Header

Heeeeisann dere! Er det en ting jeg elsker så er det lørdager, det er definitivt beste dagen i løpet av hele uka. Idag har jeg fått filmet en video slik at jeg har noe å legge ut på youtubekanalen min. Vlogger også idag så har heldigvis noe å jobbe med imorgen.

Ellers så skal jeg bare slappe av og møte ei venninne senere idag så frem til det skal jeg se ferdig sesong 6 av supenatural fordi det forsvinner fra viaplay om 5 dager, har bare noen episoder igjen så jeg rekker det heldigvis. Nå skal jeg avslutte dette innlegget før jeg blir sittendes å skrive mye tull, hehe. Vi snakkes!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Uansett hvor hardt man prøver opplever man å ikke være bra nok. En slik følelse er vanskelig å bære med seg over alt og det skal ikke være nødvendig å måtte være bra nok for alt og alle. Dagens samfunn består av å alltid måtte være bra nok og ikke minst å se bra ut.

Alle mennesker er på denne jorden for en grunn, men grunnen er ikke for å tilfredstille andre mennesker. Alle har forskjellige ting som skiller en ut, alle er ikke like. Se for deg en verden for ALLE skulle vært like, det hadde vell ikke blitt bra? Man skal ikke måtte velge noe fordi andre mener man må velge det, man skal velge det ut i fra hv man selv føler for å velge.

Du er bra nok akkurat slik som du er, du skal ikke måtte forandre på hvordan du er, hvordan du ser ut eller hvordan du oppfører deg mot andre fordi noen andre mener du blir bra nok av det. Det skal ikke bety noe om man er for kort, for lang, for tynn, for tjukk, liker en annen idrett eller om man liker en annen musikksjanger. Man er den man er for en grunn, man skal aldri forandre seg fordi noen andre sier at man må det.

Følte jeg måtte få ut dette. Det er noe som selv påvirket meg under oppveksten og har lagt igjen dype sår som aldri kommer til å forsvinne.

Jeg ønsker at du er deg selv, og rett å slett drite i hva alle andre mener du heller skal gjøre.

Likes

Comments

aaah, endelig helg!! Akkurat nå sitter jeg bare å slapper helt av med en kakao, noe som jeg ikke har drukket på kjempe lenge faktisk.

Planen for resten av dagen er å bare ta livet med ro, kanskje finne på noe men vi får se hva kvelden bringer rett å slett. Skal også jobbe på en skoleoppgave jeg må bli ferdig med om en uke så jeg burde kanskje begynne heh..men siden jeg har så god tid i helga så skal jeg jobbe med den litt hver dag slik at jeg kan finne på ting samtidig:)

Denne uka har gått ganske fort, og jeg elsker når skoleukene går fort!! Skoledagene våre er fylt med gjennomgang og masse teori vi må gjennom før tentamen og eksamen så dagene kan fort bli kjedelige og veldig lange så er veldig bra at vi har hatt litt praktiske ting de siste ukene.

Nå skal jeg nyte resten av kakaoen min også snakkes vi senere!:)

Hva skal dere idag?:)

Likes

Comments

UKENS TANKE:

hm, denne var vanskelig. Kanskje at jeg tenker veldig positivt, hvertfall når det kommer til meg selv.


UKAS NEDTUR:

Definitivt at det ikke kom en ny episode av "Riverdale" nå denne fredagen som var. Jeg hadde spart dette til kvelden fordi jeg skulle kose meg også ser jeg at neste episode ikke kommer før 31.mars...gjett om jeg ble skuffet.


UKAS OPPTUR:

Det må være at jeg var på min aller første gruppetime på 3T og virkelig klarte å henge med!! Jeg er typen som ikke liker å trene med andre fordi jeg sammenligner meg så mye med andre, men jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro fordi det var både en skikkelig bra og slitsom treningsøkt samtidig som at den var kjempe morsom.


UKENS CRAVING:

Chilinøtter, uten tvil. Har gått en hel uke å drømt om dette så måtte til slutt få kjøpt meg det, og da var jeg så si i himmelen.


UKENS SERIE:

Her må jeg si riverdale, har sittet å sett på det hver dag denne uka for å lade opp til ny epidose av riverdale, men ofc kom jo ikke den episoden. Så da ble det gotham hele helgen også, hehh.


UKENS SANG:

Drømmedama av Ivan<333333 mgpjr in my heart!!


UKENS FILM:

devil's knot, dette er vell eneste filmen jeg har sett denne uka men denne filmen er basert på en sann historie hvor tre gutte blir borte etter å ha gått ned til et område som kalles for devil's knot og kommer ikke hjem. Etter 12 timer blir det satt i gang en leteaksjon som fører til grusomme funn. Jeg er svak for filmer som er basert på ekte historier (ser vell på slike filmer hele tiden) fordi jeg syntes det er spennende men det er ufattelig trist at slike ting faktisk skjer i verden og ikke blir oppklart. Anbefaler denne filmen om dere liker krim og filmer basert på sanne historier.


NESTE UKES FOKUS:

Å ha fokus på skolearbeid, gjøre det ferdig og ikke utsette det. Jeg tror det kommer til å bli en kjempe fin uke og jeg håper dere også får en kjempe fin uke<33

Likes

Comments