Header

NEW YORK
RED MANGO

Se på denne digge lunsjen vi hadde her om dagen. En av de første dagene Liv og Oda var her gikk vi rundt i Soho. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve frozen yogurt her, fordi det er så mange fine slike steder i byen. Så da vi var litt små sultene ente vi med å dra på Red Mango som ligger rett ved Little Italy. Det var super digg, og når som det begynner å bli litt varmere igjen passer det jo perfekt.

Dette er absolutt en koselig, og god liten ting å gjøre i New York. I hvert fall om det er varmt, da er det vell nesten ingenting som finnes bedre enn en kald is. og frozen yogurt er jo faktisk ett liiiiittt sunnere alternativ. Jeg vet dette stedet finnes flere steder i byen, og det finnes også mange andre forfriskene slike type steder.

CECILIE

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

NEW YORK, THIS WEEK
Uken som har gått:

Til tross for at oppdateringene denne uken har vært litt dårligere enn vanlig - har jeg i hvert fall oppdatert noe. Så mye av det som blir ukens denne uken er ting som kanskje har skjedd tidligere, eller bilder jeg tatt flere uken siden, men som jeg har publisert denne uken.

---
UKEN SANG:

Hmm nei si det. Sangene jeg har hatt mest på hjernen denne uken er vell egentlig alle Veronica Maggio sangene. De går jeg faktisk aldri lei av, til tross for at jeg har hørt på meste parten av de siden ungdomsskolen, haha. Men jeg er utentvil den eneste som jeg liker disse sangene.

UKENS ANTREKK:

Kanskje ukens kaldeste, men i hvert fall det er ble finest bilder av. Dette er jo egentlig noe jeg pleier å gå med på sommeren, men jeg er bare så klar for sommer om dagen at jeg var nødt til å ta på meg dette en av dagene her. Frøs nesten ihjel, men jeg har jo alltid hatt en tendens til å kle meg litt kaldere.

UKENS NEDTUR:

Denne uken synes jeg egentlig har vært veldig bra. Skal jeg nevne noe må det nok være det at vi omtrent sov bort hele fredagen, og at vi alle var utrolig slitene denne dagen haha. Men ellers har denne uken virkelig vært av de beste.

UKENS BILDER:

Åh de koseligste bildene jeg har delt denne uken må helt klart være disse av Karoline og meg fra Washington. Er så hyggelig å slike bilder fra turer, og spesielt når det er foran det hvite hus hehe.

UKEN OPPTUR:

At Liv og Oda er på besøk!! Det har også gjort at det har skjedd mye denne uken. Vi har jo prøvd å utnytte dagene mest mulig. Så denne uken er det rett og slett mange oppturer.

UKEN INNKJØP:

Det må bli en kjole jeg kjøpte på en liten butikk vi fant i Soho. Har ikke noen bilder av den, men det kommer helt sikkert senere. Kanskje jeg kan dele neon bilder av det neste gang jeg deler mobilbilder.

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Det var faktisk forigge ukes ukesammendrag. Og det finner dere HER :

CECILIE

Likes

Comments

AT TOP OF THE ROCK

God morgen! Åh i går ble det dessverre ikke noe innlegg. I og med at jeg ikke har forhåndsinnstilt innleggene de siste dagene (på grunn av mangel på tid), blir det vanskelig å skrive her på grunn av tidsforskjellen. Som sagt er det mye som skjer om dagen, og det kommer det til å være fremover. Nå har jeg i hvert fall redigert alle bildene vi har tatt hittil, så skal jeg prøve så godt jeg kan å få satt sammen noen innlegg så det blir like mye oppdatering som det pleier å være. Det er ikke noe tvil om at jeg har gledet meg utrolig mye til disse ukene - det er jo så hyggelig med besøk. Men Det betyr jo også at det blir mindre tid til å sette av tid til bilderedigering, og skriving. Heldigvis er kamera alltid med.

Oda og Liv er fortsatt i byen, og de skal være her helt til tirsdag. Derfor har vi fylt dagene med ting å gjøre. Vi har vært i Brooklyn, top of the rock (igjen) og mye mer. Har så mange bilder å dele nå. Jeg tror ikke det finnes mye finere enn top of the rock. Er noe helt spesielt å være der, og det er virkelig en helt magisk utsikt over byen. Er virkelig så verdt pengene. Kan ikke si noe annet enn at jeg virkelig anbefaler alle å ta turen når de er i New York, og dette er absolutt mye bedre enn å være på Empire State Building.

CECILIE

Likes

Comments

IN SOHO
---

Dagene går i ett om dagen, og jeg får derfor ikke like mye tid til å redigere bildene vi tar, og redigere bilder. I går sov vi alle lenge. Etter å ha summet oss tok vi turen til ett veldig hyggelig frokost sted. Vi bruke hele dagen på å gå rundt i byen og shoppet litt på Westfield. På kvelden handlet vi inn masse digg og tok det helt med ro i leiligheten. I dag skal vi på brunch, og i kveld er vi en ganske stor gjeng som skal ut. Noe som er utrolig hyggelig. Ikke ofte det er så mange samlet fra Norge.

I og med at dagene går veldig i ett, og det er mye besøk er det ikke like mye tid til å skrive her. Men lover å dele noe hver dag, men kan hende det kun bli ett innlegg nå noen dager fremover. Ikke bare er det mye besøk nå, men det er jo også en del jeg må gjøre i forhold til skolen. Nå begynner det virkelig å nærme seg slutten på skolen, og det er derfor endel å gjøre når det kommer til det.

---

Men, jeg har mange bilder på lager. Derfor blir det mye oppdatering så fort jeg får tid til det. I mellom tiden skal jeg prøve å få skrevet noen innlegg, slik at det blir noe oppdatering her. I tillegg er det jo faktisk ikke lange tiden til jeg skal til LA, og da blir det jo masse bilder tagning. Så lover at det kommer til å bli mye oppdatering senere.

Likes

Comments

NEW YORK
Morning coffee

God morgen! I hver fall her er dagen så vidt startet. De fleste ligger faktisk fortsatt å sover. Endelig har jeg fått redigert noen av bildene fra den første dagen. Den første dagen startet med å ta turen innom Starbucks. Det har åpen en ny nå, som ligger kun 100 meter fra leiligheten, noe som er veldig digg. Vi dro videre til moma museumet, som jeg også har en del uredigerte bilder av

At Starbucks

Planen nå er å dra å spise frokost/lunsj på La pain. Vi er alle ganske slitene i dag, og været er heller ikke helt på topp, så planen er å lage god middag, kjøpe inn masse snacks og chille med Paradise og film. En ganske så digg avslappende fredagskveld.

CECILIE
  • NEW YORK

Likes

Comments

FROM MY PHONE, NEW YORK
@CECILIEUV
@CECILIEUV

Her er mine siste instagram oppdateringer. Haha veldig rart å se, men de nederste bildene er mye mørkere enn de øverste og siste jeg har lagt ut. Tar det som ett tegn på at jeg er veldig klar for sommer.

Likes

Comments

THROWBACK

God morgen! Plutselig var det torsdag igjen, og denne uken har som de siste ukene gått veldig fort. I dag har jeg en presentasjon på skolen, og ellers er planen å gå rundt i Soho og ta en tur til Top of the rock. Det er så utrolig hyggelig å ha Liv og Oda på besøk, og veldig morsomt å vise de litt rundt. Det er mye lettere å utnytte dagene når man er på besøk. I tillegg er det mye lettere å sette litt pris på denne byen når man har besøk. Det er kanskje lett å glemme litt hvor man bor, men det å ha besøk og se hvordan det er for de å være i byen får meg litt til å skjønner at det faktisk er New York jeg er i.

Vanligvis pleier jeg ha å innlegg forhåndsinnstillt flere dager i forveien, men det har jeg ikke rukket å gjøre den siste tiden, fordi det har vært så mye som har skjedd. Så jeg skal prøve å få oppdatere like mye som jeg pleier, men kan være det blir litt mindre oppdatering de dagene det er besøk her. Men kamera er i hvert fall med overalt, så lover at det blir mye bilder fremover, så fort jeg har rukket å redigere de. Derfor deler jeg nå noen gamle bilder nå, så kommer bilder fra de siste dagene senere.

CECILIE

Likes

Comments

NEW YORK
SNAPSHOTS

Åh synes disse bildene er så utrolig koselige. Veldig hyggelig å ha noen slike bilder fra turen. Selvfølgelig var det utrolig gøy å se det hvite hus. Det var egentlig veldig uvirkelig. Det er jo noe man alltid ser på tv og det og plutselig ha det rett foran deg virket bare veldig merkelig og rart egentlig. Det er virkelig noe jeg tror jeg kommer til å være så takknemlig for at jeg har sett. Det er jo litt morsomt å se det på tv nå, og faktisk kunne si at man har vært der, og sett det hvite hus på ekte. Haha jeg synes i hvert fall det er litt gøy.

1600 Pennsylvania Ave NW, Washington, DC 20500

Det eneste som var litt skuffende var nok det at vi ikke kom nærme i det hele tatt. Som dere ser på bildene så står vi veldig langt unna. Og her sto det akter så det var ikke mulig å komme neo nærmere, og det var heller ikke mulig å komme noe nærmere fra noen av de andre kantene. Så hadde ikke hatt noe i mot å komme litt nærmere så man kunne fått litt merke inntrykk av hvordan det faktisk så ut. Vi trodde faktisk det var mulig å komme nærmere, men skjønner jo selvfølgelig at det trygghetsmessig ikke er så gunstig at man kan komme nærme byggningen.

happy
CECILIE

Likes

Comments

NEW YORK
MONUMENT

Jeg har en god del bilder fra Washington turen, men tenker at jeg kan dele de litt spredt utover. Så kommer det ikke mange bilder fra samme tur på engang. Vet vi kommer til å ta en del bilder nå som det er mye besøk fremover, så vil veldig gjerne dele litt bilder vi tar nå også. Men tenkte å dele disse nå. Vi var jo litt turister i Washington. Vi tok jo turen til the Hvite hus, og i tillegg dro vi til Washington monument, som ikke så langt unna. Det var utrolig fint der. Kjempe stor åpen plass, og det var rett og slett bare veldig rent og pent der. Noe New York til tider ikke helt er.

IN WASHINGTON

Ukene nå fremover er det virkelig helt fult skjema. Ikke bare er det masse besøk, men i og med at vi har kommet til slutten av skolen er det jo mye å gjøre på skolen også. Alle lærerne har jo satt de største og kanskje de viktigste vurderingene til de siste ukene. Og mange av fagene har det vært ganske greit helt frem til nå, som at man plutselig innser at det ikke er så god tid igjen. Så i det siste har jeg prøvd å få unna gjort store skrive innleveringer slik at jeg slipper å sitte oppe å gjøre det nå som jeg har besøk. Det er kun 4/5 dager det ikke er besøk fra Norge ut hele oppholdet. Jeg synes jo det er utrolig koselig, men det krever også at jeg gjør mye skole de dagene det ikke er besøk.

CECILIE

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw