Hei dere! Denne sommeren har jeg bestemt meg for å lese ferdig "forbilde" av Sophie Elise nettopp fordi jeg har startet men aldri giddet å fortsette, heh. Jeg er ikke personen som virkelig elsker å lese, men denne boken falt i smak den første uken men så byttet jeg tilbake til netflix, ups.

Leser dere noen bøker for øyeblikket?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Heisann! ah, gjett hvem som klarte å forsove seg idag? joda, dere som gjettet meg hadd helt rett. Sliter utrolig mye med søvn når det er ferie osv siden jeg snur helt om på døgnet, og det har seg jo også slik at man sliter med å sove om man har mye på tankene, noe som jeg har hver eneste kveld. Så nå skal jeg virkelig ta tak i det og begynne å ta meg en liten gåtur hver kveld for å gi slipp på alle tanker og bekymringer.

Etter jeg klarte å komme meg ut av sengen så valgte jeg å gå meg en liten tur og i det jeg gikk ut av døra begynte det å pøse ned med regn, men jeg gikk turen likevel fordi jeg trengte det så utrolig mye. Ellers så har dagen min gått til å sminke meg, og da må man selvfølgelig knipse noen få bilder. Må innrømme at jeg ble meget imponert over sminken min idag!!

Senere idag må jeg en tur på rusta for å kjøpe meg noen sminkepads fordi jeg klarer ikke å leve uten de lengre, så jeg skal skrive ned en liten "handleliste" slik at jeg ikke kjøper med mye annet unødvendig som jeg alltid pleier, heh. Og med det tror jeg vi avslutter her, håper dere får en kjempe fin dag videre!

Likes

Comments

​ah, lørdagskos!! Vært ei stund siden jeg har skrevet et innlegg, men denne uken har vært hektisk. På mandag hadde vi skoleavslutning i og med at jeg går i en avgangsklasse selvom jeg kun er ferdig med mitt andre år på videregående så da var jeg opptatt med det, og på tirsdag møtte jeg spent opp på skolen for å få vite om jeg kunne ta sommerferie eller om jeg måtte opp i muntlig eksamen. Så heldig som jeg er så kom jeg da opp i muntlig eksamen i samfunnsfag, heldigvis et bra fag så var ingen sure miner. De to neste dagene gikk da til forbredelse og eksamen.


Torsdag klokken 2 ish tok jeg sommerferie og sa hade til skolen for aller siste gang, jeg skal jo ikke tilbake til skolebenken så var ganske trist men samtidig veldig godt å vite at jeg får drive med det jeg ønsker mest nå til høsten.


Nå skal jeg virkelig nyte fridagene og kose meg. Håper dere gjør det samme!

Likes

Comments

Haaaallo alle sammen! Hvor lenge siden er det jeg blogget sist nå? Jeg beklager hvertfall veldig masse for dårlig blogging, men jeg har vært opptatt og lagt bloggen litt på hylla for å klare alt det andre jeg hadde planlagt. Idag hadde jeg fri fra skolen fordi jeg hadde eksamen i går og var ikke noe å gjøre på skolen idag, så lucky me som fikk sove ekstra lenge idag!! Om noen få strakser skal jeg dra til ei venninne for å ha en liten kosekveld med henne og ei til venninne så det gleder jeg meg masse til.


I siste innlegg ba jeg vell om at jeg ønsket meg sommer og sol, nå er vi jo inne i andre dag av sommermånedene og gjett om sola kom med junimåneden. Jeg er så utrolig motivert til å gjøre masse fornuftig med livet mitt akkurat nå, heh som for eksempel å gå turer (helst fjellturer) så jeg gleder meg til sommerferie slik at jeg kan gjøre alt jeg ønsker å gjøre akkurat nå.

En ting jeg vet jeg skal gjøre masse av i sommer er å vlogge! Som dere kanskje vet så har jeg jo en youtubekanal, og youtube er noe jeg elsker å holde på med så frykt ikke, i sommer skal jeg få posta så mye som mulig og jeg gleder meg så masse!! Mye vlogger blir det, men det er jo utrolig morsomt å se på, er utrolig koselig å få flere innblikk i livet til favoritt youtuberen sin.- gleder du deg til sommerferie?


Likes

Comments

heihei dere! long time no see

Idag har jeg ligget i sengen så si hele dagen fordi jeg har vært på litt festligheter i går kveld så kom hjem litt sent og formen er ikke på topp. Har nettopp postet en video på youtube som jeg fikk redigert ferdig idag og nå tenkte jeg å sette meg godt til rette å catche opp på criminal minds! har ikke sett det på EVIGHETER.

Det begynner å nærme seg sommer å sol, men vi er vell ikke helt der enda men wow for et fint vær det har vært de siste dagene! Blir helt overrasket over at Trondheim kan ha så fint vær. Kjenner på savnet etter sommerferie, så forhåpentligvis er det ikke lenge til jeg sier hade til skolen og hei til sommerferien. Gleder du deg til sommerferie?

Likes

Comments