Halloo dere! På mandag fikk denne jenta her sommerferie og herregud hvor godt det var, ettersom jeg ikke ble trekt opp til muntlig eksamen så var det egentlig ingen vits for oss å være på skolen, så da fikk vi den vellfortjente sommerferien vi har ventet på i minst et halvt år.

Jeg vet det er dårlig med blogging, men da anbefaler jeg dere å sjekke ut youtubekanalen min siden der skal jeg gradvis begynne å poste vlogs og det er en morsommere måte å få med seg hva som skjer i livet mitt på:) Skal blant annet vlogge fra da jeg er i hamar, oslo og danmark og kanskje litt annet. Youtubekanalen min finner dere ved å søke opp "Cecilie Kielland". Ellers så har jeg egentlig ikke gjort så mye spesielt denne uka, jeg har fått fiksa meg pass slik at jeg kommer trygt inn i danmark uten mye styr og så har jeg egentlig bare slappet av:)


​Her er en liten collage av bilder jeg har tatt så langt denne uka!:) Følg meg gjerne på instagram for regelmessig oppdatering; ceciliekielland

Likes

Comments

​Heihei dere! Akkurat nå, i skrivende stund, så har jeg det egentlig litt travelt fordi jeg starter på skolen om 10 minutt og må egentlig begynne å komme meg ut døra. I det jeg så ut av vinduet idag trodde jeg det skulle bli fint vært men før jeg rakk å si noe annet begynte regne og dette ned så i`m pretty sad right now:(

Idag har vi bare en koselig dag på skolen med avslutning i og med at jeg starter andre året mitt på vgs og da er det ikke alle som kommer til ¨forsette på skolen jeg går på eller samme linje, så derfor blir det koselig med en skikkelig avslutning med den fine og herlige klassen min<3 


Jeg skal få filmet de neste dagene for har egentlig en del videoer jeg vil få til og da må jeg bare komme i gang helt enkelt. Videoene mine skal jeg begynne å poste her også men abonner på kanalen min for å få med deg videoene mine mye raskere.NÅ MÅ JEG DESSVERRE STIKKE, VI SNAKKES SØTINGER <3

Likes

Comments

Såå idag er det søndag og været har ikke vært på topp, noe jeg syntes var veldig dumt fordi jeg ville at det skulle bli fint nok vær til å kanskje sitte ute, men nei. Så dagen idag har gått til netflix og youtube, og om ikke så altfor lenge skal jeg sette meg ned for å øve til en naturfagsprøve jeg har imorgen:)

Likes

Comments

Heihei dere! Dette er faktisk ikke første gang jeg har skrevet innlegg på en blogg her på nouw.com. Jeg har tidligere hatt en blogg her før jeg bestemte meg for å bytte tilbake til blogg.no, noe som jeg kanskje angret på litt i ettertid.

Denne bloggen kommer til å bli ei litta dagbok for meg, jeg kommer nok ikke til å oppdatere hver dag, men de dagene hvor jeg føler jeg har noe å skrive om rett å slett:). Så det er nok grunnen til at jeg byttet plattform (nok en gang), hadde jeg satset på blogging så hadde jeg nok fortsettet på blogg.no, men siden jeg bare skal ha det som en liten hobbyishting så følte jeg nouw var det rette for meg.


Her kan dere se min seneste youtubevideo:) Husk og abonner på kanalen min, Cecilie Kielland.

​Fra min side så var dette en veldig personlig video men var utrolig godt og få snakket ut om det istede for å holde det alt inne.

  • 118 lesere

Likes

Comments