​Nå kjenner jeg det er tid for å tømme hode,hjertet og tanker litt. Så nå vil jeg skrive litt, det vil mest sannsynlig ikke ha noe sammenheng i noe av det jeg skriver. Men nå skriver jeg for å tømme hodet, være litt personlig igjen rett og slett.. Okei, here we go..

Jeg skal starte på skole til høsten, det vil bli tøft økonomisk sett, jeg må søke lån og stipend fra lånekassa for å komme rundt i mnd. Det vil bli helt sykt tøft men jeg må,jeg vil ha en utdanning. Jeg skal klare å fullføre skole, jeg skal klare å fullføre utdanningen min. Jeg har helt ekstremt lyst til å bli barnehagelærer, motivasjonen er der men det er faktisk seks år skole for meg som ikke har videregående skole på meg. Det vil si at jeg først må gjennom vg1 helse og oppvekst, vg2 barn og ungdomsarbeider, også tilslutt vg3 påbygg. Greit nok jeg "slipper" unna basisfag utenom gym det første året mitt så jeg bare har gym,praksis og programfag. Jeg skal ha omtrent 56 timer med gym hele året, og 477 timer med felles programfag hele året. Det skal jeg faktisk klare. Jeg vil og jeg skal klare å gjennomføre det.

Jeg skal også ha en jobb ved siden av skolen, for å ha litt ekstra i mnd, og kanskje klare å gi slipp på nav, så jeg kan være litt fri! For jeg har veldig lyst å være ei litt mer normal frøken som kan være med på kino eller bowling feks. Eller kunne spare opp til ferie og unne meg en ferie. 

Kjærligheten ja, hm.. Akkurat nå så har jeg en kjærlighet til senga mi. Den er den beste, jeg kan sove,skrike,grine til den uten at den bryr seg, og den er fortsatt like god å varm.. Men jeg skulle så ønske jeg hadde en som stilte opp og viste at han bryr seg. Viser at jeg er jenta hans, ikke er redd for å vise meg frem. Er jeg noens jente, så skal jeg gjøre alt i min kraft til å gjøre den gutten lykkelig,vise at jeg er kun hans sin frøken. Jeg er så kjærestejente.. Nå har jeg faktisk vært singel i 1år 9mnd. Det har egentlig vært deilig å være singel den siste tiden. Men nå føler jeg virkelig at jeg er klar for å finne min prins. 

Nå er jeg inne i en down periode igjen, etter at jeg ble "satt igjen" hjemme etter at en kompis ikke kommer på besøk igjen. Nå har jeg gjort noe hver eneste helg siden påske, og da plutselig bare bli etterlatt sånn er ganske heavy for min del. For jeg har det greit å være alene i ukedagene. Men da plutselig bli alene i helgene igjen, det tærer på meg. Jeg takler det ekstremt dårlig. Jeg hater å være alene. Men jeg har ingen som gidder å være med ut. Eller finne på noe. Jeg skulle så ønske jeg hadde lappen, og kunne kjørt meg en tur. Bare kjørt og kjørt. Samme hvor, bare ikke vært hjemme. Jeg klarer ikke å være alene i helgene.. Det er ganske tungt akkurat nå, jeg må vende meg til det igjen, å være alene. sove,spise,se på tv,sove og repeat. Men sånn er det. 

Nå trur jeg kanskje jeg burde gi meg.. Natta fra meg! 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei dere! Gratulerer så masse med dagen! Håper dere hatt en kjempe fin dag, uansett vær!

Jeg har lyst til å skrive at dagen har vært kjempe fin osv, den har selvfølgelig vært det. Jeg har vært nede i byen og sett barnetoget,borgertoget, grillet hos mormor, vært på tivoli. Men har virkelig vært en ting jeg har savna idag når jeg gått rundt i byen, eller kikka på sosiale medier. Og det er en bedre halvdel å kunne dele dagen i dag med, og alle andre dager. Og kunne ha en stå opp med idag og ordne meg med å matche antrekket med. Og kunne føle at dagen er helt hundre prosent perfekt. Jeg har det bra, men jeg hadde hatt det enda bedre hvis jeg hadde hatt en bedre halvdel.

Jeg har ikke vært alene idag, men samtidig så har jeg følt meg alene allikevel.


Likes

Comments

Hei, nå er det lenge siden jeg har skrevet her. Jeg vet jeg da jeg skrev her sist at jeg hadde det bra. Jeg har det igrunn enda, men allikevel ikke helt på topp uansett hva jeg får gjort eller ei. Jeg har en praksis jeg elsker, jeg har bare halvannen mnd igjen i den praksisen jeg er på nå. Jeg jobber med mange flinke damer og ungene er så herlige. Jeg føler virkelig at jeg har kommet te rette plassen og rette yrke for meg. Så nå håper jeg virkelig at jeg kommer inn på skolen til høsten, så jeg får en utdanning jeg og. Hvis jeg ikke kommer inn på skole så skal oppfølgingstjenesten Vestfold hjelpe meg med å finne en barnehage som jeg kan ta utdanninga mi over lengre tid. Men håper selvfølgelig på å komme inn på skole til høsten.


​Jeg har brukt laang tid på å skrive dette. Jeg har min første lørdag alene siden før påske, og jeg hater det så sykt. Jeg hater å være alene, hater å føle meg alene uten noen her. Jeg skulle så seriøst ønske jeg hadde lappen så jeg kunne vært ute å kjørt, ikke bare sitte her å bli så sykt tankefull som jeg allerede er. Jeg lagde min første middag i helga bare til meg selv, av alle ting så lagde jeg taco. Noe av det mer stusselige å spise alene. Jeg gråt et par tårer istad for kroppen min er ikke vant til å være så rolig, eller det er greit å ha en rolig helg, men er så kjedelig å sove alene,våkne alene,ikke ha noe armkrok å slappe av i senga før man står opp. Jeg er ikke lei meg eller deprimert. Jeg bare hater å være alene..

Jeg måtte bare tømme hodet mitt, har så mye i hode.

-Cecilie

Likes

Comments

Jeg kan endelig si at jeg har det bra. Jeg har virkelig ikke noe å klage over. Jeg jobber i barnehage og trives. Jeg har verdens beste venner, jeg trives med meg selv om dagen. Det er så deilig.


​Jeg skal skrive et lengre innlegg om hvorfor alt er så bra. Så vi snakkes seinere.

Cecilie

Likes

Comments

​Hei, tenkte jeg skulle gi et lite livstegn her inne. Jeg har reist hjem på ferie til mamma og der har jeg ikke nett, så får ikke skrivd noe. Jeg har ikke noe på hjerte idag foreløpig. Så da kan jeg jo gi ferien min i kort sagt.

Fredagen starta jeg med jobb også var det ferie på meg. Jeg reiste hjem og dusja og ordna meg,også ble jeg henta av pappa fordi vi skulle feire 20årsdagen min med mamma,pappa,storesøster,hennes kjæreste,en venninne av meg og storesøster og ei venninne av mamma. Vi spiste på La Scala i Sandefjord.

Resten av helga var jeg stortsett hos Hege og Jan Sigmund igrunn. Mandag var jeg å bowla med en kompis,tirsdag var jeg å bowla med ekstrafamilien,onsdag var jeg på filmkveld hos en kompis,torsdag var jeg hjemme. Igår fredag så var jeg på evetyrfabrikken med ekstrafamilien pluss noen ekstra. Idag sitter jeg barnevakt , og skal sitte her til på mandag. Veldig snille gutter jeg sitter hos.

Tenkte jeg skulle prøve å skrive et innlegg på hvordan jeg har det om dagen. Men må bare finne lysta først. Så da ender jeg innlegget her. 

Cecilie

Likes

Comments

​Nå har jeg tenkt litt igjen, hva jeg synes er digg og ikke så veldig digg med en gutt. Jeg har lagt merke til det at jeg har blitt kresen på gutter,som jeg skal slippe inn i mitt innerste indre tanker. 

Hva er digg? 

  • ​Litt skjegg,men ikke for mye. 
  • En herlig personlighet som passer med min litt seriøse. Jeg trenger en som kan løse meg opp litt.
  • Han må være høyere enn meg, jeg vil ha en som jeg kan se opp til. 
  • Han må ikke ha lappen, men er et stort pluss hvis han har det. 

Hva er ikke så digg? 

  • ​En som er høy på pæra, og trur at han er bedre enn alle andre.
  • En som ikke kan ta meg med ut blant kompiser en gang i blant.
  • En som er slaskete og uryddig av seg,sånn at jeg må rydde etter han.
  • Hvis jeg holder på med han, så skal han ​ikke ​flørte med alle andre jenter.


Det var mine meninger. 

C​

Likes

Comments

​Er vel kanskje på tide å gi en lyd ifra meg her inne nå vel? Nå nærmer det seg nesten fjorten dager siden forrige innlegg. I morgen, mandag starter jeg på min fjerde uke i praksis. Disse fire ukene har flydd avgårde, jeg stortrives med å jobbe i barnehage. Jeg elsker å jobbe med barn, være en del av en gjeng som trives på jobb og kan le med hverandre, ja jeg er den yngste, men føler ikke det. Elsker det! Jeg skal fortsette å være i praksis og jobbe i barnehagen frem til sommerferien for skolen starter i juni! Så da får jeg mye praksis og lære frem til da! 

Jeg har det så utrolig bra om dagen, jeg har fast praksis frem til sommeren, jeg har veldig snart bursdag. Eneste som mangler nå, er faktisk en bedre halvdel og dele det med. Og selvfølgelig en fast eller deltidsjobb. Men nå kan jeg faktisk si at jeg har det bra. Jeg har ikke hatt det ordentlig bra siden sommeren 2013 faktisk. Det er deilig. 

Nå er det mandag imorgen, og da er den en ny uke. Den må jo bare bli bra! Så må dere ha en fin uke! 

Cecilie

Likes

Comments

​Hei, de to siste dagene har egentlig vært ganske bra, jeg har ikke hatt noen negative tanker eller noe. Idag derimot, så er jeg sliten, og da blir jeg ligge å tenke. Ikveld har jeg ligget å tenke på hva som skjer fremover. Nå har jeg startet praksis i barnehage og trives så utrolig godt,vil ikke være foruten den tiden jeg skal ha i Haukerød SAKOMBA barnehage. Det er faktisk den jeg gikk i sjøl for 14-15 år siden. Og der skal jeg ha praksis frem til sommerferien midten av juni, eventuelt da bli ringevikar ellerno. Også kommer sommeren, da har jeg en ting jeg foreløpig har planlagt, og det er Gatebil med storesøster og typen hennes, det er fast tradisjon med fest,bil og morro fra onsdag til søndag. Jeg elsker å møte nye folk,folk som bor langt unna som jeg sjeldent møter. Også er det inntak på skole rundt gatebiltider, så får vi se om det blir skole på meg til høsten. Hvis ikke så vet jeg virkelig ikke hva jeg gjør. For jeg er så sykt keen på å gå på skole nå. Jeg har ikke gått skole siden 2012/2013, og jeg har litt lyst å få en utdanning. Nettstudier er ikke et tema engang, det er dyrt, og jeg hadde aldri klart å fullføre. 

Jeg søker også jobber i hytt og pine,men jeg får ikke noe. Det er så seriøst irriterende,jeg klikker på at jeg får avslag på avslag. Jeg fyller tjue om to uker, jeg skulle så gjerne ønske jeg hadde en jobb, at jeg hadde godt med penger, så jeg kunne feira meg sjøl ordentlig. Jeg er så sykt lei av å ha dårlig råd,jeg er så lei av å være en kjedelig tenåring/ungdom, ja jeg bor alene drit happy for det,men jeg har lyst til å leve litt mer. Kunne ta meg råd til kino,bowling, spise ute med venner. Ta meg en shoppingrunde når jeg har lyst til det, unne meg litt nye ting. Jeg er ungdom som faktisk føler meg fattig, jeg har inkasso,jeg har måneder hvor jeg lurer på hvordan jeg skal komme meg igjennom mnd. Det er helt sykt tungt å gå å ha det sånn. Men jeg lever, jeg har det til tider bra. 

Så satser på at 2016 blir mitt år. Det håper jeg så inderlig. 

xoxo Cecilie

Likes

Comments

​Hva skal jeg skrive? Det er helt tomt i hode på hva jeg kan skrive. Jeg har ikke noe personlig som er meg nært heller. Ukedagene mine går til å ha praksis i barnehagen fra ni til fire hverdag nå hvertfall en stund. Kan hende det blir frem til sommeren, det finner jeg vel ut av på onsdag tenker jeg. Jeg er ikke interessert i å skrive sånne vanlige innlegg hvor jeg skriver hva jeg har gjort hele dagen. For nå så er jeg på jobb mellom 9-16 så det er ikke noe interessant å høre liksom *idag reiste jeg på jobb og var på jobb også gjorde jeg det og det* Jeg har lyst til å komme med et helt sykt interessant innlegg, hvor jeg graver fra det innerste. Men jeg har ikke noe saftig nå på hjertet. Foreløpig så er det tomt,og da er det bedre at det ikke kommer noe innlegg her enn at jeg skal komme med noe halvhjertet innlegg. 

Likes

Comments

​Hei, jeg er litt i tankeboksen på om jeg skal fortsette å blogge her, eller om jeg skal bytte tilbake til blogg.no. Noen tanker?

Likes

Comments