NEW YORK
- AT TACOMBI -
---
​30 W 24th St, New York, NY 10010
---
​255 Bleecker St, New York, NY 10014
---
​267 Elizabeth St, New York, NY 10012
---
lupita

Tirsdag spiste vi lunsj på et sted som heter Tacombi. De har tre ulike steder her, og har sett endel bloggere skrive om det. Så har lenge hat lyst til å dra dit. Det er virkelig super hyggelige lokaler og virkelig ett sted verdt å dra innom. De serverer taco i hovedsak. Det er kanskje litt ulikt fra tacoen vi er vant med hjemme, men en veldig hyggelig opplevese. Jeg tenker å samle sammen flere gode steder og skrive ett lite innlegg om mine favoritt steder, akkurat som jeg gjorde med mine favoritt steder. Håper dere alle får en fin fredagskveld!

CECILIE
  • NEW YORK

Likes

Comments

FROM MY PHONE, TRAVEL
- golden wall -
---
København
---
---
Desember 2016
---
---
---
---

God morgen! Det er helg igjen, og det tyder på at varmen skal fortsette denne helgen også. Det er super deilig å legge vekk de varme jakkene for en liten periode, og endelig slippe å fryse i skinnjakke. I dag er siste dagen med Eirik her, og han flyr hjem allerede i kveld. Denne uken har gått alt for fort, men vi har virkelig kost oss masse denne uken. Neste uke er det mye skole, så det blir mye jobbing. Uken etter der kommer Fride og Susanne til byen, så det gleder jeg meg veldig til. Så hyggelig å få venner hit, gleder meg sånn til å vise alt det jeg har fått oppleve her.

Her er noen bilder fra København i Desember. Mamma og jeg reiste dit på en dagstur for å handle julegaver. Har enda noen bilder fra denne turen som jeg ikke har delt her. De er tatt med mobilen, men tenker at det av og til også er gøy å dele bilder jeg har der. Håper dere alle får en kjempe fin dag og helg :)

CECILIE

Likes

Comments

SCHOOL BUS
---
---

Topp: Zara - Skjørt: Bikbok - Sko: lille vinkel sko - Strømpebukse: Asos - Solbriller: Quay

CECILIE

Likes

Comments

Part 1:

Endelig jeg kan begynne å anbefale steder her. Det er en veldig stor by, men endelig føler jeg at jeg har fått litt oversikt over den. Derfor føler jeg også det er lettere å fortelle dere om mine favoritt steder. Jeg har veldig lyst til å fortelle om restauranter, og ulike severdigheter, men tenker å starte å fortelle dere om mine favoritt steder å ta bilder. Enten om det er for å ta bilder av den fine byen, og steder som virkelig representerer denne byen. Eller om det er mote bilder, eller blogg bilder for den saks skyld. Her er i hvert fall mine favoritt steder. Jeg deler innleggene i 2, så det ikke blir for mye informasjon på engang.

---
 - Brooklyn bridge -

Brooklyn Bridge, New York, NY 10038

Vi bor ikke lagt unna og har derfor vært der flere ganger. Dette er ett utrolig fint sted å ta bilder i hvert fall i solnedgangen. Det er også utrolig fint å ta bilder der på kvelden. Det er jo virkelig en viktig ting å se når man er i New York.

 - The New York Public Libery -

476 5th Ave, New York, NY 10018

å

Skolen vår er kun 200 meter fra dette stedet. Jeg har ikke fått tatt bilder der enda, men har utrolig lyst til det. Det er utrolig flott. Store trapper som det kan være veldig kule å ta bilder i.

Brooklyn bridge
- Central Park -

New York, 10024

Ikke bare er dette ett must når man er i New York, men det er virkelig noe av det vakreste her. Når solen skinner tror jeg ikke det finnes noe finere sted å være. Her er det bare å gå tur, og ta med kamera.

- Central Park Bow Bridge -

Bow Bridge, New York, NY 10024

Jeg løp over denne fine broen for noen dager siden, og det var så utrolig fint. Det er ofte en god del mennesker der, men det er virkelig verdt å ta en tur innom.

Central Park
- Crosby street -

Crosby St, New York, NY

Dette er en gate som ligger i Soho (i hvert fall finest rundt spring st). Her er det så mye kul street art. Ofte veldig mange som tar bilder her. Dette er jo en by det er mye mer normalt å se folk med kule antrekk og kamera i hånden.

- The skyline from Brooklyn Park -

34 Furman Street, Brooklyn, NY 11201

Dette stedet ser så fint ut. Jeg har ikke vært der selv, men har så lyst til å ta turen. Det er bare å google det. Det må jo være så kult å ta bilder der. Her kan man virkelig se utsikten over Manhattan.

Crosby street 
- Brookfield Place -

230 Vesey St, New York, NY 10281

Både inne ved senteret og ved vannet er det så flott å ta bilder. Ved vannet kan de se skylinen i bakrunden, og inne er det masse vakre lys som endrer farge. Det er virkelig en opplevelse i seg selv.

- Top of the rock - 

Rockefeller Center, 30 Rockefeller Plaza, New York, NY 10020

For å ta fine bilder over hele byen og med utsikt over Empire state buliding så er det her man må dra. Veldig mange drar til Empire når de kommer hit, men Top of the Rock har faktisk hakket finere utsikt. Bare å google det for å se det litt bedre.

Brookfield Place 
- Little Italy -

Little Italy, New York

Ett veldig hyggelig område med mye kule foto muligheter. Å ta en dag her, titte i butikker, sette seg på en cafe, og selvføelig ta med kamera.

- South Street Seaport -

12 Fulton St, New York, NY 10038

Ønsker man å ta bilder ved vannet, er dette stedet å dra. På dagen er den fylt med masse kule båter og på kvelden er det fylt med masse fine lys.

Little Italy

For å få ende bedre inntrykk av stedene er det bare å google. Neste innlegg kommer i løpet av uken engang. Håper dette var til noe inspirasjon for de som skal til New York, eller for de som har lyst til å dra hit.

CECILIE

Likes

Comments

NEW YORK
blue shades
---
---
---
---
---

Endelig har jeg fått redigert ferdig bildene. Har mange fine bilder å dele fremover nå. Disse bildene minner meg litt om sommer. Hele New York er jo sommer stemning nå haha. Så kanskje ikke så rart. Fikk låne disse fine solbrillene av Amelia. Kjøpte noen solbriller som minner litt om de for noen dager siden, som jeg har lyst til å vise dere senere.

De siste dagene har vi brukt til å gå rundt i byen og nyte det fine været som har vært. Det er så hyggelig å gå i de fine gatene rundt Soho nå som solen skinner. På mandag løp vi en Central Park, og det var så utrolig vakkert. Det er virkelig en oppleves å gå rundt der når solen skinner. Absolutt noe man må gjøre om man tar turen til New York.

CECILIE
  • NEW YORK

Likes

Comments

NEW YORK
MAKRONER
---

God morgen! Denne månedens andre makron innlegg, haha. Jeg har fått en liten greie for den tiden jeg har vært her. Spesielt hos Laudree. De har to lokaler her, og de er så utrolig fine. Man kan også spise lunsj der, noe jeg har lyst til å gjøre engang. I tilegg har de makroner i så mange fine farger.

---
---
Laudrée
---
---
Paris
---
---
398 W Broadway 
---
---

Posen og eskene man får der er jo også super søte, og for meg er det nesten verdt hele kjøpet haha. Jeg er rar når det kommer til sånne ting. Elsker virkelig søte poser og elsker, og ihvertfall når det er i så fine farger.

CECILIE
  • NEW YORK

Likes

Comments

CIUDAD QUESADA, TAKE ME BACK, TRAVEL
ciudad quesada
---

Enda ett tilbakeblikk fra denne fine byen. Dette når jeg var der med Fride og Thea. Det var en så bra tur. I 2014 var jeg i Ciudad Quesada flere ganger. Broren min gjorde det samme som meg bare i Spania i stedet. Så han bodde der i noen måneder, og siden det ikke var så langt og heller ikke så dyrt å fly, besøkte vi han ofte. Det er jo litt annerledes når jeg bor her. Det er litt dyrere og lengere å fly hit.

---
---
---
---

Fride kommer faktisk hit med Susanne om litt over en uke. Herregud jeg gleder meg sånn til å se de igjen. Det blir første venninne besøket jeg får, også kommer Liv og Oda i slutten av Mars. Gleder meg sånn til å vise de litt av det livet vi lever her. Det er sikkert helt umulig å forstå for de der hjemme hvordan det er her. Så det er mye å glede seg til nå fremover.

---
2014
---

Det er så utrolig morsomt å se på slike bilder. Det er jo flere år siden, og det er så mye som har forandret seg siden den tid. Da gikk vi på videregående (helt i starten), og det virker faktisk som ett helt liv siden. I hvert fall siden 2 klasse. I tillegg husker jeg hvor utrolig gøy det var å skulle reise til sommer og sol, når det var så kaldt hjemme. Har virkelig lyst til å ta turen til Ciudad Quesada igjen en gang.

---
CECILIE

Likes

Comments

"E i a b"
chinatown

God morgen! Tiden går alt for fort og vil helst at de skal gå så sakte som mulig denne uken. Gleder meg virkelig ikke til at denne uken skal ta slutt. Det har vært så fint vær de siste dagene, og nå føler jeg egentlig bare at jeg er på ferie. Denne uken har jeg virkelig fokusert på å bare nyte, så vil virkelig ikke at den skal slutte. Eirik reiser hjem Fredag kveld, og tenker å nyte disse dagene til det fulleste.

Her er noen bilder jeg tok sammen med Ameila. Jeg kommer fortsatt ikke over hvor mye kul street art det er her. Denne gangen tok vi turen til chinatown. Jeg synes egentlig det er litt masete her, men litt utenfor rundt grand st, er det masse kult street art. Derfor veldig fint område å ta bilder i også. Håper alle får en fin tirsdag.

CECILIE

Likes

Comments

Uken som har gått
--
Ukens sang:

Jeg tror faktisk det må være den nye sangen til Kygo og Selena Gomez. Synes egentlig ikke den var så bra første gang jeg hørte på den, men liker den bare bedre og bedre.

Ukens antrekk:

Dette er det eneste jeg har lagt ut denne uken. Har tatt endel bilder denne uken som jeg kommer til å dele nå fremover. Så lover at det skal bli bedre oppdatering på den fronten.

Ukens nedtur:

Hmm.. jeg tror ikke det har vært noen store nedturer denne uken. Det er vell egentlig ikke så mange nedturer her. Haha.

Ukens bilder:

Må bli disse. Har vært dårlig på å ta bilder av byen, men nå som det er så fint vær er det så fint å ta bilder. Ofte jeg glemmer å ta bilder når jeg går rundt i byen.

Ukens opptur:

Denne uken er det mange oppturer. Eirik er tilbake, det har vært kjempe fint vær, og det er langhelg. Dette har vært de beste dagene på lang tid.

Ukens savn: 

Norge generelt. Jeg har skrevet ett eget innlegg om det for noen dager siden som dere kan finne HER.

Ukens innkjøp:

Badedrakt fra en liten butikk vi fant på lørdag. Kan hende at jeg viser bilder av den i sommer. Jeg har vært veldig flink til å kjøpe sommer klær mens jeg har vært her. Haha, men får nok ikke bruk for det før i Juni.

Ukens mest leste innlegg:

Innlegget med noen bilder jeg tok sammen med Emilie i vinter. Bildene finner dere HER.

CECILIE

Likes

Comments

move
- lørdag, 18 februar, 2017 -
nyc

Været er blitt som meldt. Lørdag var det 17(!!) grader og sol. Til tider var det så varmt at jeg ikke orket å gå med ytterjakke. Eirik har bare pakket med seg den aller varmeste jakken (ikke så rart med tanke på hvor kaldt det var her sist), noe som til tider kanskje var i det varmeste laget. I går var det like fint. Merker allerede at jeg gleder meg til varmere dager, og vær meldingen fremover tyder på at våren kommer tidlig i år, hehe. Jeg krysser i hvert fall fingrene for det.

---
 - makroner -
l t r y s

Lørdag trasket vi rundt i soho i flere timer. Det var så deilig, og bare gå rundt og ikke tenke på at det var kaldt eller noe. Jeg synes nesten det luktet sommer også jeg haha. Det var også veldig mange mennesker i byen. Har jo vært vant med litt roligere gater de siste ukene, men merker nå at det begynner å komme endel turister tilbake. Men det er jo hyggelig med liv i gatene. Var nok endel som tok turen ut bare for å nyte vår været som er nå.

---
CECILIE

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw