Då försöker vi igen och hoppas att inget går fel.
Har egentligen bara en sak att säga om dessa produkterna: KÖP! Stick till närmaste apotek och inhandla alla produkterna. Sååå bra!!1. Daily purifying toner.

Produktens uppgift: Behandlande ansiktsvatten för fet och oren hud. Ansiktsvattnet rengör porerna på djupet och motverkar uppkomsten av finnar och pormaskar.
Användning: Denna produkten brukar jag använda på kvällarna efter att jag tvättat bort mitt smink. Sminkrengöring ta nämligen inte bort all smuts och det ser man när man användt denna! Jag brukar ta en liten bomullstuss och hälla lite av produkten därpå sen svepa allting EN gång över ansiktet. Ska du göra det två gånger så ta en ny bomullstuss:
Min åsikt: Luktar rätt så starkt och om man nyligen klämt en finne så ska man nog inte ta produkten däröver då det säkert kan svida till rejält! För övrigt så tycker jag den funkar bra och rengör bra.
Betyg: 5/5 
Cirkapris: 49 kr.

2. Daily face wash.
Produktens uppgift:
Djuprengörande ansiktstvätt för fet och oren hud. Ansiktstvätten innehåller salicylsyra som motverkar och förbygger finnar och pormaskar.
Användning: Detta är ungefär som en tvål, dock så tar jag bort sminket med vanlig tvål sen efter så tar jag denna! Lite som extra rengöring!
Min åsikt: Gillar denna! Doften är en sån typisk doft som kommer från apoteket haha. Löddrar dock lite för mycket, får alltid in det i näsan..
Betyg: 5/5
Cirkapris: 62 kr.3. 2 in 1 Mud cleanser/Mask
Produktens uppgift: En effektiv ler- och scrubtvätt som också kan användas som djuprengörande mask. Den tar effektivt bort smuts, rengör porerna på djupet och verkar milt exfolierande. Förebygger orenheter.
Användning: Denna använder jag endast som ansiktsmask eftersom jag har en annan skrubb! Använder den två gånger i veckan, torsdagar och söndagar som är mina spadagar. Kletar på i hela ansiktet och låter sitta 5 minuter!
Min åsikt: Älskar denna! Man känner verkligen hur uppfriskande och mjuk huden blir efter denna, grym!
Betyg: 5/5
Cirkapris: 69 kr.4. Daily moisturiser.

Produktens uppgift: En återfuktande gelkräm utvecklad för fet och oren hud. Gelkrämen lugnar och mjukgör huden efter den dagliga rengöringen.
Användning: Denna använder jag precis som ovanstående produkt, på mina spakvällar. Tar en liten klutt och kletar ut i hela ansiktet!
Min åsikt: Gillar denna hudkrämen! Den är inte för fet och inte för.. ofet? Nej men håller huden till en normal hudtyp om man kan säga så!
Betyg: 5/5
Cirkapris: 62 kr.5. Blemish treating moisturiser.

Produktens uppgift: En 2-in-1 produkt som både återfuktar och motverkar fet och oren hud. Den fettfria gelen innehåller salicylsyra som motverkar och förebygger finnar och pormaskar.
Användning: Denna produkten brukar jag använda på de områden där jag som mest får finnar.
Min åsikt: Jag ÄLSKAR denna produkten! Har verkligen märkt synbara resultat ända sen jag började använda denna. Mina så kallade ''problemområden'' där jag brukar få finnar är på hakan och mellan ögonbrynen, men inte nu mer! Ända sen jag började använda denna så tadaaa, inga mer finnar! Riktigt grym.
Betyg: 5/5
Cirkapris: 69 kr.6. Overnight spot treatment.
Produktens uppgift: Torkar effektivt ut finnar och orenheter.
Använding: Använd under natten som punktbehandling på orenheter/finnar.
Min åsikt: Alltså i början tyckte jag denna funkade rätt bra! Finnarna försvann på bara några dagar. Men nu är det precis som att min hud blivit imun eller något haha. Kan bero på att jag inte får sånna etrema gula äckliga finnar, utan bara smååå småå som utslag typ haha. Rätt dyr också för den lilla tuben.
Betyg: 3/5
Cirkapris: 65 kr.7. Cover stick.

Produktens uppgift: Ett hudfärgat stift som döljer finnar och samtidigt verkar uttorkande.
Användning: Appliceras direkt på finnar och orenheter.
Min åsikt: Jag har inte riktigt användt detta så mycket eftersom det finns bara i en enda färg och den är liiite för mörk för min egna hudfärg. De gånger jag har användt det så har jag inte tyckt att det precis torkat ut finnen.
Betyg: 2/5
Cirkapris: 65 kr.

SÅ, nu är jag klar för andra gången haha. Nej men dessa produkterna är något som ni verkligen borde köpa! Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna. Jag kommer lätt att fortsätta hålla mig till denna serien!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments