Header

YES YES YES - Så har jeg endelig fået færdiggjort min seneste video med opskriften på mine simple sunde cookies, der endda kan laves med kun 3 ingredienser. De kan laves glutenfri, de er laktosefri og er også veganske :-)

De er super nemme at lave! Det tager et øjeblik!
Se hele opskriften lige her og husk at subscribe til min kanal, hvis du ønsker at se alle mine kommende videoer på youtube hver eneste uge :-)

SUBSCRIBE TIL MIN KANAL HER!
Og smid endelig en kommentar - hvad vil du gerne se på min kanal?

God søndag til jer <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Jeg kan simpelthen ikke fatte det... Nu er de her ENDELIG!!!! Vores nye produkt i The Protein Kitchen - THE PERFECT JUICE, er nu landet, og er på hylderne hos 34 udvalgte Fitness World centre og fra næste uge, kan de også fås i 7-eleven landet rundt.

Tænk engang, efter halvandet års hårdt arbejde, og en flerårig drøm om at lave en drik med rene råvarer, som kan nydes af alle på farten.. Ja så er de her endelig! I drømmer ikke om hvor glade og taknemmelige vi er, for nu at kunne dele denne nyhed med jer!

For tre år siden startede eventyret med en kogebog, så startede vi en køkkenproduktion, og nu starter endnu et eventyr med drikkevarer... Og så simpelt har det selvfølgelig ikke været - I drømmer ikke om hvor mange timers arbejde, og hvor meget læring og test der ligger bag! Men én ting er sikkert, vi har stadig samme værdier, som da vi startede, og vi gør stadig vores bedste hver eneste dag for at give jer det bedst mulige produkt <3

Inden længe tager jeg på 'tour' rundt i de 34 centre i Fitness World for at dele smagsprøver ud til jer alle, og jeg glæder mig til at hilse på jer derude. Jeg håber, at i vil kunne lide vores tre nye drikke :)

-

THE PERFECT JUICE by THE PROTEIN KITCHEN

  • 100 % naturlig og koldpresset super-juice med BCAA (de vigtiste elementer fra protein)
  • Juice fra nøje udvalgte bær, frugt og grøntsager - og den kan nydes af alle, der ønsker en sund og lækker juice.
  • Ingen e-numre. Ingen kunstig smag eller farve. Ingen sødemidler. Intet sukker tilsat. Intet koncentrat. Intet puré. Intet vand.
  • Vi har sikret os, at vores juice indeholder super-bær og super-frugt, så der er rigeligt af antioxidanter og omegaer i vores juice fra bl.a. aronia, chia, havtorn, ingefær, gurkemeje og spinat.
  • Vores juice kommer i tre varianter WILD CHILD, FLY BABY og CRAZY DAY - og du kan finde den i Fitness World og i 7-Eleven (fra uge 37)


Likes

Comments

Yoga & Life as an entrepreneur <3

Jeg har længe gået med tanken om, at jeg skulle starte til yoga fast.. Men grundet alt for mange ting at se til, er det lidt blevet ved "...jeg burde også snart starte til yoga.."

Flere af jer kender nok den følelse ik'? :-)

Nu har jeg endelig fået muligheden for det, og er stødt på konceptet og studierne JO:GA, der lige har åbnet et center på H.C. Ørsteds vej, LIGE ved siden af det center jeg har mine klienter. Så det kunne IKKE være bedre.

Jeg har prøvet yoga mange gange, men har ikke rigtigt været helt oppe at støde over det, da min kreative (ADHD lignende hjerne) har så svært ved at fokusere og slappe af. Jeg har svært ved at stoppe alle mine tanker, så NETOP derfor, har jeg sat mig for, at dét skal jeg blive bedre til. Jeg vil så gerne lære at blive bedre til kun at være i nuet.

Normalt bruger jeg mine gåture langs vandet og i skoven som min terapi, men jeg vil gerne have at Yoga bliver en fast rutine i mit liv. Jeg fokuserer meget på min mobilitet og corestyrke i min træning, og det betyder så meget for mig at have en stærk, funktionel og smidig krop. Jeg oplever så mange mennesker negligere den del af træningen - ALLE vil have godt af at fokusere på det. Mange kan komme ud af deres smerter og skader ved at arbejde med mobilitet.

Med et liv på farten, og et liv som iværksætter der kræver meget af min hjerne, så er det vigtigt at jeg giver den noget igen.

Jeg havde min første time hos JO:GA i dag, og det er nok den bedste time jeg nogensinde har haft! Jeg tog det mere 'afslappende' hold 'BLID DUE', og min krop og sjæl havde det simpelthen så godt bagefter. Jeg glæder mig allerede til næste gang!

Jeg har fået lov af JO:GA til at udlodde 6 x 2 og 1 x 6 måneders gratis medlemsskab - Det er jo fantastisk. Konkurrencen slutter allerede på mandag, så skynd dig ind og sign up lige HER


Likes

Comments

Our amazing Hotel in Malaga City - THE PLACE TO STAY!
AC HOTEL MÁLAGA PALACIO by MARRIOTT

We enjoyed an amazing dinner at their Rooftop restaurant looking over the entire city

Our amazing Hotel room with a view over the City & harbour <3

We stayed 3 nights at this amazing hotel in Malaga city. It was right in the middle of everything! The views from the hotel was stunning, as you can see from the photos :-)
We celebrated our 7 year anniversary at their beautiful rooftop restaurant! I can only recommend everyone to stay at this hotel if you are ever going to Malaga!

Likes

Comments

I dag har jeg været i Kgs Have for at optage sidste afsnit (finalen) af SNACK ATTACK med de søde youtubere.. og jeg havde æren af at være dommer for 4. Og sidste gang :-)

Det var som sidste gang vældigt underholdende og hyggeligt! Det har været en ære at få lov til at være dommer! :-)

Hvis i vil se alle afsnittene, så tjek nedenstående links ud :-)

AFSNIT 1
AFSNIT 2
AFSNIT 3

Tak til Albert, Kristine, Hans Peter, Simone og Daniel for en hyggelig dag :-)

Likes

Comments

Chia-Protein Oatmeal with Tropical toppings <3

Nu havde jeg efterhånden lige vænnet mig til den lækre morgenmad på Marbella Fitness Camp, som stod klar hver eneste morgen, uden at man selv skulle røre en finger :-) Det var altså luksus! Jeg nyder dog at være i køkkenet - i dag blev det til min yndlings havregrød lavet med Chia frø, havregryn, mælk og vanilje protein. Og selvfølgelig skulle grøden toppes med lidt eksotiske frugter, så jeg kan drømme mig tilbage til paradis :-)

Det skal være sjovt at være sund jo!

Jeg skal et smut ind til Arla food fest i dag, da jeg skal lave sidste afsnit som maddommer, sammen med nogle herlige youtubere :-)
Håber i får en fantastisk weekend!

Husk - jeg laver kreative og lækre kostplaner - så hvis du har brug for min hjælp og ny inspiration med mange valgmuligheder til en sund livsstil, så kan du bestille din plan HER
____________

I kinda just got used to the delicious breakfast at Marbella Fitness Camp, which was ready to enjoy every morning :-) Such a luxury! However, I enjoy being in the kitchen - today, my favorite oatmeal was made with Chia seeds, oatmeal and vanilla protein. And of course, I had to top it with some exotic fruits, so I could dream myself back to paradise :-)

I wish you all an awesome weekend!

Likes

Comments

- A breathtaking trip to Caminito del Ray in El Chorro with my love <3

I går var vores sidste dag i Malaga, og da Marc og jeg fejrede 7 års dag i går, valgte vi at gøre det med en 7km hike i de ABSOLUT smukkeste omgivelser! Aldrig har jeg prøvet noget SÅ vildt! Det hele er genopbygget og åbnet i 2015. Man betaler 10 euro pr. person, og går man ellers bare i eget tempo. Man går langs bjergvæggene med den vildeste udsigt til en turkis flod. Hvis i skal til Sydspanien en dag, SKAL i simpelthen opleve dette. Dog vil det nok kræve at i lejer en bil :-)

Vi sluttede vandreturen af med en svømmetur i den turkis sø blandt klipperne! Vi kunne ikke have ønsket os en bedre dag - se resten af billederne nedenfor.

Vi sluttede dagen af med en skøn middag på den vildeste Rooftop restaurant på vores hotel.. mm mere om det i næste blogpost :-)

Nu er vi lige landet i DK, så nu vil jeg lige få styr på en masse inden arbejdet kalder i morgen :-)
________________

Yesterday was our last day in Malaga, and since Marc and I celebrated 7 years together yesterday, we chose to do it with a 7km hike in the most BEAUTIFUL surroundings ever! I have never I tried anything like this before! It's has been rebuilt and opened in 2015.

You only pay 10 euros per person, and you get to go at your own pace. You walk on the side of the mountains with the most breathtaking view of a turquoise river. If you are going to the southern part of Spain one day, you simply have to experience this. However, it may require that you to rent a car :-)

We ended the hike with a swim in the turquoise lake among the mountains! We could not have wished for a better day - we ended the day with a delicious dinner at the beautiful Rooftop restaurant at our hotel .. but more about this in the next blog post :-)


Likes

Comments

Today's brunch Heaven in Malaga! <3

OMG... jeg har fundet det bedste morgenmads-/brunch sted EVER! Wow hvor er det lækkert! Det hedder BrunchIt og der findes to af slagsen her i Malaga by - hvis i skal til Malaga, så bliver i nødt til at prøve det - og så er det endda billigt! Man kan få så mange lækre hjemmelavede ting!

Vi testede den der lå ved det store marked på Calle de la Alhondiga! Håber i får en rigtig dejlig mandag! :-)

_________

OMG ... I have found the best breakfast / brunch place EVER! SO delicious! It's called BrunchIt and there are two of them here in Malaga city - if you're going to Malaga, you simply have to try it - and It's even cheap! You can get so many delicious homemade things! We tested the one next to the big market at Calle de la Alhondiga!

I wish you all a Happy Monday! :-)

Likes

Comments

Sunday Café Chill in Marbella <3
-
Søndagen står på lidt afslapning, så vi var lige et smut forbi et vildt hyggeligt sted i Marbella - CELICIOSA, som har en masser veganske, glutenfri og sukkerfri ting på menuen. De har også de lækre ACAI Bowls :-) Så udover en kop spansk kaffe (jeg elsker kaffen hernede) så skulle Marc og jeg da lige prøve en sukkerfri vegansk gulerods cupcake og glutenfri Matcha pandekager!

MUMS!! Det kan klart anbefales hvis i er i Marbella en dag :-)
Nu vil vi tage et smut til Malaga!

Hav en fantastisk søndag <3
_____________________________

This Sunday is for relaxation :-) we stopped by a very cozy place in Marbella - CELICIOSA, which has a lot of vegan, gluten-free and sugar-free things on the menu. They even have the delicious ACAI Bowls :-) So besides a cup of Spanish coffee (I love the coffee here), Marc and I tried a sugar-free vegan carrot cupcake and gluten-free Matcha pancakes!

YUMMY!! I can definitely recommend it if you are in Marbella :-)
Now we are heading off to Malaga! Have a fantastic

Sunday guys <3

Likes

Comments

I torsdags havde vi hviledag på campen, og nogen af os besluttede os for at tage et smut til Mijas oppe i bjergene - også kaldet 'den hvide by'. Udsigtspunkterne i Mijas er vidunderlige! Jeg ville ikke have noget imod at drikke kaffe her hver dag :-)

I dag er sidste træningsdag på campen - og vi glæder os til et par gode træninger med vores deltagere :-)

God lørdag til jer derhjemme! :-)

__________________________

We had a restday Thursday, and chose to go to Mijas (also called the white city) with some of our participants :-)
It is such a beautiful city up in the mountains! Breathtaking views up there! I wouldn't mind drinking coffee there every day!!!

Today is the last day of workouts on the camp - And we're looking forward to a couple of great workouts later! :-)
Happy Saturday!

Likes

Comments