Billeder fra @tumblr og min insta @Ceciliiemeyer

Uge 24+25 Jeg har efterhånden haft ferie over en uges tid nu, og jeg følte lidt, at læseferien også var en smule ferie, ja okay.. Jeg brugte ikke lang tid på at forberede mig. Men jeg fik officielt sommerferie fredag d. 16, da min sidste eksamen lå der, det var historie og gik helt vildt godt, jeg var overrasket. De andre dage har jeg brugt på byfester, 18 års, en tur til København og en masse afslapning.

Uge 26 Ugen skal egentlig ikke består af det store, jeg skal arbejde en enkelt dag, også regner jeg med at jeg skal se en del til min veninder. Og fredag rejser jeg til Tyrkiet med min kæreste og hans familie.

Uge 27 Jeg skal tilbringe næsten hele ugen i Tyrkiet, hvor jeg virkelig skal have tanet og nydt varmen. Lørdag rejser jeg så mod Danmark igen.

Uge 28 Jeg skal arbejde hele ugen, da jeg både skal arbejde i vores biograf og i kvickly, hvilket jeg er en smule træt af lige nu, men når man modtager pengene er man jo yderst tilfreds. Det skal bare overstås..

Uge 29 Jeg satser virkelig på at solen og det dejlige vejr, er kommet til Danmark igen. Men ellers skal ugen bruges med veninder og venner. Og så håber jeg, at jeg få mine veninder med til grøn koncert i Kolding d. 21 juli. Søndag rejser jeg med min familie i nattog til Budapest, jeg er en smule skræmt, men også spændt..

Uge 30 Jeg skal tilbringe hele ugen i Budapest, med forhåbentlig fantastisk vejr, mad og shopping. Og mit drømmekøb håber jeg virkelig, at jeg finder.. (der vil komme et indlæg, om hvad netop dette drømmekøb er)

Uge 31+32 kommer til at være ren afslapning, hvor jeg skal til at gøre klar til skole, som jeg starter i d. 8 august. Jeg har to veninder som rejser til USA, så dem skal jeg også have sagt farvel til. Og så er min sommerferie desværre slut, og jeg skal starte på noget helt nyt, jeg er så nervøs, men nøj hvor glæder jeg mig også.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg afsluttede folkeskolen igår d.22 juni 2017, hvor jeg var til dimission, henne på min skole, hvor der blandt andet blev holdt nogle taler, og vi fik vores eksamensbevis. Jeg er så glad for at 10 års skolegang er slut, og at jeg faktisk klarede det. Det er en befrielse at være færdig. Selvfølgelig er det også trist, at man skal slutte noget, som egentligt var godt, men nøj hvor ser jeg frem til de næste 3 år på HHX, med min aller bedste veninde, som forresten også vender hjem fra efterskole i dag. Wuhuuu, endelig!! Efter dimissionen var min familie og jeg ude og spise på en ny restaurant, vi har fået her hvor jeg bor. Alt i alt var det en helt udmærket aften. Nu vil jeg nyde min sommerferie, og glæde mig til de to kommende rejser jeg skal på i sommerferien.

- Cecilie

Likes

Comments

Fredag var længe ventet, for jeg havde en masse planer, som jeg havde glædet mig ekstremt meget til. Jeg var så heldig at få fri kl 12:15, hvilket kun gjorde min fredag bedre. Min veninde og jeg tog hjem til mig for at hygge os og vente på vores anden veninde. Da hun kom, gik vi ned på en af de cafeer, vi har i byen og fik os en smoothie og en bakke pommes, det var virkelig hyggeligt. Herefter skulle vi ud og se vores veninde opvise, da hun går på efterskole. Hun gjorde det skide godt, og hvor jeg dog savner hende hele tiden. Da vi kom hjem, tog min ene veninde hjem, og der kom så tre andre, vi hyggede hele aften og besluttede os for at gå ned og få en drink. Det var en vildt god fredag, som var tiltrængt. Nu er det lørdag, jeg skal til fødselsdag. Jeg er i vildt godt humør, for dette vejr er fantastisk. - Cecilie

Likes

Comments

Contains affiliate links

INDEHOLDER AFFILATE LINKS: 1.// 2.// 3.// 4.// 5.// 6.//

Jeg har lige bestilt de lækre items hjem, som i ser ovenover. Jeg har længe kigget på mange af tingene og jeg kan ikke vente til de kommer hjem. Jeg har altid en trang til at shoppe, og især på nettet, det er så nemt og hurtigt. Dette resultere så også i, at jeg oftest modtager 1-2 pakker ugenligt, hvilken ikke er særlig godt, for min pung. Hvad synes i? Og elsker i at shoppe på nettet lige så meget som jeg? - Cecilie

  • Posted i: MODE

Likes

Comments

Jeg har nok haft den fedeste weekend længe. Jeg har været i København fra d. 3o-3, jeg skulle derover af grunden Justin, men det blev dog til meget mere end bare Justin. Blandt andet en MASSE shopping med min søde veninde og søster. Jeg fik brugt alt for mange penge! Weekenden har været så skøn, med et så dejligt selskab og lækkert mad. Desværre også en masse regn.

Justin var over alt forventning, også selvom anmelderne siger noget andet. Jeg kan stadigvæk ikke få hænderne ned. Mine veninder og jeg var så heldige, at komme ind i golden circle, også selvom vi kun havde købt almindelige ståpladser. Så vi kom virkelig tæt på, meget tættere end vi havde troet. Koncerten var meget bedre end sidste gang han var her, og hvor er han bare fantastisk.

Det var lidt om min weekend, har i haft en god weekend? - Cecilie

Likes

Comments

Jakke/HER, Bukser/HER, T-shirt/HER, Sko/HER, Ur/HER, Ring/HER, Armbånd/HER, Taske/HER

Jeg er så vild med denne khaki. Den gør noget så specielt ved ens outfit, også passer farven bare perfekt ind til efteråret, som lige så stille er skudt i gang. Dette outfit er et jeg selv gerne vil eje, og kan da ikke komme udenom, at jeg nok kommer til at købe en del af tingene - Jeg er så vild med det!

Jeg har allerede nu anskaffet mig en del khaki, jeg tror vi er oppe på 5 ting, og det er bare denne måned! Dette ville være et outfit, som jeg både ville kunne have på i skole, eller ved finere lejligheder. Og jeg elsker at farven forekommer flere gange. Den fremhæver også grønne øjne, som jeg har - smiler.

Hvad synes i om outfittet? Elsker i det lige så meget som jeg? Cecilie


  • Posted i: MODE

Likes

Comments

1/HER, 2/HER, 3/HER, 4/HER, 5/HER, 6/HER, 7/HER, 8/HER, 9/HER

Læderjakken er uden tvivl nok en af mine yndlings beklædningsgenstande. Den passer til alt, og kan gøre et så enkelt outfit til noget specielt. Jeg har udvalgt 9 læderjakker ovenover, i mange forskellige prisklasser, da læderjakker kan være så dyre. Jeg synes dog Zara har lavet nogle vildt fede, til næsten ingen penge! Jeg søger selv efter en ny læderjakke, og jeg skal helt sikkert have fat i en af de tre nederste. Jeg har også i lang tid tænkt på en farvet læderjakke. F.eks. gul eller rød kunne være så fedt, og da jeg ofte går i sort, hvid og grå, ville det pifte mit outfit super godt op. At investere i en læderjakke, er noget jeg er villig til, da den aldrig rigtigt ville gå af mode, og den kan bruges året rundt. Jeg skal dog lige finde den rette. 

Jeg håber at i kunne bruge indlægget til noget, og at du måske har fundet din læderjakke nu, eller ihvertfald har fået noget inspiration. Cecilie

  • Posted i: MODE

Likes

Comments