Ja.. mange er nu smuttet på sommerferie, eller taget på Roskilde festival.. Og det betyder jo for mange, at de skejer ud i både de våde varer og masser af usund mad, og det skal der selvfølgelig være plads til.. MEN, der skal jo stadig være de sunde alternativer tilgængelige :) Så vil du stadig kunne holde dig sund, trods sommeren er over os, så kan du jo nemt lige gøre som mig, og snuppe et måltid med fra THE PROTEIN KITCHEN - Jeg i hvertfald garantere for kvaliteteten og renheden. (Køb vores mad i 7-eleven, Super Brugsen på Hovedbanen, Magasin du Nord, i Smiley Fitness og på nemlig.com)

Jeg har mig et lille hemmeligt gemmested, hvor jeg sætter mig ned, når jeg har brug for lige at slippe tankerne fri, genoplade batterierne, og bare spise lidt mad i fantastiske omgivelser i ro og fred :)

I dag startede min dag kl 5, så jeg havde brug for et lille 'break' - Jeg ELSKER virkelig at sidde ved havet og bare lytte og drømme mig væk - Havet og naturen er uden tvivl min terapi og min måde at koble af på :)

Nu skla jeg videre i teksten, og ud med nogle venner, inden arbejdet kalder lidt senere i aften igen.. Håber i nyder solen og får en fantastisk aften i det smukke vejr!

Knus

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

JA... det kan faktisk spises lidt sundere. Vi kender alle denne simple sommer dessert.. men vanilje creme og fløde bliver hurtigt en kalorie bombe, og ærligt så får jeg lidt ondt i maven, når jeg spise fede flødeprodukter... derfor lavede jeg i går en lidt anderledes version af en protein vaniljecreme til jordbærrene, og det smagte så skønt!

OPSKRIFT PÅ PROTEIN VANILJECREME

- 100ml æggehvide (jeg brugte pasteuriserede ØKO - så de ikke smager ulækkert og ikke er tilsat citronsyre og andet, der får det til at smage bittert)
- 100ml fedtfattig mælk
- 1 scoop proteinpulver med vanilje smag
- Lidt vaniljepulver (ikke vaniljesukker) - det er dog ikke et must, men smager dejligt
- Lidt isterninger

SÅDAN GØR DU

Blend alle ovenstående ingredienser godt til du har en skummet ensartet creme.
Server til dine friske jordbær - Velbekomme!

TIP: Du kan evt. servere med vanilje skyr eller vanilje yoghurt i stedet :-)

Det behøver ikke at være svært at leve sundt, det handler om at finde de gode løsninger, de gode alternativer, de gode vaner og om at udskifte det mere usunde med det sundere :-)

Ønsker du hjælp til kost og træning - klik da ind på min side CECILIELINDHEALTH.COM 

Likes

Comments

WEEKEND BEGINS WITH A TASTY BREAKFAST

For første gang har jeg haft mulighed for at stå senere op end kl 5 om morgenen denne uge :-)
Jeg har ikke fået så meget søvn denne uge pga. Lange arbejdsdage, men jeg elsker jo virkelig mit arbejde - så det føles sjældent som arbejde.
Min blog har været temmelig stillestående i en længere periode grundet mangel på tid - men det skal der laves om på! :-)

I dag havde jeg lyst til havregrød, og lavede en lækker nem protein havregrød med Chia frø og vanilje. Og toppede den med ren mango blendet, banan, mandler og blåbær! Det var lidt som en tropisk drøm faktisk! Havregrød kan jo laves på 1000 måder :-)

OPSKRIFT PÅ TROPISK INSPIRERET HAVREGRØD:

INGREDIENSER TIL 2 PERS (dette er ca. mål, da vi alle spiser forskellige portionsstørrelser)

- 100g Havregryn
- 15g Chiafrø
- 4dl fedtfattig mælk
- 1 scoop vanilje protein (kan udelades)
- 1 knsp salt
- Lidt vanilje ekstrakt og evt. lidt sødme fra agave/sødemiddel/honning

TOPPING:

Mango (jeg havde min fra frost og tøede det op og blendede det)
Banan i skiver
Hakkede mandler (kokosflager ville også smage godt i denne)
Blåbær

SÅDAN GØR DU:

1. Opvarm havregryn, Chia frø, mælk/vand, salt, vanilje og sødme i en gryde under omrøring. Sørg for at vælge middelvarme.
2. Når grøden er færdig, rør da proteinpulver i, hvis du vil have det i. Hvis du koger proteinpulver op, bliver det gummiagtigt.
3. Top grøden med dine yndlingstoppings - prøv dem jeg har brugt i dag :-)

VELBEKOMME OG GOD WEEKEND!
Likes

Comments

MY FAVORUITE FOOD - SUSHI!!

Jeg ELSKER sushi!! Jeg spiser det også andre dage end søndag, men for det meste er det i weekenden, da det er dér jeg har tid til at nyde det!
Jeg har nu endelig fået lov til at prøve sushi fra Sushi2500 der ligger på FRB og Valby - og nøj hvor er det lækkert!! Det kan jeg virkelig varmt anbefale! Og så er det SÅ fint anrettet samtidigt - lige noget for en instagrammer som mig haha ;-)

De er endda begyndt at lave sushi på blomkålsris, for at gøre det lavere på kalorier og kulhydrater - det er en genial idé!

I kan se meget mere på deres hjemmeside www.sushi2500.dk :-)

God aften til jer!

Likes

Comments

I think I died and went to brunch heaven :-)

Endelig fik jeg prøvet den FANTASTISKE brunch på det populære Mad og Kaffe på Vesterbro! Og WOW....!
Det var simpelthen så lækkert og delikat! Og ikke mindst flot :-)

Man kan selv 'bygge' sit egen brunch, ved at krydse en masse forskellige lækkerier af, alt lige fra æg, laks, havregrød til croissanter og yoghurt osv! I SKAL prøve det, hvis i ikke har prøvet det endnu! Sørg dog for at komme i god tid, hvis i vil sikre jer et bord - det er super populært nemlig :-)

Mad og Kaffe ligger både på Vesterbro og Amagerbro - i kan læse meget mere på hjemmesiden: www.madogkaffe.dk

GOD SØNDAG TIL JER!

Likes

Comments

Wow en vild uge det har været siden jeg kom hjem fra Marbella Fitness Camp - jeg har ikke en gang nået at skrive om ugen herinde :-)

Bloggen har været helt stille den seneste tid - for har simpelthen været på farten non-stop :-) Men jeg ELSKER alt det jeg laver, så føler mig simpelthen så heldig og privilegeret at stå op til noget jeg brænder for hver morgen!

Anyways, denne uge har stået på en masse forskelligt. Jeg har brugt lidt tid på at filme en masse spændende ting, som jeg glæder mig til at dele med jer i løbet af sommeren :-)
Jeg er så heldig at få lov til at arbejde med Tobias, der har firmaet www.toasterimages.com - han er super dygtig!

Jeg har filmet en masse træning, så jeg er så øm efter alle de tossede øvelser jeg har lavet! Haha...

Jeg håber i alle får en fantastisk weekend! :-)

Knus fra mig

Likes

Comments

img_1356 img_1365 img_9205 img_1386 img_1411 37490320_unknown 37490208_unknown Endelig er jeg tilbage på Marbella Fitnesscamp for min og Vildes Crossfit Camp! Jeg ankom lørdag nat, efter 4 dage i Herning med The Protein Kitchen. I dag har vi kickstartet campen med alle de fantastiske deltagere og de er ALLE SÅ SEJE! Det er så fedt at være tilbage! Jeg glæder mig til en fantastisk uge hernede :-) God aften til jer <3 //

I'm FINALLY back in Marbella for mine and Vildes Crossfit camp! Just kickstarted an amazing week today - and I cannot wait for the entire week of fun, Sun and workouts! 

Likes

Comments

- Enjoying a Sunny Sunday after a crazy week of work -

img_1099 img_1101 Efter en sindssyg uge med alt for mange timers arbejde, trak jeg lige stikket lidt i dag, og har cyklet rundt langs vandet i 3-4 timer, og nåede endda at nyde det lækre forårsvejr med en frokost to-go fra The Protein Kitchen (I know... What else haha) Vi har jo lige lanceret vores nye salat med fransk landkylling - The Fit Chicken & The Curry Mango! Og jeg er så tilfreds med den! Den er blevet så lækker! Og så er den endda glutenfri og laktosefri og uden kunstige tilsætningsstoffer! Jeg kan garantere jer for, at der ligger mange timers arbejde bag og en masse kærlighed og passion! img_1055 img_1057 img_1058 img_1061 Nu vil jeg nyde resten af min søndag, inden min arbejdsdag starter kl 5 i morden tidlig :-) God aften til jer! // After a crazy week of work work and work, I took some time off today, to enjoy the lovely weather! I cruised around on my bike for more than 3 hours, and enjoyed my Lunch from The Protein Kitchen (surprise haha) by the sea! We just launched or new salad this week - and I'm so happy with How it turned out! I promise you, There are many hours of hard work behind it - and even more love and passion :-) Ill enjoy the rest of my Sunday before my day starts at 5 tomorrow morning! Enjoy your Sunday guys!  

Likes

Comments

img_0760

img_3269

img_3274

img_0754

img_0755

img_0756

Ja, som i jo nok ved, så går jeg op i sundhed! I sund kost, træning og vitaminer. Kroppen skal have den rette brændstof for at fungere optimalt. Jeg oplever så mange piger og kvinder, der tror, at de bare skal spise få kalorier for holde sig slanke og 'sunde'.. Jeg kommer til at lave et helt indlæg dedikeret til netop dette emne! Anyways, jeg vil fortælle jer om et fantastisk nyt koncept jeg er stødt på, nemlig TakeDailyDet er endda et billigt koncept - og jeg kan give jer 50% på jeres første ordre, hvis i bruger koden CECILIELIND50 (dog gælder den kun i tre dage)

Det er en skræddersyet vitaminpakke, tilpasset dine behov, sendt lige til døren, så du ikke selv skal ud at købe vitaminglas ind i diverse butikker, og bruge lang tid på at finde det rette mærke osv. Det kan godt være en jungle. Dette er super nemt. Man tager en hurtig vitamintest, for at finde ud af præcis, hvad man har brug for at vitaminer i forhold til livstil, energiniveau, helbred osv. Derudover er de portionspakket - SÅ SMART! Så er man, ligesom mig, altid travl, på farten, med travle morgener, og nemt kan glemme at tage sine vitaminer, ja så er det en genial opfindelse! Der endda personlig og gratis rådgivning - Dét er virkelig service!

Deruover kommer vitaminerne i en super fin indpakning, med de sødeste citater bag på! :) Det er en detalje, jeg er helt vild med :)

Jeg tager selv multivitamin, ekstra D, Omega-3 osv. Og selvom jeg spiser sundt, så er det vigtigt for mig, at give min krop de optimale forhold, og dermed give den de tilskud, den har brug for. Jeg er meget aktiv, og har krævende jobs - så vitaminer er et must for mig. Hvis jeg ikke tager mine vitaminer, kan jeg hurtigt mærke at jeg mangler lidt, og så har jeg lettere ved at blive syg.

Til jer, der kender mig, så ved i, at jeg kun skriver om det jeg kan stå inde for, eller som jeg mener er en god idé - Så jeg kan varmt anbefale TakeDaily! Give it a try :)

God søndag til jer <3

//

My new vitamins from TakeDaily - It is a GENIUS concept! 

I always take multivitamin, extra D, extra C, Omega-3, and antioxidants :)

To read the rest of the post above, press the translate button :)

 

Likes

Comments

img_0202

img_0206

[vidcore vid="efD9bKt7"]

Når jeg har så lange arbejdsdage, som jeg har for tiden, så kan jeg indimellem føle at jeg ikke har meget energi til træning.. Men samtidigt ved jeg, at mine træninger giver mig mere energi, og giver mig lidt luft til hovedet, hvilket er virkelig vigtigt for mig, især da mit arbejde kræver en del af mig :-)

Hvis jeg indimellem føler, at jeg mangler energi, så sætter jeg lidt boostende musik i ørene, og så starter jeg ud med lidt HIIT af en art. I dag startede jeg ud med nogle lækre sprinter - det giver altid min træning en lækker kickstart :-)

___________________

DAGENS TRÆNING:

10 x 100m sprint (20km/t)

5 min mobility

Sumo Deadlifts 6 x 15-10-8-5-5-8

Squats 4 x 5 i super set med Glute-Ham raise 4 x 5

Hip Thrust 5 x 10 (med 5 pump i toppen til sidst) i super set med Sumo Kettlebell Squats 5 x 10

Booty burner med elastik (side walks nede i benene med elastik rundt om benene) 1 x 40 skridt uden pause

Leg Curl 3 x 10 i super set med Core øvelse på bold

___________________

Jeg trænede alene, så desværre fik jeg ikke lige filmet eller taget billeder - så hvis i er i tvivl om øvelserne, kan i bare google dem :-)

God træning og god fornøjelse ;) Er du interesseret i at få lagt et skræddersyet kostprogram eller træningsprogram, kan du nu bestille det online lige HER

By the way.. Så har jeg noget meget spændende at dele med jer meget snart - så i meget nemmere kan prøve alle mine workouts!

//

TODAY'S LEG WORKOUT:

______________

10 x 100m sprints (20km/h)

5 minutes of mobility

Sumo Deadlifts 6 x 15-10-8-5-5-8 

Squats 4 x 5 in super set med Glute-Ham raises 4 x 5

Hip Thrusts 5 x 10 (with 5 pumps at the top at the end) in super set with Sumo Kettlebell Squats 5 x 10

Booty burner (Banded side walks) 1 x 40 steps without a break

Leg Curl 3 x 10 in super set with a core exercise

______________

I worked out by myself, so I didn't have the chance to take so many photos today, but you can always google the exercises :)

I have some really great news for you guys very soon - You will have that chance to try out all of my workouts easily! Stay tuned... Until then, enjoy this workout :)

Likes

Comments