Grått og tungt vær var det som møtte oss når vi våknet i Tønsberg i dag. Det er ingen tvil om at høsten nærmer seg, og det er på tide å finne frem de gode strikkegenserne og store skjerf. Men i dag ble det en rolig dag hjemme.. Spiste en god frokost, så tok jeg med meg litt snacks og hoppet i sengen igjen. Med en del skolearbeid som skal gjøres, flyttet jeg kontoret til sengen i dag, noe som er veldig deilig en gang i blant.


Når jeg flyttet til Tønsberg tok jeg med meg de gamle magasinene jeg har spart på over lang tid. Med et studentbudskjett er det ikke dyre magasiner man alltid prioriterer å kjøpe seg, men fristelsen er stor. Så med noen eldre magasiner må jeg sii jeg henter fortsatt mye inspirasjon.


Etter å ha sittet med nesen i boken i flere timer er det godt å kunne finne på noe annet. Så dro til en venninne som også er naboen min for å bake noen kanelboller. Tror jeg aldri har ledd så mye når jeg har bakt boller før. Noen så store boller har jeg aldri laget før, men de ble helt fantastiske. Så disse koste vi oss med under pleddet, med lys og høstværet på utsiden av døra.For en perfekt søndag, kunne ikke blitt en bedre avslutning på helgen. Med hygge og avslapning er jeg klar for en ny uke med nye utfordringer.


RELAX & ENJOY YOUR SUNDAY

Likes

Comments