Lokal tid: 10.14

-

Så var det plutselig søndag igjen. Ukene går alt for fort merker jeg. Når man først kommer inn i en hverdags rytme her, så går de like fort som hjemme. Jeg krysser fingrene for at det bare er sol som møter oss videre nå, for da kan vi gå ut å nyte solen og byen. De siste dagene har det vært tåkete, og vi har derfor ikke vært alt for flinke til å gå rundt å titte. Derfor håper jeg nå på masse sol.

-

-

Jeg skal straks dra å trene, og resten av dagen er jeg nødt til å bruke til å lese til prøven mandag. Jeg har sagt hver dag at jeg er nødt til å gjøre det, men i dag har jeg faktisk ikke noe annet valg. Det er faktisk endel som skal leses, men jeg håper det går greit. Det er jo ganske annerledes å lese seg opp på ett emne på engelsk, enn norsk. Men jeg tror og håper at det skal gå fint.

-

-

Har ikke fått tatt så mange bilder denne helgen heller, men det skal jeg prøve å gjøre så fort det blir sol og fint vær. Forrige helg derimot var det superfint, så har fortsatt noen bilder som jeg har lyst til å vise dere, som disse. Synes fargene er så fine. Det er nettop det som blir så fint når man tar bilder i fint hver her, alle fargene fra byen kommer så utrolig mye finere frem.

-

-

CECILIE

-

Likes

Comments

LOKAL TID: 10:40

-

Jeg liker egentlig best å dele bilder fra kameraet her, men tenkte at jeg kunne dele noen bilder som jeg har tatt med mobilen også. Har faktisk ikke tatt så mange med mobilen, fordi jeg også har med meg kameraet når vi går rundt i byen. Men her er i hvertfall noen bilder, så skal jeg prøve å ta enda flere bilder.

-

.

-

Nå sitter jeg og ser på Gossip Girl, og skal straks dra å trene. Vi skal spise brunch litt senere i dag, for så å ha en rolig kveld hjemme, og øve på examen til mandag.

-

-

CECILIE

-

Likes

Comments

-

LOKAL TID: 15:22

-

-

Vi har en tendens til å sove veldig lenge på fredager. Det er første dagen i helgen og det er så deilig å ikke ha noe vekkeklokke å skulle stå opp til. Forrige fredag sov vi til klokken 3. Siden jeg veldig gjerne har lyst til å utnytte dagene her, hadde jeg i dag på vekkeklokke. Gikk litt i byen og kjøpte frokost for så å dra hjem. En veldig fin fredagsmorgen!

-

-

I dag er planen å vaske. Vi har allerede vasket endel klær, og vi er i tillegg nødt til å vaske hele leiligheten. Det er så lett å drøye det, men nå var vi nødt til å få alt i orden. Så denne fredagskvelden skal vi bruke til å vaske, trene og ha en rolig dag hjemme.

-

-

Det er dessverre ikke meldt så fint vær denne helgen, noe som gjør at det ikke er så lett å ta fine bilder. Skal prøve å få ta noen bilder uansett, så jeg kan vise enda litt mer av denne fine byen. Håper dere alle får en fortsatt fin kveld!

-

CECILIE

Likes

Comments

-

LOKAL TID: 11:52

-

-

Den første tiden her bodde vi på ett hotell rett ved Times Square. Det var veldig gøy å oppleve den siden av byen også. Det er absolutt noe man må oppleve når man er her. Vi har nok ikke vært der så mye etter det, men det er fordi det alltid er så utrolig mange mennesker der. Vi liker oss kanskje litt bedre downtown som Soho osv. Der er det også kjempe mange fine spisesteder.

-

-

Det er ikke lenge til vi har helg igjen heller, ukene går så fort. Det er dessverre ikke meldt så veldig fint vær denne helgen, så er litt usikker på hva vi skal tilbringe den til. Har også en exam på mandag, så er nok nødt til å bruke litt tid på det i helgen også. Men like greit å sitte inn å lese når det ikke er så fint vær ute.

-

-

Det begynner å bli litt varmere her, de første ukene var det alt for kaldt. Var nesten for kaldt å gå ute, men nå begynner det heldigvis å bli litt bedre. Det er jo så mye fint å se, så ønsker gjerne å gå rundt i byen. Vi har fått høre at den kaldeste måneden faktisk er Februar, så krysser bare fingrene for at det ikke blir så kaldt i år.

-

CECILIE

Likes

Comments

LOKAL TID: 07:05

-

Jeg tenkte det var på tide men en skikkelig bildeoppdatering. Derfor har jeg samlet noen bilder fra den tiden jeg har vært her. Jeg kom hit for litt over 3 uker siden, og jeg kan nesten ikke tro det. Tiden går så alt for fort her. Ukene går nesten like fort som hjemme, men til tross for det føler jeg at jeg har opplevd masse siden jeg kom hit. Og jeg føler nesten at jeg har vært her lengere enn 3 uker.

-

-

En ting jeg elsker ved å gå i butikker her, er hvordan omtrent alle butikkene har så kult design i butikkene. Jeg kom jo hit også rundt juletider, og da var det masse kule design som var relatert til jul og vinter. Jeg har også ett fag her som går ut på det, og noe som er litt morsomt. Det er absolutt ikke det samme å gå å titte i butikker her og hjemme, bare det å se inne i butikkene her er jo en opplevelse i seg selv.

-

-

Her har jeg samlet noen bilder fra da Eirik var her, og noen bilder jeg har tatt nylig. Jeg skal prøve å poste enda flere bilder, men må bare få tid til å redigere. Og jeg vil så gjerne være helt fornøyd med bildene før jeg poster de haha. Til tross for at dette innlegget ble litt mye bilder, og kanskje litt rotete tenkte jeg det var viktig å dele litt flere bilder enn jeg vanligvis gjør. Her er i hvert fall en god del bilder som samler opp mye av opplevelsen min her hittil.

-

-

Jeg vil veldig gjerne at dere deler hva dere ønsker å se. Hva ønsker dere at jeg skal blogge om, og hva ønsker dere å høre om? Da kan jeg sørge for at jeg viser dere akkurat det dere ønsker. Jeg vet jo ikke hva som er morsomt for dere hjemme å høre om. Om det er noe spørsmål så kan jeg også svare på det i ett eget innlegg. Hvis ikke fortsetter jeg bare å dele det som faller meg inn.

-

-

Begynner å merke at skolen er godt i gang her. Til tross for at skoleukene ikke er så lange, virker det faktisk sånn. Det er også mye lekser som skal leveres inn, og de får vi faktisk vurdering på her, så det er viktig at jeg bruker tid på det. Jeg har jo også en god blanding av veldig mange ulike fag, så er mye ulikt vi er nødt til å sette oss inn i, men det er gøy, til tider haha.

-

-

CECILIE

-

Likes

Comments

LOKAL TID: 06:00

-

-

God morgen! Plutselig var helgen over. I går hadde vi fri, så var så heldig å få en ekstra dag med helg. Denne helgen har det vært kjempefint vær, og New York er så fint når solen skinner. Er virkelig noe helt annet å gå rundt i byen når det er sol, og når det snør eller regner. Vi har tilbrakte mye tid i Soho denne helgen, og det må være ett av de fineste stedene i denne byen. Det er så mange fine bygninger der. Det er også superfint å ta bilder der.

-

-

-

Begynner å merke at vi har vært her litt lengere nå, og begynner sakte men sikkert å bli hakket mer kjent med byen. I starten brukte vi mye tid på å lese Subway kart for å finne ut hvor vi skulle, men nå begynner vi å vite hvilke Subway vi skal ta. Det er kanskje en liten ting, men noe som gjør at man føler seg litt mer hjemme i byen. 

-

-

-

Alt jeg har på meg i faktisk fra ZARA, haha. Det er rart. Til tross for at vi har den butikken hjemme, er det fortsatt en butikk vi ofte drar innom. Den ligger faktisk rett ved skolen, og i midttimene er det så lett å ta en tur innom. Solbrillene jeg har på kjøpte jeg derimot på et outlet litt utenfor byen.

CECILIE

Likes

Comments

NEW YORK

LOKAL TID: 05:00

-

God morgen! Dagen i går forsvant bare helt fra oss alle i leiligheten, så før jeg omtrent hadde stått opp så var mange allerede lagt seg i Norge. Så rart å leve i så stor tidsforskjell fra alle hjemme. Er ofte jeg har lyst til å sende en melding hjem, for så å komme på at det er natt. Men, her er noen bilder fra torsdag kveld. Bildene er tatt fra leiligheten, så utsikten her er faktisk veldig fin - kan se ut på lysene fra byen. Håper alle får en super fin dag <3

-

CECILIE

Likes

Comments

LOKAL TID: 14:52

Åh i dag har jeg fått en skikkelig vår følelse. I dag er det faktisk 17 (!!) varmegrader her. Det er ikke veldig vanlig for å si det sånn. De siste ukene har det vært like kaldt som hjemme. Forskjellen her er at det er så utrolig sur vind, så det virker enda kaldere her. Derfor var det SUPER digg med en dag med sol og varme her i New York. Da kommer på mange måter byen til sitt rette, og jeg tror ikke det finnes noe finere by en New York når solen skinner som den gjør i dag.


-

For min del tar jeg straks helg. Skoleukene her er fra mandag til torsdag, noe som er veldig deilig. Da får vi en ekstra dag i helgen til å nyte denne byen. I tillegg til det har vi faktisk fri på mandag også denne uken, noe som skal bli så bra. Skolen tar faktisk ganske mye tid her. Noe som gjøre det litt annerledes på dette college enn mange andre studie steder, er at det her blir først fravær og gis lekser til hver time. Det gjør at vi gjennom hele semesteret er nødt til å føle med hele tiden. Derfor skal jeg ikke legge skjul på at vi alle gleder oss litt ekstra til helgene. I helgene får vi litt tid til å nyte denne fine byen vi befinner oss i.

-

-

Som dere kanskje ser så er håret mitt langt her, så disse er nok ikke tatt her. (heller ikke så varmt her, så ville blitt litt kaldt med skjørt uten strømpebukse under) Disse ble tatt av Emilia i høst. I og med at jeg i dag er i skikkelig sommer humør tenkte jeg det var på tide å dele disse. I tillegg elsker jeg fargene på disse bildene.Vi har ikke vært så fryktelig flinke til å ta bilder her, så vi har planer om å utforske noen super fine foto locations denne helgen. Så jeg håper virkelig jeg i løpet av uken har noen super kule bilder herifra. Dette må jo være en av byene i verden det er kulest å ta bilder i, så å ta bilder her er noe jeg har gledet med masse til. Så krysser fingrene for at jeg snart kan dele noen skikkelig kule bilder.


CECILIE

Likes

Comments

NEW YORK

LOKAL TID: 04:00

-

En av mine favoritt ting her må være alle de mange frokoststedene som finnes. Det er så mange fine steder man kan dra å få frokost som man ikke har tilgang til hjemme. Jeg synes det er super hyggelig å dra ut å spise frokost, fordi det er en så god start på dagen. Til tross for at jeg første uken her spiste ute frokost hver morgen (fordi vi bodde på hotell), så kan jeg nok ikke gjøre det hele tiden jeg er her. For New York er dyrt haha, det skal jeg ikke legge skjul på. Det er ca. de samme prisene som i Norge. Noe er litt dyrere og noe er litt billigere. Men den store forskjellen her er hvordan skatten legger på prisen i kassen, så det er så lett å glemme det og bli overrasket når man skal betale. Jeg håper og tror jeg kommer til å venne meg til det etterhvert. Så det er godt vi alle i leiligheten er opptatt av å tenke litt fornuftig, og spise måltider hjemme

-.

-

Jeg har veldig lyst til å vise dere flere av stedene jeg har besøkt her. Men tenker kanskje jeg må være her noen måneder før jeg faktisk kan si at jeg vet nok til å anbefale noe haha. Mange av de super koselige restaurantene jeg har vært på her har jeg funne på andre blogger, så hadde vært veldig hyggelig om jeg kunne dele noen steder til dere, om dere har tenkt dere en tur hit senere.

-

-

Bare se på den acai bowlen. Jeg har bare lyst til å spise den hver dag jeg er her, men det går dessverre ikke hehe. Jeg får heller kose meg litt med slike ting når jeg har besøkt hjemmefra her. For jeg skal faktisk få noen venner på besøk, noe jeg gleder meg så mye til. I tillegg til det kommer også Eirik tilbake en tur, og det gleder jeg meg masse til.

-

-

Cecilie

-

Likes

Comments

LOKAL TID: 09:35

-

God morgen! Det er så rart hvordan tidsforskjellen er så stor herifra og hjemme. Jeg begynner sakte men sikkert å bli vant med det, men det gjør det også litt vanskeligere å snakke med de der hjemme. For når jeg er ferdig på skolen i dag, så har de fleste lagt seg hjemme. Det er derfor også litt vanskelig av og til å skulle poste ting her, om jeg poster ting på kvelden her så er det midt på natten i Norge, så jeg prøver så godt jeg kan å gjøre det slik at innleggene kommer når dere er våkne i hjemme.

-

-

Ting begynner å falle på plass her. Skolen er i fullgang, og leiligheten begynner også å føles litt mer som min. Jeg bor helt nederst i Manhattan i noe som heter Financial District. Her bor jeg sammen med 3 supersøte jenter. Hennie og Karoline kjenner jeg fra barneskolen, og ungdomskolen. Noe som er veldig hyggelig. Vi bor også med en kjempe søt jente fra Nederland. Det er jo første gang jeg flytter hjemmefra så det er selvfølgelig mye nytt å skulle venne seg til i forhold til det. Helt nytt å skulle tenkte på hva man skal ha til middag hver dag, eller planlegning av når man skal vaske klær. Men jeg lærer jo masse av det, og det er jo en av grunnen til at jeg er her også, for å lære. Bildene dere ser over er tatt fra det område vi bor i. Det er ett super hyggelig og fint område. Det er ikke midt i Manhattan som egentlig er veldig deilig, er jo kun 12 min med Subwayen til skolen som ligger midt i.

-

-

CECILIE

-

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw