2017, Au Pair, blog, New Jersey, New York City

Nu har jeg været i New Jersey i næsten to uger, og det er vidst på tide at opdatere bloggen med hvad der er sket det sidste stykke tid, for der er sket rigtig meget, så lad mig bare starte helt fra starten af.

Klokken 7 lørdag morgen den 29 April, blev jeg hentet af min veninde Sonja, som skulle køre mig til metroen. Jeg får på en eller anden måde kæmpet mig hele vejen til DC med alle mine ting uden for stort besvær. Da jeg så kommer ud af metroen og skal finde den bus jeg skal med klokken 9, kan min store kuffert pludselig ikke køre længere. Jeg tror først at noget har sat sig fast i hjulet, men da jeg kigger på det ser jeg at hjulene på den ene side er slidt helt op, min kuffert er så tung at jeg umuligt kan bære eller trække den hele vejen til busstoppet, jeg står så på fortovet med alle mine ting og ser helt opgivende ud (så hjalp det heller ikke at der var cirka 25 grader kl. 8:30 om morgenen og jeg ikke havde noget at få noget morgenmad med på turen..) da en taxa kommer forbi og ser mig, hjælpeløs som jeg står der og ser ud spørger han om jeg har brug for en taxa, hvilket jeg virkelig havde da jeg meget nødigt ville komme for sent til min bus! Taxaen kører bogstavelig talt lige rundt om hjørnet og så er vi ved busstoppestedet, cirka 20 kroner måtte jeg af med og det var helt sikkert det værd. Jeg kommer ombord på bussen og 4 timer senere står jeg i New York City. Bussen ankom til NYC før den skulle da der ikke havde været noget trafik, derudover var min nye hostkids fodbold kamp blevet rykket frem så jeg blev nødt til at vente i NYC i halvanden time før jeg kunne blive hentet af dem. Endnu engang må jeg finde en taxa, da jeg virkelig ikke kan gå længere end to skridt af gange med alle de ting jeg har. Jeg har ingen idé om hvor jeg befinder mig, og siger til taxachaufføren at jeg bare skal hen til den nærmeste Starbucks, så jeg kan sidde der og vente til at jeg kan blive hentet. Jeg får kæmpet mig ind på Starbucks. Halvanden time senere sidder jeg endelig i min nye hostfamilies bil og er på vej mod mit nye hjem i New Jersey. de havde været et sted og købe burgere på vejen og havde købt burger og pommes til mig, hvilket jeg var så glad for, da jeg ikke havde fået hverken morgenmad eller frokost, men kun slik og kiks på bussen.... Om aftenen skulle vi ind og se en fodbold kamp (Chris går rigtig meget op i fodbold, og spiller også selv)

Søndag stod vi tidligt op, da chris skulle spille en fodbold kamp, det var sjovt at se ham spille og så vandt de også. Derefter tog vi hjem og fik slappet lidt af og jeg fik pakket helt ud. Om eftermiddagen var vi ude og køre rundt, for at jeg kunne komme til at kende området, bilen og min hostmom kunne se hvordan jeg kører. Hun var meget glad for at jeg var en god billist.

Mandag havde jeg så min første arbejdsdag, hvilken er nok så anderledes som det kan være fra hvad jeg var vandt til i Maryland. Jeg starter med at arbejde kl. 7 hvor jeg vækker Chris, derefter laver jeg ham morgenmad og gør hans frokost klar. Klokken 8:10 kører vi til skole, som ligger tre minutter væk. Når jeg kommer hjem har jeg fri indtil jeg skal hente ham fra skole klokken 2:40. Nogle dage skal jeg vasketøj eller købe ind, men ellers har jeg helt fri imens han er i skole. Når jeg har hentet ham, skal han lave sine lektier og bag efter spiller vi altid fodbold i haven, medmindre han skal til træning om aftenen, hvilket han skal mandag og onsdag. Morens arbejdstider varierer rigtig meget, men når hun kommer hjem har jeg fri, jeg kører ham oftest til træning, som ligger cirka 40 min væk, så jeg sidder bare og kigger på mens de træner og snakker med de andre soccermoms. Sådan foregik alle arbejdsdage den uge.

Lørdag morgen tog jeg bussen ind til New York City. Bussen er to minutters gang fra mit hus og går direkte ind på Manhatten. Jeg skulle mødes med min veninde fra Tyskland som jeg kender gennem den skole jeg gik på i spanien i efteråret. Hun var i New York sammen med sin far og stedsøster. Det var super hyggeligt at se hende igen. Vi tog på MoMA (Museum of Modern Art), ellers gik vi bare rundt og kiggede i butikker og fik snakket en masse. Det var så fedt at se hende efter et halvt år og så sjovt at vi kunne mødes i New York. Da jeg kom hjem var jeg så træt, så jeg brugte aftenen i min seng foran fjernsynet.

I søndags var jeg til mit første Cluster meeting i New Jersey. Min area director havde givet mig et nummer på en anden Au Pair som bor helt vildt tæt på mig. Så før mødet tog vi til Westfield for at spise frokost. Det viste sig at vi var på samme academy da vi ankom til USA i Januar. Til mødet skulle vi klatre på klatrevæg. Det var rigtig sjovt, og så hårdt! Det ser så let ud, men det er det virkelig ikke! Vi var cirka 15 piger, men der var kun 3 til at hjælpe os, hvilket resulterede at man kun fik klatret 3 gange, på halvanden time, hvilket jeg syntes var lidt træls da vi havde givet 24$ for det. Men det var sjovt og jeg fik mødt nogle andre Au Pairs i området.

Nu er en ny arbejdsuge så begyndt, og næsten færdig endda. Jeg er allerede godt inde i min nye rutine og nyder alt den fritid jeg har, som jeg virkelig manglede i Maryland. I mandags havde jeg fri allerede klokken 11, da både moren og sønnen var syg, i tirsdags spiste jeg frokost med den Au Pair der bor tæt på mig, og det var rigtig hyggeligt.
Lørdag tager jeg muligvis ind til NYC igen, hvis vejret altså er godt. Og søndag er det jo mors dag, så der skal vi ud og se Chris spille fodbold, ud og spise frokost sammen og om aftenen ind og se "The Red Bulls" spille fodbold.

Så jeg har det rigtig godt her hvor jeg er nu, jeg er meget mere glad her end jeg nogensinde var i Maryland. Jeg savner selvfølgelig børnene en hel del, men Chris er så sød og nem at det hjælper meget på det.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

2017, Au Pair, blog, New Jersey

Der er sket så meget den sidste uges tid og jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte. Men som mange ved fik jeg super meget hjemve da mine venner fra DK var her, og jeg indså lidt hvor ked af jeg egentlig var for at være i den familie jeg er i. Det jeg har været ked af er at jeg føler mig meget lukket inde i huset, fordi jeg ikke har adgang til en bil og det er ikke muligt at tage offentlig transport tæt på vores hus. Derudover har jeg det rigtig skidt med min hostmom, da jeg egentlig bare ikke syntes hun er særlig sød. Men jeg valgte så at jeg ville give det en ekstra chance, altså give det et par uger for at se om jeg ville få det bedre, for jeg havde virkelig ikke lyst til at gå i rematch.

Morgenen efter jeg kom hjem fra DC, for jeg en E-mail fra min Area Director, hun siger at min værtsfamilie har valgt at forlade Au Pair programmet og vil gerne vide om der er sket noget mellem mig og familien. Da jeg intet ved om at familien vil forlade programmet bliver jeg meget overrasket, især over at få det af vide af hende og ikke familien. Jeg snakker så med faren, da han var hjemme og spørger om hvad der er sket. Han forklarer at det er en beslutning de har taget meget spontant og at det er fordi de vil have en Nanny i stedet for der må arbejde flere timer og lave ting der ikke er relateret til børnepasning. Jeg har det rigtig godt med at skulle i rematch og er super spændt på at snakke med nye familier, men rigtig sur over den måde familien håndetere det hele på. De regnede lidt med at jeg ville have fundet en familie og være rejst senest igår, mandag, fordi de har en ny nanny der startede i søndags. Men man har to uger mere at arbejde i fra den dag man går i rematch, så de kunne bare have fortalt mig det en uge før eller fået hende til at starte en uge senere, hvis de ikke ville have os til at arbejde på samme tid. Så det er jo deres eget problem.

Onsdag formiddag kommer jeg så ind i systemet så familier kan række ud til mig, i løbet af dagen får jeg så henvendinger fra to familie, begge lokaliseret i Californien. Jeg snakker kun med den ene af dem, men jeg syntes ikke rigtig at jeg kunne se mig selv i den familie. Herefter snakker jeg med en familie i New Jersey som jeg rigtig godt kan lide, det er en enlig mor med tvillinger på 10 og trillinger på 8. Jeg fortalte hende endda at jeg meget gerne ville matche med hende, men hun svarede aldrig tilbage. Derudover snakkede jeg også med en familie i Virginia, endnu engang en enlig mor med en datter på 12, hende kunne jeg også godt lide, men der var nogle få ting der gav mig nogle bekymringer, blandt andet at jeg ville skulle køre bil cirka 2 timer om dagen. Så i går fik jeg et opkald fra en familie i New Jersey, endnu en enlig mor (ved ikke hvordan, men jeg er åbenbart en magnet der tiltrækker enlige mødre) med en søn på 10 år der er helt vild med at spille fodbold. Vi snakkede sammen i går og det var super let at snakke med hende og hun er bare super sød. Vi aftalte så at snakke igen i dag og til slut i samtalen spurgte hun så om jeg ville matche med dem, hvilket jeg super gerne ville da jeg bare har en rigtig god mavefornemmelse omkring familien.

Så senere på ugen, højstsandsynligt torsdag eller fredag, vil jeg sætte kursen mod New Jersey hvor mit nye hjem er, og hvor jeg forhåbentlig vil bruge de næste 9 måneder. Huset ligger lige ved siden af et busstop der går direkte ind til Manhatten, så jeg vil bo cirka 30 min fra NYC, hvilket er super spændende! Jeg glæder mig super meget til et nyt og spændende eventyr. Nu må jeg bare se om jeg kan klare at få pakket alle de ting jeg har købt ned i et min kuffert, hvilket nok bliver lidt problematisk, men mon ikke det nok skal gå.

Likes

Comments

Fredag eftermiddag efter en laaaaang uge, hvor alle børn har været hjemme på grund af påskeferie, og fire ti timers arbejdsdage, satte jeg kursen mod Washington DC. Efter lidt over en time med bus og tog, stod jeg så foran Washington Monumentet med et kæmpe smil på læberne og sommerfugle i maven og kiggede rundt for at finde Freja og Anne Stine, to af mine venner hjemme fra Danmark. Vi har haft den dejligste weekend med en masse sightseeing og hygge.

Fredag fik vi set Lincoln Monumentet og Jefferson Monumentet ellers fik vi bare snakket en masse.

Lørdag var der en demonstration foran Capitol, der hed "Tax March". Det gik ud på at de ville se Trumps tax returns, det var meget spændende, men vi så kun starten af det, da vi også havde andre ting på programmet. Efter dette tog vi til Arlington i Virginia for at se Arlington National Cemetery, som er en kirkegård for dem der har været i militæret og har tjent deres land. Det var en kæmpe kirkegård hvor der ligger 400.000 mennesker og der kommer stadig mange flere hele tiden.
Så tog vi tilbage mod byen for at få noget meget sen frokost og derefter ville vi på Eastern Market, som er et stort marked der finder sted hver eneste weekend, hvilket vi desværre ikke nåede men måtte tage dagen efter. Om aftenen blev det hygget med is i parken foran Monumentet og sidst på aftenen blev der guffet nogle fritter på en burgerbar. Søndag var vi som sagt på Eastern Market inden det blev tid til at sige farvel, da de skulle hjem søndag eftermiddag. Det var meget hårdt at sige farvel, da jeg slet ikke ved hvornår jeg kommer til at se dem igen.

Likes

Comments

2017, Au Pair, blog, Maryland, Washington DC

Jeg har fået af vide at jeg er for dårlig til at opdatere bloggen, så her kommer der lige et indlæg omkring hvad jeg haft lavet siden sidst. I hverdagene laver jeg ikke så meget andet end at arbejde og slappe af med en bog, Netflix eller nogle hæklerier samt en tur til Starbucks af og til med Sonja. Jeg er altid meget træt efter arbejde og jeg lever derfor for weekenderne, som jeg bruger på at opleve så meget nyt som muligt.


For et par uger siden var jeg i "The Zoo of Maryland" Som ligger i Baltimore. Det var super hyggeligt, men der var flere steder hvor dyrene ikke var ude fordi det stadig var lidt koldt. Da de lukkede tog vi ind til "The Inner Harbor" i Baltimore, hvor vi fandt en kæmpe stor Barnes and Noble, en butik primært med bøger. Vi brugte meget lang tid derinde, og da vi var færdige tog vi på Shake Shack og fik burgere og milkshakes til aftensmad.

Ugen efter havde tvillingerne fødselsdag, så om lørdagen holdte de fest for deres klassekammerater. Så dagen blev brugt på at hjælpe med at gøre klar samt hjælpe en smule under festen, hvor de legede en masse lege. Jeg havde hæklet nogle bamser til dem i fødselsdagsgave, som de blev super glade for.

I sidste weekend var jeg så i Zoo igen, men denne gang i "The National Zoo" som ligger i DC. Den her Zoo havde, som det meste andet i DC, gratis entre. Den her Zoo var lidt større end den anden og de havde rigtig mange dyr. Vi havde en super hyggelig og sjov dag.

Ps. Jeg savner Chris

Likes

Comments

2017, Au Pair, blog, Maryland, Washington DC

I lørdags brugte jeg dagen I Washington DC sammen med to andre Au Pairs, Sonja fra Tyskland og Viktoria fra Ukraine. Vi havde en super hyggelig dag, hvor vi fik leget turister, men helt vildt koldt! Temperaturen kom kun lige op ramme plusgraderne, men vi var godt forberedte og solen skinnede heldigvis, så det var ikke så slemt igen.
Vi fik set The Capitol, Washington Monumentet og Det Hvide Hus, derudover var vi også på Space Museum og Naturhistorisk Museum. Det er en rigtig skøn by, men mange smukke bygninger, som er meget anderledes fra hvad man ellers normalt ser her i USA.

Noget af det der er super fedt ved byen er at museerne i DC har gratis entre og næsten alle attraktioner ligger i gå afstand fra hinanden. Vi fik desværre ikke set alt vi gerne ville, men vi bor heldigvis ret tæt på, så vi kommer helt sikkert snart tilbage.

Likes

Comments

2017, Au Pair, blog, Maryland

Hele mit liv har jeg befundet mig i grupper hvor det ikke har været noget problem at finde venner. For eksempel i skolen eller på arbejdet, hvor jeg har fundet de fleste af mine venner derhjemme, har jeg altid været i en slags gruppe, hvor jeg har været omringet af folk på min egen alder. Jeg har aldrig før stået i en situation hvor jeg selv har skulle tage initiativ til at søge efter venner, fordi jeg har jo altid bare boet i den samme by og har altid kendt en eller flere personer, de få gange jeg er kommet ind i en ny gruppe. Men den situation står jeg bestemt ikke i længere, hvilket er super grænseoverskridende men på samme tid også super spændende. Jeg har nu været her ved min hostfamily i næsten to måneder hvor jeg trives rigtig godt. Men jeg er helt sikkert begyndt at savne alle mine skønne venner derhjemme, som jeg plejer at se op til flere gange om ugen og jeg vil rigtig gerne ug og bruge mine weekender sammen med andre Au Pairs og få så meget ud af mit ophold her, som muligt. Der er bare det, at jeg ikke rigtig kender nogle Au Pairs eller andre på min egen alder endnu, og hvordan gør man lige noget ved det, når du bor 10 min væk fra den nærmeste "by", arbejder 45 timer om ugen og står i et helt nyt land?

.

Cluster Meetings

Hver måned skal jeg deltage i et cluster meeting. Dette er et møde hvor flere forskellige Au Pairs dukker op. Vores Area Director (som er en der arbejder for AuPairCare, vi kan komme til hvis vi har brug for hjælp med noget) sørger for at vi hver måned skal lave noget nyt og sjovt, og så får vi chancen for at snakke med de andre Au Pairs og vores Area Director kan se at vi alle har det godt.

Jeg har indtil videre været til to af disse møder. På første møde var vi en tur i skøjtehallen og andet møde var vi på Starbucks. Her har jeg mødt en sød pige, fra Ukraine, som jeg også har hængt ud med et par gange og vi skal til Nickelback koncert sammen i August i Pennsylvania, hun bor bare lidt langt væk fra mig, så det er 

Facebook Grupper

Der er mange forskellige Facebook grupper hvor man kan finde Au Pairs i ens stat eller område. Jeg er blevet medlem af en med Au Pairs i Maryland/Washington DC området. Her skrev jeg for et par dage siden et post, hvor jeg spurgte om der var nogle Au Pairs tæt på mig, hvilket jeg var begyndt at tvivle meget på, da jeg syntes at det virkede som om at alle boede så langt væk fra mig. Men jeg har fundet nogle super søde piger gennem den her gruppe. Lørdag aften var jeg ude og spise og i Sky Zone, som er en trampolin hal, med en pige fra Tyskland, og søndag aften var vi i biografen og se "Hidden Figures" og om aftenen så vi "The Oscars" sammen hos hende.

Likes

Comments

2017, Au Pair, Maryland, blog

I går var det min fødselsdag, og jeg havde en dejlig men lang dag. Dagen startede med at tvillingernes skole var udskudt med 2 timer, så vi skulle først være ved busstoppestedet kl. 10:30 istedet for 8:30. Det var skønt at vi havde massere af tid så  vi havde en rolig og hyggelig morgen, da den normalt hurtigt bliver hektisk når jeg skal have alle tre drenge ud af døren.
Som dagen gik begyndte jeg at føle lidt hjemve, hvilket jeg faktisk ikke har haft før nu. Det hjalp dog meget at læse alle de søde hilsner på Facebook og især da det ringede på døren og der stod en mand med to buketter blomster til mig, en fra min veninde Anne og en fra min far.

Den gamle Au Pairs forældre er her på besøg, så hende og hendes mor lavede mad fra Peru til hele familien og det var super lækkert. Til dessert havde min hostmom lavet en lækker kage. Der blev sunget fødselsdagssang og der blev fundet forskellige whiskyer og portvin frem, da de syntes at jeg skulle have noget at drikke, nu når jeg er blevet 21. Efter desserten rykkede vi ind i vores musicroom. Moren spillede klaver mens faren sang, der blev blandt andet spillet Elvis Presley og Journey. Det var alt i alt en dejlig dag, og jeg takker for alle de dejlige hilsner jeg fik hjemmefra det varmede bare så meget 💖

Likes

Comments

Au Pair, 2017, Maryland

Jeg har nu været i USA i 3 uger og jeg nyder det, ingen tvivl om det! Familiens gamle Au Pair er her stadig, så mit arbejdsskema varierer meget fra dag til dag. Men fra imorgen af vil jeg begynde at arbejde fra 7-16 cirka, da den gamle Au Pair har sidste arbejdsdag torsdag. Jeg glæder mig selvfølgelig til at hun rejser, så jeg ikke længer skal dele Au Pair posten, og til at arbejdet rigtigt begynder og at jeg finder min egen rutine.

Indtil videre ser en typisk arbejdsdag således ud:
Dagen starter kl. 6:30 hvor jeg snoozer min alarm første gang (det gode ved at arbejde i samme hus som man bor i, er at jeg ikke behøver mere end ti minutter fra jeg står op til at jeg skal møde).
Arbejdsdagen starter så kl. 7, hvor jeg skal sørge for at børnene kommer op, bliver klædt på, får børstet tænder og at de redder deres senge. Jeg skal også lave morgenmad til dem samt lave tvillingernes madpakker. Når børnene har spist og er klar til at komme i skole, skal de følges op til busstoppet, hvor skolebussen henter dem 8:30. Når vi kommer hjem igen, spiser jeg morgenmad sammen med Emrys, der spiser sin morgenmad over to omgange. Så gør jeg lidt rent i køkkenet og får støvsuget stuen og på de dage der skal vaskes tøj er det nu det bliver sat over.
Indtil jeg skal begynde at lave frokost underholder jeg Emrys, enten leger vi udenfor, tegner eller hvad han nu ellers har lyst til. Efter frokost er det tid til hans lur, når jeg har lagt ham til at sove ordner jeg resten af dagens pligter, som kan være at køre børnenes badeværelse rent, ligge tøj sammen eller lave grøntsager til aftensmaden. Han sover ofte i en tre timer.
15:40 går vi endnu engang mod bustoppestedet, hvor tvillingerne skal hentes. Når vi kommer hjem derfra er faren kommet hjem og så har jeg fri. Indtil aftensmaden, som vi alle spiser sammen, er jeg enten sammen med drengene eller slapper af på mit værelse.

Alt i alt så hygger jeg mig meget og er rigtig glad for familien og for mit arbejde og da jeg nu er faldet godt til her i huset, skal jeg snart til at planlægge at mødes med nogle af de andre Au Pairs i området.


//I've now been in America for 3 weeks and I really enjoy it, no doubt! The old Au Pair is still here, so my work schedule changes a lot from day to day. But from tomorrow I will start working 7-4 every day. I look forward for her to leave so I don't have to share the Au Pair role and to the work really starts and I'll find my own routine.

So far a typical work day looks like this:
The day will start at 6:30, which is when I snooze my alarm the first time. (The good thing about working in your own home is that you can get up 10 minutes before work.)
Work will start at 7, where I make sure the kids get breakfast and ready for the day. I will make the twins lunch, and when they are done easting breakfast i'll walk them to thebusstop. When we get back Emrys and I eat the rest of our breakfasts. Then I have to clean, whatever needs to be cleaned. At noon I make lunch and when we are done eating Emrys will take his nap. He often sleep about 3 hours so when he is sleeping I will just read or whatever I want to do. At 3:40 I have to pick the twins up at the busstop and when we come home I will be off because the dad will be home. Before dinner I will just relax or play with the kids 

I am having fun and I am very happy about my hostfamily and the work. Soon I will try and get to know some of the other Au Pairs in the area.


Likes

Comments

I torsdags ankom jeg til Highland, Maryland, hvor min værtsfamilie bor. Vi var 5 piger der skulle flyve til Baltimore. Det var rart at have nogle at følges med og snakke med, fordi vi var i lufthavnen kl. 15 og vores fly gik først 17:40, men var forsinket næsten en time. Flyet var det mindste jeg nogensinde har været på, og det var super klaustrofobisk at være ombord på.

Flyveturen varede ikke mere end en time og jeg fandt hurtigt min baggage og min hostmom. Da jeg landede var der 20 grader, hvilket jeg ikke lige havde regnet med, da der havde været sne både i NJ og MD i starten af ugen. Det er også blevet meget koldere nu. Da vi kom hjem til huset var kl. næsten 21, så jeg hilste hurtigt på min hostdad og hundene, fik en rundtur i huset og gik derefter i seng. Jeg mødte drengene dagen efter, hvor jeg tilbragte morgenen med deres gamle Au Pair og den yngste dreng, da tvillingerne var i skole. Jeg var ude og handle med min hostmom og den yngste omkring middag og da vi kom hjem lagde vi ham i seng til hans lur, og så snakkede jeg lidt med den gamle Au Pair.
De er alle sammen super søde og børnene især. De har åbnet sig op for mig hurtigere end forventet og vil gerne lege med mig.

Den gamle Au Pair vil være her i et par uger endnu, så jeg kan blive lært op og når jeg har været her i noget tid vil vi splitte dagene, så en arbejde morgen og den anden arbejder eftermiddag.

I går var vi inde i DC, vi var på et marked, med alle mulige forskellige ting, men der var ikke så mange boder. Min hostmom fortalte mig at markedet er der hele året rundt og at der plejer at være rigtig mange boder, men vejret var ikke så godt i går, det er nok derfor der ikke var så mange, men det var et super hyggeligt marked og jeg vil helt sikkert komme tilbage en dag, hvor der er bedre vejr. Tvillingerne skulle til Parkour bagefter, så vi var inde og se dem træne, hvilket var super sjovt. Da vi kom hjem, skulle jeg lave gaverne til drengene færdige, så jeg kunne give dem om aftenen. De blev super glade for dem, og forældrene var ret imponerende over dem. Jeg gav forældrene en hoptimist, som de blev glade for. De sagde også at mit Pre-departure Project var et af de bedste de havde fået, så jeg er meget glad over at de alle kunne lide det.

// Thursday I arrived in Highland, Maryland, where my hostfamily lives. We were 5 girls going on the same plane to Baltimore. It was very nice not to be alone on the trip to Maryland, we were at the airport at 3pm and the plane wasn't supposed to take off before 5:40, but was almost an hour delayed. It was the smallest plane i've ever been on and it was a very claustrophobic experience to be on it.

The flight wasn't more than an hour and I quickly found my luggage and my hostmom. When i arrived there was 70 degrees, which I hadn't expected since there had been snow in NJ all week.. But it is already a lot colder now. We arrived at the house at 9pm, so I quickly said hi to my hostdad and the dogs, hostmom showed me around the house and then I went to bed. I met the boys the next day and spend the morning with the old Au Pair and the youngest, because the twins were in school. I went grocery shopping with my hostmom and the youngest around noon, when we got home he had to take his nap, so I just talked a little with the old Au Pair. Everyone is super nice, especially the kids. They've really opened up to me more quickly than expected and they are very interested in me.

The old Au Pair will be here for a couple of weeks more, so she can help me get into the routine and schedule. When I have been here for a while we will split the days up so one work mornings and one work evenings.

Yesterday we were in DC, we visited a market, were you could get so much different stuff. Unluckyli there were not to many stands since the weather was really bad and it is outdoors. But my hostmom told me that it is there all year round, so I will definitely be going back sometime. The twins had Parkour after, so we watched them goof around with all the other kids. When vi got home, I wanted to finish the gifts for the boys and in the evening I gave them to them. They were really happy and really liked them. I gave the the parents a hoptimist. They were also impressed with my Pre-departure project, so I was were happy.


Likes

Comments

Jeg er efter en meget lang dag i går ankommet til New Jersey, hvor jeg skal gå Au Pair Academy indtil på torsdag.
Turen herover gik super fint og flyet til Newark var kun forsinket cirka 20 minutter.
Jeg har fulgtes med to piger herover, en fra Danmark og en fra Norge, det var så rart at have nogle at rejse med, så jeg ikke var helt alene på den lange rejse.

Dagen i dag står på skole, fra 8-16, det bliver spændende at se hvad vi skal lave. Vi er cirka 300 Au Pairs på skolen i den her uge, (vi er det største hold nogensinde, og ud af de næste 300 Au Pairs er der 4 drenge) så vi er delt op i mindre hold.
Efter skole skal jeg på en guidet tur indtil New York, hvor man kommer til at se nogle af de største attraktioner, så det ser jeg frem til.

// After a very long day I have arrived in New Jersey, where I will be at Au Pair Academy until Thursday. The flight went well, and was not delayed more than 20 minutes. I was luckily not all alone on the trip, since I met some girls in the airport, who are really nice.

Today, Tuesday, I am going to school from 8-4, and it will be exciting to see what we will be learning. We are the biggest team of Au Pairs, ever! We are almost 300 people, but only 4 boys.

After school we are going to New York City on a guided bustour, which I am looking forward to!

Likes

Comments