Header

  // MIN 20 ÅRSDAG //

Så var det på tide å dele noen bilder fra bursdagen min. Jeg har jo delt noen bilder fra sommerfesten til Nouw, men tenkte å dele noen bilder jeg tok under dagen også. Var ikke mange bildene jeg fikk tatt, men noen ble det i hvert fall. Igjen, jeg stor koste meg virkelig denne dagen. Fra morgen til kveld, og jeg er virkelig så takknemlig for alle som gjorde den så bra. 

Jeg som den bursdags elskeren jeg er har jo store forventinger til denne dagen. Dagen ble faktisk bedre enn forventet. Ofte sitter man igjen med en slik off det er over følelse etter slike dager man har gledet seg lenge til. Men etter denne dagen sitter jeg faktisk ikke igjen med denne følelsen, jeg kan leve lenge på denne dagen, og jeg sitter igjen med masse gode minner, og en 20 årsdag uten like.

Lunsj på Asia, Aker Brygge

Her har jeg samlet noen bilder fra den den fine frokosten min mamma hadde stelt istand (se ballongene!! wæ jeg som elsker slike ting). Og noen bilder fra den super hyggelige lunsjen jeg hadde på dagen. Har noen bilder fra kvelden også, som er såå hyggelig å se tilbake til om noen år. Veldig glad jeg var så flink til å dokumentere denne fine dagen. Jeg har så lyst til å få til en feiring også, men det får bli ved en senere anledning. Nå er det så mye annet som skjer, så ser ikke helt hvordan jeg skal få satt sammen noe slikt før jeg flytter.

Se så hyggelig frokost jeg våknet til

// 15 JUNI 2017 //
Klem, Cecilie

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

TILBAKEBLIKK TIL ...

Siste bildene fra New York jeg ikke har delt. Har helt sikkert noen jeg kommer til å dele senere, når jeg begynner å skulle mimre tilbake. Men for denne gangen er dette det siste. Så rart å ikke ha masse bilder liggende igjen som skal deles. Da er det bare på tide å begynne å ta nye bilder her hjemme. Dette er fra de siste dagene vi hadde i byen. Jeg tror faktisk dette er fra siste hele dagen vi hadde der.

Siste dagene i Soho

Så rart å tenke på at dette begynner å bli godt over en måned siden, og at det ikke er lenge til jeg har vært hjemme i 2 måneder allerede. Tenk at det er like lenge som halvparten av oppholdet jeg hadde der nede. De to månedene der virket jo såå mye lengere, og føler nesten som at jeg bodde der i ett år haha. Når jeg tenker tilbake på det, og byen i seg selv føles det fortsatt litt som hjemme. På en merkelig men god måte, håper det vil føles litt som hjemme når jeg en gang reiser tilbake hit.

" April 2017 "

// MIN SISTE DAG I NEW YORK //

- Topp, veske : Zara - Skjørt: BIKBOK

Klem, Cecilie

Likes

Comments

* TO DO LIST *

For snart ett år siden bestilte jeg meg noen små ting på nettet fra kikkik. De har masse søte bøker og ting og tang. Som planleggnings bøker, og masse tilbehør til. Da jeg reise til New York tok jeg den ikke med meg. Det var rett og slett ikke nok plass eller noe til å skulle drasse med meg masse slike ting. Derfor har den helt gått i glemmeboka, før jeg kom på det i går. Det er utrolig mye som skjer fremover, og ikke minst ekstremt mye planleggning. Alt fra overtakelse av leilighet, til planlegging av innkjøp til leiligheten.

Det er faktisk ikke lenge til vi tar over leiligheten. Det skjer nemlig om litt over en uke. Åh jeg er virkelig så spent. Jeg har ventet på denne dagen nesten hele mitt liv. Ikke fordi jeg gleder meg sånn til å flytte, men fordi jeg gleder meg sånn til å skape ett hjem som er mitt. Fikse, ordne, pynte og innrede. Jeg har derfor allerede begynt å tenke på hva som skal på plass, og hva vi er nødt til å ta med oss når vi tar turen neste uke. Heldigvis er vi så heldige å flytte inn i en leilighet som allerede er helt møblert, og det er kun småting og generelle ting som blir med i bilen neste uke.

Bok bra Kikki K, printede bilder fra Japan foto

- Overtagelse om 2 uker- 

Til tross for at vi tar over leiligheten neste uke er det ikke før litt ut i August vi flytter for godt. Selvfølgelig var det mulig å finne en annen leilighet så vi slapp å flytte inn allerede nå, men elsker virkelig den vi har funnet, og den føles så riktig. I tillegg er den helt ny oppusset, noe som er ett stor pluss. Alt er super rent og pent, og veldig nytt. Heldig har jeg vært å fått endel gavekort, og ting som jeg kan bruke i leiligheten. Åh gleder meg så utrolig mye til å begynne innrede den akkurat som jeg har drømt om.

Jeg gleder meg også utrolig mye til å se den i virkeligheten. Det kommer til å være så gøy, og håper virkelig den er som det ser ut til på bildene. Det blir også mitt aller første møte meg byen jeg skal bo i i hvert fall 3 år. Det kommer til å bli super rart, spennende og ekstremt morsomt. Jeg gleder meg sånn til å komme meg dit, og komme meg litt nærmere en ny fase av livet. Åh jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg så utrolig mye til alt som er i vente. Jeg tror de neste månedene kommer til å bli så spennende.

Cecilie

Likes

Comments

*ses om noen uker *

Som jeg gleder meg til California nå. Nå har endelig ting begynt å falle på plass. Hotell og fly og alt er på plass, og det eneste vi nå trenger å gjøre er å fikse bil og lage en to do list. Tror virkelig de dagene der skal bli av de bedre, og gleder meg til å se enda mer hva dette stedet har å by på.

Jeg elsker jo palmer, så det er ikke noe tvil om at jeg gleder meg litt ekstra til å ta frem kamera å ta bilder av de igjen haha. Det er jo ikke noe finere enn palmer? Det tror ikke det haha. Postet ett av disse bildene da jeg var der nede, men elsker fargene og lyset så tenkte jeg like greit kunne dele noen flere med dere. Har ikke så mange bilder på lager om dagen, så da passer det å ta frem de siste fra turen hit i April.

California 

Likes

Comments

- NOUW SOMMERFEST - 

Så var det på tide å snakke litt om sommerfesten til Nouw. Åh så utrolig hyggelig det var. Det var så hyggelig å møte alle menneskene man kun har sett, og lest bloggene til. Dette er for meg første møte med slike eventer, og jeg synes virkelig det sto til forventingene. For en bra gjeng. Så mye flotte, og søte jenter. Kvelden startet 17, og fant sted på lekter´n. Her hadde flinke @TESSB og @KAROLINESMADAL stelt i stand som bare det.

Det var flotte goodiebagger fra Mildh Press (lager ett eget innlegg med innholdet siden), drikke, snacks, og tidenes fotobar. Jeg elsker jo virkelig slike ting, og tok en hel hæv av bilder haha. Foto stasjonen var stelt i stand av Fotobaren AS, og jeg har virkelig såå lyst på noe slikt om jeg klarer å summe meg til en bursdags feiring før sommeren. Tenk så hyggelig å ha slike bilder i ettertid.

- Lekter´n -

Åh bare se på denne kule foto stasjonen. Er umulig å ikke ha det gøy med en slik på plass. Prøvd å fikse en slik ting på min bursdag for noen år siden, og det var jo bare så gøy. Bildene blir nok hakke morsommere og bedre om man har så flink folk som vi hadde tilstede da, hehe. Det var virkelig super gøy. Tenker å dele litt av disse bildene senere, så kan dere se hvor morsomme de blir.

- Mildh Press - 
- Fotobaren AS -

Søteste @annesofie

Storkoste meg skikkelig, og var gjorde virkelig at bursdags min ble litt ekstra spennende. Fikk dessverre ikke være der hele kvelden, men fikk noen gode, hyggelige og veldig morsomme timer der. Takk for en super kveld!!

Cecilie

Likes

Comments

15. Juni 2017

God ettermiddag. Åh for en fanstatisk dag jeg hadde i går. Har virkelig ikke ord. Jeg tror nesten ikke dagen kunne blitt bedre (skulle bare hatt Eirik hjemme). Det var ting som skjedde fra morgen til kveld, og jeg smilte vel nesten like stort som jeg smiler her hele dagen. Jeg våknet til frokost sammen med familien, og litt gaveåpning. Så dro jeg rett til byen for å møte noen venner til lunsj. Vi satt å hygget oss i noen timer, før jeg dro på sommerfesten til Nouw. Skal snakke såå mye mer om dette senere.

Etter sommerfesten dro jeg rett til Sawan der jeg møtte familien. Vi koste oss med 8 retters (!!). Virkelig en kveld som kommer til å bli husket. Mitt unner middag popper det opp en melding fra mobilen min fra ett amerikans nummer. Merkelig tenke jeg. Ingen jeg kjenner fra New York har lenger amerikans nummer, og jeg brukte jo det aldri. Så leser jeg meldingen. Eirik er på øvelse utenfor Norge, og der har de ikke lov til å ha med mobil. Derfor ligger telefonen hans igjen i Norge, og jeg har ikke fått snakket med han siden 2 Juni. Meldingen var fra han. Han hadde klart å finne en amerikaner som hadde mobil, og sendt meg en veldig hyggelig melding. Åh dere kan jo dro jeg gråt, og så gråt mamma og pappa litt også. Nei, jeg var virkelig så takknemlig for den meldingen. Åh heldig er jeg.

20 år!

Etter 4 timer på Sawan dro jeg til byen for å møte jentene. Endelig gammel nok til å dra på byen. Dagen var virkelig fylt fra morgen til kveld, og jeg er så takknemlig for alle de som gjorde dagen min så bra. Heldig er jeg, som har så mange flott mennesker i livet mitt. Var ikke like gøy da vekkerklokken ringte 7 i dag tidlig, og jeg måtte forte meg til jobb hehe. Men sånn er livet. Igjen, Tusen takk til alle som gjorde dagen min perfekt.

Likes

Comments

TRAVEL, CIUDAD QUESADA, TAKE ME BACK
 - Ciudad Quesada -
- 2014 -

God morgen! Dagene har startet veldig sent for meg de siste dagene. Jeg har jobbet kveld nesten hele uken, og sovet på jobben. Derfor har jeg sovet så mye som mulig de siste dagene haha. Så det er kun gått i søvn og jobbing siden torsdag. I dag er vell ingen unntak. Jeg skal straks komme meg av gårde til jobb, og kommer hjem onsdag ettermiddag. Da skal jeg bare rydde og gjøre med klar til bursdag på torsdag (!!!) åh jeg elsker bursdag. Dagen er ganske fullstappet nå, og det synes jeg er såå hyggelig. Får håpe at også været blir som det var meldt. Det har ikke vært mye tid til å ta bilden den siste tiden, og derfor legger jeg ved noen bilder jeg fant i arkivet fra Spania for noen år siden. Synes det passet inn med noen litt andre bilder her nå.

- Cecilie - 

Likes

Comments

...TO GO

Tenk det? Om en uke blir jeg 20. Tenk hvor lenge jeg har ventet på at denne dagen skulle komme. Føles helt rart å forlate 10 tallet og faktisk bli 20 år. Da er jeg plutselig så utrolig mye mer voksen. Synes nesten det er litt skummelt jeg, og hadde virkelig ikke hatt noe i mot å holdt meg på 10 tallet liittt lengere. Som mange av mine nærmeste vet så er jeg ekstremt glad i bursdag. Jeg elsker virkelig mer enn alt denne dagen haha. I fjor derimot var jeg nødt til å sitte å øve til eksamen hele dagen. Da var en blanding av gråting fortvilelse og litt hygge. Derfor har jeg gledet meg veldig til denne bursdagen. MEN i og med at Eirik er på øvelse utenfor Norge, og mobilen var nødt til å bli igjen på leir får jeg ingen bursdagshilsen av han i år. Og det føles ekstremt rart. Men får ta igjen feiringen med han siden.

Derfor har jeg egentlig vært litt dårlig til å planlegge dagen. Men jeg håper at dagen blir bra, ser jo faktisk ut som det er meldt sol. Det hadde i hvert fall vært veldig hyggelig. Nå er jeg på vei til jobb. Blir nok over der til fredag, så da er jeg nok ikke tilbake til pcen før lørdag morgen. Men skal prøve å få postet ett lite innlegg mellom jobbtidene. Jeg har faktisk med meg kamera denne gangen. Søte Emilia er tilbake på jobb, og da er vi jo nødt til å ta bilder. Disse bildene her tok hun av meg i fjor. Hun er SÅÅ flink!! Endelig kan jeg dele noen bilder som ikke er gamle eller tatt i USA hehe. Snakkes i morgen!

20 ÅR
CECILIE

Likes

Comments

NEW YORK, TANKER
EN MÅNED HJEMME

Det er så rart å tenke på. Det er allerede godt over en måned siden jeg ladet på Gardermoen og hele New York eventyret var over. New York føles som ett annet liv, og det føles så fryktelig lenge siden. De første ukene var det ekstremt godt å være hjemme. Se alle igjen. Være med på alt igjen. Alt jeg hadde savnet. Da folk spurte meg om hvordan New York hadde vært virket det nesten som at det var bedre å være hjemme, og akkurat da var det på mange måter også det. Jeg vet fortsatt at jeg fungerer bedre hjemme, og at jeg har det best rundt de omgivelsene jeg har her hjemme. Her føler jeg meg trygg, og her føler jeg at jeg har kontroll.

Men det er den lille biten som allerede har begynt å savne New York. Ikke bare New York som en by, og som den opplevelsen det var. For det var fantastisk og jeg ser tilbake på de månedene som noen av de beste, og noe som kommer til å være med meg livet ut. Jeg er så takknemlig for de måneden. Men jeg savner på mange måter hvordan jeg var når jeg var der. Kanskje var det fordi jeg bodde for meg selv. Tok mer tak i ting. Sto opp tidlig for å dra å trene før skolen, fikset det som skulle fikses. Det savner jeg. Jeg savner hvor kreativ jeg var der også. Hvor utrolig mye mer jeg satte pris på interessen for foto, og hvor utrolig mye mer tid jeg brukte på det som virkelig gjør meg glad.

Men det er vell sånn det er. De månedene der var en drøm, og når jeg ser tilbake på det så er det også akkurat sånn det skal være. Det å være tilbake til hverdagen kan være tungt, men det er jo faktisk sånn livet er. Så ja jeg savner nok New York litt. Men ikke bare fordi byen er byen, men fordi jeg var mer meg. Men det er så godt å være hjemme, og jeg føler meg enda ikke klar til å reise tilbake. Jeg føler meg heller mer klar for å flytte ut. For det var kanskje akkurat det jeg lærte der. At jeg fungerer best når jeg er nødt til å klare mer selv. Det er da jeg virkelig tar tak i ting, og fikser det som fikses skal. Så jeg gleder meg jeg. Gleder meg til å flytte ut, og kanskje få tilbake litt av den selvstendighets følelsen jeg hadde der.

Cecilie

Likes

Comments

THIS WEEK
MAI

Vi er allerede i Juni?? Hvor rart er ikke det. Nå er det faktisk akkurat en måned siden jeg landet på norsk jord, og startet opp den normale hverdagen igjen. Føles fremdeles godt å være hjemme - det skal sies. Men savner nok allerede det å ikke ha så mange forpliktelser, og bare kunne nyte. Her er en liten oppsummering av innleggene jeg har postet min første måned hjemme. Nesten bare bilder fra reiser, men det sier jo litt om hvor mye bilder jeg har tatt de månedene jeg har vært borte haha.

LAMPER -EN UKE HJEMME -  HJEMME BEST
LITT ENDRINGER - NYC GUIDE 1 - APRIL
TAGGING - JACKS WIFE FREDA - LIFEGUARD 
INSTA - FRASTJÅLET MOBIL
 CONEY ISLAND - SMYKKE - RED 
SEE U SOON - CALI - SOMMER

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw