INDEHOLDER AFFILATE/REKLAME LINKS: Birkenstock, Vero Moda kjole, Zadig voltaire.

Jeg er totalt vild med denne skønne kjole, jeg købte den engang i august, men har først haft lejlighed til at have den på nu. Jeg elsker den grønne farve, og hvor meget bare kjolen gør for hele outfittet. Slå om kjolen har virkelig været en trend, og det forstår jeg virkelig godt, de er så smukke. Vejret hernede er forresten vildt lækkert, og jeg nyder det virkelig. Jeg har tænkt mig at lave dette til en lille serie, hvor jeg ligger et outfit op engang imellem, for at inspirere jer, og udfolde mig kreative, hvad synes i?- Cecilie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

I morges kl lidt i 8, bestilte min kæreste og jeg en flybillet til Tyrkiet, totalt spontant, men virkelig hvad jeg trængte til. Vi snakkede kort om det igår aftes, men kunne ikke rigtig finde rundt i hotel og fly, men vi fandt bare det perfekte fly i morges, og flyet blev bestilt og kl 8:32 tog vi afsted, ja.. jeg har pakket på et kvarter, og jeg er normalt en der pakker tre dage inden, så jeg er spændt på, at se hvilke ting jeg har pakket, og hvilke jeg har glemt. Jeg er totalt stolt af mig selv, at jeg har formået at bestille et fly, og 12 timer efter være i Tyrkiet, uden hjælp. Haha..

Men nu glæder jeg mig bare til at nyde den næste lille uge, her i varme Tyrkiet, inden snuden går hjem af igen til arbejde og skole. - Cecilie

Likes

Comments

Positivt
Jeg har haft en vildt nem uge i skolen. Jeg har haft tidligt fri og mødt senere.. Uhhh det kunne jeg godt vende mig til. Plus der er ferie i næste uge, hvilket jeg glæder mig ekstremt meget til.
Jeg har modtaget nogle af de lækre ting, som jeg viste i en af mine forrige indlæg, og shit nogle lækre ting jeg har fået anskaffet mig, hvis jeg selv skulle sige det.
Jeg har været så heldig at jeg har arbejdet mandag, onsdag, torsdag og søndag, hvilket var vildt lækkert, nogen vil nok mene dette er negativt, men jeg elsker at arbejde, og især den løn jeg får..

Negativt
Jeg har i denne uge haft to prøver, først matematik og derefter AP, som også kaldes almen sprogforståelse, det er ikke lige min kop te, og kæft hvor er jeg glad for de er overstået..
Vejret har virkelig været lort, sådan totalt efterår, selvom Danmark ikke rigtig har nogle årstider længere, da det bare er ensartet med regn, fedt Danmark. Selvfølgelig hver gang jeg skulle cykle hjem eller lignende, så regnede det.
Jeg skal vælge linje i næste uge, og jeg ved stadigvæk ikke hvilken jeg skal vælge. Jeg står lidt som et spørgsmålstegn

Likes

Comments

At får en betydningsfuld, men flot tatovering, ligger klart som en af de højeste, og jeg har en lille plan om, at den skal laves i 2.G, på vores studietur, eller på min 17 års fødselsdag. Jeg har faktisk en ide om, hvordan den skal se ud, men jeg er ikke helt sikker, og der er heldigvis og et år til, og jeg kan altid vente længere.

Besøge Dubai. Jeg vil så gerne se Dubai, min søster var så heldig at være der i sommers, og hold op jeg var misundelig. Det er så stort og flot dernede. Jeg håber klart denne ting kan krydses af indenfor de næste par år.

Købe mindst en lækker taske er klart noget jeg vil, og jeg vil sige jeg selv er lidt på vej, da jeg har en lille taske fra Zadig & Voltaire og jeg nu også ejer en lille ting fra Saint Laurent. Det skal nok ske en dag, men først når jeg har fundet den helt perfekte.

Svømme med delfiner, det har været en i så mange år, dog synes jeg det er så synd for delfinerne, at de skal holdes til fange, så det fedeste vil klart være, at det kunne ske i havet, men jeg har dog en lille ide om, at jeg skal svømme med dem i Tyrkiet næste sommer.

Se solopgang og solnedgang på en dag. Jeg har hørt dette skulle ske, når man bliver student, hvilket jeg vil se rigtig meget frem til, og da jeg nok må indrømme, det ikke bliver gjort før, for jeg er ikke det store natte menneske. Så er det bare noget jeg skal få gjort i mine studenter uger.

Drive-in bio det ser så cool ud, når man sidder i sin bil og bare ser film, blandt en masse andre. Stemningen virker så fed, og det er bare noget jeg må gøre.

Paddle Boarding, dette ser så fedt ud på insta, og jeg vil elske at få sådan et billede, hvilket nok også er den største grund til dette er sådan et stort ønske. ja, okay...

Flyve i helikopter dette bliver snart aktuelt, da jeg gav min far en tur i en helikopter i fødselsdagsgave, så jeg venter bare på han siger vi skal ud og flyve.

Besøge walk of fame, jeg vil så gerne se dette, det er så smukt, og samme tid så betydningsfuldt. Det er noget man skal se.

- Cecilie

Likes

Comments

INDEHOLDER AFFILATE/REKLAME LINKS: Saint Laurent

Jeg har endelige modtaget den, eller man kan egentlig ikke sige endelig, for jeg har ikke ventet længe, men det føles bare som lang tid, når man virkelig venter, men nøj hvor er jeg glad for den, og jeg fortryder ikke et sekund, at jeg har købt den. Den er så smuk, og endnu smukkere i virkeligheden, og totalt brugbar. Jeg har allerede haft den i brug. hihi.. Jeg elsker den allerede.

Jeg kan klart anbefale en kort holder, og især denne, den er så skøn, tag endelig et kig på de andre farver Saint Laurent også tilbyder.

Hvad synes i om den? - Cecilie

  • Posted i: MODE

Likes

Comments

Jeg har valgt 5 onlinebutikker ud som jeg oftest bruger. Og jeg håber klart i vil læse med, og tjekke siderne ud, de er kigget værd.

Mango: Hvis du er glad for mønstre og farver, vil du også være glad for spanske Mango. Du kender sikkert allerede butikken fra Danmark, men faktisk kan du finde endnu flere ting på deres online shop. Heriblandt en masse fine smykker, sko og tasker. Jeg kigger jævnligt siden igennem, og falder næsten altid over noget jeg må eje.

Zara: Jeg er totalt fan af denne shop, og især online. Jeg kan altid finde et item.... eller 10, når jeg tjekker siden ud. Stilen minder lidt om Mango, men dog er jeg mest tilhænger af zara, da jeg ikke altid er helt med på de vilde blomster og farver mango køre.

Bershka: De slår altid rekorderne med priserne, og ligner igen meget Zara og Mango, men i en billigere version. Jeg har faktisk netop lige købt en blazer fra dem, til sølle 260 kr. Det jo vildt, godt nok er der fragt på 60 kr. men det kan snildt betale sig, for næsten samme blazer koster 600 kr. i Zara. Jeg kan klart anbefale, at tjekke dem ud.

Weekday: Her går vi over i en helt anden stil, jeg vil sige den er mere street, og knap så feminin. Hvilket jeg også er tilhænger af, da jeg godt kan få for meget af det alt for mønstret. Weekday har nogle vold fede bukser og jakker, og klart et kig værd.

Asos : De har alt, og kan tilbyde alt, dog er de ting jeg vil have tit udsolgt, totalt træls. Men som sagt Asos har alt, tjek dem ud. De giver forresten 10% hvis du er studerende. - Cecilie

  • Posted i: MODE

Likes

Comments

INDEHOLDER AFFILATE/REKLAME LINKS: Nederdel, Cardcase, Stribet sweater , Rullekrave.

Foroven ses mine køb jeg har gjort mig de seneste par dage, jeg venter dog stadigvæk på alle tingene, de skulle gerne komme i næste uge. Jeg har endelig taget mig sammen til, at købe en pung fra YSL, som jeg har haft øje på så længe. Jeg er vild med de lækre items og jeg kan ikke vente til, at modtage dem. - Cecilie

  • Posted i: MODE

Likes

Comments

Jeg har i min sommerferie været i Budapest, og inden jeg rejste derned, søgte og søgte jeg, for at finde ud af hvad der var et must at se, dog uden rigtigt at finde noget, så jeg tænkte det var passende, at jeg lavede en guide til Budapest. Jeg kan klart anbefale Budapest, hvis du vil på storbyferie, men synes Paris og London er for dyrt. Budapest svare lidt til Paris og Prag, hvis du spørg mig, en god blanding. Dog er Budapest en del smukkere, og så er genbrugsbutikkerne vildt fede, den kommer i til at høre en del om. Vi var afsted i en uges tid, hvilket var helt passende, da vi næsten fik set det vi ville. Vi rejste derned med nattog, hvilket var lidt af en stor mundfuld, da næsten alle toge gik galt, men nok om det. Jeg vil anbefale at flyve, hvis du vil give det lidt ekstra, men hvis du engang skal på interrail, så er det et must at stoppe i Budapest, hvis du spørg mig.

Maden: Vi boede næsten helt inde i midtbyen. Vi boede ved Oktogon, som var 3 stop fra gågaden. Herude lå der utallige af restauranter. Og man kan få alt lige fra Ungarsk mad til italiensk til en god steak, og maden er altså ikke dyr. Vi spiste aftensmad ude hver dag og kom af med ca. 25.000 af deres hvilket ca. Svare til de 600kr og det her var nogle af de dyre steder. Billigt mad, elsker alle vel, ikke? Burger king og øl er forresten sygt billigt.

Shopping: "Gågaden" ligger placeret inde i centrum på vácí utca, her ligger blandt andet en kæmpe h&m, zara, mango, Nike. Den ene ende af gaden er fyldt med souvenirer, og den anden er fyldt med shopping. Det minder en smule som strøget i København, dog med lidt færre butikker. Dette er endnu et plus, for hvor mange hovedstæder har en gågade, ja ikke mange.. hvis du skal ud til de finere butikker som Gucci, så skal du tage metroen og køre hen til operaen, der ligger de alle sammen på stribe. Det er 2 stop inde fra gågaden, og man ville også sagtens kunne gå. Genbrugsbutikkerne var jeg virkelig begejstret for, eller det var mere vintage butikker, men shit hvor var der nogle fine ting. Og jeg fik også købt en smule. Jeg kan virkelig anbefale disse: retrock vintage som ligger på; Anker Köz 2, som er placeret i centrum. Den anden hedder Szpunyik shop og ligger faktisk to steder; Dohány utca 20 og király utca 22. Totalt must steder i skal besøge.

Seværdigheder: Der er så utrolig mange smukke ting at se, blandt andet kædebroen. Gellért-badet, som er et smukt bad. Vi besøgte også Heltepladsen, som lå utrolig tæt på en kæmpe park, som kaldes byparken Heltepladsen ligger på Hősök tere. Donauen kommer du ikke til at kunne undgå at se, da gågaden, de fine restauranter, kædebroen ligger dernede. Og selvfølgelig skal man både se pest og buda siden. Der er så mange fine ting du kan se. Vi havde bogen med ''turen går til Budapest'', som vi var ret glade for, men du kan også bare søge på google.

Transport: Kort vil jeg lige fortælle om de mange transportmuligheder der er. Der er metroen, som er utrolig nem at finde ud af. Og så er der busser, taxa (som ligner lidt danske priser) Vi købte en 7 dages kort, som gjaldt til alle transportmidler, hvilket var rart. Der er transportmidler overalt, og du behøver næsten ikke gå, dog alligvel går man bare meget, vi gik ca. 10 km hver dag.

Jeg kan virkelig anbefale Budapest, og har klart planer om at besøg byen igen. Menneskene, maden, shopping, ja alt var bare godt. Jeg synes ikke man høre nok om Budapest, for wow hvor er det en fantastisk by. Så jeg synes i skal besøge byen. Jeg håber dette kan hjælpe jer lidt, hvis i skal til Budapest, eller at dette måske giver jer lyst til en lille tur. Skriv endelig hvis i vil vide mere. - Cecilie

Likes

Comments

Billeder fra Tumblr

Undskyld for at der er gået så længe siden sidste oplæg, og jeg har tænkt på at skrive et hver dag, og jeg har tons af ideer, de kommer bare aldrig længere, så dårligt af mig.. men jeg tænkte det var på tide at opdatere jer.

Jeg er nemlig startet på en ny skole, hvilket er totalt overvældende, men jeg er så sindssygt glad for mit valg. Jeg har nemlig valgt Det blå gymnasium, hvor jeg så tager en hhx. Jeg har været meget i tvivl, om jeg ikke skulle have valgt stx, men nej.. jeg er så glad og tilfreds med mit valg. Jeg har mødt de aller sødeste piger, og jeg er sikker på vi får de bedste 3 år. Men shit hvor er alt anderledes fagligt, nu kan jeg godt forstå hvorfor man skal være uddannelsesparat, for altså jeg sidder i mange timer og virkelig skal holde tungen lige i munden. Men udfordringer lærer man jo også af, og jeg tager den gerne op. Nu satser jeg bare på at jeg klare de næste 3 år, og får den rigtige hue på, nemlig den blå;)

Likes

Comments