Contains affiliate links

INDEHOLDER AFFILATE LINKS: 1.// 2.// 3.// 4.// 5.// 6.//

Jeg har lige bestilt de lækre items hjem, som i ser ovenover. Jeg har længe kigget på mange af tingene og jeg kan ikke vente til de kommer hjem. Jeg har altid en trang til at shoppe, og især på nettet, det er så nemt og hurtigt. Dette resultere så også i, at jeg oftest modtager 1-2 pakker ugenligt, hvilken ikke er særlig godt, for min pung. Hvad synes i? Og elsker i at shoppe på nettet lige så meget som jeg? - Cecilie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

  • Posted i: MODE

Likes

Comments

Jeg har nok haft den fedeste weekend længe. Jeg har været i København fra d. 3o-3, jeg skulle derover af grunden Justin, men det blev dog til meget mere end bare Justin. Blandt andet en MASSE shopping med min søde veninde og søster. Jeg fik brugt alt for mange penge! Weekenden har været så skøn, med et så dejligt selskab og lækkert mad. Desværre også en masse regn.

Justin var over alt forventning, også selvom anmelderne siger noget andet. Jeg kan stadigvæk ikke få hænderne ned. Mine veninder og jeg var så heldige, at komme ind i golden circle, også selvom vi kun havde købt almindelige ståpladser. Så vi kom virkelig tæt på, meget tættere end vi havde troet. Koncerten var meget bedre end sidste gang han var her, og hvor er han bare fantastisk.

Det var lidt om min weekend, har i haft en god weekend? - Cecilie

Likes

Comments

Jakke/HER, Bukser/HER, T-shirt/HER, Sko/HER, Ur/HER, Ring/HER, Armbånd/HER, Taske/HER

Jeg er så vild med denne khaki. Den gør noget så specielt ved ens outfit, også passer farven bare perfekt ind til efteråret, som lige så stille er skudt i gang. Dette outfit er et jeg selv gerne vil eje, og kan da ikke komme udenom, at jeg nok kommer til at købe en del af tingene - Jeg er så vild med det!

Jeg har allerede nu anskaffet mig en del khaki, jeg tror vi er oppe på 5 ting, og det er bare denne måned! Dette ville være et outfit, som jeg både ville kunne have på i skole, eller ved finere lejligheder. Og jeg elsker at farven forekommer flere gange. Den fremhæver også grønne øjne, som jeg har - smiler.

Hvad synes i om outfittet? Elsker i det lige så meget som jeg? Cecilie


  • Posted i: MODE

Likes

Comments

1/HER, 2/HER, 3/HER, 4/HER, 5/HER, 6/HER, 7/HER, 8/HER, 9/HER

Læderjakken er uden tvivl nok en af mine yndlings beklædningsgenstande. Den passer til alt, og kan gøre et så enkelt outfit til noget specielt. Jeg har udvalgt 9 læderjakker ovenover, i mange forskellige prisklasser, da læderjakker kan være så dyre. Jeg synes dog Zara har lavet nogle vildt fede, til næsten ingen penge! Jeg søger selv efter en ny læderjakke, og jeg skal helt sikkert have fat i en af de tre nederste. Jeg har også i lang tid tænkt på en farvet læderjakke. F.eks. gul eller rød kunne være så fedt, og da jeg ofte går i sort, hvid og grå, ville det pifte mit outfit super godt op. At investere i en læderjakke, er noget jeg er villig til, da den aldrig rigtigt ville gå af mode, og den kan bruges året rundt. Jeg skal dog lige finde den rette. 

Jeg håber at i kunne bruge indlægget til noget, og at du måske har fundet din læderjakke nu, eller ihvertfald har fået noget inspiration. Cecilie

  • Posted i: MODE

Likes

Comments