Lige en lille sen torsdag update. . .

Ugen lakker mod enden (heldigvis) haha. Jeg startede jo i gymnasiet som 1.g'er i tirsdags, hvilket resulterer i, at det har været en meget anderledes uge med en masse nye indtryk og nye ting som man skal forholde sig til. Jeg føler at jeg har haft sommerferie i en evighed, da det sidste halve år i niende klasse var eksamensorienteret. Så derfor er det natuligvis lidt hårdt at starte op igen. Jeg glæder mig dog meget til weekend, men det gør man vel altid? Haha


xx Cecilie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har laaaaaangt om længe dimitteret fra folkeskolen. Hvilket er absolut den skønneste følelse! Jeg er SÅ glad for at jeg har klaret mig gennem alle de skriftlige- samt mundtligeeksamener. Sidsteskoledag havde været absolut højdepunktet i de sidste mange år, og jeg var forresten klædt ud som TopGun pilot babe haha.

Jeg har nydt sommerferien i fulde drag, og er en smule spændt på de næste tre kommende år. Jeg har valgt at tage en STX, selvom jeg på en måde egentlig gerne vil have valgt en HHX, men i og med, at jeg ikke kan fordrage matematik osv. er det nok ikke lige det rette for mig:/

Den linie på STX som jeg har tænkt mig at vælge består af Samfundsfag A og Engelsk A, medmindre jeg beslutter mig for noget andet, når vores grundforløb er ovre...


xx Cecilie

Likes

Comments

Farven gul har egentlig aldrig rigtig sagt mig noget. Men jeg skal da lige love for, at henover sommeren er jeg blevet helt obsessed. Jeg synes det er så frisk og smuk en farve. Og synes det er utrolig kønt, hvis man har mørkt hår og en lækker sommerglød sætter lige prikken over i'et.


Likes

Comments

Heyyy,

Der er efterhånden gået et par måneder, hvor jeg slet ikke har været aktiv på bloggen. Men efter denne lange pause har jeg valgt at vende tilbage. Jeg har blot haft brug for en pause, da jeg ikke lige har følt og haft overskud til at skulle koncentrere mig om dette. Udover det er jeg dimitteret fra folkeskolen laaaangt om længe haha. Hvilket også resulterer i, at jeg har haft mit fokus på alle de skriftlige- og mundtlige eksamener.
Jeg har nydt min sommerferie (som desværre er slut lige om lidt), men jeg ser frem til, at komme i gang med at blogge igen!

Husk at I kan følge med på min Instagram: Cecilie Klünder, hvis det lyster hehe.

Håber i alle har haft en skøn sommerferie!


xx Cecilie
 

Likes

Comments

Heyy,

Jeg ville lige dele disse momenter fra en hyggelig tur i dag, da min familie og jeg var i Blokhus.

(Der kommer snart en forklaring på, hvorfor jeg ikke har blogget i meget lang tid. Så hold øje med bloggen!)

xx Cecilie
 

Likes

Comments

Sponsoreret indlæg lavet i samarbejde med Daniel Wellington

Jeg har været så heldig, at modtage Daniel Wellingtons nye kollektion ''Classic Petite''. Jeg er helt vild med denne nye kollektion, da den er så stilren, og farven ''Melrose'' er så elegant. Hvis I bruger rabatkoden ''CECILIEKLYNDER'', kan I få 15% rabat inde på www.danielwellington.com.

(Rabatkoden er gyldig indtil den 31. maj)

xx Cecilie
 

Likes

Comments