wow, dagen gikk veldig fort og jeg har ikke en gang tenkt over bloggen.

Idag våknet jeg alt for sent fordi jeg ikke sov nok i natt, noe som er utrolig dumt fordi hver ferie snur jeg om døgnet helt utrolig mye som ender opp med at jeg sover på dagen å er våken om natten. Idag har jeg ikke gjort annet enn å filme en video å ta noen bilder hvor jeg tror jeg er modell<3 Skal snart ta turen til IKEA for å handle noe småtteri til rommet mitt som jeg virkelig må få orden på, det er alt for rotete å jeg har så mye unødvendig liggendes rundt så derfor skal jeg ta meg selv i nakken å gjøre noe med det.

Jeg er en person som elsker å ta bilder. Tar gjerne bilder av mye rart men som blir utrolig fint, ikke at disse bildene over er noe spesielt fine, men fargene osv gjør at bildene ser bra ut som gjør at jeg vil poste de<33333Nå skal jeg avslutte innlegge før jeg bare sitter å skriver mye tull! Vi snakkes.

Likes

Comments

elsker boken til Sophie Elise!!

Idag startet jeg dagen med en forfriskende gå tur, noe som var utrolig godt ettersom jeg har vært veldig lite aktiv de siste ukene. Akkurat nå sitter jeg oppe på rommet mitt å slapper av etter en veldig god middag også tenker jeg å se litt serie før jeg rydder litt på det jeg kaller for soverommet mitt (mer som en krigssone spør du mamma). Samtidig som jeg tenker på det så leter jeg etter enkle treningsøvelser jeg kan gjøre hjemme fordi jeg sliter sånn med å komme meg på treningssenter pga flere grunner, så om dere har noen gode øvelser så gjerne kom med de!

Ellers så sitter jeg også å snakker til kameraet mitt ettersom jeg vlogger idag, om dere ønsker kan jeg poste vloggen her også når det postes:) Videoer kommer det nok til å komme, så vær beredt!! haha.

Vi snakkes fininger!

Likes

Comments

Nok en gang befinner jeg meg på nouw.com som en blogger, heh. Jeg har tidligere hatt en blogg her men som ikke helt gikk veien for meg, så jeg håper virkelig at denne blir brukt MEN jeg er en av disse youtuberne som startet som bloggere og derfor vil denne bloggen være som en liten tilleggshobby, men jeg skal oppdatere så mye som mulig fordi jeg elsker å skrive å ta bilder så nå har jeg et sted hvor jeg kan poste det.

Jeg hadde en blogg på blogg.no men føler nouw er bedre for meg fordi jeg får et design som jeg ønsker og jeg føler ikke at jeg skuffer like mange nå som jeg har startet på nytt og forteller i første innlegg at jeg ikke er en heltidsblogger. Dette betyr ikke at jeg blogger en gang i måneden, men at det ikke kommer et innlegg hver dag fordi jeg har ikke et så spennende liv, heh.

Jeg kan jo fortelle litt om meg selv. Jeg er ei 17 år gammel jente som elsker sosiale medier og det er derfor jeg har valgt å bli en veldig åpen og offentlig person, jeg driver også en youtubekanal som jeg ønsker å komme langt med (den finner dere i sidemenyen på høyre side). Jeg elsker å kunne formulere meg på en måte ved å skrive på en blogg, legge ut bilder eller snakke direkte til et publikum. Jeg går nå barne- og ungdomsarbeiderfag ved Kristen videregående skole Sør-trøndelag her i Trondheim og skal ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Er ikke stort mer å si om meg, livet mitt et veldig basic men finner på litt morro her og det, så jeg håper dere ønsker å følge meg videre på enten bloggen, youtube eller instagram:)

Likes

Comments