeg meldingen. Eirik er på øvelse utenfor Norge, og der har de ikke lov til å ha med mobil. Derfor ligger telefonen hans igjen i Norge, og jeg har ikke fått snakket med han siden 2 Juni. Meldingen var fra han. Han hadde klart å finne en amerikaner som hadde mobil, og sendt meg en veldig hyggelig melding. Åh dere kan jo dro jeg gråt, og så gråt mamma og pappa litt også. Nei, jeg var virkelig så takknemlig for den meldingen. Åh heldig er jeg.

20 år!

Etter 4 timer på Sawan dro jeg til byen for å møte jentene. Endelig gammel nok til å dra på byen. Dagen var virkelig fylt fra morgen til kveld, og jeg er så takknemlig for alle de som gjorde dagen min så bra. Heldig er jeg, som har så mange flott mennesker i livet mitt. Var ikke like gøy da vekkerklokken ringte 7 i dag tidlig, og jeg måtte forte meg til jobb hehe. Men sånn er livet. Igjen, Tusen takk til alle som gjorde dagen min perfekt.

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw