Hey bloggen!

I mit forrige opslag fortalte jeg, at jeg købte en rigtig fin slip dress. Men hvordan er det lige, man kan style denne kjole?

Jeg har dog valgt denne solgule farve, som jeg synes passer rigtig godt til sommer. En kjole som denne kan man bruge til en masse. Du kan både kan bruge til hverdag, men også til festlige lejligheder, hvis du bare tager nogle enkelste smykker eller lign. på.


I billederne ovenfor kan i se mit yndlings sæt med denne fine gule kjole, hvor jeg har valgt, at tilsætte et par accessories, så det lige giver et ekstra pift til outfittet.


Hvis i også elsker at shoppe på nettet, som mig, kan det klart anbefales at shoppe på Zalando, da de har en masse fine ting i forskellige prisklasser.


Herunder er alle linkene til hele outfittet <3

Armbånd fra Zalando - 129 kr.

Kjole fra H&M - 129 kr.

Crossover taske fra Forever 21 - ca. 140 kr.

Blomsterkrans fra Forever 21 - ca. 42 kr.

Runde øreringe fra Pilgrim - 99 kr.

T-shirt fra H&M - 70 kr.

Solbriller fra Asos - 120 kr.

Sandaler med frynser fra Ellos - 280 (tilbud)

Jeg håber, at i kunne bruge det til noget!

XOXO

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen!

I dag skulle jeg og min parallelklasse på gasmuseum - lyder fedt - eller noget.

Vi mødtes alle på Sventrup Station kl. 8:00, og stod på toget kl. 8:12. Da vi var kommet til Hobro havde vi en del tid, så derfor valgte nogle at gå ind i Brugsen for, at købe en kakao eller en ting fra bageren.

Selvom Hobro ikke er en særlig stor by havde vi store problemer med at finde vej. Vi gik først den ene vej og derefter den anden vej, som var lidt anstrengende, da det også begyndte at regne. Men jeg var smart - hvis jeg selv skulle sige det, og tage en regnjakke med. Efter en kilomet var vi nået til gasmuseet, hvor vi også havde en del til, som vi skulle bruge på ingenting. Det var heldigvis holdt op med at regne og vi kunne sidde på den lille havn og hygge.

Efter en halv time kunne vi endelig komme ind, og startede med at høre et foredrag, som var fint nok. Men jeg vil ikke sige at dette foredrag var et, som jeg ikke kunne leve uden. Det var fint nok. Efter det blev pigerne og drengene delt op, og vi skulle høre endnu et foredrag. Efter foredraget skulle vi over og lave nogle forsøg, som jeg personligt synes var sjovt.

Efter vi var færdige på gasmuseet var der frokosttid. Min frokost var en toast, som jeg havde med hjemmefra. Nogle af de andre gik på et pizzaria, hvor de fik en pizza (of course).

Vi gik lidt rundt i Hobro for, at se på nogle af de butikker der havde åbent, men det var altså ikke alt for spændende, og derefter gik vi op til stationen. I toget var det mange der havde pizza til overs, så der fik jeg lige et stykke - lucky me!

Det blev alligvel en god dag sammen med en masse dejlige mennsker.

Hvis i er lige så glade for farver, som jeg linker jeg lige den gule regnjakke herunder:

Regnjakke:


XOXO

Likes

Comments

Hey bloggen!

I dag tog min familie og jeg ind til AA for, at shoppe til et bryllup vi skal til i maj, så derfor vil jeg gerne fortælle jer om vores tur dertil.

Jeg startede med at vågne kl. 9:00 og derefter spiste jeg morgenmad sammen med min familie. Derefter tog vi bilen ind til byen, for at kigge på de forskellige butikker. Jeg synes tit det er svært, at finde noget tøj som passer perfekt, da der er så meget tøj over det hele.

Efter laaaang tids leden finder jeg endelig den kjole, som jeg skal have på - hvilket var utroligt dejligt. Centeret var på den tid begyndt at vrimle med mennsker, og vi havde alle sammen brug for en lille siddepause. Vi gik derfor hen til en lille café kaldt "Bord 1," hvor vi fik en italiensk is. Den kan helt klart anbefales - de laver de bedste is!

Efter en times tid gik vi ud til bilen og kørte hjem til lille Svenstrup :)

Så mangler jeg bare skoene, men det bliver en anden dag.

XOXO


Likes

Comments