Nya möjligheter. Detta året ska bli mitt år, jag ska glömma allt som varit, rensa bort alla energitjuvar från mitt liv och börja om på nytt.


Likes

Comments

Jag tvekade på mycket men aldrig på oss. Älskade dig högst av allt, värdesatte dig något så otroligt mycket. Ville alltid att du skulle vara glad och må bra, och när du inte mådde bra så gjorde inte jag heller det. Det var i din famn jag mådde som bäst, i din närhet som jag kunde vara mig själv. Det går inte en enda dag utan att jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden till den 13-14 februari 2010, så lycklig och så bra jag mådde då. Men jag förnekar det. För du har gått vidare men inte jag. Och jag håller det för mig själv för jag vill inte vara nån jobbig börda som inte kan släppa dig. Jag önskar dig all lycka och hoppas att du alltid har en anledning att le, du är värd det bästa. Och jag kan aldrig glömma någon som varit min andra halva. Forever love.


Likes

Comments

Min insamling har inte ens funnits i ett dygn men har redan fått in 200 kr! :D den spreds lite på facebook igår och jag hoppas att fler vill hjälpa till! Så roligt!!


Likes

Comments

Hej finisar! Idag är jag betydligt piggare än igår. Penicillinet börjar ta fart och jag har äntligen fått i mig lite mat, eller ja, soppa men alltid något! Tänker inte tjöta om min halsfluss här utan jag hade faktiskt tänkt skriva om något annat.

Jag ska gå rakt på sak och säga att jag har startat en insamling för Unicef och för varenda unge! Min insamling heter En kamp för barnen och jag tyckte att det var dags att jag också gör någonting för att hjälpa till istället för att bara titta på. Min insamling hittar ni HÄÄÄÄÄR och i högerspalten ser ni vad man kan göra för att hjälpa till. Man kan till exempel smsa ''KÄMPA KAMPEN'' till 72 900 och på så sätt skänker man 50 kronor. Jag hoppas verkligen att ni vill va med och hjälpa till, det hade betytt jättemycket, inte bara för mig, utan för Unicef och barnen som behöver all denna hjälp. 
Ingen kan göra allt, men alla kan ju göra något! :)

(Jag får INGENTING för detta, alla pengar som kommer in går oavkortat till bland annat vaccin och näringsbehandling)Likes

Comments

 

 Looking back over my shoulder
I can see that look in your eyes
I never dreamed it could be over
I never wanted to say good bye

 Looking back over my shoulder
With an aching deep in my heart
I wish we were starting over
Oh instead we're drifting so far apart

 Everybody told me you were leaving
Funny I should be the last to know
Baby, please, tell me that I'm dreaming
I just never want to let you go

Looking back over my shoulder
I can see that look in your eyes
Turning my heart over and over
I never wanted to say good bye

 I don't mind everybody laughing
But it's enough to make an old man cry
'cause I can feel you're slipping through my fingers
I don't even know the reason why

Everyday it's a losing battle
Just to smile and hold my head up high
Could it be we belong together
Baby, won't you give me one more try?
One more try

Looking back over my shoulder
I can see that look in your eyes
I never dreamed it could be over
I never wanted to say good bye

Looking back over my shoulder
Oh with an aching feeling inside
Cutting me up, deeper and deeper
Fills me with a sadness that I can't hide

Likes

Comments

Nu när jag ändå ligger hemma i sängen om dagarna så kan jag blogga lite. I tisdagsmorse så började min högra halsmandel svullna upp och det va väl en acceptabel smärta men blev värre frammåt kvällen och mamma som jobbar inom sjukvården tog med lite saker hem från jobbet så hon kunde ta halsprov. På onsdagen va det 10 gånger värre och båda mandlarna va helt vitprickiga och svullna och enligt provresultaten så va det ju självklart halsfluss. Fick dock ingen penicillin för mamma kan inte skriva ut Kåvepenin på jobbet. Igår va jag så pass svullen så det enda jag fick ner va något glas saft, inte ens alvedon åkte ner utan dem fastnade på tvären mellan halsmandlarna haha :( imorse fick mamma ringa Kärråkra vårdcentral och jag fick tid vid tiooo. Doktorn sa att det va en av dem värsta halsflussarna han sett och tyckte vi skulle ta körtelfebersprov ( fml tänkte jag då, kan ta ett halvår att bli frisk från det ) så blodprov togs men det visade inget tecken på körtelfeber, dock så hade jag hög sänka vilket har med blodet att göra och blablabla. Fick Kåvepenin och nu väntar jag bara på att svullnaden ska gå ner så jag kan äta. Guuud vad jag ska äta pommes och pannkakor när halsen är bra :D vilket wainit inlägg detta blev men ni anar inte så ont jag haft dessa dagarna haha, klår lätt alla andra halsflussar jag haft! Nu - film!
Likes

Comments

Nu va det min tur att åka på halsfluss.. Hade glömt hur ont det gjorde. Fml


Likes

Comments

Lätt en av hans bästa låtar! Fast denna har han inte gjort helt själv, orginalet är The Cranberries - Zombie, superbra den med, men gud vad Mohombis version va bra!Likes

Comments