FOTO: EMILIE DYRØY

BLACK AND WHITE

Hei! Ikke mye oppdatering denne uken dessverre. Jeg har vært opptatt med jobb, visumsøknader og leilighets søking. Men nå ser det ut til at alt begynner å falle på plass, noe som er en stor lettelse. I tillegg til det så har jeg nå allerede helg, og jeg reiser til Tromsø i morgen for å besøke kjæresten min. Noe jeg gleder meg veldig til. Har nesten hele dagen der i morgen, så da kan jeg få tid til å redigere litt bilder. Har jo masse kule bilder å vise dere fra forigge helg. Snakkes i morgen!

CECILIE

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

..PEEK

Hei, og god helg! Jeg har ikke fått sagt hei i dag, fordi nettet har gått helt her hjemme. Det er heller ikke noe god 3g nett her, så derfor jeg brukt litt tid på å få fikset det. I hvert fall nå er jeg endelig nett. I dag jobbet jeg ikke, og det var super deilig å få litt tid til å fikse småting, noe jeg ikke alltid rekker å få gjort. I tillegg har jeg vært å tatt bilder med Emilie, som dere kan se en liten snik titt på her. Har noen utrolig kule bilder jeg gleder meg til å vise dere siden. Håper dere alle får en super bra lørdags kveld !! 

CECILIE


Likes

Comments

Som jeg savner dette stedet, solen, varmen, brunfargen og ferie.

Likes

Comments

TOP: ZARA

SKJØRT: ZARA

Likes

Comments

​THROWBACK SANTORINI 


Likes

Comments


FOTO: EMILIA ENGSTRAND

Likes

Comments

Heii!! Som dere kanskje har forstått er jeg veldig opptatt av bilder, og jeg er også derfor veldig opptatt av instagram. På instagram heter jeg cecilieuv (som var mitt tidligere blogg navn), legg gjerne ved hva dere heter på insta så kan jeg ta en titt!

CECILIE

Likes

Comments

Jeg har gledet meg sånn til å vise alle de bildene her. Jeg har vist dere noen små sneak peeks, men her er alle som Emilia tok av meg i høst. Synes disse bildene er så kule, men refleksjonen i veggen bak. De er tatt på operataket, og jeg har fortsatt en god dose med bilder fra denne dagen jeg gleder meg sånn til å vise dere. I dag har jeg faktisk fri fra jobben, noe som er utrolig deilig. Denne dagen skal jeg derfor bruke til å fikse alt jeg ikke får fikset når jeg jobber. Håper dere alle får en super bra dag!!

CECILIE

Likes

Comments

​Heidere! Tenkte å dele mine favoritt sanger akkurat nå. Synes alltid det er gøy å se hva andre hører på og finne nye sanger, og derfor tenkte jeg det var morsomt å dele mine favoritter. Del gjerne deres favoritter!

CECILIE

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw