Hej!

Så er det tid til mit DisneyLand Paris indlæg! Et indlæg jeg har glædet mig til! For mig betyder Disney rigtig meget, jeg mener ikke, at Disney kun er for børn. Jeg er vokset op med Disney og ikke mindst Disneyland. Mit første besøg var i 2001, 4 år gammel med min mor og morfar. Min far var desværre ikke med, men det kom han heldigvis turen efter, hvilket min søster også gjorde. Min mor var gravid med hende på denne tur nemlig haha.


Nå men til turen i år, vores 2017 tur. For et år siden, lagde jeg idéen ud, med en ny tur. Jeg havde faktisk lave en præsentation, med forskellige priser på forskellige hoteller. Da jeg havde fortalt om idéen var de åbne omkring det. Men at det måtte vente til 2017 (jeg havde forslået oktober 2016). Men vi blev enige om, at april var en god måned og tage afsted i. Men så vidste det sig, at det faktisk var Disneyland Pariss 25 års fødselsdag! Hvilket gav endnu en grund til, at tage afsted der. Vi har nemlig været der både til 15 års fødselsdag og 20 års. Så for os var det bare perfekt, det er blevet til en lille tradition. Mine forældre fik bestilt turen, og den lød på 2 april til 5 april, vi skulle selv køre derned, så vi skulle køre 1 april.


Det blev 1 april, og jeg var så glad. Jeg blev først hentet i lejligheden 20:00, så det var en meget lang dag. Jeg skulle køre de første 4 timer ned til Hamborg, hvor min mor så skulle overtage. Jeg havde min søster ved min side, så jeg ikke ville kede mig haha. Men jeg kan godt lide og køre bil, så det var ikke så slemt. Jeg havde sørget for, at have noget og drikke og noget slik. Det var en stille og rolig tur, ikke meget noget kø eller problem. Vi ankom til Hotel New York kl 9. Men fordi man først kan få værelset kl 15, lod vi kufferterne blive i bilen. Mens min mor stod i kø for at tjekke os ind, købte min far Minnie og Mickey ører til os. Det noget man næsten er nødt til haha.


Jeg vil ikke fortælle alt ned i detaljer eller bliver det her indlæg 5 km langt. Men nogen af de billeder jeg tog, siger lidt det hele synes jeg. Det er virkelig et magisk sted, som virkelig betyder meget for mig. For en måned siden gik jeg rundt i Disneyland, det er underligt og tænke på! Jeg vil tilbage! Hvis min søster og jeg havde pengene til det, var vi taget tilbage til oktober. Men det har vi desværre ikke, så det er noget som må spares op!

Det var virkelig en fantastisk tur, og jeg er bare kommet tættere med min familie. Min familie betyder alt for mig, og at kunne rejse med dem, er guld værd! Glæder mig allerede til vores næste eventyr <3 <3


Knus <33

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej!


Long time no see right? haha. Jeg sagde til mig selv, at skrive et indlæg 2 gange om ugen var intet problem. Men her sidder jeg, og det er over en måned siden jeg skrev sidst. Ærligt, jeg er en dårlig blogger, og det kan vi ikke komme udenom. Jeg vil ikke komme med en masse undskyldninger, for jeg har hellere ikke nok læsere til, at det er det værd. Men altså, jeg elsker og blogge! Men jeg er dårlig til at skrive (især kommaer) og jeg er dårlig til, at tage billeder. Men det er også okay, så må jeg have min egen stil. Måske lærer jeg med tiden, at tage nogle sindsyge gode billeder? (Jeg krydser finger, det kunne min instagram godt bruge).


Men hvad har jeg så lavet den sidste måned? Jeg har besøgt mit yndlingssted i hele verden, nemlig DISNEYLAND PARIS!!! Elsker elsker elsker det sted. Vi kørte lørdag den 1 april og kørte hjem igen onsdag den 5 april. Men jeg vil egentlig gerne lave et separat indlæg omkring det. Så det får i løbet af næste uge.

Så har jeg haft influenza i et par dage, det er aldrig sjovt. Jeg er normalt aldrig syg, så det var lidt træls. Men over det kom jeg, og havde en sød kæreste, som tog sig af mig. Det kan man ikke klage over haha.


Men ellers står Aalborg karneval lige for døren (27 maj). Det er en kæmpe ting, hvis man er fra Aalborg området, eller folk kommer også langvejs fra. Til mit første karneval, mødte jeg nogen fra Grækenland?! What, det er alligevel utroligt. Men hvis i skal med, og ikke har købt kostume eller armbånd. Så tag i Billig Billy i Kennedy Arkaden, god service og dejlige mennesker. Mest forbi jeg arbejder der :P


Knus <33

Likes

Comments

Hej!

Jeg fik ikke lige skrevet noget i weekenden. Men kan simpelthen ikke dele dette med jer. I fødselsdagsgave havde jeg fået en Brunch for 2 fra Goodtimes. Så lørdag besluttede vi os, for at bruge den. Valget blev på restaurant Meat, som ligger på Vesteraa i Aalborg. Ved ikke om, det ligger andre steder faktisk. Den hold da op det var godt. Her kan man vælge om man vil have Æble eller Appelsin juice, og kaffe eller Te. Som der selvfølgelig var gratis opfyldning af. Hvilket gjorde det en smule bedre. Da min kæreste ikke kan leve uden sin kaffe :P.


Der var en glas skyr med noget marmelade, og mysli. Der var pandekager, frugt, ost, hjemmelavet hønsesalat, scrambled eggs med bacon og en pølse. Der var også varmrøget laks, og noget chokolade noget og marmelade.


Det er virkelig noget jeg klart kan anbefalde. Det er et lækkert sted, med en god atmosfære. Personligt havde jeg også dejligt selskab. Med vil helt klart også gerne afsted med min søster, mor og far. Kunne være en lækker anledning til at, bruge tid med familien.


Knus

Likes

Comments

Hej!


Igår stod den desværre på sygdom. Eller havde det fint hele dagen, men da jeg kom på arbejde 16 blev jeg så dårlig. Jeg blev bare helt vildt dårlig, og havde kvalme. Heldigvis var det kun 3 timer på arbejdet. Men det føltes mere som 6 timer.

Men da jeg fik fri, fik jeg lige købt denne lækre karry suppe fra Knorr. En af mine klart yndlingssupper er karry suppe, så den lå lige til højrebenet at købe den. Et plus var også at det var på tilbud til 16,95kr i Meny.

Det er egentlig meget nemt og lave, man kan enten lave det i en gryde eller i mikroovnen. Jeg valgte i en gryde, som i også kan se på billedet.

Jeg vil virkelig gerne prøve og lave min egen karry suppe fra bunden. Men på en sygedag og næsten ingen penge, så var det ikke lige en mulighed. Men vil helt klart dele det med jer, når det engang sker ;)


Knus <3

Likes

Comments

Hej!

Når det kommer til træning, er jeg nok en nybegynder. Jeg er faktisk først lige startet på, at træne for alvor. Har trænet før, men er aldrig rigtig gået op i det. Men nu har min kæreste og jeg besluttet os for, at den skal det tages seriøst.

Jeg vil gerne indrømme, at jeg elsker chips med en god skål dip til. Altså det skal der også være plads til, men uden træning bliver jeg nok lidt fed.

Grunden til at jeg ikke rigtig har villet trænet før, er faktisk mine bryster. Ved det lyder underligt, men min største usikkerhed er faktisk mine bryster. Men er fået overvundet det. Og har det godt når jeg træner nu.

Jeg har også taget et meget grimt billede af, den milkshake vi drak efter gårsdagens træning. 35g proteinella proteinpulver, 1 stor banan og 300ml mælk. Det var så lækkert!

Knus

Likes

Comments

Heeej!

I går havde jeg fødselsdag! Nu er jeg sku ikke teenager mere?! Det er sku lidt underligt, men kan ikke rigtig mærke nogen forskel haha. Men havde en dejlig dag.

Stod op med min kæreste kl 7, for at spise morgenmad med ham, og få min gave :P. Til frokost var jeg på Cafevi2, sammen med min søster og kæreste. Fik en lækker tortellini ret med svampe og en Søbogaard hyldeblomst. Til aftensmad havde mine forælde inviteret os med på Jacobs Fiskerestaurant. Ville gerne vise jer den lækre buffet de havde. Meen min telefon valgte og gå død..

Men hold da helt op det var lækkert! Der var alt muligt fisk, mere end jeg havde regnet med. Jeg elsker fisk, så det her var nærmest himlen haha. De havde alt fra hummer til fiskefilet. Vi fik også lækker hvidvin til, som faktisk også var virkelig lækker. Men alt i alt, havde jeg en rigtig dejlig dag, med folk jeg elsker.

På billedet har jeg min nye lækre kjole på fra Only (kan ikke finde den på hjemmesiden), og nylon strømper fra H&M.


Knus <3

Likes

Comments

Hej!

Jeg kan mærke, at jeg lige skal ind i en rutine, med den her blog. Normalt er jeg ikke typen, der tager særlig mange billeder, specielt ikke af mig selv haha. Men efter lukketid på arbejdet i går, tog jeg lige to billeder. For måtte bare vise jer den her kjole/hoodie. Kæft den er bare så lækker! Min kæreste mener dog, at den kun burde vise indenfor lejlighedens vægge. Men der er jeg ikke enig, for hold da helt fast den er lækker. Den er købt i Monki til kun 100kr, da den var på tilbud. Så den måtte jeg selvfølgelig eje.


Ellers har jeg ikke lavet så meget den her uge. Eller jo. Onsdag havde jeg en tandlæge tid. Jeg havde en visdomstand på vej, men den gjorde så ondt. Så den skulle ud, har aldrig fået revet tænder ud før, eller blevet bedøvet for den sags skyld. Men ud kom, og det var ikke så slemt? Havde forventet det værste, men ærligt kunne det have været værre.

Tag jer forresten ikke af mine gamle opbrugte converse haha. Skal have købt nogen nye, men pengene er ikke lige til det pt. Øv øv, så det må vente


Knus

Likes

Comments

Hej.

I dag er bare en dårlig dag. Det er lønningsdag. Havde faktisk glædet mig til den her dag, for har taget ekstra vagter, så regnede med en god slat penge. Normalt arbejder jeg deltid, så det giver ikke særligt meget. Lige til husleje og mad. Men så går pengene ind, og for at være ærlig, var jeg skuffet.

Jeg betaler selvfølgelig skat, selvom mit frikort ikke var udløbet. Så forhåbenligt får jeg nogle af de penge tilbage. Men det gør sku ondt ikke, at tjene penge nok. Men det er jo en del af livet. Så jeg må bare op på hesten igen. For det er jo ikke jordens undergang. Havde bare glædet mig til, at mig og min kæreste ikke skulle tænke alt for meget over økonomien i den her måned. Men sådan bliver det. Men har også indset, at det er på tid og finde et fuldtidsjob. Selvom jeg højst sandsynlig kun kan være, der til og med august.

Jeg havde egentlig planer om, at jeg skulle have lavet en masse ting i dag, men det er jeg godt nok ikke i humør til i dag. Jeg skal godt nok på arbejde 16:30, men gider ikke nogen steder indtil da. Så bruger jeg selvfølgelig heller ikke nogen penge i dag.


Knus

Likes

Comments

Heeej!

Fridag aften stod i sushiens tegn hos os. Vi havde ikke fået det siden december, så nu var det tid. Så min kæreste hentede mig på arbejde, og så gik vi forbi Sushimania på vejen hjem. Personligt er det et af mine yndlingssteder, at hente sushi fra. Det er der jeg synes det er bedst og billigst. Så sushien blev nydt i selskab med x factor og et glas cola. Hver eneste fredag bliver egentlig brugt på x factor, synes det er så hyggeligt! Så det er ikke fordi jeg lavede meget igår, jeg arbejdede fra 13-19, og lå på sofaen resten af aften.

Likes

Comments

Hej!

Mit navn er Cecilie Schrøder, og jeg er 19 år gammel. Bliver dog 20 år om 2 uger! Juhuu sidste dage som teenager! Jeg bor i Aalborg sammen med min søde kæreste. Lige nu har jeg sabbatår, og arbejder 10 timer om ugen hos Billig Billy. Men vil egentlig gerne have flere timer. Så det er jeg ved at søge efter. Men fordi jeg har så meget fritid, tænkte jeg, at en blog ville være en god idé. Kan egentlig godt lide, at dele mine tanker. Så det er nok bare en fordel, at min kæreste ikke længere skal høre på det ;-). Men ellers er jeg begyndt og træne en del, er stadig igang med at vende mig til tanken. Men det går stille og roligt frem. Men derudover elsker jeg en god bog. Og jeg har en kæmpe svaghed for Disney. Elsker Disneyfilm, synes de er så hyggelige! Mit yndlingsslik er chips med dip. Spiser faktisk ostepops lige nu haha. Men det var lige kort om mig. Håber i vil følge med i min hverdag.


Knus <3

Likes

Comments