Header

NEW YORK
BROOKLYN BOTANIC GARDEN 

ÅH i går tok vi turen til en vakker botanisk hage i Brooklyn. Og det må virkelig være noe av det vakreste jeg har sett. Det var en park helt fylt med slike blomster. Disse er kun å se i byen i noen uker, og jeg er så glad for at jeg fikk muligheten til å se denne byen på denne tiden. Det er jo virkelig vakkert. Til tross for at været i det siste ikke har vært mye å skryte av så var været i dag noe bedre. Så de timene det var fint vær tilbrakte vi i denne fine parken. Jeg har jo alltid drømt om å ta bilder med slike blomster, og endelig fikk jeg gjort det.

990 Washington Ave, Brooklyn, NY 11225

Det var virkelig en helt fantastisk opplevelse. Ikke bare var det utrolig vakkert her, men det var også en stillhet og ro i denne parken jeg elsket. Det er jo ikke noe som en vanlig i denne byen. Anbefaler alle å dra hit om dere er her rundt denne tiden på året. Både Emilie og jeg var utrolig glad for at vi tok turen hit. Det gjorde at vi fikk sett litt nytt og opplevd noe de siste dagene nå. Vi har nok brukt mest tid på å fikse og ordne, og gjør oss kalre for hjemreise. SÅ en dag her gjorde vireklig mye.

CECILIE

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • NEW YORK

Likes

Comments

NEW YORK
4 DAGER TIL HJEMREISE

Tenkt det! 4 dager til jeg reiser tilbake til Norge. Flyet vårt går sent på søndag, så har fortsatt noen dager igjen. De siste dagene har vi gjort ganske lite egentlig. Vi har gått litt rundt i byen, og shoppet litt. Det er jo mye jeg har hatt lyst til å hamstre med meg hjem, og det er ikke før nå jeg virkelig har skjønt at det er på tide å fikse alt. Jeg har også begynt å pakke. Det er jo ikke rent lite som skal med hjem. Har hopet seg opp en god del ting på dette rommet i løpet av de 4 månedene jeg har vært her.

Jeg brukt mye tid allerede på å pakke sammen alt. Jeg reiser jo med to store kofferter, en liten koffert, og en håndbagasje. Så det kommer nok til å være en lang tur til flyplassen haha. Den ene kofferten er allerede pakket ferdig, låst og lukket. Håndbagasjen allerde fylt opp, og den største kofferten er nesten ferdig pakket også. Var litt redd for ikke å få med meg alt hjem, men ser ut til at det skal ordne seg like vell. Selvfølgelig er det litt små trist å pakke ut av dette rommet.

Jeg har jo faktisk bodd her i snart over 4 måneder, og det er jo mange minner som pakkes ned. Som en hel vegg jeg har fylt med bilder har jeg nå pakket fint sammen og lagt i en mappe. Rommet er nå nesten helt dumt, og det føles selvfølgelig litt rart - men mest godt. Faktisk! Ikke bare er det godt å få orden på alt, men det at jeg snart skal reise hjem ser jeg egentlig på som en veldig hyggelig ting. Jeg har hatt 4 fantastiske måneder her, og jeg ville ikke vært foruten.

Men jeg gleder meg til å komme hjem. Litt rart er det selvfølgelig at vi nå selger barndomshjemmet mitt, og at det snart heller ikke er mitt. Men jeg håper på at det er mye hyggelig som venter når jeg kommer hjem. Ikke minst gleder jeg meg til å være med familien min hver dag, og jeg gleder meg fryktelig mye til å se alle mine fine venner igjen. Det skal også bli veldig godt å være i samme tidssone igjen.

Likes

Comments

NEW YORK
NATIONAL 

I og med at jeg reiste rett til California etter at familien var på besøk, så har jeg fortsatt en god del bilder fra de dagene som jeg ikke har fått delt. Vi koste oss så mye disse dagene, og var veldig hyggelig å ha familie på besøk. Det var jo faktisk over 3 måneder siden jeg hadde sett de da, så var veldig godt å se de igjen. Vi brukte de dagene på bare å nyte byen og kose oss masse. I tillegg hadde vi fint vær, noe som var utrolig hyggelig.

557 Lexington Ave, New York, NY 10022

Den ene dagen spiste vi brunch på ett sted som heter The National. Da mamma og jeg var i New York i 2012 så spiste vi frokost her nesten hver dag, fordi det lå rett ved hotellet vi bodde på. Er ett super hyggelig sted med masse god mat. Har lenge lovet en skikkelig New York guide, og holder på med den nå. Det tar jo ganske langt tid, for ønsker virkelig å lage en detaljert guide til dere. Alt fra fly, bo, spise, hva å gjøre, hvor å shoppe og hvor å dra ut. Så om det er noe spesielt dere ønsker at jeg skal tilføye i denne guiden er det bare å si ifra. Regner med at den kommer så fort jeg er tilbake i Norge.

---
CECILIE
  • NEW YORK

Likes

Comments

CALIFORNIA, FROM MY PHONE, TRAVEL
FROM MY PHONE

Jeg har en god del bilder fra California som jeg tok med mobilen. Tenkte jeg kunne dele disse også. Tok faktisk flere bilder generelt av byen med mobilen en det jeg gjorde med kamera. Når jeg ser tilbake på bildene savner jeg de allerede. Det er noe spesielt med palmene, solen og varmen. Håper på å få oppleve LA igjen. De fleste bildene er fra Venice beach, også er det noen fra turen vi tok til Malibu. VI hadde som sagt bil, så var utrolig lett og komme seg til nye steder, og se mye. I tillegg har jeg tatt ganske mye bilder av palmer. Haha men palmer må faktisk være noe av det fineste jeg vet om haha.

CECILIE

Likes

Comments

Nå er det akkurat en uke til jeg er hjemme igjen. Litt rart og tenke på, men veldig godt på mange måter. De siste dagene har vi gjort alt for lite med tanke på at det nærmer seg slutten. Men vi har begge vært i slappe av modus, og har ikke helt kommet inn i riktig døgnrytme enda. Vi lever vell fortsatt litt i California tid. Håper jeg kommer fort i det når jeg kommer hjem igjen. Da er det jo også tilbake på jobb, så kanskje greit å holde på det - så er det lettere å jobbe sent haha.

Vi har blitt enige om at vi er nødt til å bli flinkere til å ha på vekkeklokke og stå opp tidlig. Det er jo tross alt ikke lenge til vi skal tilbake til vanlige rutiner. Rart å tenke på det også, men antar at det går fort å komme seg inn i de. Litt rart å tenke på at disse månedene er de siste vi har med helt frihet, og ikke har store bekymringer Nå venter jo jobb, skole og flytting for min del. Åh rart, men jeg tror det skal bli veldig bra.

CHINATOWN

Utrolig fint er det i New York også. Men blomster og litt varmere grader er det utrolig hyggelig å være her. Er meldt litt varierende vær de kommende dagene, men vi får bare bruke fin været til å nyte byen, og regnværet til å vaske å gjøre klar for å flytte. Det er så rart hvordan jeg har fått ett liv på dette rommet, og det kommer nok til å ta mange timer å flytte ut av dette rommet og leiligheten.

Likes

Comments

Den ene dagen i California tok vi turen til Universal Studios. Jeg er nok ikke den største fanen av slike ting, og kanskje fordi jeg ikke har vært på så mange slike steder som barn. I tillegg synes jeg mange slike ting er litt skummelt. Men Emilie fikk med nå med til slutt, og til tross for at det var ganske dyrt, så var det virkelig en opplevelse. Vi tilbrakte nesten en hel dag der, og koste oss veldig. Utrolig hyggelig at også June ble med. Vi var også veldig heldige med været. Det var ikke for kaldt og ikke var for varmt, og passet helt perfekt til formålet. Har litt lyst til å ta med meg Eirik hit eller til Disneyland, om vi bestemmer oss for å reise tilbake hit.

UNIVERSAL STUDIOS

Kan ikke skryte av at vi tok ekstremt mange skumle karuseller, men noe gjorde vi da. Jeg er litt småredd for slike ting. Jeg har faktisk tatt alt på tusenfryd, til og med spinnspeeder - men det må ha vært det verste jeg har vært borti. Fikk litt den samme følelsen når vi tok en Harry Potter karusell her. Ikke det at det høres ut som det skumleste, men det var det første jeg turte å gjøre. Midt i så stopper den, og det kommer beskjed fra personalet om at det var noe tekniske utfordringer. Dette var jo selvfølgelig ikke meningen, og da jeg hører June rope i bakrunden "de der står jo opp ne" da ble jeg mildt sagt stressa. Viste seg at problemet bare var at mange hadde bena for langt ute, noe som kunne være farlig fordi det var så mange ting som kom ut og kunne treffe oss.

Ellers var det faktisk mange morsomme "karuseller". Jeg synes det var veldig gøy med de tingene som var laget i 3D, og som virket super ekte, men egentlig så satt man helt stille i noe som bevegde litt på seg. Det var passe skummelhetsgrad for meg også haha. Hvis noen av dere skal hit, så anbefaler jeg virkelig å ta den til The Simpson - det var faktisk utrolig gøy. Har veldig lyst til å dra til Disneyland, der har de nok mange ting jeg har litt større forhold til enn det jeg hadde på universal studios.

Veldig morsomt å ha opplevd ett slikt sted. Har jo hørt mye om det, og er jo virkelig en ting som er morsomt å oppleve engang. Det er jo heller ikke noe man finner noe lignende av i Norge. Det finnes jo også flere steder i USA, og antar at det er ganske så likt på de ulike stedene. Er i hvert fall det samme konseptet.

CECILIE

Likes

Comments

CALIFORNIA, TRAVEL
VENICE BEACH

Heii! Jeg har mange bilder fra CaliforniaTuren, og tenker jeg kan poste en god del av de fremover nå. Nå er vi som sagt tilbake i New York, og her det litt kaldere, og dårligere vær. Vi krysser fingrene for at det blir fint vært snart. Hadde vært utrolig hyggelig å få noen dager med fint vær, nå som det er går mot slutten av dette oppholdet. Er jo også litt deilig at solen ikke har vært på topp de siste dagene, og god unnskyldning til å ta ting litt mer med ro. Det er noe som er veldig deilig nå. Tidligere har jeg jo vært vant med å ha mye skole her, men nå er jeg jo heldigvis ferdig med det. Og det merker jeg faktisk er kjempe befriende. Nå gjenstår det bare å få tilbake karakterenede, så er alt med skolen helt ferdig.

Nå som vi snakker om skole. Nå har jeg faktisk studieplass til høsten. Jeg er fortsatt usikker på hva jeg vil gjøre, men jeg tenkte det var like greit å søke. Jeg synes det skal bli godt å kanskje komme seg ut av huset, og stå litt på egne ben. Samtidig merker jeg at jeg akkurat nå synes det er godt med noen uker borte fra skole, i og med at det har vært en del av det her. Men regner med at det blir skole til høsten. De siste dagene har vi tatt litt roligere enn vi gjorde i LA. Vi sover lenge, har trent litt, og fått litt tid til å summe oss. I går hadde Karoline bursdag, så da tilbrakte vi hele dagen til feiring av henne. I dag derimot er planene få, og vi tar egentlig ting litt som det kommer. VI har jo ikke akkurat noe stress. Når vi kommer hjem derimot må begge tilbake til jobb på heltid. Men det gleder jeg meg faktisk litt tid. Hverdag og rutiner.

Likes

Comments

TRAVEL, CALIFORNIA
UNDER SANTA MONICA PIER

Da var jeg tilbake i New York etter 6 super bra dager i California. Vi har unyttet tiden til det fulleste, og kommer med mange flere bilder siden. Både Emilie og jeg fløy i natt, men hvert vårt fly. Nå er vi på plass i leiligheten, og skal bruke dagen til å slappe mest mulig av. Det er jo ikke mye vi har fått tid til det den siste uken. Været her er ikke noe å skryte av. Det er tåkete og regner, men heldigvis ikke alt for kaldt.

De neste dagene kommer vi nok til å ta det litt mere med ro, og slappe litt mere av. Derfor vi det nok også komme litt flere oppdateringer her enn det det har vært de siste dagene. Har jo så mange bilder jeg vil dele, men må bare få tid til å redigere og alt. I tillegg trenger jeg noen gode timer med søvn, etter noen nok så ikke gode timer med søvn i flyet. Jeg har jo litt flyskrekk, og når jeg flyr alene er det jo ikke noe bedre. Derfor har jeg vært ganske mye våken i natt, fordi det var så mye turbulens i flyet. Heldigvis gikk alt fint! Vi snakkes mere senere.

Likes

Comments

TRAVEL, CALIFORNIA

God morgen! Klokken er 12 her, og vi skal straks gå å legge oss. I går tilbrakte vi dagen i Hollywood. Der fikk vi sett Walk of Fame, og noen stjerner av noen vi kjente til. Denne gaten er utrolig lang, og veldig mange mennesker så var grenser for hvor lenge vi orket å gå der. I dag tok vi turen til Hollywood signet. Vi har egentlig snakket om å gå dit, men endte med at vi heller kom til ett utsiktspunkt der vi kunne se skiltet litt nærmere.

I og med at vi har bil er det utrolig lett å komme seg fra sted til sted. Så etter at vi hadde tatt turen til Hollywood tok vi turen til noen lamper som er veldig kjente her, og kjørte videre rundt og tok litt bilder. I kveld har vi vært å spist på en japansk resturant, sammen med June. Utrolig hyggelig å møte andre som er på tur samme sted. I morgen er planen å ta turen til universal studios.

Er så digg å kunne gå rundt i shorts, og tshorte her. Det er jo noe vi ikke er vært vant med i New York de siste månedene. Krysser fingrene for at været forsetter å være fint i New York når vi kommer tilbake. Ser dessverre ut som det kun er meldt regn, men vi får heller finne noe morsomt å gjøre der de siste dagene når det er dårlig vær. Vi skal være her til onsdag kveld, så har forsatt litt tid igjen med sol og sommer.

Topp, og skjørt fra: Zara

Likes

Comments

TRAVEL, CALIFORNIA

Åh som vi koser oss her. Vi bor i Santa Monica. Emilie har fikset bil for oss, så er super lett for oss å komme oss fra ende til annen. Det er nok noe vi ikke hadde klart oss uten, for det er så utrolig store avstander her. I tillegg er det også ett lite stykke bare til nærmeste matbutikk. Elsker også å kjøre rundt, og høre på musikk i bilen. I tillegg elsker jeg dette stedet. Dette er virkelig ett sted for meg. Masse fine steder å ta bilder, palmer, strender, sol og sommer. Absolutt ett sted jeg kunne reist tilbake. Har veldig lyst til å ta med meg Eirik hit en gang.

Vi har tatt utrolig mange bilder de siste to dagene. Og gleder meg sånn til å vise de senere. Vi har dessverre ikke så mye tid til å redigere bildene, og se igjennom. Derfor tenkte jeg å dele ett bilde nå. Åh bare se på lyset på bildene, sol, og palmer - finnes ikke mye bedre. Virkelig helt fantastisk å ha opplevd dette stedet, og er så utrolig glad for at jeg valgte å dra hit. Gjør bare hele USA opplevesen min komplett.

Klem Cecilie

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw